Uutisanalyysi: Mediaa ja lääkefirmoja johdetaan samoista pöydistä

Päivittäin paljastuu yhä uusia kytköksiä ja jääviysongelmia eri alojen jättiyritysten, erilaisten säätiöiden sekä terveydenhuolto- että valvontaviranomaisten välillä. Uutisointi niistä on jäänyt vaihtoehtoisen median harteille ja nettikirjoittajille. Miksi?

Median ja lääkeyhtiöiden keskinäiset kytkökset ovat viime vuosina kiinnostaneet tekä tutkijoita että journalisteja. Vuoden 2009 tammikuussa tutkiva journalisti Sherri Kane sekä tohtori Leonard Horowitz julkaisivat tutkimustensa perusteella Medical Veritas -raportin, jossa kuvailtiin todistusaineiston kera kuinka laajalle levinneitä ovat median ja lääkeyhtiöiden keskinäiset kytkökset.

Aihetta ovat penkoneet Horowitzin ja Kanen ohella myös Richard Gale ja Gary Null, vastaavin tuloksin. Ricgard Gale on työskennellyt vanhempana tutkimusanalyytikkona bioteknologian ja genomiikan alalla. Tohtori Gary Null vetää Progressive Radio -ohjelmaa. Hänet tunnetaan myös dokumenttifilmeistä.

Euroopan ministerineuvosto (CoE) sekä lääkärilehti BMJ tekivät niin ikään omat tutkimuksensa kytköksistä H1N1-valepandemian jälkeen.

Kanen ja Horowitzin raportti on nimeltään Pharmaganda: tutkielma kytköksistä, ja se on edelleen ajankohtainen.

Pharmaganda-raportin mukaan lääketieteen laajaa korruptiota hoidetaan suostuttelulla lääketieteellisten julkaisujen kautta. Kirjoittajat osoittavat valtavia jääviysongelmia mm. arvostetussa lääketieteellisessä julkaisussa The Lancet´issa sekä muissa monikansallisen kustannusyhtiö Reed-Elsevierin julkaisuissa.

Lancet on vain yksi lehti Reed-Elsevierin julkaisemien 2000 tieteellisen ammattilehden joukossa. Iso-Britanniassa kotipaikkaansa pitävä Reed-Elsevier myy yli 250.000 artikkelia vuosittain. Tämän laajan verkoston kautta Reed-Elsevier kontrolloi tieteellistä tietämystä ja lääkinnällisiä käytäntöjä ympäri maailman.

Reed-Elsevierin artikkeleita ladataan vuosittain noin 240 miljoonaa hintaan 30 dollaria per lataus. Reed-Elsevier ansaitsee pelkästään näillä latauksilla vuosittain noin 7 miljardia dollaria.

Reed-Elsevierin arkisto sisältää 7 miljoonaa julkaisua, joita lääkärit ja tutkijat lukevat. Lääkärit ja tutkijat, joiden luottamus ”tietoihin” on tarpeen heidän tehdessään kansanterveyttä koskevia ja poliittiseen päätöksentekoon vaikuttavia päätöksiä.

Esimerkkinä lääkärilehtien
tietojen luotettavuudesta Kanen ja Horowitzin raportti ottaa esiin sen, kuinka johtava rokotevalmistaja Merck&co haastettiin oikeuteen, sen jälkeen kun Merck&co oli maksanut Elsevierille australialaisen Bone and Joint Medicine -lehden julkaisemisesta. Julkaisu vaikutti olevan vertaisarvioitu akateeminen julkaisu, mutta sisälsi vain Merckin tuotteita ylistäviä artikkeleita. Alkuun Merck kiisti, että artikkelit olisivat Merckin palkkaamien haamukirjoittajien kirjoittamia artikkeleita. Reed-Elsevier puolestaan väitti artikkeleiden tulleen vertaisarvioiduista muista lääketieteellisistä julkaisuista.

Myöhemmin, todistusaineiston kasaantuessa Reed-Elsevier perääntyi väitteistään ja sanoi että sponsoroidut artikkelikokoelmajulkaisut tehdään asiakaslääkeyhtiöiden puolesta näyttämään lääketieteellisltä julkaisuilta. Yhtiö myönsi huijanneensa lääkäreitä ja potilaita jättämällä pois tarpeelliset tiedot rahoittajasta ja siitä, että kyseessä on mainosjulkaisu.

Korruptio ja manipulointi ulottuu kuitenkin laajemmalle kuin lääketieteelliset julkaisut. Vuonna 2008 Reed-Elsevier osti ChoicePointin 3.6 miljardin dollarin hintaan. ChoicePoint hallinnoi laajaa demografisen datan tiedostoa, myös luottamukselliset henkilöturvatunnukset ja äänestysrekisterit, jota anglo-amerikkalaiset hallitukset ja yhtiöt käyttävät, mukaan lukien Yhdysvaltain väestörekisteri.

ChoicePointin tiedostoja Yhdysvalloissa käyttävät myös Medicaid/Medicare ja terveydenhuolto-uudistus. Demografisen datan lisäksi ChoicePoint kerää geneettistä dataa kansalaisista. Geneettisen datan tiedostoilla lainvalvojat tunnistavat ja luokittelevat rikollisia. Sen lisäksi, että yhtiö palvelee brittiläisiä ja amerikkalaisia tiedustelupalveluja kuten CIA:ta ja FBI:ta, yhtiö suorittaa myös yksityisiä taustatutkimuksia yli puolelle Amerikan sadasta isoimmasta yrityksestä, joukossa Bank of America, United Health Group ja United Parcel Service.

Kartellin toiminta rikkoo kansainvälisiä kartellilakeja sekä amerikkalaisia Sherman- ja Clayton-lakeja. Näiden lakien rikkomisesta on säädetty raskaat sakot yhtiöille sekä vankeutta lakia rikkoneille virkamiehille. Tai näin olisi, jos lakia rikkoneet saataisiin oikeuteen asti. Keskinäinen suojajärjestelmä kuitenkin toimii, ja vastuulliset harvoin joutuvat vastaamaan teoistaan.

ChoicePoint tunnetaan parhaiten sormeillun datan toimittamisesta, jolla varmistettiin ex-presidentti George Bushin vaalivoitto vuoden 2000 presidentin vaaleissa. Asia tuli ilmi, kun eräs vaalivalvontaa suorittava henkilö havaitsi epäselvyyksiä vaaleissa annettujen ennakkoäänien yhteydessä. Vuonna 2006 Kansallinen Kauppakomissio FTC sakotti yhtiötä 15 miljoonalla dollarilla datan myynnistä. Myytyä dataa olivat myös 163 000 kansalaisen henkilöturvatunnukset, jotka oikeudenkäyntipöytäkirjojen mukaan myytiin rikollisjärjestölle.

Suomessa sosiaali- ja terveysministeriön alainen Terveyden ja Hyvinvoinninlaitos (THL) kerää rokoterekisteriä. Tarjolla on myös passien biotunnistemenetelmä. Poliisin sanotaan havittelevan lakimuutosta, jossa suomalaisista vauvoista otettaisiin jo synnytyslaitoksella dna-näyte. Lisäksi THL on pörssiytymässä SalWe Oy:n kautta.

Jääviysongelmat ja rahoituskytkökset vaarantavat vakavasti terveystiedon ja lääketieteen uskottavuuden. Pharmaganda -raportin kirjoittajat toteavat, että jääviysongelmien sosiaaliset ulottuvuudet, vaikutukset lainsäädäntöön, terveydenhuoltoon ja hankintapäätöksiin ovat olleet valtavat ja ulottuvuuksiltaan laajakantoiset. Journalisti Sherri Kane varoittaa, että jos lääketieteelliset julkaisut mainostavat BigPharmaa, ne ovat kanssasyyllisiä tiedon pimittämiseen, vääristelyyn, peloitteluun, propagoimiseen ja vaarallisten tuotteiden markkinointiin. Nämä julkaisut rikkovat Hippokrateen valan, ja tekevät enemmän harmia kuin hyvää, tappavat suojelemisen sijaan.

Pharmaganda -raportin löydöksiä erilaisista kytköksistä vahvistivat vuonna 2010 Euroopan Ministerineuvoston (CoE) sekä lääkärilehti BMJ:n tekemä tutkinta.

Lue lisää: Pienen piirin puuhastelua

Lähteet:
http://seattletimes.nwsource.com
http://www.naturalnews.com/031468_journalism_Seattle.html
http://www.ianphi.org/
http://www.gsk.com/media/pressreleases/2009/2009_pressrelease_10146.htm
Pharmaganda  http://www.healthyworldstore.com/Pharmaganda-p/pharmaganda_by_horowitz-fslash-kane.htm
Pharmaganda 2 http://www.freerepublic.com/focus/f-news/2401948/posts
What´s not on insert labels  http://www.globalresearch.ca/index.php?context=va&aid=15452
CoE  https://wcd.coe.int/wcd/ViewDoc.jsp?Ref=PR455(2010)&Language=lanEnglish&Ver=original&Site=DC&BackColorInternet=F5CA75&BackColorIntranet=F5CA75&BackColorLogged=A9BACE
CoE  https://wcd.coe.int/wcd/ViewDoc.jsp?Ref=PR455%282010%29
BMJ http://www.bmj.com/content/340/bmj.c2947.full
STT; omistus http://www.stt.fi/fi/mika-on-stt/omistajat/
Medialinnakkeet http://www.medialinnakkeet.com/

93 kommenttia

 1. Siis aivan loistava kirjoitus ja tosi syvällä sijaitsevan mätäpaiseen nostaminen esille. Tässä juuri näkyy se hirveä ahneus ja lääkebisneksen täysi moraalittomuus – naamioituna hyvään tarkoitukseen, jolla rahvas harhautetaan. Ja myös se, että lääkärihän on tehnyt lääkärin valan, sekin porukka haamukirjoittajia josta Pharmaganda puhuu. Hippokrateen vala ei tunnu paljon painavan kun riittävän suurta rahanippua heilutellaan nenän edessä. Ja lääketeollisuus etsii lahjottavat yhteiskunnan tarvittavilta tahoilta ja näköjään aina löytää ne.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 2. Onpa taas väite, jota yritetään todistaa samanlaisilla haamukirjoittajien tutkimuksilla, kuin tähänkin asti kaikissa muissakin artikkeleissa. Älkää nyt vaan uskoko, että asia ihan noin on.

  Mitä mainoksiin tai mainosartikkeliin tulee, niin olen sata varma, että lääkärit ja terveydenhuoltoviranomaiset osaavat erottaa oikean väärästä. Toivottavasti myös lehden lukijat. Tästä viimeisimmästä en tosin ole aivan varma.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 3. Ennen kuin alkaa tulemaan vastaväitteitä niin käykääpä tutustumassa tässäkin mainitun tohtori Horowitzin omaan Tetrahedron – bisnekseen. Kyseessä lienee paikallinen luontaistuotetehtailija ja tulisieluinen antibiottien vastustaja.

  Tuotevalikoimassa näyttää olevan ihmeitä tekevää kivennäisvettä, zeoliittivalmisteita ym. luontaistuotteita ja siihen liittyvää julkaisua ym. pilvin pimein. Tuote-esittelijäksi on pestattu myös jutussa mainittu tutkiva journalisti Sherri Kane. Ettei vaan olisi morsmaikku? Puolueettomuus meni sen siliän tien.

  Onko siis kyseessä puolueeton tutkimus? Ei ole, vaan luontaistuotetehtailijan ja morsmaikun harmi siitä, että kuluttajat, lääkärit ja viranomaiset eivät ymmärrä heidän kauppaamiensa tuotteiden autuutta ja ihmeitä tekevää voimaa. Mokoma, kun määräävät antibiootteja eikä Dr. Horowitzin kivennäisvettä.

  Luontaistuotebisnes on verrattavissa uskonnolliseen hurmosliikkeeseen. Sen ovat tajunneet ovelat tohtorit, joita varsinkin Amerikassa on paljon riippumatta koulutuksesta. Ja dollareita virtaa sisään säkkikaupalla, hyväuskoisia ihmisiä kun riittää kaikkialla maailmassa.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 4. No miksi lääketeollisuus ei ole uskonnollinen hurmosliike, vaikka se on iso bisnes? Miksi sen sponsoroimat tutkimukset ym. eivät sitten vie puolueettomuutta? Miksi luontaistuotteilla ei saisi tehdä bisnestä? EU on muuten siirtämässä näille lääkejäteille kaiken luontaistuotekaupan, joten vihaamasi yrittäjä joutunee laittamaan bisneksensä rullalle.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 5. Lääketeollisuus valmistaa tuotteita , joilla on tieteellisesti todistettu teho, toisin kuin luontaistuotteilla. Siinä se pieni ero. Luontaistuotteitakin toki mainostetaan niiden tieteellisesti tutkitulla teholla. Sellaisia todistuksia saa ostaa muutaman sadan dollarin hintaan eri laboratorioista.

  Ja mitä tulee tämän jutun otsikkoon, niin voinee todeta, että myös mediaa ja luontaistuotehuuhaata johdetaan samasta pöydästä. Ainakin näillä seuduin.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 6. Kuka enää uskoo lääketeollisuuden valheita? Liian suuri valta. Palkkais edes paremmat lobbarit. Sinun vihaa tihkuva ja karkea tyylisi minusta paljastaa liikaa pelin hengen.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 7. Jokainen saa uskoa mihin haluaa. Luontaistuoteteollisuus ja siihen liittyvät ilmiöt ovat suuren luokan huijausta. Sääli vaan, että niin moni kantaa rahansa siihenkin Kankkulan kaivoon.Katsokaapa vaikka niiden hintoja. Ihan älyttömiä moisista puristeista ja nesteistä. Humpuukia ehkä kalanmaksaöljyä lukuun ottamatta. Se menee alas kun ottaa suklaata päälle.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 8. Väitätlö, että tuotteissa ei olekaan vitamiineja, joita niissä väitetään olevan? Hah. Huijjaus olet itse. Kohta ne valmisteet siirtyvät apteekkiin ja voit arvata, että hinta ei halpene.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 9. THL tekee ihmiskokeita
  ”Terve poika sai tuberkuloosia vastaan annettavan BCG- eli Calmette-rokotuksen, kuten käytännössä kaikki muutkin vauvat. Kaksi kuukautta kului ja Joakimiksi nimetty poika kasvoi hienosti. Tammikuussa 2005 alkoivat oireet.

  – Olin imettämässä vauvaa, kun hän alkoi yhtäkkiä nykiä kättään rinnalle, Annika kuvailee.

  Joakim otettiin hoitoon Vaasan keskussairaalaan, mutta siellä oireita ei saatu kuriin, joten seuraavana päivänä jatkettiin Tampereen yliopistolliseen sairaalaan. Siellä tehtiin magneettikuvaus, josta näkyi, että alavatsassa kasvoi jotain. Kun kirurgi leikkasi imusolmukkeen auki, sieltä alkoi tulla märkää. Vauva oli saanut eläviä tuberkuloosibakteereja sisältävästä rokotuksesta imusolmuketuberkuloosin. ”

  IL

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 10. Sekä lääkebisneksessä että luontaisbisneksessä liikkuu rahaa paljon. Se, mikä nyt aiheuttaa todellisen ongelman, on tosiseikka, että kuluttaja ei voi luottaa minkään tahon antamaan informaatioon, mikä on todella sääli. Itselläni kesti vuosikausia selvittää eri lähteistä, mitkä voivat olla tekijät oman sairauden takana. Palkintona vaivannäöstä sain terveyteni takaisin.
  Tuhansien ja taas tuhansien tekstien joukosta alkoi hahmottua jonkinlainen kokonaisuus ja täytyy sanoa, että se kokonaisuus ei ole eduksi lääketieteelle, eikä tieteelle yleensäkään.

  Tieteellinen tutkimus on periaatteessa hyvä asia, mutta nyt sitä on käytetty järkyttävällä tavalla väärin. Luottamus on menetetty ja sen palauttaminen tulee olemaan todella vaikeaa. Ehkä pahinta on, että virallisesti nämä väärinkäytökset edelleen kielletään.

  Konsulttina olen lopettanut epäeettisten bisneshankkeiden edistämisen, eikä se ollut vaikeata, kun on niitä aina hiukan karsastanut. Jos urheilussa käytetään dopingia, on muussakin elämässä sen käyttö aivan liian yleistä. Tutkikaa paljon eri lähteitä, vain alle 10 % tuotetusta informaatiosta pitää edes jollakin tavalla paikkansa.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. ”Mediaa ja lääkefirmoja johdetaan samoista pöydistä” Uskomatonta tuubaa, ristiretki koululäketiedettä, mediaa ja lääketeollisuutta vastaan jatkuu.

   Saattaa olla että jossain päin maailmaa varmaan näin onkin. Millaiset ovat kytkökset Suomessa. Onko maamme media lahjottu? Entä viranomaiset, uskallanko enää ostaa parasetamoleja apteekista? Uutisointi on jäänyt vaihtoehtomedian harteille! Hohhoijjaa..

   Tässä jutussa tyypillistä tämän lehden journalistiikkaa, otetaan kiistanalaisia tutkimuksia, viitataan väärentelyyn, FBI:iin. CIA:aan, jopa USAn presidentin vaaleihin.

   Tutkisitte ennemmin Kallion toimintaan ja sen toimitusjohtajalleen maksamia kipurahoja ja paikallisia ongelmia. Siinähän tosin saattaa olla vaarana, että astuu liian suurille varpaille ja lehden ilmoitustulot katoavat.

   Tsekkailkaapa millaiset ovat työntekijän asemat ylivieskalaisessa kauppabisneksessä!

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
   1. Heips ystävä hyvä! Älä nyt hikeenny ja yritä vaihtaa puheenaihetta. Kyseessä ei ole lainkaan ”uskomatonta tuubaa” vaan – jos luet artikkelit ja katsot mimet, juttu menee juuri niinkuin kirjoituksessa mainittiin. Ei koululääketiedettä mustamaalata millään ristiretkellä. Kyseessä on väärinkäytöksien esiintuominen ja koululääketieteellä ratsastamalla median avulla suoritettava miljardibisnes. Siitä on kyse.

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
 11. Parhaat tutkimukset ovat usein kiistanalaisia. Ne pyritään kiistämään. Parhailla on selkärankaa yrittää saada totuus voittamaan.

  Mediaa on aivan turha puolustella. Lun tässä juuri Saksan median touhuista liittyen Uwe Barschelin mustamaalauskeen ja murhaan sekä murhan peittelyyn ja väittämiseen itsemurhaksi. Koko mediaa voidaan käskyttää ja koko maan johtoa ja tiedustelupalvelua. Koko maa on ja maan media Mossadin taskussa.

  Suomessa vastaava kampanja oli Jäätteenmäkeä vastaan ja takuulla johtokeskus Suomen ulkopuolella.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
   1. ”Nyt kun tiedän Söyringin vaietusta ehdokkuudesta meni hänen jutuiltaan viimeinenkin pohja. Ihmettelen, että päätoimittaja ei ole puuttunut asiaan.”

    Ai jaa. Niinkö teki? Ohoh! Hurjaa!!!
    Ja kukaan muu eduskuntavaaliehdokas ei kirjoita missään lehdessä samalla, kun on ehdokkaana?

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
    1. Ei tietenkään, Käsittääkseni ehdokkaana olevat t o i m i t t a j a t eivät tee leipätyötään. En laske tähän yleisönosastoon ja mielipideosastoille yms. kirjoitettuja selkeästi vaaleihin liittyviä kirjoituksia. Ne eivät ole uutisia, artikkeleita tms. toimituksellista aineistoa. Tässäklin valossa Söyringin kirjoittelu on aika härskiä.

     Plusääni(0)Miinusääni(0)
    2. Pohjatiedot:

     olen Itsenäisyyspuolueen ehdokkaana Etelä-Savon vaalipiirissä.
     Magneetti ei ilmesty Etelä-Savon vaalipiirissä.

     ÄÄNESTYS:

     1) Joka artikkelissa on maininta ehdokkuudestani Etelä-Savon vaalipiirissä ja saan (mahdollisesti) ilmaista mainosta ehdokkuudelleni

     2) Ehdokkuuttani Etelä-Savon vaalipiirissä ei mainita jutuissa koska se ei liity millään lailla työhöni ja saan (mahdollisesti) yhdessä toimituksen kanssa syytöksiä asian salailusta

     3) Lopetan kirjoittamisen ja menen fattajonoon luukuttamaan leipää, koska palkka ei juokse. Yhteiskunta kustantaa perheeni elämisen

     4) Ehdokkuuttani Etelä-Savon vaalipiirissä ei mainita jutuissa. Magneettimedia saa syytöksiä Itsenäisyyspuolueen tukemisesta tavalla, josta ei voi tehdä vaalirahailmoitusta

     5) Aina on puuro väärinpäin lautasella, teit niin tai näin!

     6) muu, mikä? Perustele.

     Rastita haluamasi vaihtoehto

     ———–
     muistutus:

     minä en valikoi Magneetin sisältöä.
     Kääntäjä kääntää sen, mikä on pyydetty kääntämään. Kirjoittaja kirjoittaa siitä, mikä on tilattu.
     Olosuhteista riippuen hyvin perusteellisesti, huolella ja joka yksityiskohdan tarkistaen tai h-moisella kiireellä.

     Plusääni(0)Miinusääni(0)
     1. Kakaramaisen vastauksesi perusteella, sovit hyvin eduskuntaan. Sinun tapaistesi poliitikkojen takia muutin Suomesta pysyvästi. Kiertelyä suoraselkäisyyden ja rehellisyyden sijasta. Luulisi maailmankuvastasi kiinnostuneiden, potentiaalisten äänestäjien löytävän nämä artikkelisi kun minäkin löydä ne, vaikka asun Hollannissa.

      Miksi et kirjoita siitä, miten International Coffee Organisationilta saatuja tutkimusrahoja on kanavoitu THL:lään ja Kuopion yliopistoon, ja tuotettu tieteellisesti todistetusta tiedosta poikkeavia näennäistieteellisiä tilastotutkimuksia, joiden tulokset on tulkittu todistettavasti tieteellisestä metodista poiketen, että on saatu maksajan haluama lopputulos; kahvin kulutukseen tähtääviä mainospamfletteja. Minulle on luvattu selvitykset noiden Tuomilehto&kumpp. tekemistä tutkimuksista, mutta mitään ei ole kuulunut.

      Eikö sinua yhtään kiinnosta terveysviranomaisten kansanterveyttä vaurioittava korruptio ja valehtelu Suomessa kun sen pystyy vieläpä todistamaan olemassa olevilla tieteellisillä tutkimuksilla?

      Puhumalla Suomen todellisuudesta sellaisena, kuin se on, ja esittämällä todisteet asiasta, palvelet suomalaisia. Vaikenemalla asiasta muiden poliittisten kiipijöiden lailla, haet vain omaa etuasi, päästäksesi itse vihreälle oksalle. Kun kerran teet vaalityötäsi kirjoittelemalla tärkeistä asioista, tee se siten, että se koskettaa suomalaisia. Tuo se korruptio ihmisten elämään, heidän omiin sairauksiinsa ja lääkityksiinsä, heidän läheisiinsä, pane se koskettamaan heitä, niin ehkä asioihin saattaa tulla muutostakin joskus.

      Plusääni(0)Miinusääni(0)
     2. Kari Luoto: Eiköhän Riikka kirjoittele aiheista josta valtamedia vaikenee ja josta on hyötyä ihmisille. Suosittelen, että tartut itse kynään ja kirjoitat aiheesta artikkelin ja lähetät sen Tiedä vaikka julkaisisivat sen lehdessään.

      Plusääni(0)Miinusääni(0)
     3. Ennen lähtöäni maanpakoon turvallisuuteni takia, olisin tehnyt yhteistyötä vaikka uusnatsien kanssa ja lahjoittanut heille asian esiintuomisen synnyttämän poliittisen painoarvon. Nyt, kun olen poistunut maasta, enkä enää palaa sinne, en kirjoittele muuten, kuin tällaisille foorumeille, joka sekin tulee lakkaamaan kevään mittaan, kun muutan toiseen maahan.

      Isänmaallisuuteni estää minua asumasta maantieteellisessä paikassa, jossa ennen sijaitsi Suomi. Se, että minua ei tukenut kukaan Suomessa, asetti minut tilanteeseen, jossa en voinut enää tehdä oikeastaan yhtään mitään, vaarantamatta omaa turvallisuuttani ja vapauttani. Yksinäinen mies on helppo hävittää systeemiin.

      Olen rakentamassa uutta elämää uudessa kotimaassa, Suomea sellaisena, kuin se on ollut minussa lapsesta asti, ei enää ole olemassa, enkä ole missään tekemisissä minkään suomalaisen virallisen tai virattoman tahon kanssa. Haluisin tehdä jotain, paljastaa miten Suomea johdetaan kansainvälisten markkinavoimien toimesta, käyttämällä välikätenä suomalaisia poliitikkoja, byrokraatteja ja toimittajia. Halusin lopettaa medikalisoinnin ja puoskaroinnin globaalin teollisuuden nimissä. Halusin auttaa satoja tuhansi kroonisesti sairaita suomalaisia. Halusin kääntää kehityksen suuntaa siten, että Suomi ottaisi itselleen itsenäisen roolin sisäpoliittisissa asioissa, riippumatta siitä, mitä mikään ulkopuolinn taho asiasta sanoo. Halusin, että Suomen yhteiskunnallinen kurssi kääntyisi tavoittelemasta amerikkalaisia arvoja takaisiin perinteisiin suomalaisiin arvoihin, jotka ovat olleet kadoksissa jo kauan. Ikävä, että kukaan ei ole samoilla linjoilla kanssani.

      Plusääni(0)Miinusääni(0)
     4. Jussi,

      Kiinalaisen sanonnan mukaan, tyhmälle pitää selittää asia 10 000 kertaa, eikä hän silti ymmärrä sitä. Älykkäälle ihmiselle asia on selitettävä 2 500 kertaa, ennen kuin hän ymmärtää sen.

      En ole löytänyt vielä älykästä, yhteiskunnallista ja yleisinhimillisesti vastuuntuntoista, korkeamoraalista, aatteellista ihmistä, jolla olisi mahdollisuus saada tämä juttu julkisuuteen, minun ollessani epähenkilö Suomessa, ja jolle voisin ryhtyä selittämään tätä asiaa tuon vaadittavat 2 500 kertaa, etenkin kun olen itse tutkinut sitä vuodesta -75, joista viimeiset 11 vuotta täyspäiväisesti, ja asia ulottuu melko syvälle lääketieteen useammalle erikoisalalle.

      Jos minua ei uskota, tai ei haluta uskoa, tai ei muista syistä halua sekaantua asiaan ja keikuttaa venettä, huolimatta siitä, että pystyn todistamaan väittämäni, sekä teoriassa, että käytännössä, on vain todettava, että olen aikaani edellä, ja että suomalaiset eivät ole vielä kypsiä muutokseen.

      Plusääni(0)Miinusääni(0)
     5. Muutamat viisaat ovat päätelleet itse kirjoitusteni perusteella, seuranneet neuvojani ja päässeet vaivoistaan (eivät toki lopullisesti). Mutta he ovat todellakin olleet ihmisiä, joilla on ollut kofeiiniriippuvuuden aiheuttamia sairauksia eli oma lehmä ojassa. Ehkäpä toimittajat, poliitikot, terveysviranomaiset ym rupusakki, tai ainakin jotkin heistä seuraavat myös neuvojani ja varoittavat lapsiaankin kofeiinista, mutta eivät tuo asiaa julkisuuteen, koska se vahingoittaisi heidän asemaansa poliittisessa pelissä.

      Plusääni(0)Miinusääni(0)
     6. Henkilöt, jotka ovat parantuneet seuraamalla neuvojani varmasti jakavat tietoa. Miksi he tekevät niin? Samasta syystä, kuin minäkin, velvollisuudentunteesta kanssaihmisiä kohtaan. Minäkin teen sen hyötyäkseni. Hyötyni on se sisäinen tyydytys, joka tuntuu koko olemuksessani kun luen jonkun parantuneen kroonisista psyyken vaivoistaan. Mikään hyöty ei voi olla suurempi, kuin sellainen, joka ei ole sinulla, vaan sinussa.

      Ilmeisesti itsenäisyyspuolueessa(kaan) ei ymmärretä tietojeni yhteiskunnallista, yleisinhimillistä ja poliittista hyötynäkökohtaa.

      Plusääni(0)Miinusääni(0)
    1. Oi voi.. Tämähän on aivan normaalia keskustelua. Nytkö se muuttuukin aggressiiviseksi, kun ryhdytään esittämään tämän lehden/netin mielipiteistä poikkeavia ajatuksia. Tähän saakkahan täällä on ollut vallalla omanlaisensa kerho.
     Kyllähän kritiikkiä pitää sietää ja keskustelua suvaita.

     Plusääni(0)Miinusääni(0)
   2. Nytkö vasta huomasit hänen tekevän vaalityötä ahkeralla kirjoittelullaan oman linjan populistisista aiheista. Hän ei ole puhunut, eikä pukahtanut kofeiinin kansanterveydellisistä vaikutuksista ja siihen liittyvästä korruptiosta terveydenhuollossa, koska negatiiviseksi käsitettävä kannanotto asiasta olisi ilmeisesti hänen mielestään poliittinen itsemurha.

    Toimittajat ja poliitikot toimivat pitkälle samoilla periaatteilla. Annetaan kansalle, mitä kansa halua, eikä puhuta siitä, mistä kansa ei halua kuulla. Tällainen sisäsyntyinen, luonteesta kumpuava itsesensuuri on pahin jarru edistykselle, sillä media nimenomaan on keino, jolla massoja hallitaan tehokkaimmin. Ikävä juttu, että toimittajat eivät yleensä itse tajua edes omista kirjoituksistaan ja niiden seurauksista hölkäsen pölähtämää.

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Mielikuvitusta näyttää riittävän. Anneli Jäättenmäen eron syyt taitavat olla hänessä itsessään. Turha tässä on ulkopuolisia syyttää. Kun luotamus menee se menee ja silloin syytä käydä pressan luona tekemässä eroilmoituksen. Mutta heitetäänpä nyt kysely: Kuka kannattaa Moskovaa vastaa 1. Kuka arvelee Washingtonia vastaa 2. Jokerina x-merkillä ilmoittaa, jos arvelee johtokeskuksen olleen Tiranassa Albaniassa.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
 12. Israel ja sen sionistiset tahot omistavat kansainväliset uutistoimistot, lääkefirmat, pankit ym…

  ja tästä ei puhuta ääneen missään…

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 13. hyvä kirjoitus Riikalta ! Voisit ottaa kansainvälisen juutalaisen mafian jossain vaiheessa ”käsittelyyn”, ja varsinkin sen Suomen haarat = Aatos Erkko ym…

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 14. Tässä Obama käyttää Veto-oikeutta YK:ssa AINOANA maana, jotta Israelia ei asetettaisi vastuuseen palestiinalaisten kansanmurhasta.

  Ja kuka USA:ta johtaakaan…

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 15. Yhdysvaltoja, kuten muitakin maita johtaa aina sen hetkinen johto. Demokratioissa kansan valitsema. Diktatuureissa diktatuurin itsensä valitsema.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 16. Jos eduskunnassamme olisi edes pari yhtä tervejärkistä omin aivoin ajattelevaa edustajaa kuin Riikka Söyring, ainakin tiedotus siitä mihin syöksykierteeseen ollaan joutumassa, tulisi kansalaisten tietoon, kun se nyt ei sitä tee. Toivon todella, että hän menestyy itsenäisyyspuolueen ehdokkana ja pääsee vaikuttamaan. Vaikka persuja olisi koko eduskunta täynnä, se ei sääli kyllä muuta nykyistä menoa ja suuntaa lainkaan vaikka ihmiset niin haluavat. On vain hyvä ja turvallinen kanava kansan päästellä tyytymättömyyshöyryjään tyhjän päiten muka protestiksi. Go Riikka Go

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. ”Talous ja markkinat on alistettava palvelemaan ihmistä.”

   Tämä on lainaus Itsenäisyyspuolueen vaaliohjelmasta. Kun nyt näyttää, että Magneetti on kyseisen puolueen pää-äänenkannattaja, niin tuota voisi vähän selventää.kansantajuisesti. Varsinkin, kun kustantajana on kaupallinen yritys.

   Lehden linja tulee näkyviin yleensä pääkirjoituksissa. Jään mielenkiinnolla odottamaan.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
 17. Tarkoittaako palstatilan täyttäminen valtaosaltaan amerikkalaisella propagandalla omilla aivoilla ajattelemista? Omia ajatuksia ei ole pahemmin esiin pilkahtanut, vain lainauksia.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Onhan siellä välissä siteeksi näitä lohkaisuja, kuten :
   ”Pinnalta katsoen tarkoitus on rauhanturvaaminen sekä Afrikan ja Välimeren alueen maiden kehittäminen. Tarkemmin katsoen tulee mieleen saaliinjako.”
   ”Kaiken EU-hallitusten kokoonpanosta riippumattoman politiikan takana on voimakkaat taloudellisen ja sotilaallisen hyödyn motiivit..”
   ”Välimeren Unionin (VU) tienoilta ovat huippupoliitikot käyneet monenlaista sananvaihtoa mediassa. Vain sitä ei ole mainittu, että VU oli alunperin Euroopan Unionin tekemä aloite.”
   ”Nyky-EU:n hajoaminen saattaa kuulua suunnitelmaan. Eteläiset, entiset euroalueen jäsenet muodostavat oman liittonsa oman valuuttansa kanssa. ”
   ”Luonnonvaroista rikkaita Pohjois-Afrikan maita laitetaan unionikuntoon. Afrikan maissa poistetaan jaloista vahvat, kansallismieliset hallitsijat ja tilalle tuodaan ElBaradeit, jotka avaavat ovet länsimaille ja vapaakaupalle”

   Tässä vain yhden jutun sisällöstä otetut näytteet. Näitähän ei perustella mitenkään. ( Paitsi nyt kun tiedän kirjoittajan tausta asia asettuu omaan lokeroonsa. )

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
  2. Amerikkalaisesta propagandasta ei ole kysymys. Tuo on ilkeästi väitetty. Jos omiaan kirjoittaisi ilman lähdeluetteloa, sehän olisi vain perustelematonta (ja vaaratonta) väittämää ja pakinaa, subjektiivinen mielipide, räkytys ja turvallinen ärhentely, johon ei juuri kukaan reagoi. Kirjoitttaja on erittäin perehtynyt asioihin, taustoihin, ja linkittää lähteet joista voi asian tarkastaa, eikä päästele mitä sattuu, kuten helposti mustamalatessa tehdään. Mustamaalatessa saadaan helposti itse asiasta vaaraton juupas – eipäs väittely. Riikka Söyringin asiantuntemus on niin perusteellinen, että häntä voisi suositella ja vaatia harhaan menevälle hallituksellemme neuvonantajaksi.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
   1. Ainakin toistaiseksi maamme hallitus – siis kukin ministeri – on saanut valita itse neuvonantajansa. Aika outoa olisikin, että joku ryhmä olisi oikeutettu saamaan oman äänitorvensa ko. tehtävään. Ihan äkkiä ei tällainen ajatusjuoksu minulle aukea.

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
 18. ”Median ja lääkeyhtiöiden keskinäiset kytkökset ovat viime vuosina kiinnostaneet tekä tutkijoita että journalisteja. Vuoden 2009 tammikuussa tutkiva journalisti Sherri Kane sekä tohtori Leonard Horowitz julkaisivat tutkimustensa perusteella Medical Veritas -raportin, jossa kuvailtiin todistusaineiston kera kuinka laajalle levinneitä ovat median ja lääkeyhtiöiden keskinäiset kytkökset.”

  Jos tuollaista maailmalle päästelee niin pitää olla tosi vahva usko asiaansa. En kehtaisi moiseen tutkimukseen viitata, kun katsoo heidän tuote-esittelyjään. Kyseessähän on siis oman bisneksensä edun ajaminen ja todellinen harmi, kun lääkärit eivät määrää heidän kivennäisvettään eikä zeoliittipillereitä.

  Internet on täynnä tällaista huuhaata. Ammattitoimittajat eivät sorru tällaisiin. Harrastelijat sitäkin enemmän.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Heppuseni. ”Amattitoimittajat eivät sorru tällaiseen” … Pitäisikö itkeä vai nauraa. Pahintahan juuri on se, että mihinkään ei voi luottaa, vaan amatööri joutuu itse kaivelemaan asiat selviksi. Ammattitoimittajien ammattitaitoa en aseta kyseenalaiseksi. Ne lähteet mistä hekin tietonsa saavat sen sijaan asetan puntariin ja arvioin pirun tarkkan. Niin sinunkin pitäisi, ellet ole aivan naiivi, eikä sokeasti luottaa hallituksesi hyvyyteen ja kirkasotsaiseen vilpittömyyteen.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
   1. Minusta tällaisessa lehdessä olisikin selvitettävä myös , millaisia suomalaisen median ja lääketeollisuuden kytkennät ovat. Jos nimittäin kirjoitetaan asiasta. Lääkäreillähän lienee aika hyvä kohtelu..

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
    1. Suomessa ei lääketeollisuutta juuri liene ollenkaan ? Mutta suomalainen media paapoo kansainvälistä lääketeollisuutta ( rikollisuutta ) kuin viimeistäpäivää ! Mistähän mahtanee johtua ? Ei taida tulla Reutersin ja STT:n uutis putkesta mitään muuta.

     Plusääni(0)Miinusääni(0)
   2. Asia nyt on vaan niin, että harrastelijat eivät ikinä saa selville asioiden todellista tilaa. Tottakai syntyy joku käsitys, kun kahlaa läpi tuhansia netissä julkaistuja artikkeleita. Totuuden kanssa sillä ei vaan ole mitään tekemistä. Sitä paitsi tässäkin lehdessä esiintyvällä kirjoittelutiheydellä ei varmasti pysty perehtymään asiaan syvällisesti. Noita nettilinkkejä nyt kuka tahansa pystyy luetteloimaan. Joka muuta väittää ei ymmärrä miten tutkivaa journalismia tehdään. Sellainen vaatisi ihan liikaa aikaa ja vaivannäköä, matkustelua ja rahaa. Ellei sitten satu olemaan samassa kerhossa Sherri Kanen kanssa.

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
 19. Gallupin tilaa Lehtiyhtymä Oy, jonka omistaa Kokoomuksen kansanedustaja Eero Lehti

  Gallupin tekee Taloustutkimus Oy:ltä, jonka omistaa Kokoomuksen kansanedustaja Eero Lehti

  Gallup koskee Uudenmaan vaalipiiriä, josta pyrkii kansanedustajaksi Kokoomuksen Eero Lehti.

  Gallupin mukaan Uudellamaalla johtaa Kokoomus, josta pyrkii kansanedustajaksi Kokoomuksen Eero Lehti.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
   1. Sanon tähän sen, että jos Gallup -tutkimukset (olivat sitten kenen tahansa omistamia yhtiöitä) näyttävät esim Itsenäisyyspuolueelle 0,5 % kannatusta, niin hyvin lähellä oikeaan yleensä osuu. Jos Kokoomukselle kyselyjen mukaan tulee 21,5 %, niin sekin menee aika oikeaan. Tämä on silkkaa tilastomatematiikkaa.

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
    1. Lehtipä hyvinkin..Hah. Tarkoitukseni oli vain karrkoidan tätä nimimerkki nii-n:n ajatuskulkua..Olen samaa mieltä siitä, että Lehti on sen verran bisnesmies, ettei hän lähtisi pilaamaan Taloustutkimuksen mainett.

     Sitäpaitsi, eihän Lehdellä ole mitään jakoa esim. YLEn julkaisemiin tutkimuksiin.

     Se, että kokoomus pärjää Uudellamaalla, ei paljoa galluppien sormeilua vaadi. Vilkaisee vain viime eduskuntavaalien tulosta. Tuskinpa takapakkia nytkään tulee..

     http://192.49.229.35/E2007/s/tulos/vptulos_uusimaavp.html

     Plusääni(0)Miinusääni(0)
 20. Tiedote: Calmette-rokotehaitoista pyydetään onnettomuustutkintaa
  – rokotehaittoja kärsineiden lasten vanhemmat ja Rokotusinfo ry pyytävät riippumatonta onnettomustutkintaa Calmette-rokotteen haitoista 2000-luvulla

  Mittakaavaltaan perheitä ennalta-arvaamattomasti kohdanut onnettomuus oli terveyteen kohdistuneiden vaikutusten osalta huomattavasti suurempi kuin esimerkiksi Espoon Friisilässä rakennustyömaalla vuonna 2006 tapahtunut räjähdys, jossa loukkaantui kymmenen ihmistä. Räjähdyksen johdosta onnettomuustutkintakeskus suoritti tutkinnan tapahtuneesta suuronnettomuuden vaaratilanteena. Nyt Calmette-rokotehaitasta pyydetään samankaltaista tutkintaa.

  Onnettomuustutkintalain mukaan suuronnettomuuksia, liikenneonettomuuksia ja suuronnettomuuden vaaratilanteita tutkitaan
  ”yleisen turvallisuuden lisäämiseksi ja onnettomuuksien ehkäisemiseksi.” Vanhempien ja Rokotusinfon mukaan myös laajat
  rokotehaittatapaukset on syytä tutkia riippumattomasti ja perusteellisesti, jotta voidaan selvittää mahdollisten virhearviointien syitä. On tärkeää saada selville, miten vastaavien tapahtumien toistumista voidaan ehkäistä.

  Calmette-rokote vaihtui vuonna 2002, jonka jälkeen vuosina 2002-2006 rokotteesta oli enemmän haittaa kuin hyötyä. Silloisen Kansanterveyslaitoksen rokoteosaston johtaja Terhi Kilpi myönsi vuoden 2005 marraskuussa julkisuudessa, että rokotteesta on enemmän haittaa kuin hyötyä, mutta kertoi samalla, että rokotukset jatkuvat vuoteen 2008.

  Onnettomuustutkintaa säätelee laki onnettomuuksien tutkinnasta. Lain perusteella tehtävää riippumatonta tutkintaa toteuttaa onnettomuustutkintakeskus tai tutkintaa varten asetettu, onnettomuustutkintakeskuksen yhteydessä toimiva tutkintalautakunta. Rokotusinfo ja vanhemmat pyytävät tutkimaan rokotehaittoja lain puitteissa suuronnettomuutena tai suuronnettomuuden vaaratilanteena.

  Mediakutsu:
  Paikka: Wanhan Kellari, Karhukabinetti
  Kaivopiha, Mannerheimintie 3, Helsinki
  Aika: Ma 7.3. 2011 klo 12-13

  Mitkä ovat rokotehaitoista kärsineiden lasten ihmisoikeudet Suomessa 2000-luvulla?

  ROKOTUSKAMPANJA AIHEUTTI SUURTA TUSKAA SADOILLE VAUVOILLE v.2002-2006

  Miksi mitään ei tehty ajoissa, miksi asiat piti viedä niin pitkälle, että pikkuvauvoja menehtyi?

  ”Yritimme viestittää silloiselle Kansanterveyslaitokselle (nyk. THL), että haittoja on kymmeniä, jopa satoja eri puolella Suomea. Pyysimme jopa keskeyttämään rokotukset, kunnes haittoja on tutkittu. Mitään ei kuitenkaan tehty, miksi?”

  ”Olisiko vauvani pelastunut kuolemalta, jos haitoista olisi avoimesti kerrottu tai rokotukset keskeytetty heti, kun mittavat haitat olivat tiedossa?” kysyy Annika Sundell.

  Perheille on luvattu tutkia asioita, mutta mitään tietoa tai tiedotetta ei ole haitoista kärsineiden perheille tullut vielä tänäkään päivänä Terveyden ja hyvinvoinnin laitokselta.

  Mukana: Rokotusinfo ry

  Mitkä ovat lasten ihmisoikeudet Suomessa, kun mittavia rokotehaittoja
  ja rokotekuolemia saa tapahtua – ilman, että kukaan ulkopuolinen on
  kiinnostunut edes tutkimaan asiaa?

  Lasten tuberkuloosin vaikeita muotoja ehkäisemään tarkoitetusta
  Calmette-rokotteesta on rokotteen vaihduttua vuodesta 2002 alkaen
  aiheutunut aiempaa enemmän haittoja.

  Vuosina 2002-2006 rokotteesta oli silloisen Kansanterveyslaitoksen
  (KTL), nykyinen Terveyden- ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) omankin
  arvion mukaan enemmän haittaa kuin hyötyä. Vähintään satoja lapsia
  kohdanneeseen onnettomuuteen johtaneita asioita ei ole tähän mennessä
  avoimesti ja riippumattomasti selvitetty.

  Tilaisuuden järjestäjien mukaan asiat tulee perusteellisesti
  selvittää, jotta virheet voidaan tunnistaa, menettelyjä parantaa, ja
  voidaan välttää vastaavien suurten rokotehaittojen toistumista
  tulevaisuudessa.

  Vanhemmat ovat haastateltavissa suomeksi ja ruotsiksi.

  Lisätietoja:

  Farmaseutti, Calmette-haittaa kärsineen lapsen isoäiti Ritva Helemaa on haastateltavissa puhelimitse maanantaina 7.3. klo 9-10.30, puh. 044-341 3312

  Rokotusinfo ry, puh. 050-572 2062

  Taustaa:
  Ritva Helemaan kirjoitus:

  ROKOTUSOHJELMA
  Arvoisat THL:llän rokotusasiantuntijat Terhi Kilpi ja Tuija Leino, ettekö edes Te saman laitoksen asiantuntijat ole ”samoilla linjoilla” keskenänne, lausunnoissanne koskien sikainfluenssa rokotteen ja narkolepsian yhteyttä? Toinen sanoo olevan selvän ”yhteyden näiden välillä”, toinen ”rokotusohjelma tai siinä käytetyt valmisteet eivät selitä narkolepsian yleistymistä”.
  Tuohan on pelkkää ”sanailua”, jolla leikitään todella vakavalla asialla. Ajoitte kansan suorastaan hysteerisesti tappelemaan etuoikeuksistaan saada rokote. Aiheutitte jo silloin yli vuosi sitten pelkoa, ahdistusta, paniikkia, hysteriaa ja neuvottomuutta kansassa. Toki neuvottomuutta varmasti itsekin koitte jossain vaiheessa, kun piti tehdä päätös. Kuitenkin ajoitte ”ohjelmaanne” kuin ”käärmettä pyssyn suuhun”, vaikka kysymyksessä oli hyvin vähän tietoa oleva rokote, ja kun virusta ei ehditty saada tarpeeksi kehitettyä tuossa paniikissa, pantiin rokotteeseen tehosteaine.
  Lietsoitte kuolleiden lukumäärällä kansaa jonottamaan kolmenkymmenen asteen pakkasessa ulkona tunteja ”sikapiikkiä”. Kuinkahan moni silloin vilustui? Toki kautta aikojen kaikenlaisiin bakteeri- ja virustauteihin on kuollut ihmisiä, mutta kaikkea mahdollista vastaan ei pystytä rokottamaan koskaan kaikkia. Lasketaanko tilastoihin sairaaloiden pitkäaikaisosastoilla makaavat vanhukset, jotka kuolevat esim. keuhkokuumeeseen tai rotavirukseen? (meidän 95 vuotias vanhuksemme kuoli rotavirukseen neljän muun mummon kanssa samalla viikolla samassa huoneessa)
  Tiedänhän minä, että sikainfluenssaan vakavasti sairastuneet olivat pääasiassa lapsia, nuoria ja työikäisiä! Vai oliko näin?
  Pelon ilmapiiri on hyvin vakava asia. Siitä aiheutui hyvin paljon ahdistusta varsinkin lasten ja nuorten keskuudessa.
  Nyt Te vuosi myöhemmin soudatte ja huopaatte saman asian ympärillä, kun perheissä, joissa lapsi sairastui narkolepsiaan, taistellaan arkipäiväisten asioiden ympärillä. Te ette todellakaan ole Terveyden ja hyvinvoinnin laitos.
  Tuija Leino ( HS Mielipide 24.2.) kertoi, että kaikki rokotteet hyväksytään käyttöön erä kerrallaan, ja rokotteista kirjataan eränumero rokotushetkellä. Mitä sitten, jos asialle ei tehdä mitään, kuten kävi Calmette -rokotuksen kanssa! Vuonna 2003 sain eränumeron (sitä tiukkaan vaadittuani) calmetterokotuksesta, jolla lapsenlapseni oli rokotettu. Hän sai kuukauden päästä rokotuksesta tubibakteerin nivustaipeen imusolmukkeeseen. Sitä sitten hoidettiin puoli vuotta antibiooteilla ja puristamalla märkää ulos. Tuolloin kirjoitin HS:n mielipideosastolle nimelläni, jolloin sain lukuisia yhteydenottoja vastaavista tapauksista. Paljon pahempiakin oli: monien kuukausien tubilääkitys, luutuberkuloosi ym.

  Otin yhteyttä KTL:lään (nykyinen THL) Terhi Kilpeen. Siellä ei ns. tiedetty mitään. Luvattiin selvittää. Parin kuukauden päästä otin itse yhteyttä Tanskaan rokotteen valmistajaan (SSI), ja kerroin rokotteen eränumeron. Seuraavana päivänä sain sähköpostia, jossa rokotteiden haittavaikutuksista vastaava pahoitteli, lupasi ottaa yhteyttä Terhi Kilpeen ja että erä tutkitaan. Hän sanoi, että Suomesta ei olla oltu minkäänlaisessa yhteydessä (minulla on tallessa kaikki dokumentit).

  Terhi Kilpi leimasi minut jopa edesvastuuttomaksi, vaatiessani rokotusten keskeyttämistä kunnes asian on selvitetty. Välttämättömäksi hän sanoi rokotuksen, ja että se tulee säilymään kansallisessa rokotusohjelmassa. Rokote kuitenkin poistettiin ohjelmasta parin vuoden päästä. Vuonna 2005 vielä kuoli muutaman kuukauden ikäinen vauva tubiin, jonka hän oli saanut Calmette-rokotuksesta.
  Tuolloinkin oli otettu tanskalainen rokote ”lennossa” käyttöön, kun Englannissa lopetettiin laatuongelmien vuoksi rokotteen valmistus. Tanskalaiserokotteelle ei edes ollut myyntilupaa, ainoastaan jakelulupa.
  Tanskasta sain tarkat pistämisohjeet: tarkoin määritetty kohta käsivarressa, ihoa venyttäen peukalon ja etusormen välissä. Neulan pitää olla lähes samansuuntainen ihon kanssa ym.
  Meidän vastasyntyneelle oli pistetty peppuun ja niin kai kaikille vastasyntyneille reiden ja pepun välille. Oliko tässäkin jäänyt jotain huomaamatta?
  Se miksi ”kaivelen vanhoja” johtuu siitä, että minulla on lapsenlapsia seitsemän: puolivuotiaasta murrosikäiseen. Suorastaan ahdistaa mitä kaikkea heille ”on tarjolla”.
  Lisäksi tuon kuolleen pikkupojan (joka olisi nyt kuusivuotias) äiti otti minuun yhteyttä näinkin monen vuoden jälkeen. Hän sanoi, ettei missään tapauksessa olisi antanut rokottaa lastaan, jos olisi ollut tietoinen rokotuksen mahdollisista haitoista. Tuolloin vuonna 2003 hän ei ollut seurannut käytyä julkista keskustelua.
  Joten rokotuksista on jatkossa saatava kirjallisina etukäteen tiedot hyödyistä ja mahdollisista haitoista, myös haittaepäilyistä!
  Vauvalle tarjotaan yhdistelmärokotetta, joka suojaa jäykkäkouristusta, hinkuyskää, aivokalvontulehdusta ja verenmyrkytystä aiheuttavaa HiB-bakteeria ja poliota vastaa. Vauvalle tarjotaan myös pneumokokkirokotetta, joka suojaa pneumokokkitulehduksia vastaan, sekä rotavirusrokotetta, joka suojaa rotavirusripulia vastaan.
  Murrosikäiselle tarjotaan rokotetta papillomavirusta vastaan ja nyt haetaan tuhatta 11-17 vuotiasta (Yhdysvalloissa kokeiltu muutamalla sadalla) koeryhmäksi B-ryhmän meningokokkeja vastaan (A-C-W-Y-ryhmien meningokokkirokotteet on jo olemassa). Tuolla otoksella ei saada mitään luotettavaa tietoa, kun yli viisimiljoonaisesta kansastamme siihen sairastuu vuosittain 30-50.
  Haittoja rokotuksista lienee melkoisesti, eikä vähiten pelko, jota lietsottiin sikapiikin yhteydessä.
  Miten on esim. rotavirusrokotteen turvallisuus? Ystäväperheen lapsi alkoi kärsiä selittämättömistä verenvuodoista peräsuolesta viikko suun kautta annettavan rotavirusrokotteen jälkeen. Sitä on nyt jatkunut useamman kuukauden ajan. Yhtenä mahdollisuutena on sanottu virustulehdus. Hän on seurannassa ja rautalääkityksellä.
  Ritva Helemaa
  farmaseutti, mikrobiologinen laborantti

  Ritva Helemaa on haastateltavissa puhelimitse maanantaina 7.3. klo 9-10.30, puh. 044-341 3312

  http://www.rokotusinfo.fi/yhd/kirjeenvaihtoa/mielipide_060601_html

  > Tubirokoteonnettomuuden tutkinta tarpeen / Rokotteen haitat voivat olla hyötyjä suuremmat
  Rokotteen haitat voivat olla hyötyjä suuremmat
  Julkaistu hiukan lyhennettynä Helsingin Sanomissa 1.6.2006 otsikolla ”Rokotteen haitat voivat olla hyötyjä suuremmat”. Alla kirjoitus alkuperäisenä.
  Tubirokoteonnettomuuden tutkinta tarpeen
  Suomen rokotuskäytännöissä on viime vuosina vähennetty rokotteiden haittoja ja riskejä. Myös tiedotuskäytännöissä on tapahtunut parannusta ja rokotteiden haittojakin koskevia tietoja on aiempaa paremmin vapaaehtoisista rokotuksista päättävien, mm. lasten vanhempien saatavilla.
  Kaikille vastasyntyneille tarjotusta tuberkuloosirokotteesta ollaan haittojen vähentämiseksi luopumassa. Tämä tapahtuu varsin myöhään – kriteerit ovat täyttyneet jo toistakymmentä vuotta.
  Kansanterveyslaitoksen tiedotteen (19.5.2006) mukaan tuberkuloosi- rokotteen haitat ovat suuremmat kuin hyödyt. Vuonna 2002 käyttöön otetussa rokotteessa on ilmennyt aiempaa rokotetta enemmän haittoja niin, että vakavia haittoja (esim. pysyvä toiminnallinen häiriö) on ilmennyt neljällätoista sadastatuhannesta rokotetusta. Lisäksi lievempiä haittoja kuten kuukausia märkiviä imusolmukkeita on aiemmin kerrotun mukaan ilmennyt yhdellä rokotetulla tuhannesta. Lieviksikin luokiteltuja haittoja on hoidettu tuberkuloosilääkityksellä.
  Filha ry:n ja Kansanterveyslaitoksen julkaisemien lukujen mukaan lieväksi luokiteltu haitta on kohdannut noin kolmeasataa lasta (n. 200 000:sta), ja vakavakin haitta noin kahtasataakolmeakymmentä, joskin tästä on muitakin lukuja esitetty. Todelliset luvut voivat olla suurempia – passiivinen haittavaikutusten kirjausjärjestelmä tunnetusti on toiminnaltaan rajallinen: haittoja jää ilmoittamatta ja ilmoitukset voivat tulla pitkälläkin viiveellä.
  2000-luvulla on tullut tietoon myös neljä BCG-rokotteista haittavaikutuksia saaneen lapsen kuolemaa. Kahdessa näistä rokotteen syy-yhteys kuolemaan on selvä; kahdessa muussa kirjattu kuolinsyy on sellainen, joka tieteellisten artikkelien mukaan on dokumentoiduissa tapauksissa sekoitettu BCG-rokotteen tunnettuun, kuolemaan johtaneeseen haittaan. Toisin sanoen myös nämä voivat hyvinkin olla yhteydessä rokotteeseen, eivät silkka epätodennäköinen yhteensattuma.
  Tuberkuloosirokotteen suhteen ei viime vuosina ole noudatettu tavanomaisia lääkkeiden hyväksyntä- ja käyttötapoja. Apulaisoikeuskanslerin ratkaisun mukaan rokotetta ei sen käyttöön tullessa oltu hyväksytty voimassaolevan lainsäädännön mukaisella tavalla. Myöhemmin hyväksyntä on saatu. Rokotetta on kuitenkin vuodesta 2002 koko ajan käytetty valmistajan ohjeen vastaisesti, pistoskohtana reisi, kun valmistajan ohje on pistää olkavarteen. Tämä ohje on Suomessakin hyväksytty, kun rokote on saanut myyntiluvan. Alaraajaan pistämisen on valmistaja Kansanterveyslaitoksen mukaan kertonut olevan yhteydessä lisääntyneisiin haittoihin.
  Eräillä sille alttiilla lapsilla ilmenevän vakavan, usein kuolemaan johtavan rokotteen haittavaikutuksen ehkäisemiseksi on Ruotsissa vuonna 1993 tehdyn tutkimuksen (1) suositukseen nojautuen siirrytty rokottamaan pääsääntöisesti vasta puolivuotiaat. Tätä riskien vähentämistoimea ei ole Suomessa toteutettu. Haittarekisterin perusteella näyttää siltä, että riski on realisoitunut.
  Tuskin monikaan on osannut epäillä, että voisikin osoittautua, että jonkin rokotteen haitat ovatkin suuremmat kuin hyödyt. Kun esimerkiksi Kansanterveyslaitoksen rokoteosaston johtaja sanoo, että ”itse taudit ovat satoja kertoja vakavampia kuin rokotusten haitat” (Iltalehti 31.5.2005), luotamme siihen, että asiat ovat hyvin hallussa ja hoidossa, haitat ja hyödyt on punnittu, ja virhemarginaalit ovat suuret. Vaikka haitat kasvaisivatkin, jos suhde lasketaan sadoissa, ei haittojen lisääntyminen helpolla vie rokotteen kokonaishyötyä.
  Toisin kuitenkin on käynyt. On tyrmistyttävää huomata, että yhden rokotteen haitat olivatkin jo tautien haittojen satakertaisuudesta puhuttaessa hyötyjä isommat, ja tilanne on vallinnut jo miltei neljä vuotta – tuberkuloositilanteessa tai rokotteessahan ei alkusyksyn 2002 jälkeen ole oleellisia muutoksia tapahtunut.
  Onnettomuustutkintalain mukaan suuronnettomuuksia, liikenneonettomuuksia ja suuronnettomuuden vaaratilanteita tutkitaan ”yleisen turvallisuuden lisäämiseksi ja onnettomuuksien ehkäisemiseksi.” Samoista syistä on nyt paikallaan tarkastella riippumattomin voimin sitä, että Suomessa on kohta neljä vuotta käytetty rokotetta, jonka haitat ovatkin olleet suuremmat kuin hyödyt.
  Mittakaavaltaan perheitä ennalta-arvaamattomasti kohdannut onnettomuus on terveyteen kohdistuneiden vaikutusten osalta suurempi kuin esimerkiksi Espoon Friisilässä rakennustyömaalla tapahtunut räjähdysonnettomuus, jossa loukkaantui kymmenen ihmistä. Räjähdyksen johdosta onnettomuustutkintakeskus on käynnistänyt tutkinnan tapahtuneesta suuronnettomuuden vaaratilanteena.
  Haittojen vakavuus ja yleisyys antaa aihetta perusteelliseen arviointiin. Syytä on arvioida mm. eri viranomaisten ja hoitoalan toimijoiden rooleja. Yksityisellä rahoituksella tehtävän rokotetutkimuksen läheinen yhteys julkiseen rokotehuoltoon herättää kysymyksen, tuleeko rooleja eriyttää valvonnan riippumattomuuden parantamiseksi ja eturistiriitojen vähentämiseksi.
  Meillä ei ole varaa tuudittautua uskomaan, että mikä tahansa rokote on aina hyödyiltään haittoja suurempi. On tärkeää tarkastella kutakin rokotetta kriittisesti omien ominaisuuksiensa perusteella. Rokotteiden ominaisuuksissa on merkittäviä eroja nyt ja epäilemättä tulevaisuudessakin.
  Jyrki Kuoppala
  hallituksen puheenjohtaja
  Rokotusinfo ry

  (1) Romanus ym, (Acta Paediatr. 1993 Dec;82(12):1043-52, Adverse reactions in healthy and immunocompromised children under six years of age vaccinated with the Danish BCG vaccine, strain Copenhagen 1331: implications for the vaccination policy in Sweden, Romanus V, Fasth A, Tordai P, Wiholm BE.
  http://www.ncbi.nlm.nih.gov/entrez/query.fcgi?cmd=Retrieve&db=pubmed&dopt=Abstract&list_uids=8155923

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 21. Kaksi kysymystä Riikka Söyringille ja muillekin:
  1) Mitä ehdotat vaihtoehdoksi nykyisen kaltaiselle rokotussysteelmille?
  2) Mikä on mielipiteesi ns. vaihtoehtoisista hoitomuodoista kuten homeopatiasta ja luontaistuotteitteiden lääkinnällisestä käytöstä?

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
   1. No niin, kiitos vinkistä: jo alkaa valjeta. Siis pitäisi jättää rokotukset ottamatta ja lääkärin määräämät lääkkeet syömättä ja luottaa homeopatiaan ja muihin vastaaviin feng sui -juttuihin – siinä siis Söyringin linja.

    Minusta on aika vastuutonta naamioida ns. vaihtoehtohoitomuotojen mainontaa lehtijutuiksi.

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Asiallinen kysymys.
   Pandemiat ja yleensäkin vakavat tartuntasairaudet ovat pääsääntöisesti levinneet ajanjaksoina, jolloin hygienia on ollut puutteellinen ja ravinnosta vakava puute. Tarkoitan nyt hygienian puutteella sitä, että peseytyminen oli satunnaista, viemäröinti oli tuntematon ja sonnat olivat kaduilla ja ojissa. Lisäksi haittaeläimet pääsivät niitä vapaasti levittelemään. Nykyinen ylihygienisointi on sitten peräisin jostain, mikä ei kestä tieteellistä tarkastelua.

   Toisin sanoen, normaali hygieniataso on yksi tärkeä asia.

   Toinen tärkeä asia on tasapainoinen ravinto. Se ei tarkoita kaloreissa mitattuna, koska kalorit viittaavat vain siihen, että polttoainetta on riittävästi suhteessa kulutukseen. Ravinnon koostumus on aivan keskeinen. Jos jotakin ravinnetta on liikaa suhteessa toisiin, aiheutuu immuunijärjestelmälle turhaa kuormitusta. Pahimmassa tapauksessa ravinnon mukana saadaan aineita, jotka harhauttavat immuunijärjestelmän ja se alkaa toimia elimistöämme vastaan. Tällöin puhutaan autoimmuunisairauksista, jotka ovat yleistyneet hälyttävästi.
   Tasapainoinen ravinto pitää autoimmuunijärjestelmän kunnossa, jolloin sairaudet jäävät harvinaisiksi.
   Se onkin todellinen huolenaihe, koska tuotantomenetelmät ja jalostus ovat radikaalisti heikentäneet ruoan ravintoarvoa. Tästä on niukalti saatavilla tutkimustietoa, mutta ystävällinen herrasmies lupasi lähettää. Palaan siltä osin, kun saan tiedot tarkastettua mahdollisimman monesta lähteestä. Aivan ilmeistä on, että täydennyksiä tarvitaan joidenkin ravinteiden osalta purkista, mutta todellisuutta ei tiedä kukaan.

   Kolmas tärkeä seikka on stressin välttäminen, mikä sekin on aika vaikeata näinä hysteerisinä aikoina.
   Antti Heikkilän kirjoissa on ehkä koottuna kaikkein selkeimmin se, mitä tutkimuksella on ravinnosta saatu selville. Hänkään ei pidä rokotuksia tässä laajuudessa kovin järkevinä. Rokottaminen on aika raju toimenpide ennalta ehkäisevänä tekijänä, kun puhutaan influenssasta. Lääketieteelliset hoidot ovat oirekeskeisiä, koska syitä ei ymmärretä. Ne johtuvat pääosin ravinto-ongelmista, mutta lääkärikoulutuksessa ei opita ravinnosta juuri mitään (siteeraan tässä lääkäriä). Tiedemiehet ovat historian saatossa ratkaisseet kasvien ravinto-ominaisuudet tietääkseni 3-4 kertaa ja joka kerta ne ovat olleet lopullisia totuuksia. Ilmeisesti tämä viimeinenkään totuus ei kestä tarkastelua…olen jopa aivan varma siitä. Luonto on sanellut ehdot, niitä pitäisi osata lukea. Sen kaltainen lukutaito ollaan hukkaamassa, ellei todellista tietoa saada kaivetuksi esiin nopeasti.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
  2. Oili,

   ehdotan palaamista terveyden lähteille so. puhtaaseen ruokaan, joka ei ole tehotuotettua, kemikaalittomaan juomaveteen, hygieniaopetukseen, liikuntaan ulkoilmassa ja kunnolliseen vaatetukseen (ajankohta huomioiden). Vitamiinilisiin,mieluummin marjoista kuin purkista.

   Kyllä sillä aika pitkälle päästäneen.

   Kysehän ei ole missään vaiheessa ole ollut rokotusten ja virallislääketieteen vastustamisesta, vaan samasta asiasta mistä monet lääkärit ja tutkijat puhuvat: tutkimustulosten epäluotettavuudesta, läpinäkyvyyden puutteesta, rahoituskytköksistä, jääviysongelmista ja tämän tyyppisistä isommista ongelmakokonaisuuksista.

   On yhtä lailla tutkijoiden ja lääkärien kuin viranomaisten, poliittisten päättäjien ja potilaiden etu, että kaikki eturistiriitakytkökset selvitetään ja saatuun tietoon voi luottaa.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
   1. Eikö ennen vanhaan ”hyvään aikaan” ollut kaikki niin kovin puhdasta – viljelykset sun muut lannoitettiin kunnolla palaneella tunkiojätteellä eikä teollisilla lannoitteilla, eikä ihmisten ruokavalioon juuri kuulunut keinotekoisesti makeutettuja herkkuja ja lisäaineilla höystettyjä ruokia? Ja vaatteina oli kunnon villaa ja turkkeja, ja lakkeina karvahattuja yms. Suurin osa ihmisistä vielä teki kunnon ruumiillista työtä eikä lekotellut sisätiloissa tietokonepäätteiden äärellä joutavuuksia naputtelemassa. 😉 Eikä niitä rokotuksiakaan ollut riesoina. Joten miksi ihmeessä esimerkiksi tuberkuloosi ja kurkkumätä silloin siis levisivät?

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
 22. Salaliittoteoria.Jos meitä sirutettiin sikainfluenssa rokotteella tai muuten vaan testattiin jotain uutta kivaa.Tomittajista sen verran että jos esim. Kari Naskinen ei ole ammattilainen niin sitten ei ole kukaan.Suosittelisin etsimään ja lukemaan hänen juttujaan.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 23. Joo, kyllä meinaan näin on, että rokotemafia on liittoutunut entisten itäblokin maiden vallasta syrjään joutuneiden johtoryhmien (kuten KGB:n ja kumppanien) kanssa, taustatukenaan koko länsimainen lääketiede ja korruptoitunut media. Lisäksi salaliitossa ovat mukana islamistit, Al Qaida etunenässä. Salaliiton jäsenet pyrkivät toimillaan heikentämään ja suorastaan tuhoamaan vapaata liberaalia talouspolitiikkaa toteuttavien ja terveitä konservatiivisia ja oikeistolaisia elämänarvoja noudattavien ihmisten jälkikasvua niin, että nämä olisi tulevaisuudessa helpompi alistaa salaliiton jäsenten vallan alaisiksi, tahdottomiksi orjiksi. Vaan onneksi vielä on vapaata, tutkivaa ja ammattitaitoista mediaa, kuten Mediamagneetti urheine toimittajineen. Se voipi meidät, lapsemme ja lapsenlapsemmekin ehkä vielä pelastaa. Hesaria ja Kalevaa on enää turha lukeakaan, kun ei siellä pääse korruptoitumaton ääni kuuluville ensinkään.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 24. Voisitteko te länsimaista lääketiedettä ja pakkorokotuksia vastustavat suositella meikäläiselle lääkäreiden määräämien lääkkeiden sijaan jotain ns. luonnonmukaisempaa – esim. Dr Leonard Horowitzin mineraalivettä? Käykääpä muutkin kurkkaamassa: http://www.healthyworldstore.com

  Vallan lystiä! Tämähän on aivan pyyteetöntä toimintaa tietysti – toisin kuin länsimainen lääketiede, joka on siis salaliitossa meitä vastaan aiemmin mainitsemieni klikkien kanssa…

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. ”Saksassa puolet lääkäreistä hoitaa potilaita lumelääkkeillä

   Lumelääkkeen on todettu tehoavan masennukseen ja vatsakipuun. Etelä-Saksan Baijerissa jopa 88 prosenttia lääkäreistä on määrännyt niitä potilailleen. Asiasta kirjoittaa The Guardian.

   Puolet Saksan lääkäreistä määrää potilaille lumelääkkeitä. Tämä selviää Saksan lääkärialan järjestöt BÄKin tuoreesta tutkimuksesta.

   Tutkimuksen mukaan lumelääkkeet vitamiinipillereistä homeopaattisiin hoitokeinoihin tai jopa valeleikkauksiin ovat erittäin tehokkaita monenlaisissa hoidoissa.

   Saksan eteläisessä osavaltio Baijerissa jopa 88 prosenttia lääkäreistä on määrännyt plaseboa potilailleen.

   Järjestö BÄK myöntää, ettei lääkkeiden toimintaa vielä ymmärretä täysin.

   ”Lumelääkkeillä on vahvempi vaikutus ja ne ovat monimutkaisempia kuin kuvittelemme. Ne ovat valtavan tärkeitä lääketieteelle tänä päivänä”, järjestön toiminnanjohtaja Christoph Fuchs sanoo.

   Tutkimuksen toteuttaneen Robert Jütten mukaan plasebo voi maksimoida hoidon tehoa. Se voi myös vähentää epätoivottuja sivuvaikutuksia ja tehostaa terveydenhuoltoon suunnattujen varojen käyttöä.

   Tuoreiden tutkimusten mukaan lumelääkkeet ovat tehonneet 59 prosenttiin vatsavaivoista. Lumelääkkeet ovat olleet myös hyvä masennuksen hoitoon, jossa ne ovat auttaneet kolmasosaan tapauksista.”

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
   1. Kun lääkäri määrää lumehoitoa, se on tiedostettua eikä siinä pönkitetä mitään epätieteellistä
    oppia.

    On eri asia jos tällaisin perustein ruvetaan puolustamaan esim. homeopatian käyttöä.

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
 25. Hyvä nimimerkki Nii-i!

  Otatko yhteyttä Magneettimedian toimitukseen !

  Terveisin, toimitus.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 26. Olen huomannut saman ilmiön Suomessa, tutkiessani kofeiinin vaikutusta terveyteen kansanterveyden tasolla. Yksikään media ei suostu astumaan lääkärien ja lääketeollisuuden varpaille,ei edes Itsenäisyyspuolueen kirjoittelijat, joita luulisi kiinnostavan saada osoitettua tieteellisesti lääketeollisuuden vääristävän Suomen sairaanhoitoa ja lainsäädäntöä omaksi edukseen..

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Olisikohan syy sisällössä? Artikkeleiksi ei välttämättä hyväksytä kuin tieteellistä tekstiä.Yleisönosastoon yleensä menevät omat ”tutkimukset”, jos ne ovat lain ja hyvien tapojen sisällä.

   Henkilökohtaisesti en usko suomalaisen median olevan lääkärien tai lääketehtaitten talutusnuorassa. Vaikka lehtien talous koostuu ilmoitustuloista, ja tilausmaksuista (.. ja liikevaihtoverottomuudesta), ei lääketeollisuudella, saati lääkäreillä riitä painostus- tai vaikutusvaltaa journalistisiin ratkaisuihin..

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
   1. Kyllä niillä kuule riittää, koska samat jehut omistavat kaiken muunkin ja poliitikot myös.

    He pyörittävät CIAa ja CIA pyörittää aika isoa osaa maailman tapahtumista. Esim. suomalaista mediaa ilmeisesti valiten useimmiten sanat ihan niin, että toimittaja vain liikuttaa leukoja.

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
    1. ”Repe, 4 päiväa sitten Vastaa

     Kyllä niillä kuule riittää, koska samat jehut omistavat kaiken muunkin ja poliitikot myös.

     He pyörittävät CIAa ja CIA pyörittää aika isoa osaa maailman tapahtumista. Esim. suomalaista mediaa ilmeisesti valiten useimmiten sanat ihan niin, että toimittaja vain liikuttaa leukoja.

     Heh heh, eikö voinut tuossa vaiheessa enää pidätellä kroonista salaliittoinfluxia?

     Plusääni(0)Miinusääni(0)
   2. Sisältönä on, että tieteessä tiedetään kofeiinin aiheuttavat suunnattoman terveysongelman ja minä olen selvittänyt teoreettisesti sen keskeisen mekanismin, millä nämä ongelmat syntyvät. Asia on helppo tutkia parissa päivässä, jolloin saadaan laboratoriovarmistus ja potilaat reagoivat hoitoon parissa päivässä.

    Jos olen oikeassa, se merkitsee 80% vähennystä mielenterveysongelmiin, itsemurhiin, sydän ja verisuonitauteihin, multippeliskleroosiin, useimpiin syöpälajeihin jne. Kun pelkästään mielenterveyden hoito maksaa yhteiskunnalle 2,7mrd vuodessa, on aika outoa, että kukaan ei kiinnostu kun lupaan leikata tuosta budjetista 80% muutaman päivän potilastestin tuloksilla. Sama koskee kaikkia muitakin kroonisia stressiperäisiä sairauksia.

    Ei ole kysymys tieteellisten artikkelien julkaisemisesta, koska olet nähnyt tieteellisiä artikkeleita päivä- tai viikkolehdissä? Kysymys on siitä, että toimittajat eivät suostu edes keskustelemaan asiasta, saati sitten kirjoittamaan artikkelia. Eräs tv-toimittaja menetti täysin malttinsa kesken asiallisen puhelinkeskustelun ja rupesi karjumaan raivoissaan asiasta. Suurin osa toimittajista on varmasti itse kofeiiniriippuvaisia, joten reaktio on luonnollinen. Huumeriippuvaisella toimii automaattisesti suojelumekanismi, joka laukaisee stressireaktion kun hänen huumeestaan esitetään negatiivia kannanottoja.

    Toimittajat, poliitikot, lääkärit, tutkijat, terveysviranomaiset … he kaikki ajattelevat pelkästään sitä, mitä tästä asiasta puhuminen aiheuttaa heille, ei sitä, mitä ko. ongelman ratkaiseminen antaa yksilöille ja suomalaiselle yhteiskunnalle. Lyhyesti sanottuna, he suhtautuvat asiaan sosiopaattisesti.

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
    1. ”Kun pelkästään mielenterveyden hoito maksaa yhteiskunnalle 2,7mrd vuodessa, on aika outoa, että kukaan ei kiinnostu kun lupaan leikata tuosta budjetista 80% muutaman päivän potilastestin tuloksilla. Sama koskee kaikkia muitakin kroonisia stressiperäisiä sairauksia.”

     Anteeksi vain, kuulostaa aika toiveikkaalta. Ihmeellistä, jos sinä olet ratkaissut asian, jota tutkimassa on aika paljon tieteilijöitä.

     Plusääni(0)Miinusääni(0)
     1. Joo..on se uskomatonta, että kukaan ei ole tällaista tutkijaa palkannut. Luulisi Kela:ssa sekä sosiaali- ja terveysministeriössä olevan kysyntää. Rahansäästö kun on noinkin huomattavaa. Samoin poliitikot ovat kaikissa puolueissa nyt nukkuneet pahasti sippiin.

      Nyt en vaan tajua miten kofeiini tai suklaa tai joku muu on ongelma? Vastuu on kait aina ihmisellä, mitä suuhunsa laittaa. Pitääkö sekin vastuu siirtää yhteiskunnalle?

      Pitkän, itseeni kohdistuvan kenttätutkimuksen tulokset ovat:

      Kahvi: pakko saada heti aamuisin, muuten ei päivä käynnisty, maistuu hyvältä, erinomainen pullan ja leivosten kyytipoika

      Kaakao. Häviää kahville, mutta menettelee hiihtoretkillä tai pilkillä. Erinomaista liköörin maustetta

      Suklaa: Varsinkin tumma suklaa aivan ihanaa, ja viimeisimpien tieteellisten (huom. tieteellisten) tutkimustulosten mukaan jopa terveellistä

      Alkoholi: Vie ihanasti ajatukset pois itsestä, todellinen ihmeaine, antaa rohkeutta ja varmuutta, jälkitilan eliminoimiseksi toivoisin uusia innovaatioita.
      Kaakao:

      Plusääni(0)Miinusääni(0)
     2. Heppu taitaa olla vakavasti todellisuusrajoitteinen. Johan se on todistettu moneen kertaan julkisuudessa, että terveydenhuollolla on kiinteämpi kytkös kansainväliseen teollisuuteen, kuin potilaistaan, Suomen kansan terveydestä huolehtimiseen.

      Jos väittämäni tutkittaisiin, se merkitsisi kofeiinin täyskieltoa, joka taas merkitsisi 80% vähennystä synteettisten lääkkeiden myynnissä, joka merkitsisi massivisia pörssiheilahteluja ja konkursseja alalla, sekä medikalisaation loppua ja uuden, tieteelliselle ajattelulle, ei lääketeollisuuden tilastoille, tai tutkimusten vääristelylle ja valehtelulle perustuvaa lääketieteen ja terveydenhuollon syntyä.

      Yhteiskunnan tasolla se merkitsisi 80% säästöä kroonisten sairauksien hoitokuluissa, satojen tuhansien kroonisesti sairaitten ihmisten paranemista hyvin nopeasti, työkyvyttömyyseläkeläisten kuntoutumista, elinikäennusteen nousua, terveellisempää vanhuutta ja sitä kautta vähentynyttä vanhustenhuollon tarvetta, joka tuottaisi parempaa hoito sitä tarvitseville.

      Yhteiskuntakehityksen kannalta se voisi olla lopun alku tälle ekono-fasistiselle suuntaukselle, jossa kansallisvaltiot ja ihmisten kansillistunto hajoitetan, jolloin koko Eurooppa on pelkkä avoin talousalue kansainvälisten markkinavoimien hyödyntää, ja kansalaiset pehmeä resurssi, jota käytetään suhdanteiden mukaisesti.

      Plusääni(0)Miinusääni(0)
     1. Kaakao ja suklaa ovat myös koukuttavia, mitä tummempia, sitä koukuttavampia. Tämä tosin ei johdu mistään salaliitosta, vaan siitä yksinkertaisesta seikasta, että ko nautintoaineet sisältävät metyyliteobromiinia, jota syntyy myös kahvin sisältämän trimetyyliksantiinin aineenvaihduntatuotteena. Molemmat ovat fyysistä ja psyykkistä riippuvuutta aiheuttavia keskuhermostopiristeitä, ksantiineja, tai kofeiineja, miten kukin haluaa samaa asiaa nimittää, jotka kumuloituvat elimistöön aktiivisessa virtsahappomuodossa.

      Vieroitusoireet aiheutuvat siksi, että kun ko kofeiinien välitön piristävä vaikutus lakkaa, tulevat esille sen aineenvaihduntatuotteiden aiheuttamat myrkytysoireet ja veren ph-tasapainon vaihtelusta aiheutuva asidoosi-alakaloosi oireilu, jossa päänsärky kertoo, että veren ph nousee liian nopeasti kofeiinin happojäämien poistuessa kehosta, tai varastoituessa kudoksiin uudelleen happojen aiheuttaman munuaisfunktion muutoksen vuoksi.

      Plusääni(0)Miinusääni(0)
     2. No kyllähän kaakaoonkin liittyy salaista juonittelua. Salaliitto, juonittelu, salainen yhteistyö, valtapeli, miksikä sitä haluat kutsua.

      ”In July 2010, British hedge fund Armajaro, headed by speculator Anthony Ward, purchased 241,000 tonnes of cocoa beans. The purchase was valued at £658 million and caused cocoa bean prices to rise to their highest level since 1977.[33]”

      Plusääni(0)Miinusääni(0)
   3. Kansainväliset mediat ja lääkeyhtiöt toimivat symbioosissa. Paikallismediat toitottavat sitten kansainvälisen median omistamien uutistoimistojen harhaanjohdatusta. Lääkärit ja tutkijat ovat median talutusnuorassa. Neroutesi suorastaan yllättää kun et usko medioitten olevan lääkärien talutusnuorassa !

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
    1. Ihmettelijä: ”Henkilökohtaisesti en usko suomalaisen median olevan lääkärien tai lääketehtaitten talutusnuorassa. Vaikka lehtien talous koostuu ilmoitustuloista, ja tilausmaksuista (.. ja liikevaihtoverottomuudesta), ei lääketeollisuudella, saati lääkäreillä riitä painostus- tai vaikutusvaltaa journalistisiin ratkaisuihin..” Olet suorastaan nero : ) Kannattaa lukaista artikkeli uudelleen !

     Plusääni(0)Miinusääni(0)
     1. Luin jutun uudelleen ja ihmettelen edelleen. Suomea koskeva osuus seuraa Yhdysvaltain presidentinvaaleja käsittelevää ”huijausosuutta”. Tästä voinkin siirtyämaassamme trapahtuvaan epäilyttävään toimintaan.

      ” Suomessa sosiaali- ja terveysministeriön alainen Terveyden ja Hyvinvoinninlaitos (THL) kerää rokoterekisteriä.”
      Mitä pahaa on siinä, että viranomainen kerää rekisteriä- onko tuo nyt sitten rokotteista- vai rokotetuista?

      ” Tarjolla on myös passien biotunnistemenetelmä.”
      MItä pahaa on biopasseissa, joiden väärentäminen on nykyisiä vaikeampaa, ellei mahdotonta.

      ”Poliisin sanotaan havittelevan lakimuutosta, jossa suomalaisista vauvoista otettaisiin jo synnytyslaitoksella dna-näyte.” En näe tässäkään mitään kauheaa, tietysti orwellilaisessa katsannossa ajatus on uhkaava. Toisaalta: DNA- näytteitä kaivataan rikosten selvittämisessä, kansallisella rekisterillä saataisiin ihminen tunnistetuksi hetkessä..

      ”Lisäksi THL on pörssiytymässä SalWe Oy:n kautta.” Siis valtion virasto. Terveyden- ja hyvinvoinnin tutkimuslaitos? Aika kummallinen väite tämäkin.

      En edelleenkään ole vakuuttunut lääkebisneksen ja median kytköksistä. Tuskin tieteellisistä tutkimuksista tehtyjä artikkeleita voidaan väärennellä, tieteen ominaispiirrehän on asioiden tutkiminen ts. jonkin asian toistaminen samoissa olosuhteissa antaa lopputulokseksi aina saman asian.

      S

      Plusääni(0)Miinusääni(0)
 27. Ei se tarkoita jos ammattiin lukee, että tietää jotakin maailmasta. Harhaoppeja vaikuttavat olevan suurin osa ”valtatieteestä”. Salaliittoa ei tarvita, on vain tyhmiä ihmisiä hyvin paljon, joita on helppo johtaa harhaan, eikä kukaan heistä enää näe ”totuutta”. Hurraa hierarkialle.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 28. Ennaltaehkäisy maassamme on kirosana, 2009 lopussa tieteellisesti liki sadan tutkimuksen todistamat useat terveysvaikutukset omaava benfotiamiin julistettiin lääkkeenkaltaiseksi tuotteeksi EU:ssa Espanjaa lukuun ottamatta! Muualla Euroopassa käytetty vuosia diabetikkojen hoidossa tavan lääkkeiden lisänä, Saksassa yli 2 miljoonaa reseptiä kuussa. Patentti meni vanhaksi -98, joka selittää ehkä toimia, kun TODISTETTAVASTI jopa alkaneet munuaisvauriot ollaan saatu korjattua, diabetikoiden neuropatiaa ja retinopatiaa onnistuneesti hoidettu ja ehkäisty! Näistä omakohtaista kokemusta, mikä 30 vuoden sairastamisen jälkeen lääkäreidemme mielestä mahdoton hoitaa, siis hermorappeuma ja silmänpohja rappeuma. Lisäksi tutkimuksissa todettu estävän vapaiden radikaalien muodostumista ja hidastavan solukuolemia!
  Kun yksi komplikaatio tuo 6000 € lisäkustannukset/potilas, en ole keksinyt muuta syytä luonnontuotteen pois kansalaisilta saamiseen, kuin säästettyjen kustannusten ennalta sovittu siivutus! Kun tuo tiamiinin esiaste korjaa myös terveiden tiamiinipoistumaa, joka diabeetikoilla moninkymmen kertainen, jolla ilmeisesti olisi suuret kustannussäästöt vanhenevaa väestöämme ajatellen, huomaa että terveydenhuollon tehtäviin ei ole kiinnostusta potilaan elämänlaadun parantaminen, saati ehkäisy erittäin haitallisiin komplikaatioihin! Kun 2007 tuote meidän maahamme tuli, lääkekirjan läpikäyneenä suunnattoman määrän haittavaikutuksia kokeneena ilman apua, tuntui 17€/60kpl maksavat tabletit siltä, jotta tuskin mitään apua noista voisi saadakaan, eihän niitä olisi pois hoitokäytännöstä maassamme pidetty! Kolmen päivän kuluttua jalkani ja käteni lämpenivät, muutos oli uskomaton. Parissa vuodessa näköni korjaantui, jota silmälääkärit ja hoitajat kovin ihmettelivät, kipulääkkeen jättämä pohjakipu liki katosi, ilman mitään haittavaikutuksia!
  Tuotteen tehosta saa kuvan, kuinka lobbarit saivat ainakin meiltä tuotteen pois, kun niin monet tieteelliset tutkimukset osoittivat kiistattomat hyödyt! Näiden estäminen kun rokottaa BigPharmaa, joka ainoana tarkoituksenaan on voitontavoittelu ilman mitään inhimillisyyden häivää!
  Katsokaa Wikipediasta mitä tuotteesta kerrotaan, ja kertokaa minulle miksi potilaille ei tuotetta missään nimessä haluta antaa täällä, lääkärit kun humpuukiksi kaiken muun kuin BigPharman tuotteet toteavat! Korruptio aiheuttaa suunnattomat kustannukset ja kärsimystä jota ei voi hyväksyä!

  Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat