Helsingin Sanomien toimittaja valehteli: Vastamedian jakaminen on Suomessa rikos!

Patologisesta valehtelusta tunnettu juutalaisomisteinen Helsingin Sanomat jatkoi eilen valehtelua Suomen kansallismielisistä. HS-toimittaja Juha-Pekka Raeste väitti, että Vastamedia-julkaisun levittäminen on jo nyt Suomessa rikos.

Raeste esitti kummallisen syytöksen perussuomalaisten järjestämässä Tuumaustunti-tapahtumassa. Raeste ja monet muut vihamielisen eliitin edustajat presidentti Niinistöä myöten yrittävät pelotella kansan hiljaiseksi valehtelemalla, että maahanmuuttokriittisen materiaalin jakaminen olisi nykyisten lakien nojalla rikos.

Raeste haastatteli Tuumaustunnilla europarlamentaarikko Jussi Halla-ahoa, jolta toimittaja yritti tiukata mielipiteitä Helsingin parin viikon takaiseen välikohtaukseen liittyen. Raeste rinnasti maahanmuuttovastaiset kansalaisjärjestöt huumeliigoihin yrittäessään lietsoa uutta puhtia Jimi Karttusen kuolemaa ympäröivään mediahysteriaan.

Raesteen mukaan Helsingin keskustassa jaettiin Karttusen epäillyn pahoinpitelyn aikana ”rasistista tietoa” ja syyllistyttiin näin ”kiihottamiseen kansanryhmää vastaan”:

”Rasistisen tiedon levittäminen on sinänsä jo rikos. Siis he levittivät siellä esitteitä, joissa tota oli rasistiseen, rasistisuuteen yllyttämistä, minkä tiedät, että se on kiihottamista kansanryhmää vastaan. Eli sinänsä he olivat tekemässä laitonta tekoa.

Sananvaihdosta ei selvinnyt, valehteliko Raeste pahantahtoisuuttaan vai typeryyttään. Lehti, jota Helsingissä jaettiin, oli Vastamedia, joka ei sisällä yhtään rikosoikeudessa tuomittua tekstiä.

Lehdessä ei kannusteta rikoksiin eikä tehdä negatiivisia yleistyksiä mistään ihmisryhmästä esimerkiksi syntyperän perusteella. Miten Helsingin Sanomien toimittajalla on otsaa valehdella lehden sisällöstä?

Myös Suomessa jaettiin sodan aikana Poundin epäusko valtamediaan.
Suomalaisen pilapiirtäjän näkemys Helsingin Sanomista 1930-luvulla.

Helsingin Sanomat tehtailee mielikuvitusrikoksia politiikkansa tueksi

Vastamedian artikkelit käsittelevät Euroopan pakolaiskriisin talous- ja maailmanpoliittisia syitä, Suomen valtamedian korruptiota sekä Suomen kansallisomaisuuden kauppaamista ylikansallisille pankeille.

On selvää, että teemat suututtavat HS:n toimittajia, mutta niiden väittäminen rikollisiksi on vain ja ainoastaan säälittävää.

Helsingin Sanomat keksii siis uusia rikoksia omasta päästään yrittäessään tehdän ”äärioikeiston uhan” olkinukestaan uskottavamman näköisen keskivertokansalaisten silmissä.

Valtamedian kaksinaismoralismi nousi eilen jälleen puheenaiheeksi, kun Suomen Uutiset muistutti, kuinka erilainen eliitin reaktio oli, kun somalimaahantunkeutujat murhasivat muutamia vuosia sitten upseerin Helsingin rautatieasemalla.

Upseerin murhanneet somalit saivat vain ehdollisen tuomion, vaikka he olivat potkineet toistuvasti maassa makaavaa suomalaisuhriaan päähän. Karttusen ”pahoinpitely” oli sen sijaan poliisin mukaan yksi rintaan kohdistunut potku, jonka Karttunen kärsi syljettyään mielenosoittajia kohti.

Mikäli Helsingin Sanomiin on uskominen, somaliväkivalta vaan on jotenkin parempaa.

 

Lue myös: Poliisi ja valtamedia esittävät: väkivaltaa suvaitsevaisuuden nimissä

6 kommenttia

 1. Siinä missä lehmä märehtii, juutalainen laskettelee luikuria, joka on lopputulokseltaan sitä mitä tulee sitten kun lehmä on kaiken opulta MÄREHTINYT.
  Juutalaiset haluavat sensuroida maailmasta kaiken, paitsi sen mitä juutalaiset sanovat/kirjoittavat.
  He eivät ole vielä toistaiseksi onnistuneet syyttämään ITSEÄÄN antiseminismistä. Vai ovatko?

  Plusääni(29)Miinusääni(0)
 2. HS:n toimittajat, YLE:n toimittajat ja esim. Bonnierin Talmud-toimittajat ovat VIHOLLISIA. He edustavat käytännössä globaalieliittiä, he ovat sen toimiva, verinen käsi.

  Nämä kansanviholliset istuvat hyväpalkkaisissa toimissaan bunkkereissaan ja heillä on vain yksi työ: MEIDÄN TUHOAMISEMME. Se on heidän ainoa tehtävänsä tässä elämässä.

  Jos he saavat tahtonsa läpi, tulevat sukupolvet joutuvat elämään Suomessa, jossa kantaväestö on vähemmistössä; kaupungit, autot ja rakennukset palavat 24/7, kun maa vajoaa kolmannen maailman Kongoksi; koulutus romahtaa; joka neljäs ruotsalaisnainen raiskataan jo elämässään ainakin kerran.

  Tämä luetaan näiden HUORAAVAN ELIITIN jäsenten rikokseksi.

  Heitä odottaa ceausescut. Siinä kaikki.

  Plusääni(24)Miinusääni(0)
  1. Samasta syystä (1. Moos. 6:5-7) Jumala TUHOSI koko muinaisen ihmiskunnan vedenpaisumuksessa Nooan väkeä lukuun ottamatta. Ei tässä mitään uutta ole.

   1. Moos. 6:5-7: ”Mutta kun Herra näki, että ihmisten pahuus oli suuri maan päällä ja että kaikki heidän sydämensä aivoitukset ja ajatukset olivat kaiken aikaa ainoastaan pahat, niin Herra katui tehneensä ihmiset maan päälle, ja hän tuli murheelliseksi sydämessänsä. Ja Herra sanoi: ’Minä hävitän maan päältä ihmiset, jotka minä loin, sekä ihmiset että karjan, matelijat ja taivaan linnut; sillä minä kadun ne tehneeni'” (1. Moos. 6:5-7).

   Eikä teitä ainoastaan nyt tuhota, teidät heitetään myös ikuiseen helvettiin syntienne vuoksi. Jumalan viha on ajanut nuo vitsaukset yllenne. Jumalan viha siis olisi saatava lepytettyä, ja siihen on valmis välinekin: Jeesus Kristus eli syntien anteeksiantamus.

   Plusääni(11)Miinusääni(9)
 3. Helsingin Sanomat käy kuolinkamppailua.

  Se on oli pakko muuttaa sanomalehti tabloid muotoon. Seuraavaksi se joutuu kokonaan luopumaan paperilehtiversiosta. Tämän jälkeen sen nettijulkaisu joutuu todella ahtaalle koska nuorempi sukupolvi ei varmasti maksa tuollaisesta skeidasta. Verkkohesari on tuhoon tuomittu.

  Paha saa palkkansa.

  Plusääni(21)Miinusääni(0)
 4. Toimittelija Raeste on pelkkä punapolitrukki. Ei mikään ammattitaitoinen journalisti. Sanoisin että toimittelija Raeste on ammattivalehtelija.

  Plusääni(11)Miinusääni(1)
 5. Jos upseeri olisi ollut minun tuttuni tässä maassa eläisiä tuhat somalia vähemmän!!

  Vitun röyhkeet siat kuinka kehtaavat!! Tätähän he haluavat tahallista vastakkain asettelua!! Mites tuo albert pike näyttäisi 3 mailmansota ennustus muslimien ja valkoisten kristittyjen välillä osuvan aika oikeaan!!

  http://eliitinesoteerisetsymbolit.blogspot.fi/2014/11/vapaamuurarit-ja-kasimerkit-osa-1.html

  Vapaamuurarit ja käsimerkit – osa 1

  Yllä olevassa linkissä löytyy todella pätevää tietoa maanpettureista!!

  Plusääni(4)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat