Valtioneuvosto tahtoo raiskata Suomen 100-vuotisjuhlat

Vuodenvaihteen lähestyessä Suomen valtioneuvoston kaavailema Suomi100-niminen itsenäisyyden juhlavuosikampanja on alkanut herättää kysymyksiä: miksi hanke on valjastettu ajamaan pakkomonikulttuurisuutta?

Jopa valtavirtainen Verkkouutiset-julkaisu pohti tänään, miksi Suomi100-järjestö syytää huimia rahasummia monikulttuurisiin huuhaaprojekteihin. Onko 100-vuotisjuhla lopulta pelkkä tekosyy, jonka varjolla veronmaksajien rahaa siirretään afrikkalaisille?

Kun jopa globalistipuolue kokoomus äityy ärähtämään liian julkeasta kulttuurimarxismista, on jokin taatusti pahasti pielessä. Verkkouutisten haastattelema Jukka Kopra äimisteli:

”Rahaa näytetään syydetyn lukuisiin hankkeisiin, joilla ei näyttäisi olevan mitään tekemistä Suomen itsenäisyyden kanssa. Yhteinen nimittäjä monelle näistä hankkeista tuntuu olevan monikulttuurisuus, eikä suinkaan Suomi tai sen itsenäisyys.

Hän mainitsee esimerkkeinä toimikunnan myöntämistä rahoista hankkeet ’Koodaribussi Afrikassa’ (30 000 euroa), ’100 vuotta demokratiaa, Suomi juhlii Liberian niemimaalla ja Latinalaisessa Amerikassa’ (2 000 euroa) ja ’Pakolainen’ (80 000 euroa). […]

Kokousasiakirjoja selatessa tulee väkisinkin miettineeksi onko tässä taas yhteiskunnan piikki auki ja komitean jäsenille annettu vapaat kädet rahoittaa mitä tahansa omia lempiprojektejaan?

Kampanjan taustoihin kaivautumalla selviää pian, että Suomi100 on itse asiassa vain loogista jatkoa jo parikymmentä vuotta jatkuneelle trendille.

Valtioneuvoston kanslian kotisivuilta voi ladata 2012 laaditun raportin, jossa 100-vuotisjuhlavuoden valmistelua suunnitteleva työryhmä muun muassa kertaa edellisten juhlavuosien teemoja:

”Vuosi 1997 oli Suomen itsenäisyyden 80-vuotisjuhlavuosi. Valtioneuvoston kanslia asetti vuonna 1996 toimikunnan valmistelemaan juhlavuoden viettämistä.

Juhlavuoden teemaksi valittiin ’Suomalaisena Euroopassa’, joka sisälsi alateemoina kansainvälisyyden, monikulttuurisuuden sekä suomalaisen nuoren.

Vuonna 2007 vietettiin Suomen itsenäisyyden 90-vuotisjuhlavuotta. Juhlavuoden teemana oli pyrkiä ottamaan kaikki mukaan itsenäisen Suomen juhlintaan tunnuslauseen Me – Vi mukaisesti.”

Vuonna 1997 todellinen pakolaiskriisi kyti vielä pinnan alla, joten melko harva kiinnitti edes huomiota väkinäiseen monikulttuurisuusteemaan.

2007 suhtautuminen kaksikieliseen ”Me – Vi” –kampanjaan ja maailmaasyleilevään oheisrihkamaan oli jo paljon tylympi.

2017 hallituksen järjestelmällinen väestönvaihtopolitiikka on viimein repinyt Suomen kunnolla kahtia, joten juhlavuotta vietetään vapaussodan katkerissa revanssitunnelmissa.

juhlavuosi

Kulttuurimarxistit juhlavuosihankkeen takana

Itsenäisyysjuhlavuosien historiaa valottaneeseen valmistelutyöryhmään kuuluivat ankarana kulttuurimarxistina ja pakkomonikulttuurisuuden kannattajana profiloitunut Erkki Tuomioja (1, 2, 3, 4) sekä Laura ”Monikulttuurisuus on tulevaisuuden voimavara” Kolbe.

Valtioneuvoston mukaan 2017 teema on ”yhdessä”: ”Sen mukaisesti vuotta rakennetaan ja vietetään suomalaisten ja Suomen ystävien yhteistyönä.” Hankkeen lahjoituskohteista päätellen Suomen merkittävimmät ”ystävät” asuvat mustassa Afrikassa.

Juhlavuoden yleiset linjat hyväksyy valtioneuvoston kotisivujen mukaan valtuuskunta. Valtuuskunnan lisäksi hanketta on toteuttamassa järjestön hallitus. Kampanjaa varten veronmaksajien selkänahasta on revitty 20 miljoonaa euroa, jotka ovat pois suomalaisilta nuorilta, työttömiltä ja vanhuksilta.

Valtuuskuntaa johtavat Kempeleen-asuntoaan laittomille siirtolaisille tyrkyttänyt ”Juudas” Sipilä sekä Suomen pakolaiskriisille kasvot antanut Petteri Orpo.

Hallituksen puheenjohtajia ovat puolestaan valtiosihteeri Paula Lehtomäki (jonka sydäntä lähellä ovat ”uussuomalaiset”) sekä ”monikulttuurista” Helsinkiä vuosien ajan puuhannut Pekka Timonen.

Koripalloliiton Antti Zittingiä lukuunottamatta kaikki hallituksen jäsenet ovat profiloituneet julkisuudessa vakaumuksellisina monikulttuurisuuden viestinviejinä:

Kenen joukoissa juhlavuosihallitus seisoo? Kuvakaappaus Palefacen musiikkivideolta.
Kenen joukoissa juhlavuosihallitus seisoo? Kuvakaappaus Palefacen musiikkivideolta.

Rahat Afrikkaan ja laittomille siirtolaisille

Itsenäiset mediat ovat keränneet listoja lahjoituskohteista, joihin veronmaksajien rahaa haaskataan juhlavuoden nimissä.

MV-lehti ja Kansalainen.fi ovat nostaneet esiin seuraavat kohteet:

 • Koodaribussi Afrikassa, 30 000€
 • Startup Refugees, 150 000€
 • Suomalaisuuden uudelleenmäärittely, 50 000€
 • 100 vuotta demokratiaa, suomi juhlii Liberian niemimaalla ja Latinalaisessa Amerikassa, 2000€
 • Shortcut lab. Maahanmuuttajat, nuoret ja startup-maailma: uusia reittejä integratioon, 80 000€
 • Welcome to Finland, 25 000€
 • Monikulttuurinen itsenäisyys, 40 000€ (hanke huipentuu monikulttuuriseen itsenäisyyspäivän juhlaan Finlandia-talolla 6.12.2017)
 • Naisjohtajat esiin, 24 500€
 • Pakolainen, 80 000€

Kampanjasivuille on listattu jo lukuisia muitakin vastaavia hankkeita, kuten ”Monikulttuurisesti yhdessä”, ”Koko kansan Suomi” sekä monikulttuurisuusteemainen ”Rytmitaju 2017”.

Kampanjan erään diaesityksen mukaan ”monikulttuurinen yhteiskunta” on yksi juhlavuoden kuudesta lähtökohdasta. Toisessa esitelmässä vihjataan, että maahanmuuton vuoksi koko ”suomalainen identiteetti” on ”päivitettävä”.

Vaikuttaa siltä, että 2017 itsenäisyyden 100-vuotisjuhlia tulee viettämään ainakin kaksi täysin erilaista Suomea. Eliitin Suomi ei ole kansan Suomi.

 

Lue myös: Maahanmuutto raastaa Suomen kahtia

25 kommenttia

 1. Valkoisen heteron päivät ovat vähissä. Eläköön uusi uljas maailma???

  Plusääni(32)Miinusääni(2)
 2. Ainakin neljä hanketta liittyy homosteluun eli tom of finland projekteihin; bi ja lesbo settiä löytyy myös tuon suomi 100 vuotta hengen mukaisesti.
  Valtianeuvoston kanslia ei edes tiedä minne se 50 000 euroa on mennyt mikä oli hupuloitu suomalaisuuden uudelleenmäärittely hömpötyshankkeeseen.

  Plusääni(26)Miinusääni(0)
  1. Juurikin näin. Tämä LBGT-agenda on luettavissa rivien välistä. Saman agendan mukaisesti iltapäivälehdet uutisoivat koko ajan Saara Aallon ”menestyksestä” Iso-Britannian X-factorissa, vaikka tosiasiallisesti kyse on LBGT-agendasta ja sen piilomainonnasta.

   Plusääni(6)Miinusääni(1)
 3. Liittyykö tuo aika vapaamuurareitten gematriaan/numerologiaan?

  Plusääni(11)Miinusääni(1)
 4. Minullakin ”projekti”, joka ei maksa mitään. Perkele!!!
  Ja tämä jäi tänne kohta 100-vuotiaaseen Suomeen.
  Tosiasiassa ei ole enää mitään itsenäisyyttäkään, mutta sitähän voii juhlia ”paperilla”,. nimittäin rahalla, jota jakavat kaikki vähämieliset ihmiset sekä jakkukalkkunat joiden pätemättömyydestä on saatu varmuus hyvin lyhyessä ajassa.
  Se on jo tuttua menneiltä vuosilta, oli mikä ”juhlavuosi” sitten hyvänsä, se huitoo sellaisissa atmosfääreissä ettei ns. ”tavallinen kansa” ymmärrä edes umpitunnelissa pikkujoulussa asioiden syy-yhteyttä siihen realistiseen tapahtumaan.
  Kyse on sama kuin absraktista taiteesta, jossa jokin suurmies on kuvattuna suunnilleen vauvan oksennuksen näköisellä klöntillä. Itse taitelija selittää vuolaasti ja niin pitkästi mitä tämä ”teos” tahtoo sanoa – että puoli Suomea jo nukkuu, kunnes Veikkauksen mainos karjaisee ”On Lottovoitto syntyä suomalaiseksi”!
  Joo, niin varmaan….

  Plusääni(26)Miinusääni(0)
 5. Uskomattoman irvokkaita maannpettureita vallankahvassa.

  Plusääni(37)Miinusääni(1)
 6. Äänestäminen on kyllä käynyt aivan turhaksi toiminnaksi. Mistään tällaisesta ei ole äänestetty,mitä on ollut menossa jo jonkin aikaa. Suomi aikanaan ” päivitettiin” suomalaisten tarpeisiin ,mutta nyt se kuuluukin koko maailmalle ? Menee ainakin minun käsityskyvyn ulkopuolelle totaalisesti. Eikö meillä ollut haasteita jo muutenkin ilman ,että sosiaalihuoltomme luovutetaan kaikkien kansojen käyttöön?

  Toimetonta sakkia annetaan tulla maahan ja se porukka ei lopu sillä ,että pidämme rajat auki. Äärimmäisen vastuutonta toimintaa.Pitääkö meidän kunnioittaa ties mitä kansainvälisiä ihmisoikeusopimuksi ,kun niitä ei kunnioiteta siellä missä niitä pitäisi kunnioittaa? Tarvitaanko me tosiaankin heimosodan ammattilaisia ymv. tänne?

  Ehkä ainoa väkivallaton keino vaikuttaa omiin asioihimme on jättää äänestämättä ? Suurin puolue on nukkuvien puolue ,enkä enää ihmettele miksi. Vuosikaudet on hoettu ,että ”vain äänestämällä voit vaikuttaa” Tämä ei pidä paikkansa,ei voi.

  Plusääni(31)Miinusääni(0)
 7. Ilmeisesti 100 vuotiasta Suomea on kutsuttu juhlimaan pressan linnaan joukkoraiskaajia, murhaajia, pedofiilejä ja kaikan maailman rikollisia.

  Siellä Linnan juhlissa on muutenkin enimmäkseen rikollisia.

  Toivottavasti katto romahtaa ja talo sortuu – siinä menisi aika monella booli väärään kurkkuun.

  Plusääni(38)Miinusääni(0)
 8. Ei pitäisi toivoa ylläolevan kaltaista, mutta vähintään helvetinmoinen hirmumyrsky joka estää vieraita saapumasta paikalle. Ehkä merivesi nousee vähän korkeammalle…booliin lirahtaa kusta.

  Rikolliset maanpetturit eivät ansaitse muuta.

  Plusääni(27)Miinusääni(0)
 9. Perkele ottaa ylivallan Suomessakin, kuten näette. En ymmärrä, miten te ihmiset ette havaitse tätä yhteyttä. Asiat menevät aivan, kuten Raamatussa kirjoitetaan. Ehkä teidän silmänne ovat sokaistut ja korvanne kuuroutuneet ilmiselvyyksille. Ettekö ymmärrä, että muut uskonnot yritetään hävittää maailmasta kuin juutalaisten uskonto, ja se, mitä he vihaavat kaikkein eniten on Kristus, joka on todellinen. En puhu (kun en tiedä) nyt kaikista juutalaisista, mutta ainakin nuo kasaarijuutalaiset ovat saatananpalvojia, heidän jumalansa on lucifer.

  Plusääni(29)Miinusääni(0)
  1. Sitähän minä yritän tällä viestittää, että toivon ja rukoilen, että mahdollisimman moni suomalainen kääntyisi Jumalan puoleen Kristuksen nimessä, tulisi uskoon ja alkaisi myös rukoilla oman kansansa puolesta. Suomessa on varmasti viime sotien aikana rukoiltu paljon ja koti, uskonto ja isänmaa ovat olleet elämän perusarvoja. Toivoisin meidän kaikkien hengellisessä elämässä suurta muutosta ja ymmärrettäisiin tämä perkeleen valta, joka yrittää syöstä kaikki kansat turmioon ja tuhota kaiken Luojan luoman tällä planeetalla. Kun pyydät Jumalalta apua, sitä varmasti saat tavalla tai toisella ja saat myös turvaa elämällesi, et ole koskaan yksin. Aika lohdutontahan se on, kun ymmärtää ja näkee, mitä kohti tämä maailma on menossa – ja kuinka moni meistä Suomessakaan ei vielä ymmärrä näistä asioista yhtikäs mitään, kun meille kuitenkin tarjoillaan leipää ja kaiken maailman joutavia sirkushuveja joka tuutista.. Itse sain uskosta turvaa ”herätykseni” keskellä ja uskoa huomiseen, olipa se millainen tahansa, ei minun tarvitse yksin kantaa kaiken maailman murheita harteillani ja vihata vihaamisen päästä. Olen ihan tavallinen ihminen, ei minusta höperöä tullut uskoon tuloni jälkeen. Uskovaisuus ei ole muotia tämän päivän monikulttuurisessa sateenkaari Suomessa, alatte kai ymmärtää miksi.

   Plusääni(13)Miinusääni(0)
  2. Kaikki juutalaiset ovat saatananpalvojia, sillä heprean Saatana tarkoittaa Vastustajaa, ja juutalaisten epäjumala on kristittyjen aidon jumalan Auringon (Amen-Ra, El) vastustaja. Islamin Allah eli juutalaisten YHVH on Saatana, joka on alunperin Intian Shiva.
   Myös kaikki ne jotka palvovat juutalaisten ja islamin epäjumalaa myös kristittyjen Jumalana ovat saatananpalvojia.
   Lucifer taas on juutalaisten mädättäjien kokoonkeittämä mustamaalausmerkitys latinan sanoista Lucia eli Valo ja Fere eli Kokonaan: Valo Kokonaan on—Aurinko.
   Esimerkiksi Katolisessa messussa Jeesusta nimitetään lisänimellä Lucifer, koska se Jeesus Kristus on—Aurinko.
   Auringonjumala Amen-Ra El:in Poikana myös Eshmun-Jeesus on auringonjumala sekä parannustaitojen jumala (vastaten kreikkalaisten Heliosin poikaa Asklepiusta).
   Huono uskonto antaa huonon arvopohjan jäsenilleen, hyvä taas hyvät.
   Juutalaisten ja islamin epävakaa narsistis-psykopaattis-oppositionaalis-paranoidinen epäjumala teki kultistaan sionisteista itsensä kaltaisia.
   Miten hyvät arvopohjat kristinoppi auringonkulttina olisikaan kristityille antanut elleivät juutalaiset apostolit ja kirkkoisät olisi päässeet mädättämään kristinopin teologiaa, kuten saada kristityt uskomaan juutalaisten Saatana Jeesuksen isäksi.

   Plusääni(3)Miinusääni(0)
 10. Tämä vuosi ja tuleva vuosi tulevat hisorian silmin jakamaan kansan kahtia: Rötösherroihin/mädättäjiin ja työtä tekevään kansaan.

  Rötösherrat/mädättäjät ja itseään parempiosaisina pitävät tulevat viettämään aivan erilaisen vuoden kuin se työtä tekevä ja verojamaksava kansa joka elää päivästä toiseen tukien toinen toistaan.

  Tämä vuosi jakaa kansan pysyvästi. Ja sen parasta antia olisi, jos suomalaiset ymmärtäisivät kasvattaa perhekokoaan jo tänä vuonna. Sillä millään muulla tavalla kuin määrällä, emme pysty kumoamaan vallassa olevia. Millään muulla tavalla emme saa yhteiskuntaamme muuttumaan kuin muuttamalla omaa itseämme. Muistakaa: Joukossa on voimaa. Ja juuri nyt olemme jatkuvasti heikkenevä kansa josta kuolee pois 30% väestöstä seuraavan 8 vuoden aikana!!! 30% !! Miten asia korjattaisiin?? VAIN niin että pariskunnat aina 40 ikävuoteen asti hankkivat lisää lapsia ja perhekoko kasvaa takaisin kolmeen lapseen, Nykyisen 1.7 lapsen sijaan.

  Jos mietitte että ”ei ole taloudellisia mahdollisuuksia” niin… suomalaisia ei ole 30 vuoden päästä. Me olemme vähemmistö omassa maassamme 20 vuoden päästä ja meidät on hävitetty 30 vuoden päästä. Minkälaisen perinnön silloin jätätte lapsillenne? Rötösherat/mädättäjät voittivat.

  Plusääni(25)Miinusääni(0)
 11. Suomea hallitsee kulttuurimarxistinen (((HUORAAVA ELIITTI))).

  Mutta nyt on enää 27 päivää Tukholman ”Lähtökaukaukseen” (Startskottet).

  12.11.2016 Pohjolan Vapaa Kansa osoittaa voimansa Tukholmassa.

  Pohjolan Vastarintaliike on selkeästi maailman parhaiten järjestäytynyt, organisoitunut ja päättäväisin kansallismielinen liike koko Valkoisen Kansan maailmassa. Vain ”Kultainen Aamunkoitto” Kreikassa on samalla tasolla.

  Joka puolella maailmaa JUURI NYT Valkoiset Miehet ja Naiset ovat nousemassa seisomaan hirmuvallan edessä. Tämä (((hirmuvalta))) on se eeppinen vihollinen, joka on kautta aikojen yrittänyt tuhota identiteettimme, kansamme, kielemme ja maamme. Viimeksi se teki sen ”Neuvostoliiton” alla. Silloin se ensin tuhosi parissa vuosikymmenessä hirvittävissä joukkomurhissa koko kristityn Venäjän kansan. Se tappoi julmasti kymmeniä miljoonia viattomia ihmisiä. Se on tämän pedon luonto, ei enempää, ei vähempää.

  Nyt tämä sama peto tekee samaa kaikille valkoisille kansoille. Se on demoni, joka esiintyy hyvänä ja marssii ”hyvien” asioiden alla, mutta sen pedon luonteen näkee sen omassa maassa. Omassa maassaan se ei epäröi ampua ohjuksilla lapsia ja naisia. Se ei epäröi erotella omaa ”valittua kansaansa” muureilla ja aidoilla.

  Meidän maassamme tämä kansa on Hyvä. Se vaatii meitä olemaan suvaitsevaisia ja auttamaan kaikkia. Meidän pitää auttaa ”Valitun Kansan” naapurimaista lähteviä ihmisiä, kun ”Valittu Kansa” sulkee rajansa.

  Koskaan ihmiskunnan historiassa ei ole nähty vastaavaa räikeää, limaista, törkeää kaksinaismoralismia. Tämä meille jeesusteleva kansa sulkee itse rajansa, mutta se kehtaa syyttää meitä ”rasisteiksi”, jos me haluamme suojella omaa identiteettiämme.

  Heidän tekonsa osoittavat kaikille, minkälaisia ihmisiä he ovat.

  Nyt on aika taistella! On aika puolustaa omaa maata, omaa kansaa. Omaa maata!

  Jos me emme puolusta maatamme NYT, niin kohta me joudumme pakenemaan omasta maastamme ja kuka meitä auttaa? Nämä (((HUORAAVAT ELIITITKÖ)))? Sallikaa minun nauraa. He vaativat minua uhraamaan kaiken ”heidän”mustiensa takia, mutta he itse eivät auta ketään, vaan seisovat ydinaseidensa suojassa ja pilkkaavat ja nauravat meitä.

  Jokaisen omaa maataan rakastavan ihmisen on noustava NYT.

  12november.se

  Kansa nousee NYT!

  Plusääni(12)Miinusääni(0)
 12. Euroopan pelastus ei ole enään kuin kolmas maailmansota joka voi hyvin tullakin kun murica sitä juutalaisten käskyläisenä kovasti yrittää

  Plusääni(2)Miinusääni(1)
 13. Rapsuta hieman (((valtamediaa))). Mitä löytyy kauniin pinnan alta?

  Minäpä kerron:

  (((Hörökorvainen wolodarski))), (((pesäpallomailalla uhkaileva aschberg))), (((sairaan idiootin lailla irvistelevä stiller))), (((sönköttävä schatz))), (((entinen lumppukauppias bonnier))).

  Aina ja joka kerta. Ihmeellinen sattuma, eikö? On se vaan ihmeellinen tuo (((moniarvoinen media))).

  Ja sen perässä parveileva perskärpäseliitti, siinä toivossa, että pääsisi edes hieman nuuhkaisemaan sitä (((valittua per…ttä))). 🙂 Ja kun oikein nuuhkaisee niin saa viran, pääsee ”valtuutetuksi” levittämään sontaa oman kansan keskuuteen. Ja oikein palkkaakin vielä kaiken lisäksi. 🙂

  Plusääni(12)Miinusääni(0)
 14. http://vnk.fi/suomi100
  Valtuuskunta
  Valtuuskunta päättää juhlavuoden yleisistä linjauksista. Sen puheenjohtaja on pääministeri Juha Sipilä ja varapuheenjohtajana valtiovarainministeri Petteri Orpo.

  Valtuuskuntaan kuuluu yli seitsemänkymmentä yhteiskunnan eri alojen edustajaa. Sihteerinä toimii valtioneuvoston kansliassa projektin vastaava pääsihteeri Pekka Timonen.

  Valtuuskunnan jäsenet
  Ahvenanmaan maakuntahallitus, tiedotussihteeri Britt-Inger Wahe
  AKAVA, johtaja Pekka Piispanen
  Eduskunta, tiedotuspäällikkö Marjo Timonen
  Elinkeinoelämän keskusliitto, toimitusjohtaja Jyri Häkämies
  Eläkeläisliittojen etujärjestö EETU ry, puheenjohtaja Martti Korhonen
  Finlands svenska Marthaförbund r.f., vt toiminnanjohtaja Frida Nylund
  Helsingin kaupunki, kaupunginjohtaja Jussi Pajunen
  Helsingin yliopisto, kansleri Thomas Wilhelmsson
  Kansallinen Kokoomus rp, opetus- ja kulttuuriministeri Sanni Grahn-Laasonen
  Kansallisarkisto, pääjohtaja Jussi Nuorteva
  Kansalliskirjasto, ylikirjastonhoitaja Kai Ekholm
  Liikenne- ja viestintäministeriö, kansliapäällikkö Harri Pursiainen
  Maa- ja metsätalousministeriö, kansliapäällikkö Jaana Husu-Kallio
  Maa- ja metsätaloustuottajain Keskusliitto MTK, viestintäjohtaja Klaus Hartikainen
  Mannerheimin Lastensuojeluliitto, pääsihteeri Milla Kalliomaa
  Marttaliitto ry, puheenjohtaja Lea Sairanen
  Museovirasto, pääjohtaja Juhani Kostet
  Naisjärjestöjen Keskusliitto ry, pääsihteeri Terhi Heinilä
  Oikeusministeriö, viestintäpäällikkö Eeva Vallisaari
  Opetus- ja kulttuuriministeriö, kansliapäällikkö Anita Lehikoinen
  Opetushallitus, pääjohtaja Aulis Pitkälä
  Perussuomalaiset rp, eduskunta-avustaja Jaana Siukola
  Puolustusministeriö, kansliapäällikkö Jukka Juusti
  Sámediggi – Saamelaiskäräjät, puheenjohtaja Tiina Sanila-Aikio
  Sanomalehtien Liitto, liittojohtaja Jukka Holmberg
  Sisäministeriö, kansliapäällikkö Päivi Nerg
  Sosiaali- ja terveysministeriö, kansliapäällikkö Päivi Sillanaukee
  SOSTE Suomen sosiaali- ja terveys ry, pääsihteeri Vertti Kiukas
  STTK ry toimihenkilökeskusjärjestö, puheenjohtaja Antti Palola
  Suomalaisen Kirjallisuuden Seura, pääsihteeri Tuomas Lehtonen
  Suomen Akatemia, pääjohtaja Heikki Mannila
  Suomen Ammattiliittojen Keskusjärjestö SAK ry, puheenjohtaja Lauri Lyly
  Suomen evankelis-luterilainen kirkko, arkkipiispa Kari Mäkinen
  Suomen Islamilainen Neuvosto ry (SINE), hallituksen varapuheenjohtaja Pia Jardi
  Suomen itsenäisyyden juhlarahasto Sitra, johtaja Tapio Anttila
  Suomen kansallismuseo, ylijohtaja Elina Anttila
  Suomen Kansallisooppera, pääjohtaja Päivi Kärkkäinen
  Suomen Kansallisteatteri, hallituksen varapuheenjohtaja, talousjohtaja Pekka Pajamo
  Suomen Keskusta rp., valtiotieteen tohtori Tytti Isohookana-Asunmaa
  Suomen Kotiseutuliitto, toiminnanjohtaja Riitta Vanhatalo
  Suomen Kristillisdemokraatit (KD) rp., kansanedustaja Päivi Räsänen
  Suomen Kulttuurirahasto, akatemiaprofessori Elina Ikonen
  Suomen Kuntaliitto, ruotsinkielisten ja kansainvälisten asiain johtaja Kristina Wikberg
  Suomen Nuorisoyhteistyö – Allianssi ry, puheenjohtaja Eero Rämö
  Suomen ortodoksinen kirkko, Helsingin hiippakunta, metropoliitta Ambrosius
  Suomen Pankki, johtokunnan neuvonantaja Juha Tarkka
  Suomen ruotsalainen kansanpuolue rp., kehityspäällikkö Carl-Johan Hindsberg
  Suomen Sosialidemokraattinen Puolue rp., kansanedustaja Tuula Haatainen
  Suomen Veteraaniliittojen valtuuskunta VEVA, hallintoneuvos Sakari Sippola
  Suomen Yrittäjät ry, varatoimitusjohtaja Anssi Kujala
  Svenska Finlands Folkting, pääsihteeri Markus Österlund
  Svenska kulturfonden, neuvottelukunnan puheenjohtaja Ann-Luise Bertell
  Svenska litteratursällskapet i Finland rf, hallituksen puheenjohtaja Fred Karlsson
  Svenska Teatern i Helsingfors, teatterinjohtaja Johan Storgård
  Taiteen edistämiskeskus, johtaja Minna Sirnö
  Tasavallan presidentin kansliapäällikkö Teemu Tanner
  Työ- ja elinkeinoministeriö, viestintäjohtaja Tiina Kairistola
  Ulkoministeriö, Suomi 100 -suurlähettiläs Pekka Huhtaniemi
  Ulkosuomalaisparlamentti (USP), professori Jarmo Virmavirta
  VALO, Valtakunnallinen liikunta- ja urheiluorganisaatio ry, johtaja Nelli Kuokka
  Valtioneuvoston kanslia, viestintäpäällikkö Päivi Paasikoski
  Valtiovarainministeriö, viestintäjohtaja Liinu Lehto
  Vammaisfoorumi ry – Handikappforum rf, puheenjohtaja Kalle Könkkölä
  Vasemmistoliitto rp., kansanedustaja Eila Tiainen
  Vihreä Liitto rp., filosofian maisteri Heikki Vento
  Yleisradio Oy, julkaisujohtaja Ismo Silvo
  Ympäristöministeriö, kansliapäällikkö Hannele Pokka

  Yhteystiedot

  Suomen itsenäisyyden satavuotisjuhlavuoden hanke
  PL 23
  00023 Valtioneuvosto

  Ja tässä on tulos: Monikulttuuri

  Plusääni(2)Miinusääni(0)
 15. Tuo lista niistä ketkä ovat mukana mädätysvaltuuskunnassa on tärkeä informaatio meille kansallismielisille.
  Älkää koskaan unohtako näitä järjestöjä jotka laittoivat sormensa peliin mädättääkseen 100 vuotiasta Suomea!

  Plusääni(6)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat