Eliitin vihaamaa Vastamedia-julkaisua saa edelleen!

Viime viikolla uutisoimme siitä, että Helsingin Sanomien toimittaja Juha-Pekka Raeste valehteli julkisesti, että Vastamedia-julkaisun jakaminen olisi nykyisten lakien nojalla rikos. Mistä eliitin vihaamassa julkaisussa on kyse?

Pohjoinen Perinne ry julkaisi viime keväänä 12-sivuisen Vastamedian, jota on jaettu julkisissa tapahtumissa ja suoraan kansalaisten koteihin joka puolella Suomea. Mikäli et ole saanut Vastamediaa vielä luettavaksesi, voit tilata sen ilmaiseksi TÄÄLTÄ!

Mikäli tahdot jakaa itsenäisesti lehteä asuinalueellasi, voit tilata kerralla vaikkapa 50 kappaleen paketin.

Kadulle.com myy edelleen myös keväällä 2015 julkaistua 88-sivuista paperista Magneettimediaa.

Vastamedia sisältää kolme Magneettimediassa aiemmin julkaistua artikkelia, jotka käsittelevät Euroopan siirtolaiskriisiä, valtamedian korruptiota ja kansallisomaisuuden ryöstöä. Toisin kuin Helsingin Sanomat valehtelee, poliisi ei ole koskaan epäillyt, että Vastamedia sisältäisi rikollista kirjoittelua.

Kätevästi tiiviissä koossa kulkeva Vastamedia on napakka tietopaketti aiheista, jotka itsenäiset suomalaismediat ovat nostaneet viime kuukausina esille ja jotka valtamedia on pyrkinyt epätoivoisesti sensuroimaan.

Vastamedian artikkelit ovat:

Vastamedia ei tyydy ottamaan kantaa suomalaista yhteiskuntaa vaivaaviin oireisiin, vaan julkaisu paneutuu poliittisten tautien perimmäisiin syihin. Artikkeleissa selvitetään, miksi Eurooppaan kohdistuva siirtolaispaine on kasvanut viime aikoina ja millaiset maailmanpoliittiset tekijät vaikuttavat esimerkiksi Syyrian ja Irakin ongelmien taustalla.

Lisäksi Vastamedia ottaa terävästi kantaa esimerkiksi suomalaisten metsien yhtiöittämistä ja sähköverkkojen myymistä vastaan. Kaiken kritiikin keskiössä on suomalainen valtamedia, joka on taantunut vallan vahtikoirasta hallituksen ja suurten pankkien propagandatorveksi.

vastamedia 2

Julkaisijan esittelyteksti:

Pankit, valtamedia ja lahjotut poliitikot demokratian hautajaisissa

Demokratia ja kansanvalta ovat kauniita käsitteitä. Koulujärjestelmä ja valtamedia kertovat meille, että Suomi on demokratia, jossa kansalaiset saavat rakentaa oikeudenmukaista yhteiskuntaa äänestämällä vaaleissa.

Mikäli päättäjät tekevät epäoikeudenmukaisia tai kansan tahdon vastaisia päätöksiä, tulevat he demokraattisessa järjestelmässä saamaan rangaistuksen viimeistään seuraavissa vaaleissa. Oletus on, että päätöstensä tueksi kansalaiset saavat puolueetonta yhteiskunnallista tietoa valtamedialta.

Lisäksi oletetaan, että kansalaiset ovat kansanedustajien ainut merkittävä sidosryhmä. Poliitikot noudattavat vaalilupauksiaan eivätkä tee kulissien takana salaisia ulkoparlamentaarisia sopimuksia pankkiherrojen kanssa.

Kun ”demokratia”-käsitteen ennakko-oletuksia aletaan eritellä, huomataan pian, että se on käytännössä kuollut kirjain. Kreikan esimerkki osoittaa, että Euroopan komissio, EKP ja Kansainvälinen valuuttarahasto eivät anna jäsenmaiden tehdä työllistävää talouspolitiikkaa, mikäli se merkitsee yritysten ja palkansaajien voimistumista monikansallisten pankkien kustannuksella.

Eurooppalaiset ovat käyneet erityisen kyyniseksi ”demokratiaansa” syksyn pakolaiskriisin puhjettua. Lontoon kaltaisissa kaupungeissa valkoinen alkuperäisväestö on joutunut jo vähemmistöasemaan. Oikeuspoliittisen tutkimuslaitoksen mukaan Lähi-idän ja Afrikan siirtolaiset raiskaavat 17 kertaa valkoisia useammin. EU toteuttaa käytännössä väestönvaihtopolitiikkaa, johon se ei ole pyytänyt äänestäjiltä lupaa. Rajansa sulkemista suunnittelevia jäsenmaita on uhattu kovilla pakotteilla. Emmekö me äänestäjät saakaan päättää kotimaamme poliittisista avainkysymyksistä? Minne katosi kansanvalta?

Pohjoinen Perinne ry päätti julkaista tämän vapaaehtoislahjoituksin kustannetun Vastamedia-julkaisun yhteistyössä riippumattomien kansalaismediojen kanssa. Koemme nimittäin, että Suomi on syöksymässä ennennäkemättömään kriisiin. EU on tehnyt selväksi, että parlamentaarisesti me emme voi estää katastrofin syntyä. On turvauduttava siis muihin valistuksen ja kansalaisvaikuttamisen keinoihin.

Esittelemme seuraavissa kolmessa artikkelissa Suomen tulevan kriisin taustat. Osoitamme, kuinka pankit, valtamedia ja korruptoituneet poliitikot ovat valehtelemalla, kiristämällä ja lahjomalla estäneet kansanvallan toteutumisen.

Artikkelit on julkaistu alunperin Magneettimedian verkkosivuilla. Ne eivät ole ”poliittisesti korrekteja” eivätkä kunnioita tabuja. Tabut on nimittäin pystytetty suojelemaan nykyisiä vallanpitäjiä. Poliittisesti mielenkiintoista ei ole se, mistä käydään avointa julkista keskustelua vaan se, mistä ei saa puhua.

Liitteen nimi ”Vastamedia” on alkujaan Yleisradion kehittämä halventava nimitys itsenäisille kansalaismedioille, jotka eivät ole alistuneet eliitin äänitorviksi. Tahdomme kuitenkin kaapata ”Vastamedia”-haukkumasanan ja tehdä siitä voimavaran!

Mediamonopoli tulee parjaamaan tätäkin julkaisua ja väittämään sitä sisällöltään valheelliseksi. Esitämme kuitenkin valtamedialle haasteen: suun soittamisen sijaan keskittykää kerrankin faktoihin. Jos julkaisussa on ”virheitä” tai ”valheita”, osoittakaa ne selvästi. Jos ette kykene niitä osoittamaan, älkää valehdelko kansalle. Sisältömme ei muutu ”valheelliseksi” vain siksi, ettei se satu miellyttämään vallanpitäjiä.

Toivotamme siis avartavaa lukuhetkeä! Vapaan tiedottamisen puolesta!

 

Toimitus

4 kommenttia

 1. Peukkuja Vastamedialle! Luen julkaisun aina kun saan sen käsiini! Menestystä hyvälle lehdelle ja medialle! Isänmaalliset kansalaiset: Ei anneta periksi vieraalle vallalle ja Suomen laittomalle EU-nukkehallitukselle! ELÄKÖÖN VOITTO!

  Plusääni(42)Miinusääni(0)
 2. Kannattaa kaikkien tilata jaettavaksi! Itse tilasin juuri 100 kpl.

  Plusääni(18)Miinusääni(0)
 3. Tärkeä uutinen sananvapauteen liittyen.

  Perjantaina 30.9 kello 12.30-16 järjestetään Helsingissä mielenosoitus Ilja Janitskinin, MV-lehden ja sananvapauden puolesta. Helsingin Oikeustalon läheisyydessä (Porkkalankatu 13) kokoonnutaan puolustamaan sananvapautta.

  Ilja Janitskin perusti MV-lehden kaksi vuotta sitten Espanjassa. Koko lehden olemassaolon ajan hän on asunut Espanjassa, joten pääpaikka on julkaisuja koskevan lainsäädännön mukaan ollut koko ajan Espanja.

  Myös palvelimet ovat aina sijainneet Suomen ulkopuolella.

  Ensin lukijat yritettiin karkottaa mustamaalaamalla MV-lehteä koko Suomen valtamedian voimalla. Se ei toiminut.

  Seuraavaksi MV-lehden julkaisu yritettiin estää väittämällä, että MV-lehti syyllistyy rikoksiin, kuten kunnianloukkaukseen. Asia vietiin Helsingin käräjäoikeuteen, mutta tuomari ei nähnyt syytä keskeyttää nettijulkaisun saatavuutta.

  Nyt Helsingin poliisi vaatii perjantaina Helsingin käräjäoikeudessa MV-lehden päätoimittajan Ilja Janitskinin vangitsemista poissaolevana.

  Suomi ei ole se Suomi, josta suomalaiset lukevat päivittäin valtamediasta, eikä se ole se Suomi, josta ulkoministeriö ja Suomen verovaroilla ylläpidettävä propagandalaitos Yle välittävät auvoista kuvaa ulkomaille.

  Suomi on se Suomi, josta MV-lehti kertoo. Ja valtaapitävien mielestä sitä totuutta ei saa kertoa.

  Sen takia MV-lehden päätoimittaja halutaan tuomiolle kieroin ja keksityin syyttein: jotta MV-lehti lopettaisi totuuden kertomisen.

  Sananvapaus on kaiken perusta. Ilman sitä ei ole käytännössä muitakaan vapauksia ja oikeuksia.

  Tulkaa paikalle Helsingin Oikeustalon läheisyyteen perjantaina 30.9 klo 12.30-16.

  On parempi osoittaa rauhanomaisesti mieltä sananvapauden puolesta ja säilyttää sananvapaus kuin äänestää kiväärillä mikäli sananvapaus menetetään. Mikäli sananvapautta ei ole on vaarana että maa ajautuu sisäiseen aseelliseen konfliktiin ja väkivallan kierteeseen.

  http://mvlehti.net/2016/09/27/mv-lehden-paatoimittaja-ilja-janitskin-poliittisen-vainon-kohteena/
  http://mvlehti.net/2016/09/28/janitskinin-mv-lehden-ja-sananvapauden-puolesta-mielenilmaisu-perjantaina/

  Plusääni(17)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat