”Koko” Hubara vaatii enemmän rahaa Suomen yliopistoilta ja puolueilta

Ruskeat Tytöt –blogia tekevä juutalainen monikulttuurisuusaktivisti Shirley ”Koko” Hubara on vihainen Suomen yliopistoille ja puolueille, koska nämä eivät anna hänelle tarpeeksi rahaa.

Hubara on saanut valtavasti positiivista julkisuutta Suomen suurimmissa medioissa Helsingin Sanomia myöten, mutta hän ei ole edelleenkään tyytyväinen siihen, kuinka suomalaiset kohtelevat häntä.

Tiistaina Hubara teki raivoisan Facebook-päivityksen, jossa hän kertoi olevansa vihainen siitä, että häntä pyydetään jatkuvasti levittämään suomalaisnuorille monikulttuurisuuspropangandaa – ilman tuntuvaa palkkaa!

Hubaran kaikki julkinen toiminta liittyy maahanmuuton, valkoisen ”rasismin” sekä feminismin ruotimiseen. Hän kertoo olevansa kuitenkin loukkaantunut siitä, että joku olettaa, että näin kipeistä aiheista voisi puhua ilmaiseksi:

”Tiedättekö mikä tosissaan ottaa pannuun juuri nyt? Se, että taas kerran, tälläkin viikolla, joka ei vielä puoliväliään ole nähnyt, minua on pyydetty ilmaiseksi töihin lukuisia kertoja.

Eikä mihin tahansa töihin, vaan sellaisiin töihin, joiden oletusarvona on, että minä tuon muassani pöytään minun ja kaltaisteni kaikkein kauhistuttavimmat kokemukset, selitän syrjinnän ja alistamisen rakenteita ihmisille, jotka yksiselitteisesti hyötyvät niistä…”

Hubara vertaa itseään ”raiskauksen ja väkivallan uhreihin” (koska hän on Suomessa asuva juutalainen) ja kutsuu häntä puhujaksi pyytäneitä järjestöjä, kouluja ja puolueita ”valkoisiksi instituutioiksi”.

Kuvakaappaus Shirley Hubaran Twitter-sivuilta.
Kuvakaappaus Shirley Hubaran Twitter-sivuilta.

Valkoisen ”rasismin” sijaan Hubaran suurin ongelma vaikuttaa liittyvän kuitenkin kylmään käteiseen:

”Te ette näe, että minä olen asiantuntija, jolla voisi olla muutakin sanottavaa kuin ne asiat joista te kutsutte minut puhumaan, jonka sanottava maksaa rahaa aivan kuten teidän professuurinne ja virkanne. […]

Mikäli te, valkoiset instituutiot, jotka hyödytte juuri niistä rakenteista joista minä teille puhun, ette viitsi sen verran vaivautua, että maksaisitte muutakin kuin aterian ja bussilipun (ja usein ette sitäkään) olkaa hyvät ja hävittäkää numeroni ja sähköpostiosoitteeni.”

Hubaralla ei luulisi olevan puutetta rahasta. Vuodenvaihteessa kulttuurimarxistinen Koneen Säätiö lahjoitti hänelle 18 880 (sic!) euroa kirjaprojektia varten. Hubaran mukaan kirja julkaistaan ensi helmikuussa.

Lisäksi veronmaksajien tukema Yhteiset Lapsemme ry on investoinut rahaa siihen, että Hubara saarnaisi suomalaisille lapsille ”monikulttuurisuuden” ilosanomaa.

 

Lue myös:

Juutalainen aktivisti vertasi Jimi Karttusen kohtaloa ”holokaustiin”
Koko Hubara ei halua kommentoida juutalaisten roolia mustien orjakaupassa
Koko Hubara, Sebastian Tynkkynen ja ”valkoisuuden” ongelma
Stubb yritti värvätä juutalaisen antirasistin kokoomukseen

8 kommenttia

 1. Tämä hubara näyttää ulkomuotonsa puolesta saaneen aivan riittävästi rahaa. Se haluaisiko hän lisää, on hänen oma ongelmansa. Ahneella on usein paskanen loppu.

  Plusääni(25)Miinusääni(1)
 2. Voi Koko. Kun se on nyt vain niin, että täällä Suomessa tehdään ”ilmaista työtä”. Ainakin me valkoiset, ja siitä huolimatta me olemme ”rasisteja”. Meille valkoisille ei ANNETA rahaa, se pitää ansaita aktiviteetilla, jota sanotaan työksi.
  On erittäin epäviisasta puuttua naisen habitukseen, mutta tämä yksinhuoltaja? ei kuvasta päätellen ole joutunut näkemään sentään nälkää. Ja tuskinpa edes seisomaan leipäjonossa – sellaisessa, missä näkee paljon valkoisisa ”rasisteja”, eivätkä ne puhu mitään – .
  Ja hyvä nainen” Oletpa mitä rotua hyvänsä. Laita itsesi! Ja lakkaa marmattamasta kuin suomalainen nainen, jos todella haluat erottua joukosta.
  Hanki itsellesi työpaikka ja mies… tai sitten ei. Mitäpä se minulle kuuluu.
  Mikä tekee naisesta veemäisen? Hän. Aivan itse.
  Ja sitäpaitsi olet juutalainen. Siis äykäs, kaikki hankkeesi ovat siunatut ylhäältä ja et voi koskaan epäonnistua, koska siihen et ole koskaan syypää itse. Ei. Kyse on ainoastaan antiseminismistä.
  Olen aina uskonut ja uskon edelleenkin, että kaikkien ihmisten kanssa voi pärjätä.
  Elämä on sitä vaikeampaa, mitä enemmän on itse pilalla.

  Plusääni(17)Miinusääni(2)
 3. Koko Hubara vastaa täysin käsitystäni keskimääräisestä juutalaisnaisesta.

  Onko tämäkin antisemitismiä ?

  Tämä on rehellinen mielipiteeni.

  Hän on selkeästi fyysisesti tyypillinen juutalaisnarttu. Henkisesti ehdottomasti tyypillinen juutalaisnarttu. Hän ON juutalaisnarttu. Siinä kaikki.

  Plusääni(22)Miinusääni(2)
 4. Hei te arvoisat koko-naisen arvostelijat!
  Pitäisihän teidän tietää että juutalaisten kaikkein ylittävä suurin rakkaus on rahaan ja Mammona-nimiseen jumalaan. Ja se rakkaus ei puoli-naista tunnista.

  Plusääni(15)Miinusääni(1)
 5. Ei hitto mikä otus. Hommaisi kunnon työtä itselleen kuten muutkin tai menisi vaikkapa koulun penkille, kuvittelee vielä ressukka että hänen propagandansa muka uppoaisi meihin, voin kertoa että ei ei ja vielä kerran EI!

  Plusääni(11)Miinusääni(1)
 6. Lajilleen uskollinen valkoisen heteromiehen vihollinen

  Plusääni(10)Miinusääni(1)
 7. Olemme joutuneet poistamaan muutaman kommentin, sillä niissä on lietsottu väkivaltaa tai rikottu muuten Suomen lakia. Pidetään kommentointi laillisena, jotta julkaisumme voi jatkaa ongelmitta. Kiitos! – Toimitus

  Plusääni(8)Miinusääni(0)
 8. Eikö Suojelupoliisin pitäisi tarkkailla näitä maahanmuuttajataustaisia ihmisiä, jotka toimivat tosiasiallisesti suomalaista yhteiskuntaa vastaan? Siis kaikkia niitä mamuja, jotka esiintyvät kuten tämä Koko-neitonen. Kansallismielisten mielenosoituksissahan näitä näkee – siis vastamielenosoittajien joukossa huutamassa muun muassa ”kytät, siat, natsien kätyrit” jne. Tuntuu siltä, että poliisilta on ollut täysin pallo hukassa jo jonkin aikaa näiden yhteiskunnan syöpäläisten suhteen. Jokaiselle omilla aivoillaan ajattelevalle ihmiselle on täysin selvää, että nämä eivät ole rikastuttamassa suomalaista yhteiskuntaa, päinvastoin tuhoamassa sitä kohtuuttomilla vaatimuksillaan.

  Plusääni(7)Miinusääni(2)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat