Johtava Israel-lobbaaja: juutalainen talousrikollinen ansaitsee ”kunniamitalin” Amerikalta!

Johtava Amerikassa asuva juutalainen Israel-lobbaaja Frank Luntz on sitä mieltä, että maan lähihistorian vaarallisimpiin lukeutuva talousrikollinen, juutalainen Michael Milken, ansaitsee amerikkalaisilta kunniamitalin.

Luntzin mukaan Yhdysvaltojen kongressin tulisi luovuttaa mitali Milkenille. Luntz esitti vaatimuksensa jo viime keväänä Milkenin itsensä järjestämässä ja tämän omaa nimeä kantavassa kokouksessa. Luntzin lausunto ei osunut tuoreeltaan vaihtoehtomedioiden tutkaan, joten uutisoimme siitä vasta nyt.

Kokouksesta uutisoineen Financial Timesin (FT) mukaan Milkenin juhlat ovat vuotuinen päätapahtuma kiinni jääneille valkokaulusrikollisille, jotka kärkkyvät toista tilaisuutta. Viime vuonna kokouksen päätähti oli FT:n mukaan Steven Cohen, joka on – yllätys, yllätys – Milkenin tavoin tuomittu juutalainen talousrikollinen.

Milkenin ja Cohenin lisäksi paikalla oli myös Luntz, joka on Yleisradionkin esittämän Israelin mediasota –nimisen dokumentin mukaan Amerikan vaikutusvaltaisimpia Israel-propagandisteja. Kun Israel murhaa ei-juutalaisia lapsia, suoltaa Luntzin propagandakoneisto Amerikan valtamedian täyteen sotarikoksia ”oikeuttavaa” disinformaatiota.

Luntz osoitti häikäisevää itsevarmuutta asettumalla pahamaineisen Milkenin tukijoukkoihin. Jokuhan voisi luulla, ettei Israelin johtavan pr-miehen kannattaisi liata omaa imagoaan tukemalla julkisesti järjestäytynyttä rikollisuutta. Kuten ”Juutalaiset ja järjestäytynyt rikollisuus” –artikkelisarjassa kuitenkin osoitimme, ei Luntzilla ole syytä huoleen – amerikkalainen kulttuuri on jo niin mätä, ettei roistojen kanssa veljeilyä katsota enää pahalla.

”Roskalainakuninkaana” tunnettu juutalainen Milken sai ehdottoman vankeustuomion koko Amerikkaa järisyttäneestä sisäpiirikeinotteluvyyhdistä. Vain juutalaisen Cohenin ja juutalaisen Bernard Madoffin keinottelurikokset ovat vetäneet törkeydessään vertoja Milkenin koronkiskonnalle. Milkenin tavoin peräti 90 prosenttia Amerikan säästöpankkikriisin yhteydessä tuomituista oli taustaltaan juutalaisia.

Frank Luntz.
Frank Luntz.
Steven Cohen.
Steven Cohen.

Ei armoa Milkenin uhreille

Luntz osoitti, ettei hän välitä lainkaan amerikkalaisista eläkeläisistä, lapsiperheistä, yrittäjistä ja duunareista, jotka joutuivat Milkenin uhreiksi. Sen sijaan Luntz sylki koko Amerikan kasvoille ja vaati, että Yhdysvaltojen olisi armahdettava Milken ja luovutettava tälle vieläpä kongressin kunniamitali!

Kuten arvata saattoi, amerikkalainen valtamedia lakaisi törkeän vaatimuksen häveliäästi maton alle.

Vaikutusvaltaiset juutalaiset ovat aiemminkin vaatineet häikäilemättömästi armahduksia rikollisille heimoveljilleen, olipa kyse sitten Marc Richin ja Jonathan Pollardin kaltaisista vakoojista tai Jeffrey Epsteinin ja Roman Polanskin kaltaisista pedofiileistä. Usein Amerikan ”oikeusjärjestelmä” on myös taipunut vaatimuksiin.

FT:n mukaan Milkenin kokouksiin on osallistunut talousrikollisten ohella myös johtavia länsimaisia poliitikkoja, kuten Irakin sotaa Israelin puolesta lobannut Tony Blair. Tänä vuonna kokoukseen osallistuivat myös tiukan linjan sionismistaan tunnetut presidentti George Bush ja varapresidentti Joe Biden.

Osallistumalla Milkenin tilaisuuksiin amerikkalaiset valtiomiehet lähettävät kansalle erittäin vahvan signaalin: Miljoonien amerikkalaisten elämän pilanneet juutalaiset Wall Street –rikolliset eivät joudu hylkiöiksi edes vankeustuomion jälkeen. Sen sijaan heistä tulee juhlittuja kansallissankareita, joiden orgioihin osallistuu koko eliitti presidenteistä lähtien.

Trumpin hallitusta kokouksessa edusti tänä vuonna juutalainen valtiovarainministeri Steven Mnuchin, joka tunnetaan urastaan juutalaisessa rikollispankissa, Goldman Sachsissa. Kuten hiljattain uutisoimme, Mnuchin on painostanut Trumpin hallitusta hautaamaan vaalilupaukset, jotka olisivat rajoittaneet rikollisten pankkien ylivaltaa Amerikassa.

 

Lue myös:

Juutalaislehti: juutalaiset hallitsevat Amerikan vaalirahoitusta
Reuters: Juutalainen Goldman Sachs –pankki johtaa Trumpin maahantulolain vastaista liikettä!
Maailmanpankin juutalainen ex-johtaja vaatii monikulttuurista Unkaria

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat