Yleisradio rinnasti Suomeen palaavat ääri-islamistit rauhanturvaajiin

Veronmaksajien rahoittama valemedia Yleisradio lähetti maanantaina dokumentin ”Terrorin varjot Suomen yllä”, jossa pääsi ääneen vähintäänkin mielenkiintoinen katras radikaaleja kulttuurimarxisteja.

Poliisin ohella ”terrorismiasiantuntijoiksi” oli valittu – kummallista kyllä – kulttuurimarxistisen Etnisten suhteiden ja nationalismin tutkimuskeskuksen väkeä sekä äärivasemmistolaisen Into-kustannuksen kautta teoksiaan julkaiseva kirjoittaja.

Suojelupoliisin mukaan ”Suomesta Irakin ja Syyrian konflikteihin lähteneiden vierastaistelijoiden määrä suhteessa muslimiväestöön on maailman suurin”.

Ylen terrorismidokumentissa esiintynyt Etnisten suhteiden ja nationalismin tutkimuskeskuksen Karin Creutz kuitenkin väitti, että julkisuudessa ääri-islamistien riveihin lähteneiden taistelijoiden määrää on paisuteltu. Creutz väitti Yleisradion katsojille, että Supon arvioista huolimatta Suomesta Lähi-itään lähteneiden terroristien määrä ei ole ”kovin vaikuttava”.

Creutz väitti myös, että itse asiassa Syyriaan lähtevät maahanmuuttajayhteisön humaaneimmat ihmiset, sillä nämä tahtovat kaataa Bashar al-Assadin väitetyn sortovallan. Creutz sentään myönsi, että maahanmuuttajien joukossa on terroristeja, mutta tämä on hänen mukaansa suomalaisen yhteiskunnan harrastaman ”syrjinnän” syytä.

Creutzin mukaan Syyriaan lähteneitä maahanmuuttajataustaisia taistelijoita voi verrata suomalaisiin rauhanturvaajiin, sillä molemmat ryhmät voivat sortua väkivaltaan ”traumojensa” vuoksi. Ilmeisesti ääri-islamistisiin terroristeihin ei siis tulisi kiinnittää enempää huomiota kuin suomalaisiin ammattisotilaisiin.

Creutzin tekemä rinnastus toi monien mieleen Ruotsissa asuvan maahanmuuttajapoliitikko Mehmet Kaplanin möläytykset. Kaplan totesi 2014, ettei Isis-terroristien ja talvisodassa Suomea auttaneiden ruotsalaisvapaaehtoisten välillä ole mitään eroa.

kristiina-koivunen tarja-mankkinen

Millä kriteereillä Yle valitsee ”asiantuntijansa”?

Into-kustannuksen kautta kirjojaan julkaiseva Kristiina Koivunen syyllisti terrorismiongelmasta erityisesti suomalaista yhteiskuntaa, joka on ”pettänyt” maahanmuuttajat. Lisäksi hän vertasi ääri-islamisteja 1930-luvun kansallissosialisteihin.

Mielenkiintoista kyllä, ohjelman kirkkain järjen ääni oli irakilaistaustainen toimittaja Waleed Al-Gburi, joka ihmetteli, miksei Suomen hallitus tilastoi tarpeeksi tarkasti ”turvapaikanhakijoiden” tekemiä raiskauksia ja muita törkeitä rikoksia.

Dokumentissa pääsi ääneen myös sisäministeriön Tarja Mankkinen, joka on tunnettu vihastaan kansallismielistä liikettä kohtaan. Hän on aiemmin todennut, että ”suurin suomalaisten arkeen vaikuttava uhka on äärioikeiston toiminta”.

Sisäministeriö hämmästytti suomalaisia viimeksi loppukesästä, kun se julkaisi ”poliittisia ääriliikkeitä” käsitelleen raportin, josta oli sensuroitu äärivasemmiston tekemät rikokset kokonaan.

 

Lue myös: Valtamedia: 612-soihtukulkue on Venäjääkin suurempi uhka!

4 kommenttia

 1. Englannin juutalaisjärjestöt aloittivat painostuskampanjan kansallissosialistisen National Actionin kieltämiseksi. Nyt BBC on uutisoinut, että kansallissosialistinen National Action kielletään määrittelemällä se terroristijärjestöksi. Vuoden 2000 terrorismisäädökseen vedoten liikkeeseen liittyminen tai sen tukeminen muuttuu rangaistavaksi keskiviikkona.

  Sisäministeri Amber Ruddin mukaan National Action on ”rasistinen, antisemitistinen ja homofobinen organisaatio”, jolla ”ei ole paikkaa Britanniassa”. Hän lausui: ”Järjestö yllyttää vihaa, ylistää väkivaltaa ja kannattaa inhottavaa ideologiaa, enkä tule sallimaan sitä.” Rudd jatkoi selittämällä, miten Britannian täytyy puuttua lujemmin lisääntyvään juutalaisvastaisuuteen.

  Järjestö on ensimmäinen ”äärioikeistolainen” liike, joka kielletään terrorismilain nojalla. National Action luetaan nyt lain puolesta kuuluvaksi järjestöihin kuten Isis ja Al-Qaida, vaikkei yhtään jäsentä ole tuomittu yhdestäkään väkivallanteosta tai edes ilkivallasta, kuten aiemmin todettua. Rangaistus järjestön kannattamisesta tai jopa järjestölle myönteisiksi tulkittavien vaatekappaleiden pitämisestä on korkeintaan 10 vuotta vankeutta ja sakkorangaistus.

  JATKUU SAKSAAN!!

  Saksan juutalaisten keskusneuvosto ZJD vaatii lujempia toimia Vaihtoehto Saksalle -puoluetta eli AfD:tä kohtaan. Heistä juutalaisten tulee liittoutua muslimien ja romanien kanssa puoluetta äänestäviä saksalaisia vastaan. ZJD:n johtaja Josef Schuster teki lausunnon Saksan ”juutalaisyhteisön päivänä” Berliinissä. ZJD on kaikkien Saksan juutalaisten virallinen edustava elin.

  Puhuessaan Gemeindetagin tapahtumassa Schuster vaati ”kaikkia juutalaisia vastustamaan äänekkäästi oikeistopopulismia”. Hän lisäsi, että saksalaisten suosima AfD:n politiikka perustuu ”ihmisten jakamiseen ja poissulkemiseen”, mikä on tietysti täysin tekopyhää kivenkovalta sionistilta, joka kannattaa paljon AfD:tä kovempaa politiikkaa Israelissa.

  ”Kun muslimien ja eliittien vastaiset tunteet nousevat, ennemmin tai myöhemmin nämä tunteet nousevat myös juutalaisia vastaan”, Schuster totesi. Hän jatkoi valittelemalla, että ”rajaton viha ja loukkaavat kommentit” juutalaisvaltiota vastaan olivat yleistymässä Saksassa.

  Die Zeitin mukaan Schuster myös varoitti juutalaisia AfD:stä, sillä he ”väittävät valheellisesti olevansa Israelin ystäviä”. Tämä oli viittaus siihen, että jotkut AfD:n poliitikot ovat julkeasti todenneet, että Saksa hyötyisi yhtä vahvasta rajakontrollista kuin Israel.

  Schuster, ZJD ja kaikki muut juutalaislobbyt Euroopassa ja Amerikassa kannattavat fanaattisesti Israelin rajakontrollia ja rodullisia kansalaisuuden myöntämisperusteita. Yhtä fanaattisesti he kuitenkin ovat vastaan, kun valkoiset tahtovat samaa.

  ETTÄ NÄIN TÄLLÄ KERTAA JA BILDERBERG OLI AIKOIINAAN MELKEIN TÄYSIN JUUTALAINEN NYKYÄÄN TAITAA TUOSTA VÄHÄISESTÄ MAILMAN JUUTALAIS MÄÄRÄSTÄ HUOLIMATTA OLLA AINAKIN 50% JUTIKOITA! KETKÄS TÄMÄN VALKOIHOISTEN KANSAN MURHAN TAKANA MAHTAA OLLAKAAN!

  https://www.youtube.com/watch?v=nvJBB02Yq1o

  Hitler a Hero | Exposing Holohoax | Jewish Bankers | ISIS |- Hidden Truth

  Plusääni(8)Miinusääni(1)
 2. Lauma idiootti -AKKOJA porras portaalta, siis MITÄ muuta ollenkaan odottaakaan kuin silkaa ripulipaskaa.
  Nämä sairaat akat ja juutaliset sionistit pitävät siitä huolen, että jokainen isänmaallinen suomalainen tosimies viruu tyrmässä vain sen vuoksi, että on: A) Etnisesti valkoinen. B) Rakastaa isänmaataan. C) Haluaa puollustaa maataan Islamilta. C) Haluaa taistella ylikansallisia (juutalaisia) korporaatioita vastaan.
  Tässä vain pääkohdat esiteltynä. Tuon ”roitsin” voisi lähettää Afganistaniin tai Saudi-Arabiaan, sekä muut tässä esiintyvät naiset palanpainikkeeksi.
  Ja vielä tästä idiotismista täytyy maksaa pakolla Yle-veroa.
  Ajaisi saman asian, jos mikki vietäisiin pikkutyttöjen hiekkalaatikon viereen, eikä ”laatu” kärsisi yhtään.
  ”Rauhanturvaajia”!!! Siis suomalaiset rauhanturvaajat katkoivat päitä, että saivat tuoda Mersun Suomeen.
  On sanomattakin selvää, että Ruotsissa ISIS-terroristeille on tarjolla vielä hulppeammat ”palkinnot” heidän palatessaan ”kotimaahan”.
  Kun viimeinenkin suomalainen sotaveteraani on kuollut, varat tullaan lyhentämättömänä luovuttamaan mahmuteille. Näin se hulluus menee, eikä sillä ole lakikorkeutta.

  Plusääni(14)Miinusääni(1)
 3. Katsokaa minkä näköiset HUORAT meitä luulee johtavansa!! Hyi helvetti mikä häpäisy kuten 101 vuotias isoisäni tapasi sanoa

  Plusääni(7)Miinusääni(0)
 4. Suvakkiuden synty

  Psykologiassa on sellainen käsite kuin kognitiivinen dissoluutio: mikään tosiasia, vastakkainen todistus tai perustelu ei saa ihmistä luopumaan ajattelutavastaan, jonka on vahvasti omaksunut.

  Miksi suurin osa ”suvakeista” on naisia? (huom. kaikki naiset eivät ole ”suvakkeja”!). Evoluutiobiologian mukaan naisilla ja miehillä on eri lisääntymisstarategia! Geenien vaihto on edesauttanut lajin säilymistä ja naisilla luontainen taipumus suosia etnisesti omasta taustastaan erovia (yksillölliset erot vaikuttavat myös). Tämä yhdistettynä ”käännä toinen poskesi”kristinuskoon, jonka arvopohjaan koko länsimäinen ajattelu nojaa ja naisten poikkeukselliseen vapauteen länsi-maissa, on johtanut uskomattoman naivien naissukupolvien syntyyn. Ilmainen koulutus, kukka kämmenellä kohtelu ja kunnioitus muilta tulevat ilman odotuksia. Miehillä on pakollinen armeija, jossa sitoutetaan arvoihin ja edellytetään vastapalvelusta yhteisölle. ”Suvakit” valmistuvat korkeakouluista ympäristö/kulttuurialoilta, ovat vaihdossa tavanneet etnisen poikaystävänsä, tuovat suomeen ja kehuvat terveydenhuoltoa, rauhaa, kaiken ”ilmaisuutta” ja menevät töihin kehitysapu/maailmanparannusjärjestöön…Ja kaikki tämä veronmaksajien pussista.

  ”Suvakkien” vähentymiseen vaikutettaisiin parhaiten sitouttamalla ja vaatimalla erityisesti nuorilta hyväosaisilta naisilta enemmän yhteiskunnan puolelta. Pakollinen armeija tai yhteiskunnallinen palvelus.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat