Transumiehestä kertova törkysarja on ”television tämän hetken juutalaisin ohjelma”

Amy Klein kirjoittaa juutalaisessa Hadassah Magazine –lehdessä, että transumiehestä kertova kulttuurimarxilainen Transparent-sarja on ”television tämän hetken juutalaisin ohjelma”. Magneettimedian lukijoita tämä ei toki yllätä.

Juutalaisen Jill Solowayn Transparent-sarja kertoo perheenisästä, joka päättää vaihtaa sukupuolensa. Asiantuntijoiden mukaan sukupuolen vaihtaminen on merkki vakavasta mielisairaudesta, mutta kulttuurimarxistinen viihdeteollisuus pyrkii normalisoimaan ilmiön.

Hadassah Magazinen mukaan ohjelman sisältö on juutalaisinta, mitä rahalla saa:

”Eräässä kohtauksessa köydellä sidottu tytär Sarah Pfefferman saa piiskaa sadomasokistilta, mutta hän on silti uppoutunut tylsistyneenä neuroottisiin ajatuksiinsa […] Hän on äärimmäisen juutalainen…”

Transparent pohjautuu Solowayn omaan elämään – hänen juutalainen isänsä todellakin silvotutti sukuelimensä tullakseen ”naiseksi”.

Sarja sai tänä syksynä tietysti kulttuurimarxistisen viihdeteollisuuden kunnioitetun Emmy-ehdokkuuden. Emmy-puheessaan Soloway sanoi:

”Olen aina tahtonut kuulua johonkin liikkeeseen. Tämän TV-sarjan myötä olen saanut unelmoida julkisesti törkeistä juutalaisista ihmisistä, homoista sekä transuista. Olen saanut tehdä heistä koko kansan sankareita. Kiitos transuyhteisö!”

Jill Soloway.
Jill Soloway.

”Holokaustissa on jotain kihelmöivää”

Hadassah-lehden mukaan sarjan uudella tuotantokaudella Sarah Pfefferman saa potkut paikallisen synagogan hallituksesta, minkä jälkeen hän perustaa rabbin kanssa uuden juutalaisen järjestön.

Solowayn mukaan transusarjan jokainen tuotantokausi kietoutuu jonkin juutalaisen juhlapyhän ympärille.

Transusarjan juutalaisuuden pönkittämiseksi Soloway on palkannut avustajikseen kolme rabbia, joista yhden kanssa hän opiskelee silloin tällöin myös Tooraa.

Hadassah muistuttaa, että Solowayn käsialaa on myös kaksimielisesti nimetty I Love Dick –sarja, joka keskittyy niinikään juutalaisuuteen, feminismiin ja homouteen. Sarjan päähahmo on – yllätys yllätys – ”holokaustitutkija”, koska ”holokaustissa” on Solowayn mukaan ”jotain kihelmöivää”.

Hadassah Magazine summaa:

”Molemmat sarjat keskittyvät joukkoon pakkomielteisiä ja narsistisia juutalaisia, joilla on Solowayn sanoin ’epäasiallisia käsityksiä seksistä ja elämästä’.

Juutalaiset rakastavat ohjelmaa, Soloway sanoo.

’Saan paljon inspiraatiota juutalaisista,’ Soloway sanoo. ’Juutalaisuus antaa jatkuvasti inspiraatiota.’”

Frankfurtin koulukunnan perintö on siis edelleen voimissaan.

 

Lue myös:

Magnus Hirschfeld ja homoliike
Kuvasarja: juutalaisaktivistit ja homoliike
Kuvakokoelma: juutalaiset olleet vahvasti kehittämässä feminismiä
Dokumentti: Babylon ennen Hitleriä – saastainen Weimarin Saksa

5 kommenttia

 1. ”Naiset” nuo…” Kuvottavaa, sairasta ja kieroutunutta. Oi niitä aikoja, jolloin John Wayne palautti eleettömän miehekkäästi järjestyksen saluunaan, joskus laukaustakaan ampumatta. Vain itsevarma katse riitti, joka ei jättänyt epäselvyyttä mistään. Nykyään kaikki on mahdollisimman epäselvää.

  Plusääni(16)Miinusääni(1)
 2. Ja mistähän nuo juutalaisuuden narsististisuus, psykopaattisuus, oppositionaalisuus, itsekeskeisyys, pedofilia, rasismi ja kaikki muukin mätä saasta kumpuaa? Talmudista.
  Mutta mistä Talmudin kaikki mätä saasta kumpuaa?
  Kulttiajattelusta.
  Juutalaisuus on ukkosjumalan ja sen sodanjumalapojan kultti. Ukkosjumalan, millä nimellä sitä sitten kutsutaankaan (Zeus, Seth, Shiva, Enlil …) luonteen kuvaukset ovat aina olleet kaikkialla samat:
  oppositionaalihäiriöisiä narsistisia psykopaatteja ja sadistis-perverssejä pedofiilejä.
  Sodanjumalan luonteenkuvaukset ovat myöskin olleet aina ja kaikkialla samat:
  aggressiivisia ja tuhoavia oppositionaalihäiriöisiä narsistisia psykopaatteja ja sadistis-perverssejä pedofiilejä — omena kun ei kauas puusta putoa, ja pudonnut omena vain mädäntyy ennemmin.
  Koska kultin tehtävänä on toteuttaa jumalansa olemusta, käskyjä, määräyksiä, toiveita ja esimerkkiä, niin sekä kultista että edelleen kulttilaisen psyykkeestä muotoutuu jumalansa esimerkin kaltainen.
  Mädän jumalan kultista tulee mätä ja kulttilaisesta täytyy tulla mätä: ellei kultista ja kulttilaisista tule mätiä, niin kyseinen kultti ei edusta jumalansa mätää olemusta, käskyjä, määräyksiä, toiveita ja esimerkkiä eikä kyseisiä attribuutteja edustamaton mätääntymätön yksilö voi kuulua kulttiin.
  Niin yksinkertainen on totuus.
  Itseasiassa totuus on aina yksinkertainen.
  Joka muuta väittää haluaa vain salata totuuden.

  Plusääni(7)Miinusääni(6)
  1. Juutalaiset haluavat, ei niinkään tuoda omaa kulttuuriaan muiden tietoisuuteen, vaan mädättää meidän yhteiskuntajärjestyksen. Nyt on menossa sukupuoliroolien alasajo ja ihmisen identiteetit laitetaan romukoppaan.
   Esimerkkinä elävästä elämästä. ajttelin viedä lapsenlapseni katsomaan lelukaupan lastentapahtumaa. Tapahtumassa esiintyi jokin Disneyn prinsessa. Tarkemmin tutkittuani kyse olikin lesboprinsessa Frozenin Elsasta jota nyt tuputetaan ihan pienimmillekin tenaville. Päätin jättää väliin ja mennä tytön kanssa hiekkakakkuja tekemään.

   Plusääni(6)Miinusääni(0)
 3. Juutalaiset palvovat moolokkia. Clintonin ystävältään saamissa emaileissa puhuttiin kanan uhraamisesta moolokille arkisena asiana. Ukkosen jumala pohjoisessa oli Thor, jolle ei uhrattu ihmisuhreja eikä varsinkaan lapsia. Ylipäänsä ihmisuhraaminen oli kanaanilainen tapa. Valkoisten perustamissa korkeakulttuureissa Mesopotamiassa ja Egyptissä sitä ei harrastettu ja valkoisten jahvelaisten profeetat tuomitsivat tavan täysin. Sitä kaiketi esiintyi kuitenkin myös Kanaanin maassa valkoisten keskuudessa seka-avioliittojen ja mixien myötä.

  Kanaanilaiset juutalaiset ovat luoneet babylonialaisen talmud-kultin ja se on Israelin juutalaisten virallinen uskonto. Kultista ja kulttilaisista tule mätiä, jos ja kun kultin luojat ovat geneettisesti rappeutuneita ja älyllisesti heikkoja. Minkään muun kansan parissa ei rehota systemaattinen elinkauppa ja -ryöväys. Juutalaisten elinkauppajonot ovat pitkiä. Geneettinen rappeutuminen on myös elimellistä, se ei rajoitu henkiseen rappeutumiseen.

  Plusääni(6)Miinusääni(2)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat