Yhdysvaltojen rahoittama ”ihmisoikeusjärjestö” syyllistynyt kidutukseen ja murhiin Syyriassa?

Verkossa leviää järkyttävä video ääri-islamistiseen al-Qaidaan linkittyvän Jaish al-Fattahin suorittamista teloituksista Syyriassa. Videon julkaisija kuuluu Yhdysvaltojen tukemaan ”ihmisoikeusjärjestöön”.

Yhdysvallat, Israel ja Saudi-Arabia ovat jo vuosia tukeneet aseellisesti, taloudellisesti ja diplomaattisesti ääri-islamistisia terroristijärjestöjä, jotka taistelevat Syyrian arabinationalistista hallitusta vastaan. Jopa YK on joutunut myöntämään tämän, vaikka valtamediassa aihetta ei juuri käsitellä.

Avoimesti terrorististen ryhmien lisäksi sionistista rahaa on virrannut myös niin kutsutuille ihmisoikeusjärjestöille, kuten Syyrian siviilipuolustukselle (Syrian Civil Defence, The White Helmets).

Syyrian siviilipuolustus on hallitusta vastustava järjestö, joka naamioi maanpetoksellisen politiikkansa ”humanitaariseksi työksi”. Järjestön propagandan mukaan sen ydinosaamista on siviilien pelastaminen konfliktialueilta. Tuore video kuitenkin paljastaa ”siviilipuolustusjärjestön” pimeän puolen.

Syyrian siviilipuolustuksen jäsen Muawiya Hassan Agha latasi Facebook-sivuilleen hiljattain videon kahdesta hallituksen sotilaasta, jotka ääri-islamistit olivat kidnapanneet. Sotilaat olivat sunnimuslimeja, eli niitä, joita länsi väittää ”suojelevansa” Assadilta. Lännen tukemat ääri-islamistit kiduttavat ja nöyryyttävät sotilaita sekä teloittavat nämä lopuksi.

Syyrian siviilipuolustuksen jäsen ei ole poistanut videota julkiselta Facebook-sivultaan edes saamansa ankaran kritiikin jälkeen. Yhdysvallat on lahjoittanut Siviilipuolustukselle 23 miljoonaa dollaria. Länsimaisille veronmaksajille uskotellaan, että rahat menevät ”ihmisoikeustyöhön”, mutta Siviilipuolustuksen jäsenet itse ovat paljon rehellisempiä tavoitteistaan.

Propagandaa.
Propagandaa.
Todellisuutta.
Todellisuutta.

Kuten olemme uutisoineet (1, 2), kutsuu länsimainen valtamedia Syyrian hallitusta vastustavia terroristiryhmiä usein valheellisesti ”oppositioksi” tai jopa ”ihmisoikeusjärjestöiksi”.

Harhaanjohtavilla termeillä luodaan mielikuva, että Bashar al-Assadin laillisen hallituksen syrjäyttämiseksi kaikki keinot ovat sallittuja. Jopa terrorismi on normaalia ”oppositiopolitiikkaa”, mikäli väkivallan kohteet ovat Israelin ja Amerikan vihollisia.

 

Lue myös:

Kurdit jäivät kiinni ISIS:n aseistamisesta
Wikileaks: Yhdysvallat suunnitellut vallankaappausta Syyriaan jo 10 vuotta
Martti Ahtisaari vihainen, koska Syyriassa ei tehty vallankaappausta

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat