Tietovuoto: Amerikan voimakkain juutalaisjärjestö yrittää levittäytyä Eurooppaan!

Al Jazeera –kanava on julkaissut neliosaisen dokumenttisarjan Britannian salaisesta juutalaislobbysta. Toimittajat osallistuivat sionistien kokouksiin ja nauhoittivat juutalaislobbaajien strategisia keskusteluita. Viimeinen jakso paljasti AIPAC:n laajenemispyrkimykset Eurooppaan.

AIPAC on Amerikan voimakkain ulkopoliittinen painostusjärjestö. Se pakottaa amerikkalaishallitukset tekemään ulkopolitiikkaa, joka palvelee Israelin geopoliittisia etuja. AIPAC:ia on syytetty esimerkiksi Irakin ja Syyrian katastrofaalisista sodista.

AIPAC perustettiin 1963 sen jälkeen, kun Amerikan hallitus oli määritellyt sen edeltäjän, American Zionist Councilin, ”vieraan vallan edustajaksi”. AIPAC on kasvanut vuosien myötä Amerikan vaikutusvaltaisimmaksi lobbausjärjestöksi, josta käytännössä kukaan ei uskalla puhua ”antisemitismisyytösten” pelossa.

Al Jazeeran toimittajat selvittivät, että Amerikan valloittanut AIPAC tahtoo manipuloida nyt entistä voimakkaammin myös Euroopan politiikkaa. Järjestön ensimmäinen uhri on Britannia, jossa juutalaisella lobbauskulttuurilla on jo vuosisatojen perinteet.

Toimittajien mukaan AIPAC tahtoo tehdä strategisesti tärkeistä valtioista Yhdysvaltojen ”hiilikopioita”, sillä amerikkalaisen poliittisen järjestelmän manipulointi on osoittautunut helpoksi ja tehokkaaksi tavaksi levittää sionismia.

Tutkiva journalisti osallistui City Friends of Israel –tapahtumaan, jossa Lontoon pörssi- ja pankkieliitti kokoontui pohtimaan, kuinka hallituksen voisi korruptoida kokonaan Israelin orjaksi. City Friends of Israelilla on tiiviit siteet juutalaisvaltion suurlähetystöön Englannissa.

Kokouksen järjestelyistä vastasi amerikkalainen AIPAC ja erityisesti järjestön ”Wall Street –päällikkö” Joe Richards. Kuten aina, sionismi, pankit ja korruptio kävelevät käsi kädessä. Richards neuvoi kokouksessa Britannian juutalaisille, kuinka paikallisia poliitikkoja voi manipuloida mahdollisimman tehokkaasti.

Eräs kokoukseen osallistunut amerikkalaissionisti kertoi Al Jazeeran toimittajalle, että ”tärkein strateginen tavoite on se, että Britanniasta täytyy tehdä maa, joka käyttäytyy amerikkalaisesti, ei eurooppalaisesti”.

Israelin suurlähetystön Shai Masot kertoo dokumentissa toimittajalle, että hän on isännöinyt kymmenien ”rikkaiden perheiden” delegaatiota, joka matkasi Britanniasta AIPAC:n kokoukseen Washingtoniin.

Dokumentin ensimmäisessä osassa juutalaisaktivistit Adam Schapira ja Elliott Miller kertoivat, kuinka AIPAC rahoitti kampanjaa, jolla sionismia levitettiin järjestelmällisesti myös Britannian yliopistoihin. Miller on tunnettu väkivaltaisuudestaan Palestiina-aktivisteja kohtaan.

Dokumentin aikana paljastui myös, että Masot on yrittänyt ”murskata” kaikki brittipoliitikot, joita hän on pitänyt ”liian Israel-kriittisinä”. Paljastuksen vuoksi Israelin suurlähettiläs joutui tekemään jopa julkisen anteeksipyynnön, vaikka kukaan ei hänen vilpittömyyteen uskokaan.

Poliitikkojen ohella Masot on järjestänyt kulissien takana kampanjoita esimerkiksi Palestiina-myönteisten kansalaisjärjestöjen aktivisteja vastaan. Lobby toimii kaikkialla kouluista pörssikeskuksiin, eikä mikään taktiikka ole sille liian kallis tai liian likainen.

 

Lue myös:

Britannian konservatiivit joutuvat kritisoimaan Israelia anonyymisti
Israelilaistuotteiden boikotoinnista laitonta Englannissa – hallitus vetoaa ”kansalliseen turvallisuuteen”
Israelilaispoliitikko: ”Olemme Siionin viisaita ja hallitsemme Amerikkaa”

6 kommenttia

 1. Tämänkös vuoksi se EU:n terroristilaki piti sada ratifioitua. ”Jos on monikansallista yritystä vastaan”. Eli, jos vastustat juutalaisia olet terroristi. Samalla menttaliteetilla ne leviää Palestiinassa kuin syöpä.

  Plusääni(31)Miinusääni(0)
 2. Kuinka moni on huomannut jutkumafian koventuneet otteet psyykkisessä sodankäynnissä arjalaista rotua kohtaan? Viimeisen parin kuukauden aikana olen löytänyt facebookista useita profiileja joista suurin osa on rekisteröity juuri 2016-2017 vuoden vaihteen tiimoilla. Useat elementit toistuvat näissä profiileissä, suurin yhdistävä tekijä on juuri, se että he ovat kaikki jutkuja (juutalaisen tunnistaa ulkonäöstäkin helposti), muita toistuvia elementtejä ovat: ”green machine” ja ”maskit” tai videoeditointi tapa jolla he ovat käsitelleet joko ulkonäköään tai itse kuvaa/videota jonka jakavat sosiaalisessa mediassa, yksi toistuva elementti, josta ne vihjailevat jatkuvalla syötöllä on suomalaisen Ior Bockin kertoma mytologia ja Väinämöisen temppeli, jota jutkut ovat kutsuneet nimillä esim: ”paganhill -mall cellars”, ”birds nest” jne. vielä tämän lisäksi he viittaavat usein tyyliin: ”the old bum was telling the truth afterall and we should investigate the ”gi”.

  Jos muut ovat huomanneet samankaltaisia asioita, kommentoikaa ja jatketaan keskustelua. Olen pähkäillyt ja tutkinut asiaa muutamia kuukausia erittäin aktiivisesti ja minulla on ”todisteita” asiasta paljon. Esim. fb-profiileja, ”green machine” -matskua, jutku aivopesu kanava TED-talk on myös iso osa tätä kuten myös jewtube ja nk. ”ASMR” (katso youtube) ja paljon muuta.

  Ehkä olen vain kuvitellut kaiken…. yeah right 😀

  Kiitos asiallisista kommenteista!

  Plusääni(6)Miinusääni(0)
 3. Miksi heillä ei ole oikeutta palata kotiseuduilleen! he ovat jakaneet myös Euroopan kanssamme aiemminkin! Olemme myös itse asuneet juutalaisten kanssa aikoinaan Volgan alueella.. osa väkeä tuli sieltä Suomeen suomalaisiksi! Tämä on fakta. Sattumalta tummien suhteen patologista fobiaa pelkääville sanottakoon että juutalaisilla on sama ihonväri kuin meilläkin!
  Katson näitä paranoidisia mielisairaita juttuja.. kaikki maailman ongelmat kaadetaan yhden väestöryhmän elu juutalaisten päälle, kyllä on sinppeliiä ja – älyvapaata. Ihmiskunnan historian suurin joiukkomurha kohdistui heihin( Areenassa katsokaa ”Keskitysleirien salattu totuus”..) me olemme velkaa päimnvastoin karmallisesti heille ja joudumme maksamaan, niinpäin tarkemmin ottaen.
  Ettäkö viattomat lapsetkin joilla jonkin rodun verta ovat joidenkuiden kirouksen alla. Antaa Jumalan taivaissa punnita SIELUT!

  Plusääni(0)Miinusääni(9)
  1. ”Keskitysleirien salattu totuus”-sitä Hitscokin matskua ei usko Erkkikään!
   Minäpä muistan 70-luvulta Hitscokin haastattelun, jossa hän kertoi, että oli sitä ”dokumenttia”varten puettiin Saksalais-ruumiita vankien vaatteisiin, että saatiin se”dokumentti”tehtyä!
   Niin että kun siellä oli sellainen lavastaja-mestari kuin Hitscok, niin eipä ole ihmekkään, että ihmiskunta luulee, että holohoax olisi muka tehty!

   Plusääni(5)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat