Suomi kouluttanut terroristeja hyökkäämään Iraniin

Valtavirtainen Deutsche Wirtschafts Nachrichten (DWN) uutisoi viikonloppuna, että Suomen veronmaksajat ovat joutuneet rahoittamaan sionistista projektia, jossa terroristeja koulutetaan hyökkäämään Iraniin.

DWN kirjoittaa, että muun muassa suomalaiset, amerikkalaiset, saksalaiset ja brittiläiset sotilaat ovat kouluttaneet Kurdistanin vapauspuolueen (PAK) terroristeja Irakissa.

PAK-koulutusta järjestettiin DWN:n mukaan Isis-vastaisen koulutusohjelman kulissien suojissa.

DWN ja PAK vahvistavat, että länsimaiset kouluttajat tiesivät tasan tarkkaan mitä nämä tekivät, kun nämä hyväksyivät Kurdistanin vapauspuolueen mukaan koulutusohjelmaan. Puolue on nimittäin tehnyt selväksi, että se ei pidä todellisena vihollisenaan Isisiä vaan Iranin hallitusta.

DWN muistuttaa, että PAK on tehnyt tänäkin vuonna lukuisia terroristi-iskuja Iraniin, mistä länsimaiset sotilaskouluttajat olivat tietoisia. Tarjoamalla sotilaallista apua PAK:lle Suomi ja muut koulutusohjelmaan osallistuneet länsimaat käyvät siis sijaissotaa Israelin vihaamaa Irania vastaan.

Iran on esimerkiksi Libanonin koskemattomuutta puolustavan Hizbollahin tärkein tukija.

Perussuomalaiset ovat ajaneet järjestelmällisesti sionistien etua Lähi-idässä.
Perussuomalaiset ovat ajaneet järjestelmällisesti sionistien etua Lähi-idässä.

Eliitti päätti terrorismin tukemisesta salassa

Kuten ”länsimaisen demokratian” periaatteisiin kuuluu, ei Suomessa olla käyty lainkaan julkista keskustelua siitä, tulisiko meidän tukea sionistisia terroristioperaatioita Irania vastaan.

Eliitti on kaikessa hiljaisuudessa tehnyt päätöksen kansan puolesta.

Toisaalta eliitti on jo aiemmin painottanut, että Suomi tukee Lähi-idässä Israelin kannalta hyödyllisiä terroristiryhmiä. Perussuomalainen puolustusministeri Jussi Niinistö totesi viime joulukuussa, että Suomi voisi lisätä yhteistyötään Syyriaa terrorisoivien kurdien kanssa.

Kurdien julkisuuskuva lännessä on tahriintunut sen jälkeen, kun tietoja heidän yhteistyöstään ääri-islamistien kanssa on vuotanut tiedotusvälineisiin.

Kurdit ovat esimerkiksi toimittaneet Isisille järeitä aseita ja kieltäytyneet suojelemasta jesidivähemmistöä, jonka jäseniä Isis-terroristit murhaavat syntyperän perusteella.

 

Lue myös: Tuki Israelille merkitsee tukea ääri-islamistiselle terrorismille

6 kommenttia

 1. Heti 911 iskujen jälkeen Nato kenraali tiesi jo kertoa lopullisista suunnitelmista. Sota terrorismia vastaan on ollut pelkkää valetta ja tekosyy nykymenolle. Ja tämän tietää tasantarkkaan myös meidän bilderperkele-maanpetturihallituksemme:

  “We’re going to take out seven countries in 5 years, starting with Iraq, and then Syria, Lebanon, Libya, Somalia, Sudan and, finishing off, Iran” –

  General Wesley Clark. Retired 4-star U.S. Army general, Supreme Allied Commander of NATO during the 1999 War on Yugoslavia .

  Plusääni(21)Miinusääni(1)
 2. ”Perus -siionisti Soini. Mitä voimme enää sanoa olevan jäljellä Suomen puolueettomuudesta. Eli pää on työnnetty ampiaispesään tieten tahtoen. Muutama sotakiihkoilija ja Israelin ystävä vetää koko Suomen valtion sellaiseen yleismaailmalliseen konfliktiin, joka tuo sodan maahan, joka on koko sodan jälkeisen historiasa ajan pyrkinyt säilyttämään asemansa sen ulkopuolella.
  Tällä mielettömällä miellyttämisen halulla varmistetaan se, että kostoiskuja tekevien islamisti terroristien pommit räjähtelevät Suomessakin juhlapyhinä ja vilkkaina viikonloppuina. Mukaan toki sopii muutama false flag iskukin, että saadaan uusi ”aasin silta” pommituskampanjalle, joka ”lopettaa” sodan.

  Plusääni(18)Miinusääni(0)
  1. Eikös perustuslaissamme sanota että olemme itsenäinen valtio. Ai niin, sehän poistettiin ”presidentin valtaoikeuksin kaventaminen”-sloganilla. Mutta että olemme silti puoleeton maa. Jussi Niinistön allekirjoitettuaan ja vastaanotettuaan NATO-materiaalia Suomen luoliin rikkoi tätä perustuslakia vastaan. Mutta kunte todettua jo aiemmin, presidentin valtaoikeuksiakin kavennettin, siksi aikoinaan petokseen syyllistynyt, mutta syyttämättä jäänyt toinen Niinistömme ei voinut vastustaa puolustuvsvoimiemme tekoa. Koska presidentillä ei ole enää valtaa puolustusvoimiin tai poliisiin.

   Kuka tiesi että presidentti ei ole enää puolustusvoimien ylipäälikkö?

   Hyvää tässä on se että vihdoin joku lukee saksalaista mediaa, kuten tssä DWN:ää. Sielä olisi niin paljon käännettävää materiaalia koska suomalaiset eivät osaa enää saksaa. Sen maan kieltä joka kautta historian on ollut tärkein kauppakumppanimme. Ja jonka turvin selvisimme sodista hengissä.

   Lukekaa DWN:n lisäksi esim. sz.de, taz.de, dw.de. Jo noista komesta saa hyvän käsityksen mitä maailmalla tapahtuu. Ja tietysti DWN siihen lisäksi.

   Plusääni(2)Miinusääni(1)
 3. Suomihan kouluttaa terroristeja jatkuvasti.
  Suomi sallii mamu-matupoikien pääsyn Suomen armeijaan, jossa he saavat maailman parhaisiin kuuluvan asevelvollistaistelijan koulutuksen. Käyttävätkö he sitten Suomen armeijassa saamiaan taistelijantaitoja Suomen ja suomalaisten puolustamiseen? Eivät taatusti! Elleivät he tule käyttämään Suomen armeijan heille antamia taistelijantaitojaan suoraan Suomea ja suomalaisia vastaan, niin sitten taistelijoina ja taistelijakouluttajina kristittyjä vastaan muualla.
  Suomen armeijan on lopetettava omaan jalkaan ampuminen, ja kiellettävä mamu-matujen armeijaan pääsy ja pistettävä heidät siviilipalvelukseen tekemään tuottavaa hyödyllistä työtä!

  Plusääni(1)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat