Saksan painajainen: Merkel tahtoo jatkokaudelle, lisää siirtolaisia rahdataan lentokoneilla maahan

Angela Merkel on ilmoittanut, että hän pyrkii neljännelle kaudelle Saksan liittokansleriksi voidakseen taistella nationalismia vastaan. Merkel tahtoo varmistaa, että Saksa on myös tulevaisuudessa avoin laittomille maahantunkeutujille.

Mikäli vallanhimostaan tunnettu Merkel pääsee neljännelle kaudelle, tulee hän olemaan sodanjälkeisen Saksan pitkäkestoisin johtaja. Merkel on ollut Saksan liittokansleri jo vuodesta 2005 lähtien.

Merkel on myöntänyt avoimesti, että hän tahtoo jatkaa Saksan johdossa siksi, että monissa Euroopan maissa liberaalit ja kulttuurimarxistiset arvot kokevat yhä kovempaa vastustusta.

Merkelin mukaan on tärkeää, että Saksan mädätys jatkuu siitäkin huolimatta, että yhä useampi kansalainen vannoo nyt nationalismin ja perinteisten arvojen nimiin. Hän on ironisesti kertonut tahtovansa hyödyntää ”kokemustaan, lahjojaan ja taitojaan […] palvellakseen Saksaa”.

Pian Yhdysvaltojen presidentinviran jättävä Barack Obama matkusti hiljattain Saksaan osoittaakseen, että Merkel on Yhdysvaltojen ehdoton suosikkiliittokansleri.

Saksa on ollut Yhdysvaltojen – eli Israelin ja pankkiirien (1, 2) – vasallivaltio jo vuodesta 1945 lähtien, joten Obaman eleellä on suuri poliittinen painoarvo. Obama on ollut huolissaan siitä, että Merkelin kannatus on luisunut alamäkeä Euroopan pakolaiskriisin puhkeamisesta lähtien.

Amerikan tulevalle presidentille Donald Trumpille Merkel päätti kirjoittaa teatraalisen ukaasin, jonka mukaan Saksa jatkaa Amerikan talutusnuorassa vain, jos Trump syö vaalilupauksensa ja tekee presidenttinä kulttuurimarxistista politiikkaa.

Vaikka Merkel ei pääsisikään neljännelle kaudelle, tekee hän kaikkensa, jotta Saksasta on jäljellä enää monikulttuuriset rauniot, kun hän lopulta poistuu politiikan näyttämöltä. Saksan sisäministeriö ilmoitti nimittäin viime viikolla, että hallitus alkaa rahtaamaan Saksaan lentokoneilla tuhansia laittomia maahantunkeutujia Italiasta ja Kreikasta.

Merkelin hallitus on päättänyt, että tästä kuusta lähtien lentokoneet kuljettavat Saksaan joka kuukausi 1000 eritrealaista, syyrialaista, irakilaista, iranilaista tai somalitaustaista turvapaikkaturistia. Siirtolaiset tullaan kuljettamaan Münchenin lähellä sijaitseviin väliaikaismajoituksiin.

Suunnitelma on osa EU:n maahanmuuttopoliittista ”taakanjako-ohjelmaa”, jonka tavoitteena on tehdä kaikista Euroopan kaupungeista Lontoon kaltaisia etnohelvettejä, joissa valkoiset ovat vähemmistössä.

German+Chancellor+Angela+Merkel+Visits+Israel+D5bRskc5kFlldie-welt-juden

Juutalaisjärjestöt vaativat monikulttuurista Saksaa

Amerikan, EU:n ja valtapuolueiden ohella myös Saksan juutalaisyhteisö on painostanut hallitusta jatkamaan siirtolaisten haalimista.

World Jewish Congress (WJC) ja Saksan juutalainen keskusneuvosto ottivat jo viime syksynä näkyvästi kantaa Saksan siirtolaiskriisiin. WJC:n ja juutalaisneuvoston mukaan pakkomonikulttuurisuus edustaa ”evoluutiota kohti avointa yhteiskuntaa”.

WJC-johtaja Ronald Lauder ja juutalaisneuvoston johtaja Josef Schuster kommentoivat pakolaiskriisiä suuren Die Welt –lehden artikkelissa ”Me juutalaiset tiedämme, millaista on olla pakolainen”.

WJC:n ja juutalaisneuvoston mukaan vain ”uusnatsit” eivät halua monikulttuurista Saksaa. Järjestöjen mukaan on kuitenkin tärkeä, että Saksan ohella tunkeutujia siirretään Euroopan joka kolkkaan.

Ainoa WJC:n ja juutalaisneuvoston asettama ehto maahantunkeutujille oli, että nämä tunnustavat Israelin olemassaolon ”oikeutuksen” sekä ”holokaustin” muiston pyhyyden. Euroopan kulttuurilla ei tietenkään ole sen sijaan mitään väliä.

Johtavien juutalaisjärjestöjen esittämät vaatimukset Euroopalle kuulostavat entistä pöyristyttävämmiltä, kun niitä vertaa Israelin omaan äärimmäisen rasistiseen maahanmuuttopolitiikkaan.

Israelin sisäministeri Eli Yishai on kertonut jo 2014, mikä juutalaisvaltion pakolaispoliittinen strategia on: eritrealaisten, sudanilaisten ja muiden mustien siirtolaisten ”elämästä tehdään niin surkeaa”, että nämä jättävät juutalaiset vapaaehtoisesti rauhaan!

Israel on myös rakentanut vuodesta 2013 lähtien uutta raja-aitaa, jolla mustat afrikkalaiset yritetään pitää ulkopuolella. Miksi juutalaisjärjestöt vaativat Eurooppaan tunkeutuneita siirtolaisia kunnioittamaan Israelia, kun Israelin siirtolaispolitiikka on tällaista?

invader-merkel Syrian-refugees-342890

Pakolaiskriisi jatkuu, vaikka media ei kirjoita aiheesta

Merkelin tavoin valtavirtaiset valemediat ovat huolestuneita nationalismin noususta. Siksi lehdistö ei ole enää juurikaan kirjoittanut Euroopan pakolaiskriisistä.

Mediahiljaisuuden avulla kansalle tahdotaan uskotella, että siirtolaiskriisi on jo päättynyt!

Kansainvälisen siirtolaisuusjärjestön (IOM) tilastoja tutkinut The New Observer –julkaisu kuitenkin selvitti, ettei pakolaiskriisi ole suinkaan hallinnassa. Vaikka media on hiljaa, tunkeutujia saapuu Eurooppaan tappavaan tahtiin.

IOM-tilastojen mukaan Eurooppaan on tullut vähintään 363 808 laitonta siirtolaista tämän vuoden aikana.

Paljon puhuttu Turkin ja EU:n pakolaissopimus on osoittautunut huijaukseksi: IOM:n mukaan marraskuuhun mennessä vain noin 700 tunkeutujaa on palautettu Turkkiin sopimuksen nojalla!

Tilastojen perusteella vaikuttaa siltä, että ainut jokseenkin tehokas tapa vähentää laitonta maahanmuuttoa ovat Unkarista tutut piikkilanka-aidat.

 

Lue myös:

Brexit: sionistit toivovat orjuutetusta Saksasta Euroopan johtajaa?
Timo Soini: maahanmuuttajat kotoutettava holokaustipropagandalla
Saksa: lähes 40 prosenttia alle 5-vuotiaista maahanmuuttajataustaisia
Juutalaistaustainen stasilainen valvomaan Saksan Facebookin poliittista kirjoittelua
Saksaa riivaa siirtolaisten ”raiskausepidemia”, jonka poliisi sensuroi

13 kommenttia

 1. Merkel on ollut katastrofaalisen huono liittokansleri. Ei kukaan toinen johtaja Saksan historiassa ole saanut yhtä plajon tuhottua maata kuin Mrekel viimeisen 12 vouden aikana. Hän on tuhonnut sekä talouden että kansan. Niin moraalisesti kuin rodulliesstikkin. Edes musta surma ei ole pystynyt samaan.

  Toivottavasti Saksan kansa osaa äänestää jotakkuta toista kuin Petryä ja/tai Merkeliä. Onneksi vaihtoehtoja on. Ja jos nty pikkuisen osaisivat katsoa Itävaltaa niin ehkä oppisivat.

  Plusääni(38)Miinusääni(2)
 2. Millainen typerys odottaa pesunkestävältä kommunistilta jotain oman kansansa hyväksi? Tuo nainen ei enää Saksan johdossa tule olemaan, jollei vaaleissa käytetä erittäin likaisia keinoja. Mitä muuta on tapahtunut Euroopassa sitten 1945? > Nationalismi on räjähtänyt ennätyslukemiin kansan keskuudessa viimeisten vuosien aikana, eikä näytä laantuvan, hyvä niin. Kansa ajattelee silti aivan liian yksinkertaisesti ja luulee valeoppositioiden ”mamukriittisten” populistien tuovan muutosta valtion toimintaan, tarvitsemme oikeita nationalisteja, eli ei oikeistolaisia tai vasemmistolaisia, vaan rehdisti oman kansansa etua ajavia epäkorruptoituneita nationalisteja. Nationalistit elävät myös nyt erittäin vaarallisia aikoja, kun vastassa on eliitti, eliitin poliisi, valtamedia, verottaja, mädäntynyt koulutusjärjestelmä ja kaikki sen hyväuskoiset uhrit. Minä annan myös Trumpille mahdollisuuden osoittaa kykynsä, varsinkin kun ei tässä voi olla mitään hävittävää, kun vastassa on Hillary.

  Plusääni(16)Miinusääni(0)
 3. Ei tuossa ole enää mitään järkeä. Ainoa selitys tuon paholais-naisen elossa oleminen ja tuossa asemassa pysyminen on, että Saksassa kaikki eri mieltä olevat vangitaan tai heidän elämänsä tuhotaan. Ja sen vuoksi ihmiset eivät uskalla tehdä mitään.

  Täytyisi lähteä täältä muista maista Saksaa auttamaan.

  Plusääni(17)Miinusääni(1)
 4. http://www.verkkouutiset.fi/ulkomaat/venaja_merkel-58795

  USA-lähde: Venäjä aikoo seuraavaksi tuhota Angela Merkelin ja tukea Saksan äärioikeistoa

  Yhdysvaltalaisviranomaisen mukaan Venäjä yrittää horjuttaa länsimaista demokratiakäsitystä puuttumalla muiden maiden vaaleihin.

  CIA:n tekemän selvityksen mukaan Venäjä olisi puuttunut kyberhyökkäyksillä Yhdysvaltain presidentinvaaleihin tavoitteenaan auttaa Donald Trump vaalivoittoon. CIA:n tutkinnan tunteva, nimettömänä pysyvä Yhdysvaltain viranomainen kertoo Expressin mukaan, että Venäjällä on aikomus puuttua myös Saksan tuleviin vaaleihin ja tukea äärioikeistolaisia ja nationalistisia puolueita.

  Viranomaisen mukaan Venäjä aikoo jatkaa hävityksen ja sekasorron aiheuttamista. Venäjä haluaa hänen mukaansa horjuttaa länsimaisen demokratian ideaa ja promota ääriehdokkaita.

  Venäjä pyrkii horjuttamaan Saksan liittokansleri Angela Merkeliä, joka on ilmoittanut hakevansa neljännelle kaudelle. Hän on sanonut, että Venäjän pyrkimystä sekaantua Saksan vuoden 2017 vaaleihin ei voi sulkea pois.

  Merkelin pahimpana haastajana vaaleissa pidetään maahanmuutto- ja eurokriittistä AfD-puoluetta.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Siis kyllä tämä EU:n trollitehdas on nyt todella naurettavan urakan ottanut joka foorumilla. Vai pitäisi tuykea Merkeliä, koska Putin. Voi että. Ja muutenhan nopeaa kansanmurhaa hartiavoimin suorittavaa Merkeliä ei kukaan arvostelisi. Suurin osa arvostelusta on jopa kielletty ihan oman Lännen diktaattorihallitsijan voimin.

   Plusääni(2)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat