Yle-toimittajalta ja juutalaisaktivistilta tuki ”valkoisilta kielletylle” tapahtumalle

Yle-toimittaja Kaarina Hazard sekä ”ruskeaksi tytöksi” itseään kutsuva juutalainen Shirley ”Koko” Hubara osoittavat tukeaan kulttuurimarxistien järjestämälle ja valkoisilta kielletylle No Whites Allowed –tapahtumalle.

Tapahtumasta uutisoi ensimmäisten joukossa Kansallinen Vastarinta, jonka mukaan No Whites Allowed on osa Helsingissä ensi viikonloppuna järjestettävää feministilaisuutta.

Feministien mukaan rotuerotteluun perustuvan tapahtuman avulla voidaan torjua ”rasismia”. Järjestäjät ovat julkaisseet lisäksi listan roduista, joiden edustajilla on lupa osallistua tilaisuuteen:

 • afrikkalainen
 • aasialainen
 • Lähi-idästä
 • latinalaisamerikkalainen
 • romani
 • alkuperäiskansaan kuuluva

Rotuerottelua kannattavan ”rasisminvastaisen” liikkeen ydinajatus on mielenkiintoinen: valkoiset ovat synnynnäisesti niin paha ja korruptoitunut rotu, että pelkkä valkoisten läsnäolo saattaa traumatisoida jalompien rotujen edustajia. Tämän vuoksi tarvitaan valkoisista puhdistettuja julkisia tiloja.

”Kun valkoiset kansallismieliset järjestävät tapahtumia itselleen, ovat samat suomalaisvihaajat ensimmäisinä vaatimassa boikotteja tilanvuokraajille, järjestämässä vastamielenosoituksia ja mustamaalaamassa järjestäjätahoja,” Kansallinen Vastarinta muistuttaa.

Feministi- ja kulttuurimarxistiliikkeessä ei siis ole kyse ”rasismin” vastustamisesta vaan valkoisen kansan vastustamisesta. Aihetta on käsitelty muun muassa artikkelissamme ”Juutalaiset ja rasismi, osa 4: monikulttuurinen aivopesu Suomessa”.

Huvittavan tilaisuudesta tekee se, että yksi sen näkyvimmistä kannattajista on juutalainen Shirley Hubara. Hubara kirjoittaa jatkuvasti suomalaisen sosiaaliyhteiskunnan ”rasismista”, vaikka esimerkiksi juutalaisvaltio Israel tarjoaisi paljon herkullisempia artikkeliaiheita.

Hubara lukee itsensä valkoisten alistamien ”ruskeiden kansojen” joukkoon, vaikka juutalaisten suhteellinen edustus esimerkiksi mustien orjakaupassa oli paljon valkoisia suurempi. Kun yritimme saada Hubaraa kommentoimaan orjuuskysymystä viime vuonna, hän ei suostunut vastaamaan.

kokohubara koko-kaarina-hazard

Saavatko valkoiset vaatia mustista vapaita tiloja?

Mikäli Suomessa asuvat palestiinalaiset perustaisivat No Jews Allowed –tapahtuman tai jos afrikkalaisten raiskaustilastoista huolestuneet perustaisivat No Blacks Allowed –tapahtuman, joutuisivat järjestäjät pian käräjille rotusyrjinnän vuoksi.

Juutalaista tukea nauttiva No Whites Allowed tuntuu kuitenkin nauttivan yhteiskunnallisista erivapauksista. Ainakaan valtakunnansyyttäjä Matti Nissinen ja nettipoliisi Marko ”Fobba” Forss eivät ole olleet kovinkaan kiinnostuneita tilaisuudesta.

Valtamedia on toistaiseksi tyytynyt peittelemään kiusallista tapahtumaa, jotta tieto No Whites Allowed –konseptista ei leviäisi nykyistä laajemmalle. Kulttuurimarxistinen Uusi Suomi tosin asettui tapahtuman puolelle julkaisemalla järjestäjien vastineen sellaisenaan.

Järjestäjien mukaan kulttuurimarxistien kaksinaismoralismin osoittaminen on tapahtuman ”häiriköintiä”.

Myös Yle-toimittaja Kaarina Hazard ylisti tilaisuutta Hubaran Facebook-seinällä.

Hazard valittaa suomalaisesta ”rasismista” jatkuvasti veronmaksajien rahoittamassa Yleisradiossa, mutta häntä ei tunnu lainkaan haittaavan Hubaran tai esimerkiksi Ruben Stillerin kaksijakoinen suhtautuminen rotukysymykseen.

Hazard juontaa yhdessä Stillerin kanssa Ylen Pyöreä pöytä –ohjelmaa, jossa juutalaistoimittaja ruoskii suomalaista nationalismia ja ylistää juutalaista sionismia: ”Juutalainen Ruben Stiller hyökkää ’suomalaisten kansallista moraalia’ vastaan”, ”Ruben Stillerin sionismimonologi hämmensi Yleisradiolla”.

 

Lue myös: ”Koko” Hubara vaatii enemmän rahaa Suomen yliopistoilta ja puolueilta

6 kommenttia

 1. Minulle riittää, että sanon: Totta ei rotuja ole olemassa. Vain rumia naisia.
  He saavat minulta OOOIIIIIIKEEEEEIIIIIINNNNNN suuren ”TILAN”!!!

  Plusääni(3)Miinusääni(0)
 2. Eikun kokeilemaan kepillä jäätä ja järjestämään, hyvin perusteltuja sekä No Whites Allowed –tapahtuman mukaisia ja siihen linkitettyjä tapahtumia, kuten artikkelissa mietittiin.

  Plusääni(5)Miinusääni(0)
 3. Video joka selittää piilotetun rasismin ja sexismin feministijen ryhmien sisällä.

  A video explaining the veiled racism and sexism of the feminist and social justice movements.
  Video sisältää Valkoista rotua kohdistunutta rasismia

  https://www.youtube.com/watch?v=ofZIXZI6AH0

  Plusääni(5)Miinusääni(0)
 4. Pelkkä tapahtuman nimi on suoraa rotusyrjintää ja kiihotusta kansanryhmää vastaan. Ja kukaan ei ole tehnyt tapahtuman järjestäjistä rikosilmoitusta vielä? Saatanan jutikat, eivät edes enää varo omia sanomisiaan vaan paljastavat suoraan kaksinaamaisuutensa ja pahat aikeensa; tajuavat toki että suurin osa ”goyameista” ei edelleenkään näe jutikoiden touhussa mitään epäilyttävää ja pitävät näitä valittuja kansalaisia ikuisina uhreina… taisin tehdä juuri päätöksen, että alan osallistumaan kansallismieliseen aktivismiin, riittää tämä hulluus.

  Plusääni(6)Miinusääni(0)
 5. Hazardi hommia taas, ovatpa helevetin rasistisia rasisteja valkoisia kohtaan mutta eivät itse näe tyhmyyttään, kun malka on omassa silmässä. Suomalaiset ovat muuten alkupräiskansaa, nämä muut ”ruskeat” ovat myöhempiä tulokkaita ja joita maailmalla riittää pilvin pimein.

  Plusääni(4)Miinusääni(0)
 6. Puoli-naisen Koko-naisen päästelemät huvittavat aivopierut alkavat toistuessaan jo ärsyttää, kun ne alkavat värjätä kaiken haskanruskeaksi.
  Pitäisi tehdä rikosilmoitus valkoisiin kohdistuvasta rasismista. Siitä näkisi sitten, onko laki sama kaikille.

  Plusääni(3)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat