”Yhdenvertaisuusvaltuutettu” vakoilee: robotti seuloo maahanmuuttokriittisten vaaliehdokkaiden kirjoituksia

Kommunistilehti Kansan Uutiset (KU) uutisoi tyytyväisenä, että Suomi on ottanut jälleen harppauksen kohti vanhoja hyviä neuvostoaikoja. Eliitti on rakentanut tietokoneohjelman, joka seuloo kunnallisvaaleihin osallistuvien ”väärinajattelijoiden” kirjoituksia.

”Yhdenvertaisuusvaltuutettu seuraa aktiivisesti kuntavaalikampanjaa erityisesti sosiaalisessa mediassa ja puuttuu vihapuheeseen,” KU kerskailee. Lehti on tyytyväinen, koska eliitin painostustoimenpiteet kohdistuvat vasemmiston sijaan ainoastaan maahanmuuttokriittisiin kansallismielisiin.

Kuten tavallista, suomalaiset veronmaksajat joutuvat itse rahoittamaan painostuksen, jonka uhreja he ovat. Vakoiluhankkeen takana ovat valtion ”yhdenvertaisuusvaltuutettu” Kirsi Pimiä sekä verorahoilla tuettu ”ihmisoikeusliitto”. Ylväistä titteleistä huolimatta kyse on kulttuurimarxistisista lobbausryhmistä.

Pimiä kertoi kommunistilehdelle, että ”yhdenvertaisuusvaltuutetun” toimisto lähetti jo ennakkoon kaikille puolueille kirjeen, jossa näitä muistutettiin sallitun ajattelun rajoista. Valtuutettu pyrkii varmistamaan, etteivät maahanmuuttovastaiset teemat edes nousisi vaalikeskusteluun.

KU muistuttaa, että myös äänestäjiä vuosien ajan huijannut Perussuomalaiset-puolue on allekirjoittanut ”Euroopan poliittisten puolueiden rasisminvastaisen peruskirjan” sekä sitoutunut ”olemaan näyttämättä, julkaisematta ja levittämättä näkemyksiä, jotka lietsovat ennakkoluuloja ja vihamielisyyttä [sic]”.

"Yhdenvertaisuusvaltuutettu" Kirsi Pimiä.
”Yhdenvertaisuusvaltuutettu” Kirsi Pimiä.

Mielipiderobotti valvoo

Haastattelun orwellilaisinta antia on se, että yhdenvertaisuusvaltuutettu rehentelee väärinajattelua jäljittävällä tietokone-ohjelmallaan.

Pimiän käyttämä mielipiderobotti valvoo julkista keskustelua silloinkin, kun valtuutettu itse makaa kotona sohvan pohjalla:

Erityisseurantaan sosiaalisen median viestit

Seurannassa hyödynnetään kokeiluna myös automaattisen tekstianalyysin mahdollisuuksia vihapuheen tunnistamisessa.

– Välitämme vakavaa vihapuhetta sisältävät viestit puolueille tiedoksi ja heidän toimenpiteitään varten. Jos kyse on lainvastaisesta häirinnästä tai mahdollisesti rikoksesta, asia otetaan toimistossamme käsittelyyn tai siitä ilmoitetaan poliisille tai syyttäjälle, Pimiä kertoo.

Kokeilussa seulotaan kunnallisvaaliehdokkaiden julkisista Twitter- ja Facebook-viesteistä tietokoneavusteisesti sellaiset viestit, joissa on joitain vihapuheen merkkejä.

Yhdenvertaisuusvaltuutettu saa käyttöönsä Open Knowledge Finlandin johdolla kehitetyn automaattisen tekstianalyysin keräämän aineiston ja arvioi, onko viesteissä kyse vihapuheesta.”

Mikäli vaaliehdokas syyllistyy väärinajatteluun, tullaan hänet välittömästi lynkkaamaan valtamedian lööpeissä, kuten Helsingissä on ehtinyt jo tapahtua.

Vaikka laillinen mutta ”hyvän tavan vastainen” mielipide ei osuisikaan veronmaksajien elättämän virkamiehen silmään, ajatuspoliisiksi ohjelmoitu robotti huomaa kaiken.

 

Lue myös:

Orwellilaisia poliisihankkeita Suomessa: pankkitilien urkintaa, kokoontumiskieltoja ja lainkuuliaisten vakoilua
KV: suojelupoliisi usutettu Suomen kansallismielisten kimppuun
Suomen poliisi kannustaa lapsia vasikoimaan ”vihapuhuvat” vanhemmat – uutinen levisi maailmalle

2 kommenttia

  1. Onpa vastenmielistä kyyläystä, vaikka ei kohdistuisikaan kansallismielisiin. On se mystistä, että heti kun virkamiehille tarjoutuu veruke kytätä, kontrolloida, kiusata ja sanktioida kansalaisia, niin silloin niillä on valtava tarmonpuuska ja virka-into päällä. Jopa älyäkin käytetään. Tekohurskaat eettiset perustelut toiminnalle laaditaan tietenkin hyvissä ajoin. Toivottavasti robotti osoittautuu niin tehokkaaksi, että se korvaa ihmistyön kokonaan ja kyyläävät virkamiehet saavat hakea töitä muualta, vaikkapa sieltä missä harrastetaan positiivista syrjintää mamujen eduksi.

    Plusääni(9)Miinusääni(0)
  2. Voisivatko kansallismieliset ehdokkaat korostaa, että ei ole kysymys maahanmuuttajista ja heidän vihaamisestaan, vaan politiikasta asioiden taustalla, siis eliitin tekemistä päätöksistä ja kertoa, miten ja miksi tätä monikulttuurisuushullutusta on ajettu jo vuosikymmeniä – ja ennen kaikkea, ketkä ovat suurimmat tahot henkilöinä ja ihmisryhmänä tämän hulluuden takana. Tällainen julkinen keskustelu olisi ehdottomasti paikallaan ja se pitäisi ajaa kaikin keinoin eliitin omistaman median lävitse, että Suomen Ruususen unta nukkuva kansa alkaisi jo vihdoin herätä raadolliseen todellisuuteen. Eihän se helppoa tulisi olemaan.

    Plusääni(6)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat