Juha Ahvio pyrkii kiistämään George Sorosin Israel-rakkauden

Teologian tohtori Juha Ahvio kirjoitti eilen juutalaismiljardööri George Sorosiin liittyvistä tietovuodoista. Ahvion mukaan Soros käy ”antisionistista kamppailua” Israelia vastaan. Ahvio ei mainitse, että Soros rahoittaa aktiivisesti sionistista toimintaa.

Artikkelissaan ”Miljardööri George Sorosin säätiöverkosto rahoittaa globalistista vallankumousta” Ahvio kirjoittaa monista tärkeistä Sorosin pakkomonikulttuurisuuskampanjaan liittyvistä löydöistä. Ahvion mukaan juutalaismiljardöörin aatteet ovat porautuneet lobbauksen ansiosta syvälle EU-komission valtarakenteisiin:

”Todellisuudessa maailma ei kuitenkaan epämääräisen satunnaisesti ’muutu’, vaan maailmaa aktiivisesti ja täysin päämäärätietoisesti pyritään muuttamaan. Keskeisiin tämänhetkisiin maailmaa aktiivisesti muuttamaan pyrkiviin inhimillisiin vaikuttajiin lukeutuu miljardööri George Soros säätiöverkostoineen. […]

Soros-henkisellä ’edistyksellisyydellä’ eli avoimet rajat -vasemmistoradikalismilla on lojaaleja ja luotettavia yhteistyökumppaneita paitsi EU-parlamentissa myös EU-komissiossa, jonka puheenjohtaja Jean-Claude Juncker totesi joitakin päiviä sitten, että valtioiden väliset rajat ovat ’huonoin keksintö, minkä poliitikot ovat koskaan tuottaneet’, kuten ilmenee Warren Massin artikkelista ’EU President Junker Calls Borders ’Worst Invention Ever Made’’ The New American -julkaisussa 23.8.2016. ”

Kuten Magneettimedia on jo aiemmin kirjoittanut, Ahvion sokea piste on aina ollut juutalaistaustaisten aktivistien ja sionismin rooli maailmanpolitiikassa. Tämän vuoksi hän joutuu esimerkiksi vakuuttelemaan, että Soros ei ole ”aito” juutalainen vaan siteensä sionismiin katkaissut luopio:

”Soros on luonnehtinut itseään ateistiksi. Hän on vakaumuksellinen Israelin, sionismin – kuten kaiken muunkin kansallismielisyyden – ja Israelia puolustavien juutalaisorganisaatioiden kuten AIPAC:in kriitikko. […]

Merkille pantavaa on sekin, että tuoreet dokumenttivuodot osoittavat Sorosin käyvän useilla eri rintamilla jatkuvasti vahvaa antisionistista kamppailua Israelia ja sen oikeistosionistista itseymmärrystä vastaan.”

Ahvio rinnastaa artikkelissaan Israel-kritiikin kansainvälisen finanssikriisin synnyttämään Occupy Wall Street –liikkeeseen, jota hän kutsuu ”kapinoinniksi”.

Suhtautuuko Ahvio Wall Streetin vastustamiseen nihkeästi siksi, että finanssikriisin rikolliset pääarkkitehdit Lehman Brothersista Goldman Sachsiin, Bear Stearnsiin ja AIG-vakuutusyhtiöön olivat kaikki juutalaisessa johdossa (ja juutalaisiahan ei saa kritisoida)?

Soros rahoittaa sionistijärjestöä!

Kun Soros-vuodot tulivat julki, arvasimme, että sionistit pyrkivät vähättelemään miljardöörin etnisiä taustoja vetoamalla siihen, että Soros on kritisoinut joitain Israelin äärimmäisistä ihmisoikeusrikoksista.

Julkaisimme siksi artikkelin ”Juutalaisen Israel-kritiikin ongelma”, jossa todetaan:

”Moni on ihmetellyt sitä, miksei vaikutusvaltainen juutalaisaktivisti Soros kannata Israelin äärisionistista Likud-pääministeripuoluetta.

Monet ’maahanmuuttokriittisiin’ piireihin eksyneet Israelin ystävät ovat jopa väittäneet, että Soros on ’tyypillinen antisionisti’, koska juutalaismiljardööri on rahoittanut Israelin sortopolitiikkaa symbolisesti vastustavia hankkeita.

’Maahanmuuttokriittisten’ sionistien logiikan mukaan Sorosin rakkaus monikulttuurisuutta kohtaan ei siis johdukaan hänen juutalaistaustastaan vaan ’vasemmistolaisesta antisionismista, joka pyrkii tuhoamaan konservatiiviset länsimaiset arvot’. Tämä on kuitenkin pelkkää propagandaa.

Vaikka Israel on perustettu täysin laittomasti ei-juutalaisilta ryövätylle alueelle, ei Soros ole kyseenalaistanut juutalaisvaltion olemassaolon oikeutusta. Sen sijaan hän on antanut rahaa hankkeille, jotka puhdistavat kansainvälisen juutalaisyhteisön imagoa, jonka Israelin röyhkeimmät sotarikokset ovat tahrineet.

Soros ei vaadi Israel lakkauttamista; hän vain toivoo, että palestiinalaisten sortoa peiteltäisiin nykyistä paremman julkisuudenhallintastrategian avulla. Tämä on suosittu linja monissa suurissa vasemmistojuutalaisissa järjestöissä, ja olemme sivunneet aihetta muun muassa kirjoituksissamme ’Valheet, joilla Israelin rikokset oikeutetaan’, ’Yhdysvallat: juutalainen vasemmistolobby voimistuu oikeiston kustannuksella’, ’Lääkäri Antti Heikkilä kirjoittaa lännen poliittisesta korruptiosta’ sekä ’Miten sionistit selviävät valheistaan’.”

sorosisrael

Soros on Noam Chomskyn ja Max Blumenthalin tavoin arvoliberaali juutalainen, joka pitää palestiinalaisten sortoa julkisuusongelmana Israelille. Kukaan heistä ei kuitenkaan halua kumota Israelin statusta etnisestä määriteltynä juutalaisvaltionta.

Soros onkin sanonut kuuluisassa haastattelussaan: ”Olen juutalainen ja tunnen suurta sympatiaa muita juutalaisia kohtaan ja toivon syvästi, että Israel selviää.” Lisäksi Soros on rahoittanut avokätisesti sionistista J Street –järjestöä.

On siis puhdasta propagandaa väittää, että Soros kävisi ”sotaa” Israelia vastaan. Likud-pääministeripuolueen kritisointi ei ole sionismi- eikä Israel-kritiikkiä.

 

Lue myös: Yhdysvaltojen valtamedia sensuroi Soros-vuodon

1 kommentti

  1. Tämä on varmaan yksi syy sille miksi luterilaisesta seurakunnasta ihmiset pakenevat kauhuissaan. Valehtelu ja totuuden vääristeleminen ei ole ihmisille luonnollista. Sitä harrastavat henkisesti häiriintyneet. Ne pitävät sitä normaalina.

    Plusääni(8)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat