Trumpin juutalaisystävä valtaa asuntomarkkinoita – kodeistaan häädettyjen määrä kaksinkertaistunut

Kun Donald Trump keskittyy sodan lietsomiseen Pohjois-Koreaa, Syyriaa ja Venezuelaa vastaan, hänen juutalainen liittolaisensa Stephen Schwarzman on ottanut kulissien takana amerikkalaisten arjen kuristusotteeseen valtaamalla vuokra-asuntomarkkinoita.

Stephen Schwarzman on osa suurta valtaa Valkoisessa talossa käyttävää juutalaisen finanssieliitin verkostoa. Toisin kuin esimerkiksi Steven Mnuchinin ja Gary Cohnin, Schwarzmanin tausta ei kuitenkaan ole juutalaispankki Goldman Sachsissa vaan juutalaisessa sijoitusyhtiö Blackstonessa.

Schwarzmanin yhtiö on aiemmin esimerkiksi lainannut rahaa Trumpin juutalaiselle vävylle Jared Kushnerille sekä toiminut välittäjänä Trumpin ja ääri-islamistisen Saudi-Arabian kaupankäynnissä. Schwarzmanin ansiosta Amerikka myi hiljattain sadalla miljardilla dollarilla aseita ääri-islamisteille.

Vielä Saudi-Arabian asekaupoistakin vähemmän valtamedia on kirjoittanut Schwarzmanin toisesta kyseenalaisesta saavutuksesta: amerikkalaisten asuntomarkkinoiden myrkyttämisestä, mikä on johtanut häätöjen räjähdysmäiseen kasvuun.

Aihe nousi tällä viikolla pinnalle, kun Blackstonen kiinteistöihin erikoistunut tytäryhtiö päätti sulautua yhteen Starwood-nimisen finanssijätin vastaavan tytäryhtiön kanssa. Harva tuskin yllättyy siitä, että myös Starwood on juutalainen firma: sen johtaja on juutalainen Barry Sternlicht.

Yhdessä Schwarzman ja Sternlicht synnyttivät kiinteistöhirviön, jolle ei löydy koko maasta kokoistansa haastajaa. Schwarzmanin ansiosta yhtiö voi luottaa myös siihen, että se on Valkoisen talon suosiossa.

Myös Starwoodilla on hyvät suhteet Trumpiin Tom Barrack –nimisen kiinteistömogulin kautta.

dees-economic-collapse1

Blackstone käytti Goldmanin luomaa kriisiä hyväkseen

Blackstonen ja Starwoodin kaltaiset sijoitusyhtiöt sukelsivat kiinteistöbisnekseen sen jälkeen, kun Yhdysvaltojen kiinteistökuplan puhkeaminen oli johtanut kansainväliseen finanssikriisiin.

Schwarzman, Sternlicht ja kumppanit hyötyivät suuresti siitä, että Goldman Sachsin kaltaiset pankit olivat teurastaneet Amerikan omistusasuntomarkkinat juutalaisen Ronald Arnlallin kehittämien ”valehtelijoiden lainojen” avulla.

Asuntokuplan puhjettua yli 7 miljoonaa amerikkalaista perhettä potkittiin kylmäverisesti ulos kodeistaan, mitä koronkiskojat pitivät kullanarvoisena tilaisuutena. Bloomberg julkaisi jo 2013 artikkelisarjan ”Wall Street on vuokraisäntäni”, jossa kerrottiin, että juutalainen Blackstone alkoi johtaa sijoittajaliikettä, joka osti aggressiivisesti asuntoja pilkkahintaan pakkohuutokaupoista.

Blackstonen johtama liike mullisti Yhdysvaltojen vuokra-asuntomarkkinat. Aiemmin vuokranantajat olivat usein pieniä paikallisia asuntosijoittajia, mutta nyt Wall Street oli alkanut pelata uhkapelejä amerikkalaisten kodeilla – kovilla panoksilla.

Seuraukset ovat olleet karuja. Atlantan Fed julkaisi vuodenvaihteessa tutkimuksen, jonka mukaan Wall Streetin mukaantulo on lisännyt rajusti kodeistaan häädettyjen vuokralaisten määrää.

Esimerkiksi Atlantassa suursijoittajat potkivat perheitä ulos kaksi kertaa useammin kuin perinteiset vuokranantajat. Kyse on perinteisestä koronkiskonnasta, jossa rahanvalta nostetaan yhteiskunnan edun ja ihmishengen yläpuolelle.

Barry Sternlicht oikealla.
Barry Sternlicht oikealla.

Juutalainen Fed-johtaja kannusti suursijoittajia mukaan vuokra-asuntobisnekseen

Bloomberg haastatteli esimerkiksi 44-vuotiasta atlantalaista perheenisää, joka ajaa ammatikseen rekkaa. Isä oli vuokrannut perheen asunnon Goldman-kasvatti Emmanuel Romanin johtaman PIMCO:n tytäryhtiöltä.

Atlantalaisisä joutui vaikeaan tilanteeseen, kun lasten päiväkotimaksut kasvoivat samalla, kun kuukausivuokraa korotettiin. Wall Street ei antanut perheelle aikaa järjestellä raha-asioitaan, vaan tapaus vietiin tylysti oikeuteen. Pian perhe menettikin kotinsa.

Bloombergin mukaan Wall Street vie mielellään vuokralaiset oikeuteen ”maksimoidakseen voittonsa”. Mitä tehokkaammin perheitä potkitaan kaduille, sitä lihavammista osingoista Schwarzmanin sisäpiiri pääsee nautiskelemaan.

Voittojen maksimoimiseksi suursijoittajat pyrkivät menemään aidan matalimmasta kohdasta myös silloin, kun rapistuvia asuntoja täytyisi kunnostaa. Monet asunnot ovat rapakunnossa, koska suurisijoittavat eivät tahdo ”tuhlata” rahaa remontteihin. Kehitys on tietysti valtakunnallinen terveysriski.

Bloomberg kirjoitti myös, että vuokra-asuntomarkkinoiden muodonmuutoksen taustalla on jopa Schwarzmania ja Sternlichtiä vaikutusvaltaisempia henkilöitä.

Artikkelissa nimittäin muistutettiin, että 2012 Fedin silloinen johtaja, niin ikään juutalainen Ben Bernanke kannusti suursijoittajia käyttämään asuntokriisiä hyväkseen. Wall Street teki työtä käskettyä ja jälki on sen mukaista.

”Kansan puolestapuhujana” vaalien aikana esiintynyt Trump ei ole tehnyt mitään tilanteen korjaamiseksi. Yhteistyö Valkoisen talon ja Schwarzmanin välillä jatkuu tiiviinä.

 

Lue myös:

Johtava Israel-lobbaaja: juutalainen talousrikollinen ansaitsee ”kunniamitalin” Amerikalta!
Donald Trumpilla mittavat velat Goldman Sachs –rikollispankille

1 kommentti

  1. Quality posts іs the main to intеrest the viewers
    to pay a quick visxit tһe website, thɑt’s what thіs web site
    iѕ providing.

    Would You Here iis mү website Bandar Togel

    Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat