Sionistit yrittivät kaapata libanonilaisen paimenen – epäonnistuivat

Al-Manar-kanava uutisoi, että Israelin miehitysarmeija (”IDF”) yrittää jälleen provosoida libanonilaisia. Tällä kertaa ”urheat” sionistisotilaat yrittivät kaapata yksinäisen siviilin, joka työskentelee juutalaisten miehittämällä alueella.

Israelin miehitysarmeija väittää suojelevansa juutalaisvaltiota ”terrorismilta”. Todellisuudessa Israel on Lähi-idän vaarallisin terroristivaltio, joka on aktiivisesti avustanut esimerkiksi ääri-islamistista Islamic Statea leviämään. Israelin viimeisin ”terrorisminvastainen” operaatio suoritettiin juutalaisten miehittämällä mutta Libanonille kuuluvalla Shebaan maatilalla. Alue sijaitsee Golanin kukkuloilla. Joukko juutalaisia ammattisotilaita yritti kidnapata libanonilaisen paimenen. Provokaatioiden tarkoituksena on nöyryyttää miehittyjen alueiden arabeja.

Itä-Jerusalemissa sionistit haavoittivat kymmeniä palestiinalaisia mielenosoittajia, jotka vaativat arabivainojen lopettamista. Levottomuudet alkoivat sunnuntaina, kun juutalaiset siirtokunta-aktivistit järjestivät kymmenientuhansien osaanottajien marssin kaupungin 48 vuotta kestäneen juutalaismiehityksen kunniaksi.


Hizbollah.

Samalla, kun Israel keskittyy siviilien ahdisteluun, käy libanonilainen antisionistinen Hizbollah ankaraa sotaa Islamic Staten ja al-Nusran rintaman kaltaisia ääri-islamistisia terroristijärjestöjä vastaan.

Al-Manarin mukaan Hizbollah ja Syyrian armeija ovat alkuviikosta vapauttaneet monia ääri-islamistien valloittamia kulkuväyliä Libanonin Arsalista Syyrian Flitaan ja Jreijeeriin. Taisteluissa on kuollut kymmeniä Israelin tukemia ääri-islamisteja.

 

Lue myös:

Israelin sotilaat: ”Ammuimme siviileitä, kun meillä oli tylsää”
Juutalainen ”poliisi” hakkasi palestiinalaisministerin kuoliaaksi
Israel sekaannuksessa Hizbollahin koston jälkeen – juutalaiset tappoivat rauhanturvaajan

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat