Suomen Netflix alkaa levittää sionistista propagandafilmiä

Netflix alkaa tänä perjantaina levittää Suomessa sionistista propagandafilmiä, jonka teema on pelastusryhmäksi naamioitu terroristijärjestö nimeltä Syyrian siviilipuolustus (Syrian Civil Defence).

Dokumentin nimi on Valkoiset kypärät, joka on myös Syyrian siviilipuolustusjärjestön yleinen kutsumanimi. Valkoisista kypäristä on tullut oleellinen osa sionistien propagandasotaa Bashar al-Assadin hallitusta vastaan; Valkoiset kypärät on terrorismin ystävällinen julkisivu.

Netflix on ajoittanut elokuvan julkaisun viisaasti, sillä länsi- ja sionistimieliset ryhmät lobbaavat tällä hetkellä sen puolesta, että Valkoisille kypärille luovutettaisiin Nobelin rauhanpalkinto. Aiemmin saman palkinnon ovat saaneet esimerkiksi sionistisotarikolliset Menachem Begin ja Henry Kissinger.

Monet kuitenkin vastustavat kiivaasti Valkoisten kypärien palkitsemista, sillä järjestöllä on tiiviit yhteydet ääri-islamistisiin terroristiryhmiin. Valkoisten kypärien jäsenet ovat myös henkilökohtaisesti osallistuneet terroristisiin murhiin, joiden uhreja ovat Assadin hallitusta tukevat syyrialaiset ja ääri-islamistien vihaamat siviilit.

Valkoiset kypärät saivat kesällä paljon julkisuutta, kun ryhmän väitettiin pelastaneen ikoniksi muodostuneen 5-vuotiaan Omran Daqneeshin pommitetun Aleppon raunioista.

Itsenäiset mediat selvittivät kuitenkin pian, että samat ääri-islamistit, jotka ottivat länsimaisen lehdistön edessä kunnian Daqneeshin pelastamisesta, syyllistyivät vain hieman aiemmin Abdullah Issa –nimisen pienen pojan julkiseen mestaamiseen.

Tapauksessa kiteytyi koko Valkoisten kypärien toimintaperiaate: Valkoiset kypärät tarjoavat propagandamateriaalia, jolla lännen valtavirtainen valemedia valkopesee Israelin ja Yhdysvaltojen tukemien ääri-islamistien sotarikokset.

Valkoiset kypärät on ulkomaiden rahoittama al-Qaidan propagandaelin

Syyrian solidaarisuusliike julkaisi hiljattain vetoomuksen, jonka mukaan Valkoiset kypärät eivät ansaitse Nobelin rauhanpalkintoa:

”[Nobelin myöntäminen Valkoisille kypärille] merkitsisi sitä, että syyrialaisten kärsimys tulisi jatkumaan entistä pidempään. Yhdysvallat ja Britannia käyttävät Valkoisia kypäriä ulkopoliittisena työkalunaan Assadin hallinnon syrjäyttämiseksi.”

Valkoiset kypärät ovat saaneet yli 40 miljoonan dollarin rahoituksen Yhdysvalloilta ja Britannialta, vaikka järjestö väittää propagandassaan olevansa ’tiukasti puolueeton’ ryhmä, joka ’ei hyväksy lahjoituksia hallituksilta, yhtiöiltä tai keneltäkään muulta, joka on suoraan sotkeutunut Syyrian konfliktiin’.”

”Valkoiset kypärät väittävät olevansa ’aseistautumattomia ja neutraaleja’, vaikka järjestö toimii vain Isisin ja al-Qaidan miehittämillä alueilla. He kantavat aseita. Julkisuuteen vuotaneissa videoissa ja valokuvissa Valkoiset kypärät avustavat al-Nusran rintamaa eli al-Qaidaa, joka on syyrialaisia kansalaisia murhaava joukko ulkomaalaisia palkkatappajia.”

Valkoiset kypärät ovat avustaneet al-Nusraa/al-Qaidaa siviilien teloituksissa Aleppossa [katso tämän artikkelin ensimmäinen video].”

”Valkoiset kypärät ovat tärkeä Syyrian hallituksen ja puolustusvoimien vastaisen propagandan lähde. He vaativat lentokieltoaluetta Syyriaan. Tämä merkitsisi sitä, että Syyria kokisi Libyan kohtalon.

”Valkoisten kypärien johtaja Raed Saleh on hiljattain käännytetty pois Yhdysvalloista […] Amerikan ulkoministeriön mukaan syy tähän on se, että Salehilla on mahdollisesti yhteyksiä ’äärijärjestöihin’. Kummallista kyllä, Valkoisia kypäriä ei ole luokiteltu terroristijärjestöksi, vaikka sen johtajalla ja yhteyshenkilöllä on terroristiyhteyksiä.”

MintPress News tiivisti Valkoisten kypärien olemuksen: ”Valkoiset kypärät on kokonaan länsimaisten hallitusten, kansalaisjärjestöjen sekä tiedustelupalveluiden rahoittama, markkinoima ja johtama. Se auttaa terroristeja tuhoamaan Syyrian sekulaarin hallituksen.”

 

Lue myös: Suomi kouluttanut terroristeja hyökkäämään Iraniin

4 kommenttia

 1. Sionistit ovat ottaneet esimerkiksi National Geographic -kanavan täysin haltuunsa.
  Eilinen ohjelmatarjonta:

  11:00 Natsien jättimäiset rakennusurakat
  12:00 Natsien jättimäiset rakennusurakat
  20:00 Natsien kuolemanleiri
  21:00 Hitler, narkomaani
  22:00 Natsien jättimäiset rakennusurakat

  TÄSSÄ JAKSOSSA PÄÄOSASSA OLI KUITENKIN AKSELIVALTA JAPANI:
  Japanilainen superlinnoitus. Vuonna 1945 japanilaiskenraalit rakensivat Okinawalla puolustusjärjestelmien ja tunnelien verkon, joka toimi tuhoisasti amerikkalaisjoukkoihin.

  00:55 Natsien jättimäiset rakennusurakat

  Niinkuin kaikki ovat huomioineet, YLE lähettää myöskin sionistista propagandaa ja siinä samalla siis aliarvioi katsojien älyn.

  Netflix ei tullut yllätyksenä. Mukaan liittyy vielä monta mediaa, kun fuusioitumiset saavat entistä enemmän jalansijaa.

  Plusääni(22)Miinusääni(1)
  1. Hyvin huomattu.

   Juutalaiset valtaavat kaiken kauniin.

   Disney on nykyään vain multikultia. Vain vanhat aidot Disney-tuotannot ovat katsomisen arvoisia. Sama koskee lähes kaikkea tuotantoa. Japanilaisen Hiyo Miyazakin tuotanto on kuin toiselta planeetalta verrattuna siihen sontaan, mitä juutalainen Hollywood syöttää maailmalle.

   Jos juutalaisen käsi koskee tuotantoon niin kauneutta ei enää ole, on vain loputon aivopesu ja sonta.

   Plusääni(20)Miinusääni(1)
 2. Assadin hallitus on Syyrian laillinen hallitus. Assadin Syyria saa tukea ainakin meikäläiseltä…!

  Plusääni(18)Miinusääni(1)
 3. Oikeanlaista ”medianlukutaitoa” on sen tosiseikan ymmärtäminen ja huomioonottaminen, että juutalaiset mädättäjät hallitsevat koko mediakenttää harjoittaen omaa aivopesuaan maailmanlaajuisesti, jolle muka itsenäiset Länstiset valtiot tirskuvat katsoessaan Pohjois-Korean sensuuria ja ”tiedonvälitystä”, jota on tuskin tarpeellista selvittää menemällä yksityiskohtiin.
  Ne, jotka tietävät tämän – osa ihmisistä ovat yksinomaan luonteenlaatunsa ansiosta – ovat täysin immuuneja tälle valheelle ja vedätykselle.
  Pelkästään nyrkkisääntö, ettei yksikään konflikti ole syntynyt ”vahingossa”, vaan se on harkittu teko, jonka takana häärivät siionistit, jotka laittavat poimimaan vasallinsa Yhdysvallat ja Euroopan suuret maat ”kuumat kastanjat” tulesta.
  On ikävä todeta, että Länsimaat ovat vajonneet näin alas unohtaen historiansa, alkuperänsä ja ennen kaikkea rotunsa edut ja niiden valvomisen.
  Jos juutalaiset kansakuntana olisivat rehellisiä. Heitä enää ei yksinkertaisesti olisi olemassa.
  Mitä taas meihin suomalaisiin tulee…

  Plusääni(13)Miinusääni(1)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat