Amerikan juutalaisryhmät vaativat ”transseksuaalisia” vessoja julkisiin kouluihin

The Times of Israel uutisoi, että Amerikan juutalaisjärjestöt ovat yhdistäneet voimansa suuressa käymäläkeskustelussa. Juutalaisryhmien mukaan naisiksi itseään luulevien miesten on saatava vapaasti käyttää tyttöjen vessoja julkisissa kouluissa.

Juutalaisjärjestöt julkaisivat julkilausumansa sen jälkeen, kun hallitus ilmoitti käynnistävänsä joukon ”transseksuaalien oikeuksia” puoltavia uudistuksia. Juutalaisryhmien mukaan hallitus on oikealla asialla.

Hallitusta kannattamaan ovat asettuneet muun muassa reformijuutalaisten Religious Action Center, naisjärjestö National Council for Jewish Women sekä järjestäytyneeseen rikollisuuteen sotkeutunut sionistijärjestö Anti-Defamation League.

Yhdysvaltojen oikeus- ja opetusministeriöt julistivat toukokuussa, että julkista rahoitusta saavien koulujen on lopetettava ”sukupuoli-identiteettiin perustuva syrjintä” käymälöissä. Selkosuomella tämä tarkoittaa sitä, että naisiksi itseään väittävien miesten on annettava tunkeutua vapaasti tyttöjen vessoihin.

Juutalainen Religious Action Center antoi välittömästi julkisen tukensa hallitukselle ja ilmoitti:

”Kannustamme kaikkia julkisia kouluja noudattamaan hallituksen käskyä viipymättä ja kokonaisvaltaisesti. On tärkeää, että transsukupuoliset ja sukupuoli-identiteetistään epävarmat yksilöt saavat viimein ansaitsemaansa kunnioitusta.”

Hallitus on uhannut, että mikäli koulut eivät päästä miehiä tyttöjen käymälöihin, saattaa siitä koitua kalliita taloudellisia rangaistuksia. Käymälöiden lisäksi ”sukupuoli-identiteetistään epävarmat” on päästettävä myös kaikkiin suihkutiloihin ja muihin paikkoihin, joissa terveissä yhteiskunnissa vallitsee biologinen sukupuolierottelu.

Rabbi Jack Moline.
Rabbi Jack Moline.

Veronmaksajat rahoittamaan transumiesten rintasyöpähoitoja

Myös Interfaith Alliancea edustava juutalainen rabbi Jack Moline oli innoissaan hallituksen uhkavaatimuksesta. The Times of Israelin mukaan Interfaith Allianceen kuuluvat kaikki suuret amerikanjuutalaiset järjestöt.

”Sillä ei ole väliä, syrjivätkö amerikkalaiset transseksuaaleja oman typeryytensä takia vai siksi, että he ovat tulkinneet uskonnolliset opetukset väärin,” Moline totesi ja jatkoi: ”Julkisissa kouluissa ei ole sijaa millekään syrjinnälle.”

Oikeus- ja opetusministeriön lisäksi myös Yhdysvaltojen terveysministeriö on ilmoittanut kulttuurimarxistisista uudistuksista. Terveysministeriön mukaan vakuutusyhtiöiden on tästä lähtien otettava huomioon asiakkaat, jotka haluavat silpoa sukuelimiään ”korjatakseen sukupuolensa”.

Terveysministeriön mukaan lääkäreillä on myös velvollisuus hoitaa kansalaisia, jotka ovat ”syntyneet väärään kehoon”. Muun muassa transumiehet ovat valittaneet siitä, etteivät he ole saaneet tarpeeksi nopeasti hoitoa rintasyöpään. Hallitus tahtoo nyt korjata tämän ”epäkohdan”.

Juutalainen Bend the Arc –järjestö hurrasi omassa julkilausumassaan sekä opetus- ja oikeusministeriöiden että terveysministeriön uhkavaatimuksille.

Sairaus, ei elämäntapa

Timen artikkelin kirjoitti – yllätys yllätys – juutalainen Katy Steinmetz.
Timen kuuluisan transuartikkelin kirjoitti – yllätys yllätys – juutalainen Katy Steinmetz.

Maailmankuulun Johns Hopkins –sairaalan entisen johtavan psykiatrin, tohtori Paul R. McHughin mukaan transsukupuolisuus on mielisairaus ja siihen kannustaminen on sairauden ylläpitämistä.

McHughin mukaan länsimaissa yleistyneet ”sukupuolenvaihdokset” ovat todellisuudessa biologisesti mahdottomia. Hän syyttää sukupuolikirurgiaan suostuvia lääkäreitä mielenhäiriöiden tukemisesta.

Lääkärit ovat alkaneet median painostuksesta suhtautumaan transsukupuolisuuteen täysin ammattietiikkansa vastaisesti. The Wall Street Journaliin 2014 kirjoittamassaan artikkelissa McHugh toteaa, että on sairaalloista luulla, että olisi syntynyt ”väärään kehoon”.

Kukaan ei ottaisi vakavissaan ihmistä, joka väittäisi, että hänen ”olisi pitänyt” syntyä esimerkiksi joksikin eläimeksi. Kulttuurimarxilaisen lobbauksen vuoksi sukupuolisten häiriöiden paljastaminen on kuitenkin tulenarka aihe.

Artikkelissaan McHughs kertoo myös tilastoista, joiden mukaan sukupuolensa leikkauksella muuttaneiden ihmisten itsemurhariski on 20 kertaa suurempi kuin normaalien ihmisten.

Vanderbiltin yliopiston ja Lontoon Portmanin lastenklinikan tutkimuksessa taas selvisi, että lasten ”transsukupuoliset” ajatukset juontavat yleensä juurensa mielenvikaisiin aikuisiin, jotka projisoivat sukupuoliajatteluaan lapsiin.

 

Lue myös:

Miksi kirjoitamme juutalaisista 1, 2
Video: poliittisen korrektiuden ja kulttuurimarxismin historia
Magnus Hirschfeld ja homoliike
Hollywoodin pedofiiliverkostosta kohistaan jälleen
Video: Juutalainen europarlamentaarikko kehuu ahdistelleensa lapsia

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat