Kuvakokoelma: juutalaiset olleet vahvasti kehittämässä feminismiä

Juutalaiset julkaisut muistuttavat mielellään siitä, kuinka merkittävä rooli juutalaistaustaisilla aktivisteilla on ollut feminismin ja ”seksuaalisen vallankumouksen” synnyssä.

Kuten kuvasarja viime vuosikymmenten tärkeimmistä feministeistä todistaa, he eivät valehtele:

Klikkaa kuva suuremmaksi!
Klikkaa kuva suuremmaksi!

Juutalainen Forward-lehti julkaisi 2005 artikkelin ”Miksi juutalaisia feministejä on niin paljon?”. Tekstissä todettiin: ”Meillä on pitkä poliittinen historia, jonka juuret ovat sosialistisessa liikkeessä, jossa naiset järjestivät usein mellakoita.” Juutalainen Forward-julkaisu siis sanoo, että sekä marxismi että feminismi ovat leimallisesti juutalaisia aatteita, joiden tavoitteena on lietsoa kapinamielialaa kantaväestön rakentamaa yhteiskuntaa kohtaan.

Forwardissa pahoitellaan sitä, että juutalaisten feministien vaikutus yhteiskuntaan ei ole enää niin suuri kuin vielä muutama vuosikymmen sitten. Juutalaislehden mukaan on esimerkiksi surullista, etteivät nuoret sukupolvet kannata aborttia yhtä kiivaasti kuin 1960-luvun radikaalit. Monet äidit tahtovat myös viettää aikaa lastensa kanssa kotona, mikä on juutalaislehden mukaan vakava tasa-arvo-ongelma.

Femenin inspiroimat vasemmistolaiset vaatimassa saksalaissiviilien murhaamista.
Femenin inspiroimat vasemmistolaiset vaatimassa saksalaissiviilien murhaamista.

Viime vuosien tunnetuin feministinen projekti on eittämättä ollut Femen. Femen-aktivistit tunkeutuvat esimerkiksi kirkkoihin (mutteivät koskaan synagogiin) alastomina ja häpäisevät uskonnollisia symboleja. Euroopan viranomaiset reagoivat yleensä erittäin ankarasti ”uskonrauhan rikkomiseen” ja ”viharikoksiin”, mutta Femenillä on erivapaus tehdä niitä. Onko syy tälle se, että Femenin perustaja on upporikas juutalainen Jed Sunden?

Femenin tausta muistuttaa feministisen punk-yhtye Pussy Riotin vastaavaa; kirjoittaja Israel Shamir totesi artikkelissaan, että suurin osa Pussy Riotia julkisesti tukevista venäläisistä vaikuttajista on juutalaisia.

Feminismissä ei ole kyse sukupuolten oikeudenmukaisesta kohtelusta, aivan kuten marxismissakaan ei ole kyse taloudellisesta tasa-arvosta. Feminismi ja marxismi edustavat patologista vihaa kantakulttuuria kohtaan. Ne eivät pyri lähtökohtien tasa-arvoon vaan vihollisina pitämiensä ihmisten tuhoon ja häpäisyyn.

 

Lue myös:

Emma Goldman – anarkofeminismin perustaja
Magnus Hirschfeld ja homoliike
Feministisen liikkeen kommunistiset juuret
Ruotsin fanaattiset feministit miesten silpomisen puolesta
Feminismi merkitsee kansan kuolemaa
Feminismi ärsyttää Ranskassa
Dokumentti: Babylon ennen Hitleriä – saastainen Weimarin Saksa
Video: juutalainen europarlamentaarikko kehuu ahdistelleensa lapsia
Juutalaista pedofiilia ei haluta vangita ”holokaustin” vuoksi

6 kommenttia

 1. Tuosta Femenin muijasta: on pirun tekopyhää ylistää jotain Bomber Harrisia ja samaan aikaan vaikka kritisoida USA:ta siviiliuhreista, kun nuo Antifantit yleensä USA:ta kuitenkin kritisoivat. (Ei nyt mitenkään USA:aa puolustellen.) Ei vissiin herätä noilla mitään kognitiivista dissonanssia?

  Plusääni(7)Miinusääni(0)
 2. Monikaan ei huomaa kuinka väkivaltainen naisen tuhoamisohjelma onkaan. Seuraavassa lyhyt kirjoitus feminismin seurauksista:

  Feminism – from a former feminists’ point of view:
  http://100777.com/node/1597

  (Edellisessä linkissä hyviä artikkeleita – myös Suomen kielellä)

  Feminismillä pyritään heikentämään naisen asemaa ja siinä onnistutaan. Feministinen filosofia on hyvin tehokas oppi tuhota ja halveksia naissukupuoli, koska hänen ei sallita vapautuvan, vaan menettävän vapautensa viimeisetkin rippeet.

  Valitettavasti monet ovat joutuneet kärsimään ns. `naisten vapautusliikkeiden` aikaansaannoksista, kaikkein eniten naisten kohtuihin murhatut ihmisalkiot. Viha naisia kohtaan kasvaa kasvamistaan, joten feministinen filosofia on onnistunut tehtävässään erinomaisesti.

  Plusääni(7)Miinusääni(0)
 3. Feminismi on kauhistuttava todellisen avioliiton vastainen oppi. Feminismi on itse asiassa puhtaan avioliiton vihaamista. Oikeassa avioliitossa ovat nainen ja mies oikeasti tasa-arvoisia.
  Feministi itse asiassa kieltää itseltään onnelliseksi tulemisen.

  Lue: https://magneettimedia.com/uusi-poliittinen-ohjelma/
  ja siitä kohta 11. Perinteisiä perhearvoja on vaalittava.

  Plusääni(1)Miinusääni(1)
  1. Ihminen tulee onnelliseksi – ulkonaisista vaivoista huolimatta – vain Jeesuksessa Kristuksessa. Silloin avioliittokin onnistuu ja muotoutuu sellaiseksi kuin Jumala on sen säätänyt. Sisäisesti, uskossa Kristuksen lunastustekoon, mies ja vaimo ovat Jumalan edessä tasa-arvoiset, mutta ulkonaisesti, tässä ajassa, mies on vaimon pää (kantaa siis vastuun, ja vaimon tulee olla alamainen):

   ”Mutta minä tahdon, että te tiedätte sen, että Kristus on jokaisen miehen pää ja että mies on vaimon pää ja että Jumala on Kristuksen pää” (1. Kor. 11:3).

   ”Vaimot, olkaa omille miehillenne alamaiset niin kuin Herralle; sillä mies on vaimon pää, niin kuin myös Kristus on seurakunnan pää, hän, ruumiin vapahtaja. Mutta niin kuin seurakunta on Kristukselle alamainen, niin olkoot vaimotkin miehillensä kaikessa alamaiset. Miehet, rakastakaa vaimojanne, niin kuin Kristuskin rakasti seurakuntaa ja antoi itsensä alttiiksi sen edestä, että hän sen pyhittäisi, puhdistaen sen, vedellä pesten, sanan kautta, saadakseen asetetuksi eteensä kirkastettuna seurakunnan, jossa ei olisi tahraa eikä ryppyä eikä mitään muuta sellaista, vaan joka olisi pyhä ja nuhteeton. Samalla tavoin tulee myös miesten rakastaa vaimojansa niin kuin omia ruumiitaan; joka rakastaa vaimoansa, hän rakastaa itseänsä. Sillä eihän kukaan koskaan ole vihannut omaa lihaansa, vaan hän ravitsee ja vaalii sitä, niin kuin Kristuskin seurakuntaa, sillä me olemme hänen ruumiinsa jäseniä. ’Sen tähden mies luopukoon isästänsä ja äidistänsä ja liittyköön vaimoonsa, ja ne kaksi tulevat yhdeksi lihaksi.’ Tämä salaisuus on suuri; minä tarkoitan Kristusta ja seurakuntaa. Mutta myös teistä kukin kohdaltaan rakastakoon vaimoaan niin kuin itseänsä; mutta vaimo kunnioittakoon miestänsä” (Ef. 5:22-33).

   ”Vaimot, olkaa miehillenne alamaiset, niin kuin sopii Herrassa” (Kol. 3:18).

   ”Samoin te, vaimot, olkaa alamaiset miehillenne, että nekin, jotka ehkä eivät ole sanalle kuuliaisia, vaimojen vaelluksen kautta sanoittakin voitettaisiin, kun he katselevat, kuinka te vaellatte puhtaina ja pelossa. Älköön teidän kaunistuksenne olko ulkonaista, ei hiusten palmikoimista eikä kultien ympärillenne ripustamista eikä koreihin vaatteisiin pukeutumista, vaan se olkoon salassa oleva sydämen ihminen, hiljaisen ja rauhaisan hengen katoamattomuudessa; tämä on Jumalan silmissä kallis. Sillä näin myös muinoin pyhät vaimot, jotka panivat toivonsa Jumalaan, kaunistivat itsensä ja olivat miehillensä alamaiset; niin oli Saara kuuliainen Aabrahamille, kutsuen häntä herraksi; ja hänen lapsikseen te olette tulleet, kun teette sitä, mikä hyvää on, ettekä anna minkään itseänne peljättää. Samoin te, miehet, eläkää taidollisesti kukin vaimonne kanssa, niin kuin heikomman astian kanssa, ja osoittakaa heille kunnioitusta, koska he ovat elämän armon perillisiä niin kuin tekin; etteivät teidän rukouksenne estyisi” (1. Piet. 3:1-7).

   ”niin myös vanhat naiset olkoot käytöksessään niin kuin pyhien sopii, ei panettelijoita, ei paljon viinin orjia, vaan hyvään neuvojia, voidakseen ohjata nuoria vaimoja rakastamaan miehiänsä ja lapsiansa, olemaan siveitä, puhtaita, kotinsa hoitajia, hyviä, miehilleen alamaisia, ettei Jumalan sana pilkatuksi tulisi” (Tiit. 2:3-5).

   ”Oppikoon nainen hiljaisuudessa, kaikin puolin alistuvaisena; mutta minä en salli, että vaimo opettaa, enkä että hän vallitsee miestänsä, vaan eläköön hän hiljaisuudessa. Sillä Aadam luotiin ensin, sitten Eeva; eikä Aadamia petetty, vaan nainen petettiin ja joutui rikkomukseen. Mutta hän on pelastuva lastensynnyttämisen kautta, jos hän pysyy uskossa ja rakkaudessa ja pyhityksessä ynnä siveydessä” (1. Tim. 2:11-15).

   ”Niin kuin kaikissa pyhien seurakunnissa, olkoot vaimot vaiti teidänkin seurakunnankokouksissanne, sillä heidän ei ole lupa puhua, vaan olkoot alamaisia, niin kuin lakikin sanoo. Mutta jos he tahtovat tietoa jostakin, niin kysykööt kotonaan omilta miehiltään, sillä häpeällistä on naisen puhua seurakunnassa. Vai teistäkö Jumalan sana on lähtenyt? Vai ainoastaan teidänkö tykönne se on tullut? Jos joku luulee olevansa profeetta tai hengellinen, niin tietäköön, että mitä minä kirjoitan teille, se on Herran käsky” (1. Kor. 14:33-37).

   Feminismi on suora hyökkäys Jumalaa ja Jumalan järjestyksiä vastaan. Se nousee perkeleestä, kuten kaikki muukin Suomessa, tässä haisevassa perkeleen läävässä, joka on ansainnut itselleen ikuisen tuomion.

   Plusääni(4)Miinusääni(2)
   1. Euroopan kansojen suhteen Jumala pääsee pienellä vaivalla hävittämisen suhteen. Nämä kun tuhoavat itse itsensä, joten Jumala vain sallii kaiken tuhon ja ehkä katselee vain päältä, jos Häntä ylipäätään kiinnostaa nämä pystyperkeleiden touhut.

    Aito Kristitty toki toivoo nopeaa tuhoa, ei tätä sikojen mellastamista kestä tässä enää katsella.

    Ohessa Päivän sanaksi :

    Martti Luther : Mannaa Jumalan lapsille
    Syyskuun 21 päivänä

    Room. 12:2

    ”Älkää mukautuko tämän maailmanajan mukaan, vaan muuttukaa mielenne uudistuksen kautta. Meidän on välttämättä varottava seuraamasta niin maailman tapaa kuin omaa järkeämmekin. Sen sijaan on aina murrettava oma mielemme ja tahtomme sekä tehtävä ja kärsittävä toisin kuin järki ja tahto neuvovat elääksemme aina toisin kuin maailma, jopa suorastaan sen vastaisesti.

    Näin me päivästä päivään muutumme ja uudistumme mielessämme, toisin sanoen päivä päivältä yhä paremmin mielistymme siihen, mitä maailma ja järki vihaavat. Päivittäin me yhä mieluummin tulemme köyhiksi, sairaiksi, halveksituiksi, houkiksi ja syntisiksi, kunnes lopuksi arvaamme kuoleman elämää paremmaksi, mielettömyyden viisautta kallisarvoisemmaksi, häpeän kunniaa jalommaksi, köyhyyden rikkautta autuaallisemmaksi ja synnin hurskautta ihanammaksi.

    Vihdoin päädymme siihen, että tulemme täydellisiksi ja mielellään vaihdamme elämän kuolemaan ja Paavalin kanssa halajamme erota täältä, että synti kokonaan lakkaisi ja Jumalan tahto meissä kerrankin aivan täydellisesti tapahtuisi. Tällöin kristitty on eniten toisenlainen kuin maailma eikä ensinkään käyttäydy maailman tavoin. Maailma ei voi saada kyllikseen elämästä, kristitty sen sijaan ei voi kyllin pian saada eroa tästä elämästä. Mitä maailma etsii, sitä kristitty pakenee ja mitä maailma pakenee, sitä kristitty etsii.”

    “Joka elämäänsä rakastaa, kadottaa sen; mutta joka vihaa elämäänsä tässä maailmassa, hän on säilyttävä sen iankaikkiseen elämään” (Joh. 12:25).

    “Maailmassa teillä on ahdistus; mutta olkaa turvallisella mielellä: minä olen voittanut maailman” (Joh. 16:33).

    “Älkää rakastako maailmaa älkääkä sitä, mikä maailmassa on. Jos joku maailmaa rakastaa, niin Isän rakkaus ei ole hänessä. Sillä kaikki, mikä maailmassa on, lihan himo, silmäin pyyntö ja elämän korskeus, se ei ole Isästä, vaan maailmasta. Ja maailma katoaa ja sen himo; mutta joka tekee Jumalan tahdon, se pysyy iankaikkisesti” (1. Joh. 2:15-17).

    Plusääni(5)Miinusääni(1)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat