Ranskan veronmaksajilta kymmeniä miljoonia dollareita Amerikan juutalaisille

Samalla, kun Ranskan hallitus vainoaa holokaustia tutkivia ”mielipiderikollisia” ja myötäilee juutalaista terroristijärjestöä, syytää se veronmaksajien rahoja Amerikan juutalaisille, jotka valehtelevat kärsineensä ”holokaustista”.

Kuten aiemmin tänä vuonna Unkarissa, myös Ranskassa juutalaiset syyttävät rautatieyhtiöitä siitä, että ne olisivat sekaantuneet juutalaisten väitettyyn ”kansanmurhaan”. Unkarissa juutalaisten vaatimukset ovat kohdanneet kiivasta vastustusta, mutta Ranskassa jopa ”kansallismieliset” puolueet (kuten Front National) ovat yleensä sionistien tiukassa kontrollissa, joten aiheesta ei ole käyty lainkaan julkista keskustelua.

Juutalaisten johtama Barack Obaman hallitus kävi vuoden ajan ”neuvotteluja” Ranskan kanssa korvausrahojen maksamisesta. Ranskan veronmaksajat lahjoittavat Yhdysvaltojen vaatimuksesta 60 miljoonaa dollaria joukolle toisen maailmansodan aikana Euroopassa asuneille juutalaisia sekä heidän puolisoilleen ja lapsilleen. Sionistisen Washington Post –lehden mukaan kiristyshanke merkitsee suurta askelta Amerikan juutalaisille, jotka ovat jo kauan havitelleet ranskalaisten rahoja. Yhdysvallat aikoo palkita Ranskan hallituksen lahjoituksesta ja päästää ranskalaisten valtiollisen rautatieyhtiön amerikkalaisille markkinoille.

Ranskan valtiollinen rautatieyhtiö on jo aiemmin pyytänyt juutalaisilta anteeksi sitä, että se ei lopettanut toimintaansa toisen maailmansodan ajaksi. Amerikan juutalaiset ovat pommittaneet yhtiötä jo yli vuosikymmenen ajan ryhmäkanteilla. Kun juutalaiset eivät saaneet Ranskalta rahaa oikeusteitse, keskittivät he Washington Postin mukaan tarmonsa Yhdysvaltojen politiikan manipulointiin. Juutalaiset käyttivät lähes rajatonta poliittista vaikutusvaltaansa ja vaativat, että Yhdysvallat eristävät rautatieyhtiön markkinoiltaan, mikäli juutalaiset eivät saa himoitsemiaan miljoonia.

Stuart Eizenstat.
Stuart Eizenstat.

Juutalainen Stuart Eizenstat on Yhdysvaltojen ulkoministeriön virallinen holokaustineuvonantaja (tämä ei ole vitsi). Eizenstat vakuutti Washington Postille, että Yhdysvaltojen kongressi on antanut täyden tukensa juutalaisten korvausvaatimuksille. Ranskalaisten veronmaksajien rahojen jakamisesta juutalaisille tulee vastaamaan Yhdysvaltojen hallitus.

Eikä tässä vielä kaikki. Eizenstat kertoo, että Ranskan rautatieyhtiö painostettiin lisäksi maksamaan neljän miljoonan dollarin bonus sionistien holokaustimuseoille, muistomerkeille sekä kansallisille aivopesuhankkeille (”koulutusohjelmille”).

”Holokaustilla” on ollut sotienjälkeisessä Euroopassa useita poliittisia tehtäviä: Saksan väitetyn sotasyyllisyyden ”todistaminen”, rikollisvaltio Israelin politiikan oikeuttaminen, juutalaisten rikollisten suojeleminen, Euroopan nationalismin vastustaminen sekä juutalaisperäisen kulttuurimarxilaisen arvomaailman juurruttaminen. Lisäksi holokausti on tärkeä tulonlähde sekä Israelille että juutalaisille yksityishenkilöille – kansanmurhatarina merkitsee ilmaista rahaa.

 

Aiheesta lisää:

Kriittistä holokaustitutkimusta
Sylvia Stolz – ”holokaustin” nojalla vangittu asianajaja
Punaisen Ristin viralliset asiakirjat paljastavat ”holokaustin” huijaukseksi
Dokumentti holokaustin ristiriidoista
Juutalaista pedofiilia ei haluta vangita ”holokaustin” vuoksi
Dokumentti Treblinkan holokaustihuijauksesta
Juutalaisten holokaustin myytti 6 miljoonasta uhrista
Night Will Fall (2014) – uusi holokaustipropagandafilmi

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat