Yleisradio valehteli Magneettimediasta – ei suostunut perustelemaan väitteitään

Yleisradion toimittaja Johanna Vehkoo jatkaa jo päähänpinttymäksi muuttunutta taisteluaan Magneettimediaa vastaan. Vehkoon mukaan juutalaisia käsittelevät kirjoitukset ovat ”verkkohuijauksia”.

Vehkoo syyttää Magneettimediaa ”salaliittoteorioista”, joista vaarallisimpia ovat hänen mukaansa ilmeisesti ”USA- ja juutalaisvastaisuus”.

Kun Amerikka-kriittisyys oli vielä joitain vuosia sitten ”sosiaalisesti tiedostavan” länsimaalaisen merkki, on arvoliberalismin kriisi pakottanut Vehkoon tovereineen vannomaan silmät ummessa uskollisuutta tähtilipu(i)lle – ja vaatimaan samaa myös kaikilta tiedotusvälineiltä. Vehkoo kirjoittaa:

”Suomessa erityisesti Magneettimedia ja Verkkomedia.org ovat kunnostautuneet tällä saralla. Viime aikoina Magneettimedia on vähentänyt muita foliohattujuttujaan ja keskittynyt maailmanlaajuiseen juutalaisten salaliittoon.

Magneettimediaa kustantanut tavaratalokauppias Juha Kärkkäinen on saanut tuomion kansanryhmää vastaan kiihottamisesta. Nykyisin Magneettimedia tekee tiivistä yhteistyötä suomalaisten uusnatsien kanssa.”

Magneettimedia on viime vuosina haastanut lukuisia juutalaisia, poliitikkoja ja toimittajia perustelemaan, miksemme saisi kirjoittaa avoimesti esimerkiksi Israelin tai eri juutalaisjärjestöjen rikollisuudesta. Toistaiseksi kukaan ei ole suostunut vuoropuheluun.

Vehkoo ei suostunut vuoropuheluun

Vehkoon artikkelin julkaisemisen jälkeen pyysimme häntä sosiaalisessa mediassa kumoamaan artikkelimme ”Israelilaispoliitikko: ’Olemme siionin viisaita ja hallitsemme Amerikkaa’”, jossa kaikki Yle-toimittajan inhoamat teemat risteävät: juutalaisyhteisön poliittinen valta länsimaissa, valtamedian kaksinaismoralistinen tapa uutisoida juutalaispoliitikkojen rasismista sekä Yhdysvaltojen Israel-alisteisuus.

Vehkoo ei kuitenkaan suostunut kertomaan, mikä artikkelissa oli pielessä, ”foliohattumaista” tai ”huijausta”.

Valtamedian virallisen ”faktantarkastajan” ongelma oli se, että kaikki Magneettimedian lähteet olivat valtavirtaisia ja yhteiskunnallisesti arvostettuja: Haaretz, israelilaispoliitikot Yossi Sarid ja Uri Avnery, Helsingin Sanomat, Helsingin juutalaisten HaKehila-lehti, The Times of Israel, Johan Galtung, Aleksandr Solženitsyn ja niin edelleen.

Vehkoo ei vastannut.
Vehkoo ei vastannut.

Kyse ei siis olekaan siitä, että Magneettimedia käyttäisi epäuskottavia lähteitä tai valehtelisi. Ongelma on se, että Magneettimedia uutisoi poliittisesti epäkorrekteista ”vihatotuuksista”, jotka Vehkoo, Yle, HS ja kumppanit tahtoisivat vaieta kuoliaaksi.

Viimeisin esimerkki tästä saatiin eilen, kun Magneettimedia ja muut vaihtoehtomediat olivat ainoita lähteitä, jotka uutisoivat suomeksi Tukholman maahanmuuttajien väkivaltaisesta iskusta metroasemalle.

Foorumikirjoittelun tasoiset väsyneet ”foliohattu”-heitot kertovat mielipidemonopolistaan epätoivoisesti kiinni pitävien liberaalitoimittajien turhautumisesta.

 

Lue myös: Ylen köykäinen hyökkäys Magneettimediaa vastaan

10 kommenttia

 1. Taas se nähtiin… Hyvä teksti sinänsä, mutta loppukommentti…olipahan tyräpäinen pläjäys:

  ”Foorumikirjoittelun tasoiset väsyneet ”foliohattu”-heitot kertovat mielipidemonopolistaan epätoivoisesti kiinni pitävien liberaalitoimittajien turhautumisesta.”

  Mikä ihme siinä on, että niin kovasti pyritte saamaan uskottavuutta luettelemalla faktoja, jonka jälkeen pilaatte artikkelin kun ette malta pitää mölyjä mahassa. Annatte käsityksen, että juuri esittelemänne faktatkin ovat ’faktoja’, siis jollain tavalla pielessä, kenties vääristeltyjä, tai muuten vain intohimojenne turmelemia.

  Tietenkään kukaan ei lähde sellaisten kanssa kinastelemaan.

  Ensinnäkin on selvää, että aitoa keskustelua ei synny, jos jo lähtökohtaisesti asenteenne on keskustelu-/väittelykumppanistanne noin mitätöivä, tyyliin:
  ’Hei, olet mielipidemonopolistasi epätoivoisesti kiinni pitävä, turhautunut liberaalitoimittaja, mutta et uskalla kertoa mikä artikkeleissamme on pielessä’.

  Toiseksi – ja selvää tämäkin – häädätte maltilliset, vaikka vetoattekin hurmahenkiin. Ehkäpä haastamanne tahot itsekin ovat huomanneet tämän ja antavat teidän pilata oman asianne.

  Siinä siis risut. Ruusut tulevat siitä, että tiedän miten tuotte aitoja epäkohtia esille, mutta toivon siis kypsempää otetta niistä kertomiseen.

  Plusääni(4)Miinusääni(20)
  1. Minusta ihan hyvä loppu. Oikeesti kukaan ei jaksa enää tota läppää millä ei perustella yhtään mitään ja joka ei merkitse yhtään mitään. Tosi väsynyttä nonsenseä.

   Foliorullia ja salaliittoteoria kortteja heilutellaan, mutta millä perusteella? Ei millään. Valtamedian orjat ei vastaa mihinkään.

   Plusääni(21)Miinusääni(2)
  2. Mitä, tuo loppukaneettihan tiivisti koko kubletin juonen. Tuon sanan liberaali olisi tosin voinut laittaa hipsukoihin, mutta kysymyshän on kuitenkin siitä, että kuinka joku monopolibolshevismin kannattaja voi esiintyä monisyisenä liberaalina? Helposti, valehtelemalla kuin sika ilman minkäänlaista omaatuntoa. Ja sitä saman sukuista valetta tuntuu olevan koko valtavirta.

   Ensimmäisessä osiossa Vehkoo meni suoraan aika vaaralliselle alueelle puhellessaan konflikteihin liittyvistä väärennetyistä valokuvista. Tietenkään hän ei esittänyt epäilystä holokaustin todisteina esitettyjen valokuvien todenperäisyydestä, mutta asia jäi periaatteessa kellumaan. Siirtyessään Magneettimediaan hän pyrkii jälkikäteen ankkuroimaan holokaustivalokuvat totuudeksi. Kertaalleen periaatteessa kyseenalaistettu ja sittemmin ”todistettu” lisää uskottavuutta.

   Magneettimediaan suhtautuminen on tuo tavanomainen, jätetään itse asia sivuraiteelle ja oletetaan se lähtökohtaisesti epätodeksi ja pyritään todistamaan tuo väite keskittymällä asian esittäjän ja lukijoiden psyykkeeseen. Tämän jälkeen MM porukoiden vinksahtaneisuus pyritään todistamaan totuudeksi todistamattomilla holokaustivalokuvilla, jolloin todellisuudessa pyritään todistamaan holokaustivalokuvat todeksi MM:n oletetulla vinksahtaneisuudella. Koira jahtaa omaa häntäänsä ja hyvin tuntuu musta valkoisena tekevän kauppansa ja vielä komeaan ylihintaan.

   Eikö tuo markkinoimasi homogeeninen oppositio ole juuri kaikkein haavoittuvin, kun kaikki ajattelee samalla tavalla, jolloin yhdellä riitasoinnulla saadaan koko orkesteri kanveesiin. Todellisuudessa maailmantaloudellinen hallinto se varsin yhtäläinen on. He ovat valmistautuneet, mutta väkijoukon ajattelun moninaisuus saattaa aiheuttaa yllättäviä hankaluuksia.

   Plusääni(1)Miinusääni(3)
 2. Eikö valtamedian kannattaisi osallistua tai järjestää avoin keskustelu ko. asiasta ,jotta valhemedioiden valheet paljastuisi ? noin yksinkertaisesti ajateltuna. Eii tällaista sivuasioista saivartelua jaksa enää kukaan.

  Plusääni(14)Miinusääni(1)
  1. Loistava idea. Magneettimedian toimituksen pitäisi HAASTAA iltasanomat, iltalehti ja yle AVOIMEEN keskusteluun edustamiensa uutisten todenperäisyydestä. Olisi todella herkullista nähdä kuinka korruptoitunut valhemedia nolaisi itsenä, otan popcornit valmiiksi esiin.

   Eli ei muuta kun julkinen haaste valhemedialle, ja haasteen tiedottaminen MVlehden ym. sionisteista riippumattomien tiedotusvälineiden kautta!!!

   Plusääni(5)Miinusääni(2)
 3. Kommunistitoimittelijalla on luonnollisesti oma agendansa, jota hän ajaa kuin käärmettä pyssyyn…

  Plusääni(8)Miinusääni(1)
  1. Olisi mielenkiintoista tietää, kuinka paljon esim. Tampereen punayliopistosta toimittajiksi valmistuneita, viherkaavun alle piiloutuneita entisiä taistolais-kommunisiteja Ylessä on suoltamassa kulttuurimarxistista mädätys-, tällä hetkellä ennenkaikkea monikulttuuri-propagandaa – meidän maksanamamme meidän turmioksemme, maanpetturi-vallanpitäjien toimesta.

   Plusääni(10)Miinusääni(1)
 4. YLE ei valehtele ainoastaan MM-mediasta, vaan se kääntää myös presidentin puheet kieroon!

  Sensuroiko Yle presidentin puheesta noin 1 minuutin ja 18 sekunttia?
  http://mvlehti.net/2016/02/03/sensuroiko-yle-presidentin-puheesta-noin-1-minuutin-ja-18-sekunttia/

  YLEn uutisointiin ei voi luottaa. Kansalaiset eivät voi enää tehdä eroa siitä milloin YLE uutinen on faktapohjalla ja milloin se on valheellista. Valheeksi aletaan mieltää jokainen uutinen mitä se suoltaa.

  Kaikki YLEn ja muun ns. valtamedian uutisointi on syytä tarkistaa aina luotettavimmista uutislähteistä kuten MV ja MM lähteistä.

  Valheellinen uutisointi aiheuttaa jos mikä poliittisen uskottavuuden menetyksen ja siten demokratian kriisin. Asialle pitäisi tehdä jotakin.

  Plusääni(12)Miinusääni(1)
 5. Valtamedian valheellisuuden ja turmeltuneisuuden paljastaminen on ensimmäinen ja ehkäpä helpoin askel matkalla parempaan tulevaisuuteen.

  Valtamedia on kirjaimellisesti orwellmainen media. Sen palvelijat ovat sokeita todellisuudelle. He elävät maailmassa, jossa todellisuus esitetään sellaisena kuin sen halutaan olevan, ei sellaisena kuin se on.

  Lisäksi valtamedia luo tarinaa. Tämä on juutalaisille ja sionisteille aina ollut keskeisin tapa haalia valtaa: Luodaan tarina, jota muokataan siten, että se ajaa valtaeliitin etua. Englanniksi sana on ”narrative” ja törmäsin siihen vuosia sitten erään englantilaisen lehden mielipidesivuilla. Siellä avoimesti juutalaiseksi esittäytynyt nainen kirjoitti, kuinka ”on aivan sama, kuinka monta saksalaista tapettiin, koska he olivat kuitenkin kaikki natseja ja sodanjälkeinen ”narrative” (tarina) vaatii kaikkien natsien vainoamista ja tappamista”. Voiko sitä enää sen selvemmin sanoa? Tarina vaatii.

  Ja juuri nyt tarina vaatii, että kaikkia maahanmuuttokriittisiä pidetään natseina ja rasisteina. Tarina myös vaatii, että kaikki ”pakolaiset” ovat sittenkin sisimmässään lutuisia vainottuja ja meidän on uhrattava kaikki heidän edestään.

  YLE on tarinankertoja, YLE on kaukana tiedonvälityksestä.

  Kaikki uutiset suodatetaan ensimmäiseksi ”tarinasuodattimen” läpi: Onko uutinen sopiva tarinaan?

  Jos esim. Saksassa Zwickaun kaupungissa juuri maahan saapuneet ”pakolaiset” paskantavat ja onanoivat kaupungin uimahallin altaisiin, uutinen ei sovi tarinaan, sillä tarinan mukaan tällaisia ”pakolaisia” ei ole. Näin ollen tällaista tapahtumaakaan ei ole.

  Jos taas Zwickaun kaupungissa joku loukkaa ”pakolaisen” tunteita niin tämä on osa tarinaa ja siksi se muuttuu heti oikeaksi uutiseksi.

  Yleistäminen on osa tarinaa, jos se siksi katsotaan. Jokainen kebab-pizzeria-arabi on osa tarinaa, hän työllistyy, hän on uutinen. Sen sijaan raiskaaja-arabi ei ole osa tarinaa, siksi hän ei ole uutinen ja hän on yksittäistapaus. Kebab-pizzerian pitäjä taas on yleistetty niin, että oikeastaan kaikki raiskaaja-arabitkin ovat, tietenkin, helposti työllistyviä.

  Tarina on kaiken avain.

  Uutista ei ole, jos se ei sovi tarinaan.

  Jos esim. pakolainen sitten kiistatta tekee rikoksen, joka on oikea uutinen, niin tarina vaatii löytämään heti lieventäviä asianhaaroja ja yleistäminen on mahdotonta. Sen sijaan, jos tekijä on kantasuomalainen niin tarina vaatii, että missään tapauksessa lieventäviä asianhaaroja ei voi olla, varsinkaan jos uhri on ”pakolainen”. Itse asiassa tällöin tekijä pitää lynkata, koska tarina vaatii niin.

  Toimittaja onkin nykyään tarinankertoja. Toimittajat istuvat päivittäin valtamedian nuotiolla ja kertovat tarinoita ja paras tarinakertoja ylennetään ja toimittaja, joka perustaa kirjoitelmansa faktoihin, alennetaan.

  Elämme kirjaimellisesti pimeää keskiaikaa.

  Plusääni(8)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat