Juutalainen Ruben Stiller hyökkää ”suomalaisten kansallista moraalia” vastaan

Yleisradion ja juutalaistoimittaja Ruben Stillerin Pyöreä pöytä –ohjelma on palannut kesälomilta, mikä tarkoittaa suomalaisvastaisen propagandan tulvaa suomalaisen veronmaksajan kustannuksella.

Pyöreässä pöydässä kukin juontajista esittelee aiheen, josta piinkovien kulttuurimarxistien paneeli keskustelee muutaman minuutin ajan.

Syksyn ensimmäisen lähetyksen alkulämmittelyksi toimittaja Kaarina Hazard hyökkäsi suomalaisia perhearvoja vastaan.

Paneelin mielestä avioerojen määrä kasvaa, koska ”miehen ja naisen välinen” avioliittoinstituutio on ”epäonnistunut”. Hazardin mielestä on pöyristyttävää, että julkisen keskustelun ja lainsäädännön taustalla ”väijyy” avioliittoidea ”isästä, äidistä ja lapsista”.

Kunnolla keskustelu pääsi vauhtiin, kun sionistiksi avoimesti tunnustautuva Stiller haukkui Suomen maahanmuuttopolitiikan pystyyn.

Olemme muutamassa kuukaudessa päästäneet maahan kymmeniätuhansia tunkeutujia, mikä on johtanut seksuaalirikostilastojen kolminkertaistumiseen. Stillerin mukaan tämä ei ole kuitenkaan läheskään tarpeeksi. Otamme edelleen aivan liian vähän siirtolaisia, mikä todistaa sen, että suomalaisten ”kansallinen moraali” on kuralla.

”Mikä on tämän Suomen niin sanotun pakolaispolitiikan… maahanmuuttopolitiikan moraali? Nyt mä todella keskityn tähän moraalin,” Stiller aloitti palopuheensa ja jatkoi:

Mä kiteytän tän meidän moraalin… me halutaan lähettää mahdollisimman suuri määrä ihmisiä takaisin oloihin, jotka ovat potentiaalisesti kuolemanvaarallisia.

Me ei koskaan lähetettäisi sinne suomalaisia […] mutta tietyille ihmisille, joilla on joidenkin mielestä alempi ihmisarvo […] niin heidät voidaan sinne lähettää.”

Stiller kertoi, että ”mun tuomio” suomalaisten ”kansalliseen moraaliin” liittyen on todella ”tyly”. Stiller painotti, että ”kansakunnan moraalia” voidaan mitata arvioimalla hallituksen tekemää politiikkaa, mikä on tietysti mehevä ajatus, kun sitä soveltaa Stillerin Israel-rakkauteen.

Miksei pakolaisia voisi lähettä Israeliin?

Sionistina Stiller pitää täysin moraalisena ja oikeutettuna, että juutalaiset miehittäjät asuvat alueilla, joista palestiinalaiset on karkotettu väkivaltaisesti. (Sionismi tarkoittaa määritelmällisesti sitä, että juutalaisilla on etuoikeutettu väestöllinen asema valloitetussa Palestiinassa. Sionistinen Israel on ”juutalaisvaltio”, ei juutalaisten ja arabien yhteisvaltio.)

Geneettisesti juutalaistaustaiset ihmiset saavat muuttaa Israeliin, vaikka he eivät puhuisi edes hepreaa. Sen sijaan arabipakolaisten jälkeläisillä samaa oikeutta ei ole. Mitä Stiller sanoisi, jos media alkaisikin ruotia ”juutalaisen kansakunnan moraalia” Israelin väestöpolitiikan taustaa vasten?

Stiller kertoo olevansa kauhuissaan siitä, että Suomi tahtoo lähettää esimerkiksi afgaanisiirtolaisia takaisin lähtömaahan. Eikö tämä olisi Israelille loistava tilaisuus elää kuten se opettaa ja liittyä EU:n maahanmuuttopoliittisiin taakanjakotalkoisiin?

Miksi afgaanipakolaisten pitäisi ylipäätään matkustaa kaukaiseen – ja Pyöreän pöydän toimittajien mukaan pikkusieluisten idioottien kansoittamaan – Suomeen, kun turvallinen, hyväsydämisten juutalaisten asuttama Israel on paljon lähempänä?

livson perheenyhdistysLATIMES-Israel-refugees1

Hazardia ei sionismin kaksinaismoralismi haitannut, vaan hän innostui Stillerin puheenvuorosta. Hazard haukkui suomalaiset ”pikkiriikkiseksi marginaalikansaksi” ja valehteli, ettei elintasopakolaisten käännyttäminen ole taloudellisesti viisasta.

Hazardin mukaan Suomen kannalta on edullisempaa ottaa ”valmiiksi tehtyjä ihmisiä” ja kouluttaa näistä ”työvoimaa” kuin kannustaa suomalaisia hankkimaan omia lapsia.

Tässähän saadaan tapettua kaksi kärpästä yhdellä iskulla: tehdään Suomesta peruuttamattomasti monikulttuurinen ja samalla tuhotaan Hazardin halveksuma perheinstituutio.

”Suomalaisten on erityisen helppo kävellä ruumiiden yli”

Hazardin mukaan suomalaiset ovat aivan erityisen kylmäsydämistä kansaa siksi, että olemme harvinaisen pikkusieluisia ja pelkurimaisia.

Suomalaisten on Hazardin mielestä ”helppo kävellä ruumiiden yli”, koska tahdomme tappaa ennen kuin tulemme tapetuksi. Siksi suomalaisilla on perinnöllinen taipumus ”hakata koko ajan jotakuta muuta”.

Hazard jatkaa, ettei Suomella ole koskaan ollut hyvää kansallista itsetuntoa eikä varsinkaan kehittynyttä identiteettiä, minkä vuoksi emme kykene myöskään moraalisiin päätöksiin. Tätä heijastaa muun muassa ”tiukka” maahanmuuttopolitiikkamme. Lopuksi Hazard kysyi, mikä ”helvetin Suomi” se edes on, mihin maahanmuuttajat pitäisi mukamas ”sopeuttaa”. Sionisti Stillerillä ei ollut mitään lisättävää Hazardin raivoisaan monologiin.

Lähetyksen lopuksi toimittajat pelasivat vielä kauan odotetun holokaustikortin alkaen ihmetellä, miksei Suomi ole ”käsitellyt historiaansa” yhtä hyvin kuin ”vaikkapa saksalaiset”.

Suomi viettää ensi vuonna itsenäisyyden 100-vuotisjuhlapäivää. Juutalaisen Bonnier-mediapalkinnon voittanut toimittaja Pekka Seppänen totesi, että Suomi voisi hyödyntää juhlavuotta järjestämällä katumusharjoituksia siksi, että olimme toisessa maailmansodassa saksalaisten aseveljiä.

”Kaikissa muissa maissa miehittäjät tai [Saksan] yhteistyökumppanit ovat ’natseja’ […] Suomessa he olivat ’saksalaisia’,” Seppänen sadatteli. Juutalainen Stiller innostui aiheesta ja alkoi suunnitella Yleisradiolle draamasarjaa siitä, mitä olisi tapahtunut, jos Suomi olisi Saksan rinnalla voittanut toisen maailmansodan.

Mikä on juutalaisvaltio Israelin "kansallisen moraalin" tila?
Mikä on juutalaisvaltio Israelin ”kansallisen moraalin” tila?

Niin, millainen olisi maailmanpolitiikan arki rinnakkaistodellisuudessa, jossa kansallissosialistinen Saksa olisi voittanut sodan?

Ainakaan sellaisessa maailmassa palestiinalaisten lasten ja ambulanssikuskien ei tarvitsisi pelätä Israelista ammuttuja ohjuksia ja valkoista fosforia. Miehitetyssä Palestiinassa ei olisi laittomia vankiloita, joissa sionistiset tiedustelu-upseerit käyttäisivät kiinniotettuja lapsia seksuaalisesti hyväkseen. Ääri-islamistit eivät voisikaan luottaa Palestiinan miehittäjien antamaan huoltotukeen

Kamala skenaario. Onneksi Neuvostoliitto voitti!

 

Lue myös:

Mistä Ruben Stiller ei tahdo puhua?
Yleisradio lähetti suomalaisvastaisen rasismin orgiat

37 kommenttia

 1. Ruben Stiller on tyypillinen juutalainen. Oikein arkkityyppi juutalaisesta.

  Mies on ”aito” vain juutalaisella tavalla. Mutta meidän maailmassamme hän ei elä. Joskus heikkoina hetkinä on pakko uskoa, että elämme siinä kuuluisassa V-maailmassa, jossa ns. alienit tulivat avaruusaluksella ja olivat ihmisen asussa, mutta olivat kuitenkin liskoja. Ja siinä sarjassahan nämä liskot tavoittelivat ihmisen sielua. He eivät ymmärtäneet mikä sielu on ja he halusivat saada itselleenkin sielun.

  Jotenkin joskus tuntuu, että näillä median ylösnostamilla rubenstillereillä ei voi olla sielua. He elävät joukossamme, he ovat rikastuneet meidän yhteiskuntamme tuella ja he ovat saaneet parhaan paikan meidän yhteiskunnassamme ja mitä he tekevät?

  He eivät tee muuta kuin tuhoavat yhteiskuntaamme, aamusta iltaan, ei mitään muuta. Se on heidän elämäntehtävänsä. He ovat kuin robotteja, jotka on käynnistetty, koko elämä tuhoa – ja kuolema. Täydellinen elämä, heidän mielestään.

  He asuvat meidän maassamme, mutta heidän sydämensä ja mahdollinen sielunsa asuu Israelissa. He haluavat meille neekereitä, miljoonittain, mutta omaan maahan muuri, ja ei yhtäkään.

  Onko sellaisella ihmisellä sielu?

  Minusta ei voi olla. Ehkäpä he hakevat ja hakevat sieluaan, mutta eivät löydä ja siksi he haluavat tuhota kaikki ne maat, joissa ihmisillä on sielu.

  Mutta ei siinäkään vielä kaikki.

  On totaalisen käsittämätöntä, ettei yksikään päättäjä näe tätä. Kaikki sulkevat silmänsä ja taputtavat käsiään, kun maanpetturit viettävät orgioita keskuudessamme ja näille maanpettureille maksetaan.

  HUORAAVA ELIITTI. Käsittämätöntä.

  Plusääni(51)Miinusääni(3)
 2. Olen jo ennemmin kirjoittanut tästä jutku-kusipäästä näillä foorumeilla muiden aiheiden yhteydessä, joissa ei ole kuin ”kukon askel” ”nilviäisten” eli juutalaisten suhmurointiin ”monikulttuurisuuspolitiikan” keskeisinä voimina.
  Tämän miehen olisi suonut kuolevan Saksassa 73-vuotta sitten. No, tässä näemme mikä ”tragedia” ns. ”holokaust” olisi ollut.
  Uskallan väittää, että ei yksi ainoakaan isänmaallinen, suoraselkäinen, sotaveteraanejaan, vanhempiaan ja itseään kunnioittava suomalainen valkoinen mies tai nainen ei olisi kyyneltäkään vuodattanut, vaikka Soros olisi antanut kaikki ne rikkaudet mitä hän omistaa palkaksi siitä.

  Plusääni(22)Miinusääni(2)
   1. Olen huomannut, että tällä sivustolla keskitytään myös järsimään ”toisiaan”. Siis pitää olla puhdasverinen natsi, jos aikoo täällä ottaa mihinkään kantaa. Pelkkä isänmaallisuus ja halu säilyttää Suomi sellaisena maana kuin se etnisesti on, ei riitä alkuunkaan. Tämä sivusto taannoin ”heitti pallon ilmaan”, että kaikki kulttuurimarxismin ja monikulttuurisuuspolitiikan vastustaja kokoaisivat rivinsä taistelemaan oikean Suomen puolesta.
    Sen ”aitousdesta”, voi olla montaa mieltä, sillä se kirvoitti vain enemmän eripuraa ja vittuilua niitä ”muita” kohtaan, joita oltiin touhuamassa ”yhteisen leiritulen” ääreen. Tempaus kääntyi vain itseään vastaan ja palveli vastapuolen agendaa siinä, sillä tehtiin enemmän vahinkoa kuin siitä oli edes ”hyötyä”. On turha heitellä korulauseita ja kirkasotsaista ”tahtoa” jonkin asian puolesta, jos ei esittävä taho itse ymmärrä millaista mielenlaatua se edellyttää. On aina hyvä vaatia toiselta ja itseltään ei tasan tarkkaan yhtään mitään. Toisen on helppo tuomita, mutta vaikea ymmärtää. Ihminen laiskana ja itsekkäänä olentona menee aina yli siitä mistä ”aita on matalin”.
    Mitä tulee Ruben Stilleriin, hän ei todellakaan ole yksistään ihmisenä saatika rodullisista erityispiirteistään, joita hän kantaa mikään muu kuin Suomen ja suomalaisuuden tuhoja, siinä missä oli Bobrikovkin.
    Huomattavan sisäänlämpiävää osallistujakuntaa. Meininki on sitten sama kuin Rasmuksessakin, jossa oli sitten kyseessä millainen matun tekemä ruumisksasa hyvänsä, se täytyy ja pitää selittää parhain päin ja mitätöidä tyystin, jos milläkin myötäkarvaisella selittävällä syyllä, parhaimmasta päästä tietenkin syyn olleen rasistisissa kanta-asukkaissa, jotka ”laukaisivat” teon silkasta mielipahasta, joka kumpusi siitä väärästä ja rasistisesta kohtelusta jota ”pakolainen” on kassajonossa saanut.
    Kyllä niitä vihollisia piisaa. Ensin täytyy hävittää ne maanmiehet- ja naiset jotka ajattelevat ”väärin”, sitten vasta matujen kimppuun. Käyhän se niinkin, mutta se on voimavarojen tuhlaamista ja silkkaa kovapäistä tyhmyyttä, josta me suomalaiset olemme hyvin tunnettuja. Matut osaavat järjestäytyä. Me emme. No onhan suomalaiset antaneet ”tasoitusta” ennenkin.

    Plusääni(11)Miinusääni(2)
    1. Minä vain koin viestisi olevan selkeästi lain vastainen. En tosin saanut siitä oikein selvää.

     Kaikilla palstoilla esitetään mielipiteitä toisten viesteistä. Juuri se on keskustelua. Minusta holohoax on melko hyvä mittari. Sen puolesta esiintyjät ovat jyrkkiä k-päitä mielestäni. Tavalla tai toisella.

     Plusääni(5)Miinusääni(5)
    2. ”Olen huomannut, että tällä sivustolla keskitytään myös järsimään ”toisiaan”. Siis pitää olla puhdasverinen natsi, jos aikoo täällä ottaa mihinkään kantaa. Pelkkä isänmaallisuus ja halu säilyttää Suomi sellaisena maana kuin se etnisesti on, ei riitä alkuunkaan. Tämä sivusto taannoin ”heitti pallon ilmaan”, että kaikki kulttuurimarxismin ja monikulttuurisuuspolitiikan vastustaja kokoaisivat rivinsä taistelemaan oikean Suomen puolesta.”

     Olen täsmälleen samaa mieltä. Tämän sivun kommentoijissa on muutama FANAATTINEN natsi – viittaatpa melkein mihin tahansa muuhun sivustoon, niin se on heidän mielestään juutalaismönteinen.

     Monessa tapauksessa kysymys on yksinkertaisesti tietämättömyydestä. Valheellinen valtamedia ja koululaitos ei kerro saatanallista babylonialaista Talmudia johtotähtenään pitävästä Rotschildin pirullisesta kasaarimafiasta, joka hallitsee terroristivaltio Israelia ja johtaa pitkälti vasallinsa Usraelin ulkopolitiikkaa. Ihmisten tajunta on holokaustihuijauksella kyllästetty. Valemedia ei kerro, että sionistit ennenkaikkea Rotschild-agentti Soroksen johdolla ovat aikaansaamallaan maahantunkeutuja-invaasiolla Euroopan maissa tehokkaasti toteuttamassa Kalergi-suunnitelmaa valkoihoisen väestön tuhoamiseksi. ”Jumalan valittuja” palvovat länsimaiden kristityt tuskin tietävät olevansa Talmudin mukaan korkeintaan eläimen arvoisia juutalaisiin verrattuna ja että Netanyahu on luvannut tehdä Talmudista Israelin lain (”Report: Netanyahu Promises Talmud Will Be Israeli Law”, http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/180440)

     Kulttuurimarxismi (kommunistien keksimä kaunisteleva ilmaisu) on täysin syöpäkasvaimeen verrattava yhteiskuntaa tuhoava tekijä. Koska se tähtää ihmisten moraalin täydelliseen rapauttamiseen, niin se lienee ainakin osasyy, että vallanpitäjissämme (ennen kaikkea poliitikot ja virkamiehet) on niin paljon vain omaa etuaan ajavia maanpettureita ja muita rikollisia – eräs räikeimpiä esimerkkejä on monikulttuurisuuden nimissä tehtävä maamme ja kansamme tuhoaminen maahantunkeutuja-invaasiolla, jota nämä maanpetturit tukevat valheellisen, maanpetoksellisen valtamedian avustuksella.

     Plusääni(9)Miinusääni(2)
    3. Hyvin sanoit Juha!

     Olen huomannut aivan saman, joillakin kakaroilla täällä on jäänyt ”levy päälle” näiden ainaisten juutalaiset siellä ja juutalaiset täällä hokemiensa kanssa!

     Kaikkiien typerintä on tämä toisten isänmaallisten henkilöiden parjaaminen ja mustamaalaaminen.

     Tästä ei hyödy ketään muu kuin vihollisemme!!

     Plusääni(7)Miinusääni(0)
    4. Helppo taas syyttää ”natseja” niiden ihmisten kommenteista, jotka eivät todellakaan ole lähelläkään natseja.

     Esim. natsismiin ei millään tavalla liity perussuomalaisten haukkuminen, tosin ei nyt niiden puolustaminenkaan. Eikä valeoppositioiden etsiminen.
     Nämä kaikki eri isänmaalliset ryhmittymät, ja rajat kiinni, ym. ovat natsin näkökulmasta ikään kuin samalla viivalla.
     Niin kauan kuin heidän suurimmaksi vihollisekseen eivät juuri sitten tule ”natsit” ja ”fasistit” ja ala muutenkin puheet olemaan enemmänkin totalitaristista vasemmisto-propagandaa, jossa pääviholliset löytyvät meistä suomalaisista tai eurooppalaisista nationalisteista.
     No jos joku haluaa tehdä meistä natseista päävihollisensa, kaikista maailman ihmisistä, niin siitä vain, se on sitten hänen arvomaailmansa, tai arvottomuutensa.

     Ei me natsit oleteta, eikä edes välttämättä halutakkaan, että suomalaisen suomea puolustavan, suomalaista, eurooppalaista kulttuuria, korkeakulttuuria arvostan isänmaallisen ihmisen pitäisi alkaa natsiksi.
     Koska se onkin jo vähän vaikeampi tie. Tai siihen liittyy asioita, joista kaikki eivät ole kiinnostuneita. Esim. kansainvälinen pankkikorruptio, joka valitettavasti on tämän Suomenkin nykyisen tilanteen yksi suurimpia syitä.

     Ihmiset eivät oikein tiedä sitä omaa asemaansa, kantaansa ja mielipidettään tähän kaikkeen, mikä nyt on vallalla. Euroopan ja Suomen tuhoamisessa.
     Sitä haetaan ja pohditaan ja pelätään kaikkea rasistin leimaa tai muita nimityksiä tahoilta, jotka eivät taatusti ole puolustamassa edes afrikkalaisia tai kehitysmaissa eläviä.
     Eivät nämä haukkujat ole tämän maapallon luonnon puolesta, eivät eläinten puolesta, eivätkä myöskään halua kehittää niitä maita, joissa ei paljoa muuta olekkaan kuin kehitettävää.

     Heidän tarpeensa on vain haukkua ja tuhota sivistyneempiä kansakuntia ja yksittäisiä ihmisiä, jotka näitä arvoja haluavat vaalia ja kehittää edelleen.

     Joten olkaa huoletta kaikki Suomen ja Euroopan puolesta huolissaan olevat, ei teistä tule natseja tuosta vain, ei todellakaan.

     Eikä myöskään jokainen joka lausuu sanan juutalainen tai kirjoittaa lukijan mielestä jotain mikä ei miellytä, ole automaattisesti natsin kirjoittama. Eihän täällä edes ole natseja.

     Plusääni(12)Miinusääni(0)
     1. Työviikon alkaessa lyhyesti. 🙂

      Kunnon ihminen on natsi, ns. by definition. Natsi haluaa parasta omalla kansalle, omalle maalle. Natsilla ei ole luokkayhteiskuntaa, vaan on maa jossa kaikilla on yhtäläinen oikeus ja velvollisuus rakentaa omaa maata.

      Tottakai olen natsi, mitä muuta voisin olla?

      Katsokaa nyt ympärillenne: Koko yhteiskunta on hajoamassa palasiksi, ja HUORAAVA ELIITTI iloitsee ja juhlii kansan rahoilla.

      Poliiisi suojelee rikollisia ja jahtaa kunnon kansalaisia. Oikeuslaitos on vitsi: Syytteitä luodaan tyhjästä, jos ihminen vain sanoo mielipiteensä ja toisaalta nuoria naisia joukolla raiskaavat hirviöt kävelevät vapaana.

      Sotarikolliset saavat meiltä asunnon ja täysihoidon ja ilmaisen oikeusavustajan, kun oma kansa seisoo leipäjonoissa.

      Eliitti juhlii Brysselin ”eliittikaupoissa” ja nauttii verovapauksista, kun oman maan teollisuus tuhotaan ja naurettavia ilmastonmuutosveroja tehtaillaan samalla, kun kiinalaiset lisäävät eksponentiaalisesti omia päästöjään.

      Vasemmistoanarkistit voivat poliisia pelkäämättä tehdä mitä vain, kun taas pieninkin tavallisen kansan ilme kasvoilla mitataan kultaisella vaa’alla.

      Kirkkomme on muuttunut perverssien ilveilijöiden teatteriksi, jossa erilaiset mieleltään sairaat ihmiset järjestävät ikuisia performanssejaan.

      Maatamme johtavat ihmiset, jotka suutelevat juutalaisen jalkoja samalla, kun Hellfire-ohjukset tappavat lapsia ja naisia juutalaisvaltion palestiinalaisghetoissa.

      Maamme velkaantuu globaalieliitin kasvottomille demoneille, jotka luovat rahaa tyhjästä ja lainaamalla tyhjästä luotua rahaa nämä demonit tuhoavat maamme.

      Neekeri on rakas sionistidemonille, mutta vain meidän maassamme. Omat ovet suljetaan, mutta minulle saarnataan siitä, kuinka olen natsi.

      Niinpä minä olen kuin olenkin natsi. Ja olen ylpeä siitä. Ja syötän sen sanan näille demoneille ja heitä nuoleville maanpettureille vielä yksi kaunis päivä…

      Jokainen kunnon ihminen on natsi. Se on päivänselvää.

      Plusääni(14)Miinusääni(1)
     2. Natsi kannattaa esim. herrakansa-/orjakansaoppia ja on valmis valloittamaan ’elintilaa’ toisen kansan alueelta. Tämän sivuston FANAATTISET natsikommentoijat kannattavat tällaisia asioita eivätkä siedä minkäänlaista kritiikkiä esim. Hitleriä kohtaan, vaikka nämä olivat hänen keskeisiä ajatuksiaan.

      En kannata sellaisia asioita, vaikka suomalais-nationalistina vastustan jyrkästi mm. ns. monikulttuurisuutta ja parhaillaan tapahtuvaa Kalergi-suunnitelman mukaista maahantunkeutuja-invaasiota Euroopan valkoisen väestön tuhoamiseksi. Vastustan EU-diktatuuria ja valtaapitävien maanpetturien ja muiden rikollisten Suomen tuhoamispolitiikkaa.

      Plusääni(1)Miinusääni(7)
     3. Suomi suomalaisille, enempi kysyt vastauksellasi. Minkäpuoleen sinä et siedä Hitleriä pätkän vertaa? Eikö luulisi olevan selvää, että kaikki Hitleristä kirjoitettu ja julkisesti hyväksytty on valetta alusta loppuun.

      Plusääni(6)Miinusääni(2)
     4. ”Natsit” eli kansallissosialistit ovat suomalaisnationalisteja. Nimim. S Suomalaiislle ei vaikuta suomalaisnationalistilta, vaan aivottomalta persulta, joka suoltaa juutalaiseliitin valheita.

      Toisaalta tuntuu ihan korkeamman tason persulta eli huijarilta ja sabotööriltä. Niitähän on täällä ollut viime aikoina mälkättämässä vääristä mielipiteistä hesarisontaa ja holohoaxia yms. sisältävien viestiensä kera.

      Vai että oikein fanaattisia. Ja Hitleriä pitäisi kritisoida. Onko SS edes uskaltanut yrittää sellaista? Taitaa ola yhtä hupaisaa kuin tämän viestin väite orjakansaopista. Sehän on persujen idolien aate.

      Plusääni(4)Miinusääni(3)
 3. Kannattaa käydä lukemassa raamatusta obadja 18 Jaakobin heimo on oleva tuli ja Joosefin heomo liekki,Mutta eesaun heimo on kuin olki,Ja ne polttavat senja kuluttavat sen;Eikä jää pakoonpäässyttä eesaun heimosta.Sillä herra on puhunut.

  Tätä ilon päivää odottaen tulevaksi mikään koettelemus ei ole liian raskas etteikö yllä oleva raamatun sana piristäisi mieltä,Sillä siinä tapahtuu jumalan tahto ja lopullinen voitto saatanasta.

  Plusääni(12)Miinusääni(3)
  1. Niin. Geneettisesti ja ns. raamatullisesti nykyjuutalaiset ovat idumealaisia eli Edomin (Eesaun) muinaisen maan asuttajia. Osa pakeni nykyisen Turkin alueelle ja risteytyi turkkilaisten kanssa. Turkin idumealaiset ovat nykyään ottomaaneja (odomans), kryptojuutalaisia. Osasta odomaneja muodostuivat kasaarit, askenatsien esi-isät. Sefardit ovat Juudeanmaalla asuneiden idumealaisten jälkeläisiä. Saudit ja wahhabit puolestaan ovat aavikolla asuneita idumealaisjuutalaisia rätit päässään. Jos seuraatte Syyrian tapahtumien kehitystä niin kaikki edellämainitut idumealaismaat tukevat ”Israelia” eli idumealaisten varsinaista kutupaikkaa syyrialaisten kustannuksella ja kouluttavat isisterroristeja tai muuten tukevat kryptojuutalais-daeshia.

   Juutalaiset ovat henkisesti ja älyllisesti kehitysmaalaisia ja kulttuurisia parasiitteja joilla ei kaikesta mielisairaalloisesta uhoamisesta huolimatta ole tulevaisuutta. Hienoa, että Raamatussa sanotaan asia suoraan.

   Plusääni(13)Miinusääni(2)
   1. Itse en luota Raamatun todistukseen pätkän vertaa:
    Vanha Testamentti on pelkkää juutalaisten toisille juutalaisille juutalaisesta näkökulmasta sepittämää enemmän tai vähemmän pseudoa historiaa.
    Uusi Testamentti on kristityiksi kääntyneiden juutalaisten toisille juutalaisille juutalaisesta näkökulmasta sepittämää enemmän tai vähemmän pseudoa historiaa Jeesuksesta.
    Talmud keitettiin kokoon vasta 200 – 300 jaa.
    Ensimmäiset kirjoitetut versiot Uudesta Testamentista alkoivat ilmestyä vasta sen jälkeen kun Talmud oli jo keskeisimmiltä osiltaan kasassa.
    Juutalaisista polveutuneet kirkkoisät riitelivät kristinopin dogmatiikkan kokoon myöhäisantiikin pimeiden vuosisatojen ja varhaiskeskiajan kirkolliskokouksissa Nikeasta 325 jaa alkaen, eli sen jälkeen kun Talmud oli jo kirjoitettu.
    Talmud sen sanoo: juutalaiset saavat kertoa totuuden ei-juutalaiselle vain silloin kun totuus ainoastaan vahingoittaa ei-juutalaisia tai hyödyttää yksinomaan juutalaisia itseään.
    Siten Talmudismi on väistämättä vaikuttanut myös Uuden Testamentin kirjoittaneiden juutalaisten psyykkeeseen heidän valitessaan ja editoidessaan tarinoita Jeesuksesta liitettäväksi kanonisoiduksi Uuudeksi Testamentiksi.
    Koska Raamattu on kannesta kanteen juutalaisten kirjoittama, on Raamattu myös kirjoitettu juutalaisesta näkökulmasta valehtelemaan kristityille historiallisista tapahtumista.
    Näitä ovat mm. kuka Jeesus oikeasti oli, ketkä olivat Jeesuksen oikeat vanhemmat, mitä olivat Jeesuksen oikeat opetukset, jne.

    Plusääni(6)Miinusääni(3)
    1. JUUTALAISET EIVÄT OLE JUMALAN VALITTUA KANSAA,SE PITÄISI JO YKSIN JOHANNES 8:44 KERTOA ETTE OLE JUMALASTA VAAN OLETTE SAATANAN LAPSIA.JUMALAN KANSA ON ISRAELIITTEJA JOTKA PERUSTIVAT MONIA VALTIOITA YMPÄRI MAAPALLOA JA EUROOPPAA.

     ROTTAKANSA VAIN VARASTI YHDEN MAAN JOKA SEKIN KUULUU AIDOILLE ISRAELIITEILLE.

     Plusääni(11)Miinusääni(2)
     1. Juksattu on todella juksattu kuten koko kristikunta.
      Faarao Merneptah tuhosi Elamin Susasta tulleen elamilaisen Israelin siemenen (sperman) 1207. Kanaanilaiset siittivät eloon jätettyjen israelilaistyttöjen kautta Israelin kanaanilaiseksi 1207 – 1050.
      Israelin yhtenäinen kuningaskunta 1050 – 930 jakautui Rehoboamin aikana Israelin (930 – 711) ja Juudean (930 – 586) kuningaskunniksi.
      Virallisena juutalaisen historiankirjoituksen antamana syynä jakautumiselle oli verotusriita. Koska juutalaisten antamat todistukset asiasta mistä tahansa ovat aina kategorisesti valhetta, niin jakautumissyyn siis täytyy olla jokin muu. Ja se onkin: kulttiriita. Juudealaiset palvoivat monia jumalia ylijumalanaan aurinko, israelilaiset pseudomonoteistit ukkosta.
      Assyrialaiset auringonpalvojat karkottivat israeliitit 740 – 711 (ns. 10 Israelin Kadonnutta Heimoa) foinikialaisten laivausavulla ympäri maailmaa.
      Assyrialaiset sallivat juudealaisten jäädä lunnailla siksi että molemmat palvoivat aurinkoa.
      586 Babylonian ukkospalvojat tuhosivat Juudean ja karkottivat juudealaiset Susaan, jossa juudealaiset pakotettiin kääntymään takaisin ukkosmonoteisteiksi. Juudealaiset aloittivat nykymuotoisen juutalaisuuden 515 Juudeaan palattuaan.
      Karkotetut israeliitit todellakin perustivat monia valtioita ympäri maapalloa, mutta että he olisivat olleet ”Jumalan Kansa” — Itse sanoisin että sekä israeliitit ja juutalaiset ovat epäjumalan tai täsmällisemmin ilmaistuna anti-jumalan valittu kansa.

      Plusääni(1)Miinusääni(2)
 4. Vieläkö se Shitler siellä YLE:ssä mesoaa? En ole vuosiin pystynyt katsomaan. – Shitler ja Ben Z. – Tässähän alkaa jo ymmärtää joidenkin kategorista juutalaisvihaa. Suomalaisia katkerasti halveksiva, nimensä veroinen rumilus Hazard ei ole tyhmä, mutta on antautunut ylemmyydentuntoiseen vihaan ’rahvasta’ kohtaan. Rahvaan tyhmyys hoidetaan tuottamalla hiekkaerämaitten aatelistoa maahamme. Ehkä sekin on jonkunlaista vittuilua suomalaisia kohtaan. ”Katsokaa millaista roskajoukkoa pidämme parempina kuin teitä.”

  Plusääni(31)Miinusääni(1)
 5. Lukekapas Gaddafin ”The green book”, sen kaikki kolme osaa. Ymmärrätte miksi Gaddafi piti tappaa ja miksi siihen osallistuivat Amerikan yhdysvallat sekä sitä hallitseva valtio. Todella syvällistä pohdintaa joka romuttaa kerralla ”läntisen demokratian”.

  Tässä kirjassa käy mm. selkeästi esille miksi perhearvot ja perhe ovat vauraan ja vahvan valtion perusta.

  Plusääni(25)Miinusääni(0)
 6. ”Mä kiteytän tän meidän moraalin… me halutaan lähettää mahdollisimman suuri määrä ihmisiä takaisin oloihin, jotka ovat potentiaalisesti kuolemanvaarallisia.”.

  Tarkoittaako Stiller ”meillä” suomalaisia vaiko israelilaisia? Stiller ei ole suomalainen, koska juutalaisella ei ole muuta maata kuin Israel.

  Plusääni(19)Miinusääni(0)
 7. Rubenstillerit, jessikaarot ja muut globaalieliitin huoraavat sätkynuket ovat aikamme kuva.

  Pääset eteenpäin, saat tilaa, jos olet joko juutalainen tai idiootti. Tämä riittää. Joukossa on toki suhteellisen älykkäitä ei-juutalaisiakin. Heitä yhdistää militantti viha kansaa ja isänmaata kohtaan.

  Tämä on itse asiassa sataprosenttinen neuvostoliittolainen primus operandi.

  Neuvostoliitossakin juutalaisuus oli kova sana. Lisäksi idiootteja suosittiin kaikessa hallinnossa ja mediassa. Ja mehän tiedämme, että suurimmat tappajat olivat aina eliittiä.

  Missään tapauksessa ei voida sietää ihmistä, joka kyseenalaistaa. Ihmisen täytyy olla henkisesti heikko, johdateltavissa oleva ja mielellään fanaattinen oman kansan vihaaja.

  Silti, tämän kaiken sonnan keskellä on sanottava, että juuri nyt olen optimistinen, sillä juuri nyt tieto hyökkäyksestä valkoista kansaa kohtaan leviää kulovalkean tavoin ja vaikka meidät tuhottaisiinkin niin ainakin yksi asia on varma. (((Vihollinen))) saa voitostaankin maksaa kovan hinnan.

  Oikea, todellinen valkoinen ihminen ei kulje teuraaksi, vaikka aivopesty enemmistö niin tekisikin. Moni (((monikultturisti))) tekee vielä seuraa meille, pääsee omaan paratiisiinsa, kuka minkäkin neitsyen seuraan. 🙂

  Todellinen taistelu on vasta alkamassa ja kuten aina, se ei ole ohi ennen kuin se on ohi.

  Eläköön voitto!

  Plusääni(24)Miinusääni(0)
  1. Kohdalleen puhuttu PeLeX!

   Kuten Alexander Solzenitsyn sanoi: Kommunistinen vallankumous ja Neuvostoliiton perustaminen Homo Sovietikuksen luominsineen oli juutalaisten tuhoamisretki valkoisia venäläisiä ja Venäjän kirkkoa ja siten ennen kaikkea kristinuskoa vastaan:
   Ja tätä kiistämätöntä ja kumoamatonta faktaa ei länsimaissa saa sanoa ääneen eikä opettaa lapsille historianopinnoissa koulussa.

   Plusääni(15)Miinusääni(0)
 8. Kaikille rubenstillereille:

  (((Monikulttuurisessa))) Ruotsissa voi nyt joka neljäs ruotsalainen nainen odottaa tulevansa raiskatuksi.

  Tämä on fakta ja tämän faktan takana seisovat naama virneessä ja pirullinen ilme kasvoilla kaikki tämän maailman rubenstillerit.

  Ja kansallismieliset muistavat tämän. Se on poltettu kuumalla raudalla heidän mieleensä. Me kuulemme naisten avunpyynnöt ja huudot. Me tiedämme, (((kuka))) on syyllinen. Me emme epäröi osoittaa heitä ja emme epäröi rangaista heitä, kun oikea aika tulee.

  Virneenne häviää kasvoiltanne. Hymynne hyytyy.

  HUORAAVA ELIITTI löytää taakseen jättäneet raiskatut naiset vielä edestään. Ja raiskatun kansan – ja maan. Se maa huutaa oikeutta. Ja se saa sitä.

  Plusääni(19)Miinusääni(0)
 9. Tähän kohtaan puhdas HENKILÖKOHTAINEN mielipiteeni. Vaikka kirjoitan poleemisesti, en edusta virallisesti mitään ryhmää. Toki kaikki tekstejäni lukevat näkevät, että olen kansallismielinen/sosialisti.

  Kenelläkään ei ole mielestäni mitään syytä välttää sanan juutalainen mainitsemista, jos se sana on tarpeen jonkin asian/ilmiön kuvaamisessa.

  Meitä kansallismielisiä ei kohdella tippaakaan sen paremmin, vaikka olisimme kuinka ”korrekteja”. Jos Ruben Stiller on juutalainen niin hän on juutalainen, minkä minä sille voin? Soros on juutalainen, se ei ole minun vikani.

  Yhdysvaltain hallinnossa on typerryttävä juutalaisyliedustus, esim. FED:in johto on puhdas JUUTALAINEN PRIVILEEGIO. Tottakai minulla on lupa mainita se. Enkä totisesti kysy lupaa siihen keneltäkään.

  HUORAAVAN ELIITTIMME on kriminalisoitava sanan juutalainen käyttö, ennen tätä käytän sitä niin paljon kuin haluan. Ja kun se on kriminalisoitu, käytämme toista sanaa.

  Lisäksi en usko holokaustisatua. Ja mitä tahansa sitten tapahtuikin juutalaisille, se kalpenee sen helvetin rinnalla, jonka juutalaisbolshevistinen ”vallankumous” (lue: kristittyjen venäläisten kansanmurha) sai aikaan naapurimaassamme. Monissa maissa tästä pelkästä epäilemisestä pannaan ihminen vuosiksi vankilaan. Jos joku pitää sitä oikeana ja toivottavana, niin se vain vakuuttaa minut siitä, että HUORAAVA ELIITTI on vallassa ja sellainen kauhudiktatuuri, joka kieltää ihmisiä epäilemästä, pitääkin kumota ja sellaiset johtajat eivät ansaitse armoa.

  Vastustan viimeiseen hengenvetooni nykyistä massamaahanmuuttoa, jonka tavoitteena on valkoisten kansojen kansanmurha. Hyödylliset idioottimme pyytävät sitä, mutta se vain todistaa taas kerran, että HUORAAVA ELIITTIMME on mukana tässä suunnitelmassa.

  Jos joku pitää tätä ”salaliittoteoriana” niin minä kysyn: Miksi Israel, JUUTALAISTEN VALTIO, SULKEE RAJANSA?

  Ja nyt onkin hiljaista. Nyt juutalainen Stiller on ihan hiljaa. Ei ole missään enää inhimillisyyttä, ei yhtäkään syytöstä rasisteista Israelissa.

  Minulle tämä riittää. Siksi mainitsen sanan JUUTALAINEN, kun se on aiheellista. Ja tässä taistelussa se on lähes joka tapauksessa aiheellista.

  Tuen kaikkia kansallismielisiä, mutta jos heidän ensimmäinen vaatimuksensa on luopua sanan juutalainen käytöstä, he eivät ole aitoja kansallismielisiä. Tämä sanojen käytön pelko on tuonut meidät tähän. Pelko on antanut kaikki aseet vihollisellemme. Me pelkäämme sanoa asiat niin kuin ne ovat ja siksi he tuhoavat meidät.

  Aito kansallismielinen mainitsee sanan juutalainen siinä kuin sanan muslimi. Juutalainen on juutalainen on juutalainen. Missä tahansa juutalainen onkin niin hän on kuin onkin juutalainen. Minkä minä sille voin? Miksi minun pitäisi juutalaista kutsua ellei juutalaiseksi? Muslimi on muslimi ja juutalainen on juutalainen. Siinä kaikki.

  Plusääni(26)Miinusääni(0)
 10. Lukekaapa erittäin hyvä artikkeli vuodelta 1999 juutalaisuuden todellisesta alkuperästä:
  http://www.angelfire.com/sd/occultic/hebrew.html
  Myös tässä artikkelissa mainitaan että juutalaisten todellinen alkuperä on elamilais-dravidialainen — ja siten mustaihoinen.
  Lounais-Intian dravidialaiset olivat ja ovat edelleen pikimustaihoisia; kuitenkin dravidialaislla on kaukaasialaisten (valkoihoisten) kasvojen lihaksiston ja luuston rakenne: näin dravidialaiset ovat kuin mustaihoisia valkoisia päin vastoin kuin afrikkalaiset turpeine huulineen ja pyöreämuotoisine kasvojen luustoineen ja lihaksistoineen.
  Sekä dravidialaisilla että afrikkalaisilla on kuitenkin karkeat mustat takkukiharat tukka ja parta (jos parta nyt yleensäkään kasvaa).
  Näin artikkelissa väitetään että ”aidot” juutalaiset ovat mustia afrikkalaisia, koska artikkelissa sekoitetaan afrikkalaiset ja intialaiset mustat keskenään.
  Artikkelin kirjoittaja huomauttaa että jo roomalaiset ja kreikkalaiset pitivät israelilaisia-juutalaisia afrikkalaisina näiden ruskean-mustan ihon vuoksi.
  Kumpikaan (artikkelisti ja roomalaiset-kreikkalaiset) eivät huomioineet sanallisissa juutalaisten kuvauksissa kasvojen luusto-lihaksiston rakennetta: tästä syystä muinaisissa muraaleissa juutalaiset näyttävät valkoihoisilta vaikka he tosiasiassa olivat pikimustia — pikimustia intialaisia eivätkä afrikkalaisia.
  Artikkelissa esitetään että Talmudin keittivät kokoon Babylonissa valkoiset tietäjät: valkoisina nämä tietäjät polveutuivat sumerilais-ubaidialais-foinikialaisista.
  Vapaamuurari Conor MacDari todisti pitävästi, että heprea oli alkujaan irlantilaisten (feeniläisten) eli foinikialaisten pappien keinotekoinen kulttikieli eli jargon, jonka foinikialaisten (eli ubaidialais-sumerilaisten) papisto levitti siirtomaahansa Mesopotamiaan.
  Dravidialaisten vallattua Sumerin kaupunkivaltiot kuten Urin, dravidialaiset omaksuivat heprean tullen Elamissaan Mustaksi Israeliksi.
  Aidot israelilais-juutalaiset ovat siis intialaisperäisiä mustia, eivät afrikkalaisia tai valkoisia kazareja (ashkenazit).

  Plusääni(3)Miinusääni(4)
  1. Tuo on potaskaa. Juutalaiset ovat idumealaistaustaisia, afrikkalaisten kanssa siinneitä kanaanilaisia tai turkkilaiskanaanilaisia. Sumerilaiset ja heistä polveutuneet muinaiset ”hebrealaiset” sitävastoin olivat valkoisia, protoslaaveja ja protoeurooppalaisia. Nykyjuutalaisten esi-isillä ei ole mitään tekemistä dravidialaisten kanssa, ei myöskään sumerilais- muinaishebrealaisen arjalaiskulttuurin kanssa kuten ei muinaisen valkoisen sumer-egyptiläisen pyramidikulttuurinkaan kanssa.

   Plusääni(1)Miinusääni(0)
   1. Zzpzzet:
    Eipä vaan ole potaskaa.
    Olet oikeassa siinä, että vuoden 586 – 515 Elamin Susaan karkotetut juudealaiset jo olivat (turkkilais)kanaanilaisia, mutta ennen kuin israelilaiset muuttuivat kanaanilaisiksi vuosina 1207 – 1050, israel oli elamilainen.
    Dravidialaiset valtasivat sumerilaisten perustamat kaupunkivaltiot kuten Susan ja Urin (ja yli tusina muuta) 2004 eaa. perustaen Elamin.Ja elämilaiset olivat pikimustia dravidilaisia Keralasta.
    Abra(ha)m muutti Elamin Urista Palestiinaan n. 1680 eaa.
    1207 eaa. faarao Merneptah hävitti täysin tämän elamilaisen Israelin siemenen (sperman eli miessukupuolen).
    Israel jälleensyntyi kahvinväriseksi kanaanilaiskansaksi, kun valkoiset kanaanilaiset pariutuivat 1207 – 1050 Israelin eloon jätetyttyjen mustien elamilaisisraeliltyttöjen kanssa.
    Idumealaisilla ei ole tässä asiassa mitään tekemistä. Kyseessä on tulkintavirhe johon jo roomalaiset ja kreikkalaiset haksahtivat.
    Syy miksi jankkaan asiasta on, että ihmiskunnan on jo aika tajuta että juutalaisuus ja islam ovat vedalais-brahmalais-hindulaisia ukkosen ja sodan jumalten kultteja Intiasta, jotta ihmiskunta voisi alkaa suhtautua niihin niiden ansaitsemalla tavalla — ja kristityt tehdä totaalisen uskonpuhdistuksen omassa uskonnossaan, uskonpuhdistuksen jonka kristinusko kipeästi tarvitsee heti.

    Plusääni(1)Miinusääni(5)
    1. Painu nyt jo hiiteen jauhamasta jostain sodan ja -ukkosen kulteista. Juutalaiset palvovat Saatanaa, eivät mitään muuta. Olet viettänyt liikaa aikaa eliitin esoteeriset symbolit sivulla, joka on myös täyttä sontaa.

     Paljonko sinulle maksetaan disinformaation levittämisestä?

     Plusääni(2)Miinusääni(1)
    2. m.v: jauhat sellaista paskaa nykyjuutalaisten elamilaisuudesta, että tuotat tarkoituksellista disinfoa. Nykyjuutalaisten esi-isät olivat idumealaisia, joiden asutusalue käsitti myös Sodoman ja Gomorran. Nykyjuutalaisilla tai heidän esi-isillään ei ole mitään tekemistä muinaisen Jahven kansan kanssa.

     Valkoinen Israel ei myöskään muodostunut kanaanilaiseksi kansaksi, vaan valkoisten aluetta kutsuttiin Efraimin ja Juudan hoviksi ja Efraimin hovin valloittamia kanaanilaisalaueita kutsuttiin Ysreliksi. Valkoiset Jahven arjalaiset (pohjoisen heimot) tai juutit (Juudan heimo) eivät koskaan missään vaiheessa kutsuneet kansaansa, heimoansa tai liittovaltiotansa Yesreeliksi, vaan aina jonkin patriarkkansa hoviksi tai ”veljien liitoksi”.

     Valkoiset eivät myöskään jääneet Kanaanin maahan Assyrian hyökkäysten aikaan 700-luvulla eaa., vaan osa vietiin sotavankeina Assyriaan ja valtaosa muutti Eurooppaan> Hallstatt, Italiaan > Etrurian veljesliitto, Pohjolaan, Mustalle merelle> skyytit ja sakat etc. Suomessakin on Sakalaa, Sakkolaa ja muita saka-paikkoja, joiden muodostajat ja asuttajat olivat alunperin geneettisesti pohjoisen heimojen jäseniä.

     Saka-nimitys juontuu sumerilaisten sakkiga-sanasta, mikä tarkoitti yksinkertaisesti sakkia, meidän sakkia.

     Ette te mutiaisten syöpäläisten ja kulttuuristen varkaitten historiaa saa valkopestyä vaikka miten yrittäisitte.

     Plusääni(0)Miinusääni(1)
 11. Ilta-Sanomissa leppoisa uutinen:

  Kati ja Jari Terve pelkäävät pimeää mökillä. Kuulemma rasahtelee… Ja ikkunasta voi tulla jotakin sisään…

  Sehän on multikultia, livenä.

  Kerrankin, sweet justice.

  Tätä olen sanonutkin, HUORAAVAN ELIITIN pitääkin pelätä, ulkona nimittäin todellakin rasahtelee ja Ruotsissa joka neljäs nainen raiskataan, joten näin sen kuuluukin mennä, eliitti. Teidän kuuluukin pelätä, te olette tuonut pelon maahamme. Pelko kulkee nyt kesämökkienkin tienoilla… Huhuu… Jari…. Huhuu…. 🙂

  Plusääni(22)Miinusääni(0)
 12. Hienoja meemejä Daily Stormer-sivuilla:

  ”Hillary For Hospital!”

  ”They all have to go back. We won’t be splitting families.”

  ”You were born too late to explore the world. You were born too early to explore the stars. You were born just in time to fight the racewar!”

  ”Hillary Clinton 1947-2016
  Memed to Death by the Daily Stormer Deplorable Troll Army”

  Kannattaa vilkaista.

  Hillary Clinton on oikea elävän elämän zombie. Jopa sionistieliitti häpeää jo sätkynukkeaan…

  Plusääni(7)Miinusääni(0)
 13. Hyvä teksti. Lahdessa kuulemma ilmestyy paperinen Magneettimedia -lehti. Missä?
  Mutta palataan aiheeseen: On hienoa, että joku julkaisu kertoo juutalaisten rikollisuudesta.
  Lehti sai silloin aikoinaan pahan maineen – juutalaisten takia. Monet lukivat tätä ihan niinkuin mitä tahansa lehteä. Onneksi MV ja muut julkaisut tekevät yhteistyötä jutkurikollisuuden saamiseksi ihmisten tietoon.
  Teksti oli tosiaan loistava. Terv. Jalmari Jalonen

  Plusääni(7)Miinusääni(0)
  1. MV on hieman epäilyttävä siinä mielessä, että se esim. toistaa false flagejä musuterrorismina ajaen näin juutalaisten agendaa. Juutalaisethan ovat nykyisten ”daesh-iskujen takana. Musut mitä valuu Eurooppaan ovat pääosin wahhabeja, ei arabeja. Wahhabit ovat kryptojuutalaisia idumealaisia.

   Plusääni(4)Miinusääni(0)
   1. Mielestäni on hyvin alettu ottamaan selvää näistä asioista ja kommenttiosioissa näkee melkeinpä aina juutalaisten ja ei-juutalaisten kädenväännön.
    Sehän alunperin oli haittamaahanmuuttoa vastaan, mutta nyt kun silmät ovat auenneet, alkaa olemaan kaikille selvä, mikä valtio ja ihmiset on hajoita ja hallitse -sotkun takana. Se on myös hienoa, että toimittajat voi lainata täältä juttuja MV-lehteen.
    Lehteä sentään lukee yllättävän moni ihminen ja eri ikäluokista. Ei pelkät antisemiitit.

    Plusääni(2)Miinusääni(0)
 14. Eilen televisiossa toinenkin hämmästyttävän katsomiskelpoinen elokuva.

  ”Lord of War”.

  Hämmästyttävästi kyseessä oli ”todellisuuteen perustuva” elokuva, jonka päähenkilö, pahis, OLI JUUTALAINEN. Tämä on ensimmäinen vastaava. Tosin, tietenkin, kulttuurimarxisti ja Hollywoodin juutalaisyhteisö oli jättänyt jälkensä.

  Mutta silti:

  Elokuvassa näimme parikin oikeaa asiaa.

  Ensinnäkin, näimme mustan miehen ”kulttuurin”. Meillekin tuodaan nyt tuhansittain tätä samaa eli tappajakulttuuria. Näimme kuinka itse asiassa Afrikka on yhtä ”Kuoleman kenttää”. Vähä-älyiset, verenhimoiset, julmat mustat tappavat huvikseen, muutaman kolikon tähden.

  Muuten, tämä multikultihan perustuu siihen, että mustat vähä-älyiset muuttuvat tänne Suomeen tultuaan yhtäkkiä ahkeriksi, korkeamoraalisiksi työn sankareiksi ja heidän älykkyysosamääränsä muuttuu kuin ihmeen kaupalla heti kun musta jalka ylittää Suomen rajan.

  Eli musta on tyhmä, väkivaltainen ja tappaa huvikseen Kalashnikovilla vain Afrikassa, mutta Suomessa ja Ruotsissa hän herranduudeli ja käsittämättömän ahkera. Työllistymisastekin on melkein 10 %. Ei kuitenkaan 14 % tai 88 %…

  En nyt muista, mutta minusta se älykkyysosamääräkin oli siinä 88 paikkeilla tai sitten se oli 88-14 eli noin 74. Pahus, kun en muista.

  Muuten, miksi YLE ei palkkaa suomalaisia jälkeenjääneitä toimittajiksi? Minusta YLE toimii rasistisesti, kun se palkkaa vain tietynvärisiä jälkeenjääneitä. Kuka kantaa huolta meidän omista jälkeenjääneistä. Kyllä pitäisi olla ns. affirmative action tässäkin.

  Esim. Pressiklubin voisi juontaa valkoinen jälkeenjäänyt ja nykyinen juutalaisprivileegiolla toimiva toimittaja voisi suksia v..tuun sieltä.

  Jaa-a, pitänee lopettaa, kello on jo siinä 14 vailla 88. Vai onko? Siihen se on nyt kuitenkin globaalisti tulossa. Onnenluvut: 14 ja 88!

  Plusääni(6)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat