”Turvapaikanhakija” rajalla kiinni pommintekovälineitä mukanaan – Saksan poliisi päästi menemään!

Saksan kulttuurimarxistinen poliisi on nolannut itsensä jälleen. Virkavalta ei pidättänyt syyrialaista ääri-islamistia, joka jäi kiinni Saksan rajalla mukanaan pommintekovälineitä!

Monikulttuurisesta skandaalista uutisoi valtavirtainen saksalaismedia NDR. NDR:n mukaan Saksan poliisi kohtasi Isis-terroristijärjestöä sympatisoineen 20-vuotiaan maahantunkeutujan, kun tämä yritti matkustaa Tanskaan laivalla.

Syyrialaistaustaisen maahantunkeutujan hallusta löydettiin 17 000 tulitikkua, radiolaitteistoa sekä kotitekoisessa pommissa käytettävä sytytin. Ääri-islamistien terroristioppaat neuvovat usein rakentamaan räjäyttimen tulitikkujen avulla.

Poliisi takavarikoi pomminvalmistusvälineet maahanmuuttajalta, mutta mahdollisesti rasismisyytösten pelossa viranomaiset päästivät terroristin heti vapaalle jalalle.

Pommi-iskua suunnitellut ääri-islamisti hyppäsikin välikohtauksen jälkeen kaikessa rauhassa junaan ja matkusti Ulmin kaupungin pakolaisasuntoon, jonne hänet oli saksalaisten veronmaksajien kustannuksella majoitettu.

Syyttäjä Jan Holzner kertoi medialle, että tieto ennaltaehkäistystä terrori-iskusta levisi niin hitaasti poliisiorganisaatiossa, että maahantunkeutuja haettiin vasta monta päivää myöhemmin kuulusteluihin iskun suunnittelusta epäiltynä.

Maahantunkeutujat ovat osoittaneet mieltä Isisin puolesta Saksan kaduilla.
Maahantunkeutujat ovat osoittaneet mieltä Isisin puolesta Saksan kaduilla.

Poliisin onneksi maahantunkeutuja löytyi pakolaisasunnosta – ilmeisesti tämä luotti saksalaisten selkärangattomuuteen niin lujasti, ettei kokenut tarpeelliseksi siirtyä maan alle sen jälkeen, kun pommintekovälineet oli takavarikoitu. Nyt tunkeutuja on Stuttgartissa pidätettynä.

Pidätetty maahantunkeutuja on nuoresta iästään huolimatta saksalaisen poliisin vanha tuttu. Poliisi on tiennyt hänen ääri-islamistisympatioistaan jo monta vuotta, mutta rasismipelon vuoksi tunkeutujaa ei voida karkottaa Saksasta. Jonkun täytyy kuolla ensin.

Terrorismiasiantuntija Holger Schmidt totesi SWR-kanavalle olevansa iloinen siitä, että pommi-iskun suunnittelija palasi pakolaisasuntoonsa eikä alkanut pakoilla poliisia. Muussa tapauksessa poliisi olisi ollut Schmidtin mukaan avuton.

Schmidt ei voi kuitenkaan ymmärtää, miksi ihmeessä maahantunkeutujaa ei pidätetty Saksan rajalla, vaikka poliisi oli vuosien ajan kerännyt tietoa tämän terrorismiyhteyksistä.

Ehkä syy poliisin toimimattomuudelle on se, että virkavallalla on ”tärkeämpääkin” tekemistä kuin joukkomurhien estäminen; kuten 87-vuotiaan ”holokaustin” todenperäisyyttä epäilevän Ursula Haverbeckin jatkuva painostaminen.

 

Lue myös:

Poliisi on yleinen vitsi monikulttuurisessa Saksassa
Saksa: oikeuteen raiskausvastaisen paidan vuoksi – syytetään ”rasismista”!
Saksan painajainen: Merkel tahtoo jatkokaudelle, lisää siirtolaisia rahdataan lentokoneilla maahan

1 kommentti

  1. Tuosta tulitikkupommista tulee mieleen Oklahoman lannoitepommi ja Lontoon 7/7-päivän lannoitepommit ja myös Breivikin lannoitepommit:

    https://www.youtube.com/watch?v=JC4OWCKlF1Q

    Mitenkähän minusta tuntuu, että tuollaisia tulitikkupommeja tuskin tehdään ja käytetään? Voisiko joku valaista? Ainakin Breivikin, Lontoon ja Oklahoman väitetyt lannoitepommit ovat naurettavia satutarinoita

    Plusääni(1)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat