Terroristikomentaja: ”Amerikkalaiset ovat puolellamme”

Yksi terroristijärjestö Al-Nusran rintaman komentajista, Abu Al-Ezz, on kertonut kuinka amerikkalaiset tukevat Al-Nusraa epäsuorasti. Amerikkalaiset toimittavat aseita ja materiaalista tukea maille, jotka puolestaan tukevat Al-Nusraa suorasti.

Länsijoukkojen kannalta kiusallinen paljastus tuli ilmi saksalaisen Koelner Stadt-Anzeiger –lehden haastattelussa. Al-Ezz kertoi myös kuinka amerikkalaiset kouluttajat opettavat jihadistijoukoille aseiden käyttöä. Haastattelija kysyi suoraan, ovatko amerikkalaiset kouluttajat todellakin mukana jihadistien riveissä. Komentaja vastasi: ”Amerikkalaiset ovat puolellamme”. Myös Israel tukee Al-Nusran rintamaa, sillä Israel on sodassa Syyrian ja Hizbollahin sionistista pankkivaltaa vastustavien hallitusten kanssa.

Abu Al-Ezz kertoi kuinka amerikkalaiset eivät tue heitä suoraan, vaan amerikkalaiset tukevat maita, jotka tukevat Al-Nusraa. Tuki tällä hetkellä ei vain ole kuulema tarpeeksi vahvaa, vaan että he tarvitsevat lisää tukea Syyrian hallitusta vastaan, joka puolestaan saa tukea Venäjältä.

Aseellinen tuki terroristeille on tasoittanut jihadistien ja maallistuneiden shiiahallitusten välisiä voimasuhteita. Amerikkalaiset TOW-ohjukset ovat osoittautuneet tehokkaiksi, ja komentaja kertoi kuinka ohjukset annettiin suoraan heille, eikä niitä anastettu muilta ryhmiltä.

Myös upseereja Israelista, Saudi-Arabiasta, Qatarista, Turkista ja Yhdysvalloista on osallistunut sodankäyntiin Al-Nusran riveissä, ja he ovat toimineet asiantuntijatehtävissä satelliittien, rakettien ja lämpökameroiden käytössä sekä avustaneet tiedustelussa.

Eri maiden hallitukset, kuten Saudi-Arabian, maksavat Al-Nusran rintamalle sotilastavoitteiden täyttymisestä. Myönnetyt korvaukset ovat jopa satojentuhansien tai miljoonien luokkaa.

Komentaja myös myöntää, että Al-Nusran rintama on osa Al Qaeda –terroristiverkostoa. Hän myös kommentoi, että ISIS on ajautunut pois periaatteista, joita Al-Nusran rintama kannattaa ja ISIS toimii enemmän suurvaltojen, kuten Yhdysvaltojen, etujen ja poliitisten tavoitteiden työkaluna. Al-Nusran rintaman tavoitteena on kaataa Syyrian hallinto ja perustaa Sharia-lakiin pohjautuva valtio.

Lue myös:

Suomi on Yhdysvaltojen ja Israelin ohella vaikuttava terroristien tukija

4 kommenttia

 1. Tämähän on ollut kaikille asioista ymmärtäville selvää jo kauan.

  Daily Stormer-sivustolla osataan sanoa tämä makeasti.

  Siellä Israel on Mordor ja Clintonit ovat örkkiarmeijan johtajia. Netanyahu on tietenkin Mordorin hallitsija.

  Näinhän se juuri tismalleen on.

  Mordorin inha hallitsija suunnittelee sodat ja lakeijat USA:ssa lähettävät örkit tappamaan ihmisiä. Tämä toistuu säännöllisin väliajoin. Ja lakeijoiden tapaan sipilät käyvät Mordorissa kumartamassa Herraa, pienimmästäkin syystä.

  Siellä he suutelevat Isännän kättä. Kättä, joka on palestiinalaislasten veressä ja samalla he voivat ihastella Mordorin armeijan sytyttämiä liekkejä, kun palestiinalaiskylät palavat. He ovat kuin tahdottomia orjia, joille Isäntä voi syöttää mitä tahansa tuubaa ja he vain taputtavat käsiään, silmät pyöreinä ihastuksesta.

  Mordor on keskuudessamme, örkkiarmeijan agentit istuvat meidänkin eduskunnassamme. Elämä on yhtä painajaismaista elokuvaa… 🙂

  Plusääni(16)Miinusääni(0)
 2. Amerikkalaiset ovat tukeneet kautta historiansa erilaisia terroristisiä järjestöjä ”pöydän alta” -ja päältä.
  Esim. Neuvostoliiton v. 1979 miehittäessä Afganistanin, USA aseisti ja rahoitti muslimi islamistitaistelijoita toimittamalla ilmatorjuntaohjuksia, joilla ammuttiin alas neuvostoliittolaisten helikoptereita.
  Tästä porukasta kehkeytyi Al-Quida -islamistinen terroristijärjestö… lopun kaikki tietävät.
  Yhdysvallat tuki Oriegaa, tätä mielipuolista huumeparonia, kunnes tästä tuli mieliharmi ”auttajalleenkin”.
  Näitä hommia ovat hoitaneet ”epävirallisesti” CIA, yksityiset hallinnon ulkopuolella henkilöt, Mossad… etc. ect…
  Yhdysvaltojen hallitus esiintyy virallisesti ”puhdassieluisena” suurvaltana, jonka kaikki pyrinnöt ja maailmanlaajuiset sota- tai siviilitoimet saavat motivaationsa ”vapauden”, ”demokratian ja ”ihmisoikeuksien” viemisestä ja sen turvaamisesta kautta maailman.
  Valtiona kyseinen maa voi toimia avoimesti, silloin kun on kyse valtiollisesta liittosuhteesta, joka on kahdenvälisin ratifioiduin sopimuksin vahvistettu ja muulle maailmalle tunnetuksi tehty.

  Plusääni(15)Miinusääni(0)
  1. Jenkit pommittivat Serbiaa 1990 luvulla, samalla kun tukivat myös Bosnian islamisteja ja Bosniaan Lähi-Idästä ja Pohjois-Afrikasta saapuneita jihadisteja, valkoisia ortodoksi serbejä vastaan. Serbit taistelivat rohkeisti näitä demoneita vastaan. Yhdysvallat vihaa valkoisia ihmisiä fanaattisesti.

   Plusääni(3)Miinusääni(0)
 3. Miten voi monta kuukautta osallistua raskaisiin taisteluihin ja samalla olla kaljamahan omistaja?

  Tai no joo jos siviilejä teurastaa niin ei siihen fyysistä kuntoa tarvita.

  Plusääni(6)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat