Schauman-kohu paljasti valtamedian kaksinaismoralismin

Valtamediassa on tänään vellonut kohu Eugen Schaumanin muistotilaisuuden ympärillä. Eilen Porvoossa järjestettiin avoin muistotilaisuus Suomen historian yhdelle tunnetuimmista vapaustaistelijoista.

Muistotilaisuuden oli kutsunut kokoon Suomen Sisu –järjestö sekä Sarastus-lehti, mutta median mukaan paikalla oli myös paljon niihin kuulumattomia ihmisiä, muun muassa kansallissosialistisen Suomen Vastarintaliikkeen edustajia.

Valtamedia raivostui tilaisuudesta, sillä muut osallistujat eivät olleet sanoutuneet Vastarintaliikkeen jäsenistä irti vaan muistotilaisuus oli sujunut alusta loppuun rauhallisesti. Tilaisuudesta ladattiin verkkoon valokuvia, joissa esiintyi muun muassa Olli Immonen, joka on sekä kansanedustaja että Suomen Sisun puheenjohtaja.

eugen1

Valtamedian mukaan on tuomittavaa, että kansanedustaja ei paennut paikalta, kun hän huomasi, että myös kansallissosialistit olivat saapuneet kunnioittamaan Schaumanin muistoa. Vastarintaliikkeen oman artikkelin mukaan Schaumanin muistaminen on ollut järjestössä perinne jo monen vuoden ajan.

Erityisen mielenkiintoista on kuitenkin se, että Schaumanin muistelusta on tullut poliittisesti epäkorrektia sinänsä. Poliitikot ja kirjoittajat puhuvat nyt ”poliittisesta murhaajasta” ja ”terroristista”.

Magneettimedia osallistui sosiaalisessa mediassa keskusteluun. Kysyimme Helsingin Sanomien toimittajilta, miksi Schaumanin kunnioittaminen on nyky-Suomessa paheksuttavaa, mutta Nelson Mandelan ja Claus von Stauffenbergin kaltaisia terroristeja saavat kannattaa niin presidentti kuin suurten sanomalehtien työntekijät:

Suomen itsenäisyyden puolesta kuollut Schauman on kulttuurimarxistisessa Suomessa ei-toivottu henkilö. Sen sijaan presidentti Martti Ahtisaari osoittaa ”varauksetonta” tukeaan Nelson Mandelalle, jonka johdolla mustien kommunistinen terroristijärjestö ANC teurasti vuosikymmenten ajan valkoisia siviileitä (1, 2, 3).

Helsingin juutalaisen seurakunnan HaKehila-lehti julkaisi numerossaan 1/2013 artikkelin ”Holokaustin muistopäivän tilaisuus synagogassa”, jossa siteerattiin muun muassa Ylellä ja Helsingin Sanomissa työskentelevää Saska Saarikoskea. Artikkelissa terroristi Claus von Stauffenbergiä kutsuttiin ”suureksi sankariksi”. Stauffenberg oli mukana terroristisolussa, joka yritti tappaa Adolf Hitlerin ja muita johtavia kansallissosialisteja toisen maailmansodan aikana.

Poliittisesti korrektissa Suomessa terrorismi ja poliittiset murhat ovat sallittuja, kunhan kohteiksi valitaan kulttuurimarxismin viholliset.

 

Lue myös: Helsingin Sanomat valehteli Suomen kansallismielisistä

7 kommenttia

 1. Ehkäpä tietyt tahot haluavat vaientaa Olli Immosen, tai päästä hänestä kokonaan eroon?

  Hänhän on perussuomalainen, ja aloittanut YLE:n hallintoneuvostossa kesäkuussa 2015.

  Sattumoisin maaliskuussa 2015, Stubbin ollessa pääministerinä, on tämän artikkelin mukaan Suomen hallitus solminut merkittävän sopimuksen, jolla voidaan vaikuttaa YLE:n ohjelmien sisältöön (ja Suomen valtamedia ei tietenkään ole asiasta uutisoinut):

  http://www.jewishbusinessnews.com/2015/03/03/israeli-tv-format-investment-fund-expands-to-finland/

  Tekstissä erityisesti pistää silmään ilmaisu ”collaboration”, joka sodan aikana tarkoittaa kätyriä, tai yhteistyötä isäntämaata vastaan. Normaali ystävällismielinen yhteistyö olisi ”co-operation”.

  Plusääni(18)Miinusääni(0)
 2. Kuka noita juutalaisten perseennuolijoita haluaisi nyt ainakaan oikeasto vaientaa? Piekmminkin he pääsevät kohuihin. Ja aina he anoutuvat irti siitä kaikkein kauheimmasta eli knsallissosialismista ja ei-orjamaisesta suhtautumisesta kv. juutalaisuuteen.

  Ja mitä on Sarastus? Yhtä holohoaxia ja juutalaisten mielistelyä tai heisät vaikenemista.

  Plusääni(16)Miinusääni(2)
  1. Yhdentekevää toteutetaanko lusiferismia juutalaisten, marxistien, vaikkapa juutalaismarxistien tai kansallissosialistien toimesta. Samaa ihmisvihaa ne kaikki edustavat olipa kirkkolaitos siinä mukana tai ei. Näkeehän sen jo tuon lannoitteen tärkeän revohkan naamoista. Se nyt vaan ei ole ylevää ihannoida murhaaja-itsemurhaajaa.

   Plusääni(0)Miinusääni(20)
 3. Mikäs tämä homma on?

  Israel’s TV FORMAT Fund, which was launched only a year ago by entrepreneur Alon Dolev and Rubicon Business Group (Amir Bramly), is now establishing a representative partnership in Finland. The company representing TV Format Fund in Finland is Profict Partners, which is leading the Finnish government’s funding programs for business initiatives in various fields.

  http://jewishbusinessnews.com/2015/03/03/israeli-tv-format-investment-fund-expands-to-finland/

  Ps: Oli tarkoitus laittaa tämä juttuvinkkinä mutta en saa tuota Really Simple CAPTCHAa en ainakaan minun koneellani saa toimimaan.

  https://magneettimedia.com/kayttoehdot/uutisvinkki/

  Voisitteko vaihtaa tuon johonkin toisenlaiseen järjestelmään? Tämä Magneettimedian sivu on ainut jossa tuo uutisvinkkien lähetys ei onnistu.

  Plusääni(11)Miinusääni(0)
 4. https://jungefreiheit.de/politik/deutschland/2015/totschlaeger-von-jonny-k-wieder-frei/

  Joukko turkkilaisia murhasi 21-vuotiaan ilman syytä kadulla. Kahden vuoden kuluttua kaikki yhtä lukuun ottamatta ovat vapaalla jalalla. Oikeudenkäynnin aikana ja muutoin ovat tekijät uhkailleet oikeusviranomaisia ja uhrin omaisia ja pilkanneet heitöä ja Saksna oikeusjärjestelmää.

  Sama henki kaikkialla: Valkoisten tappaminen on ok. Ei tuomiota tai pieni tuomio. Pahantekijät mahdollisimman pian kohti uusia rikoksia vapaaksi. Heitä tuetaan ja kaikkea salaillaan jne.

  Plusääni(17)Miinusääni(0)
 5. Schauman

  Eugen Schauman:
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Eugen_Schauman
  Nikolai Bobrikov:
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Nikolai_Bobrikov
  Miksi Eugen Schauman ampui itsensä:
  http://www.mikkoporvali.fi/index.php?page=1039&lang=1:
  Lennart Hohenthal:
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Lennart_Hohenthal
  Eliel Soisalon-Soininen:
  https://fi.wikipedia.org/wiki/Eliel_Soisalon-Soininen

  Eugen Schauman vietiin jo valmiiksi ammuttuna tapahtumapaikalle. Oikea ampuja vaikutti kaikessa hiljaisuudessa muistaakseni Kuopiossa vuosikymmenten ajan. Tätä ryhmää ei saatu koskaan kiinni.

  Plusääni(0)Miinusääni(8)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat