Uhkaileeko Yhdysvallat Venäjää terrori-iskuilla?

Yhdysvaltain hallituksen tiedottaja John Kirby kommentoi Syyriassa toimivien äärijärjestöjen mahdollisesti iskevän Venäjälle tulevaisuudessa.

Kirby sanoi: ”Ääriryhmät tulevat käyttämään Syyriassa olevaa valtatyhjiötä hyväksi laajentaessaan hyökkäyksiään, joka voi tarkoittaa hyökkäyksiä Venäjän etuja kohtaan, ehkä jopa Venäjän kaupunkeja kohtaan. Venäjä tulee jatkossa lähettämään joukkojaan kotiin ruumissäkeissä, ja he tulevat menettämään resursseja, jopa lentokoneita.” Kirby jatkoi: ”Lisää venäläisiä henkiä tullaan menettämään, ja lisää venäläisiä lentokoneita ammutaan alas.”

Kun John Kirby puhuu ”ääriryhmistä”, hän viittaa terroristijärjestö Al-Nusran rintamaan ja Isisiin, joita vastaan Venäjä taistelee Syyriassa. Kummatkin terroristijärjestöt on Yhdysvaltojen suojeluksessa ja toimivat käsikassarana taistelussa Syyrian hallintoa vastaan. Yhdysvallat yrittää kaataa maan välillisellä sodankäynnillä, sillä maa ei suostu nöyrtymään maailmanpankkiirien ja sionistien vaatimuksiin.

Kirbyn mafiamaiseen tapaan esittämät sanat kuulostavat ulkopuolisen korvaan enemmän uhkaukselta Venäjää kohtaan kuin analyysiltä Syyrian tilanteesta.

Lue myös:

Lähi-idän tuhoamisen taustat ja syyt?
Israel auttaa ääri-islamistista terroristijärjestöä leviämään Syyriassa
YK paljastaa Israelin tuen ISIS-terroristeille

5 kommenttia

 1. Aasin puhetta ominaisella ”äänellään” Yhdysvaltojen lippujen keskellä, jotka ovat lähinnä enää huono vitsi. Yksintein Kirby olisi voinut ripustaa niiden tilalle alushousunsa. Mutta sehän olisi ollut ”huutomerkki” siitä, että kyseessä oli lausunto, jonka olisi voinut hoitaa yhtä hyvin Papukaija. Yhdysvaltain ”Valkopäämerikotka” julmine kysineen ja koukkunokkineen ei ole enää kuin muinaisjäänne, jota katsomalla ja kunnioittamalla amerikkalaiset ainoastaan valehtelevat itselleen.

  Plusääni(13)Miinusääni(0)
 2. Sen verran voi sanoa että kyllä Venäjä on tilanteen tasalla. Ja jos ”ääriryhmät” edes harkitsee Venäjälle hyökkäämistä niin koko maa pommitetaan kivikaudelle hetkessä. Ja sen jälkeen kaikki ”terroristit” ovat vapaata riistaa kaikille venäläisille.

  Loppujen lopuksi tämä maapallo on aika pieni paikka asua. Niin että… missä vaiheessa kaikki meni v***uiksi?

  Plusääni(10)Miinusääni(0)
 3. John Kirbyn lausunto rinnastuu kakaramaisen kiusaajan toimiin: kun oma tahto ei mene pelkällä kiusaamisella ja manipuloinnilla läpi niin sitten laajennetaan uhkailuun ja pelotteluun. Halveksittavaa.

  Plusääni(14)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat