Exit-strategia pettureille

Saksa – Euroopan unionin keskellä sijaitseva maa ja sen talouden voimanlähde – on kuin musta aukko. Seitsemänkymmentä vuotta kansallissosialismin luhistumisen jälkeen, maa on vieläkin miehitetty. Se on Yhdysvaltojen sotilaallisen ja poliittisen vaikutusvallan alaisena.

Kansallinen lehdistö, josta käytetään kansanomaisesti nimitystä Lügenpresse (valehteleva lehdistö), toistaa uskollisesti Washingtonista käsin asetettua linjaa. Saksan selkärangattomat poliitikot, jotka on uudelleennimetty kansanedustajista (Volksvertreter) kansanpettureiksi (Volksverräter), eivät ole yhtään sen parempia. Olemme kykenemättömiä havaitsemaan mitä oikeasti tapahtuu. Venäjän pääministeri Sergei Lavrovin sanoin, Euroopan unioni on “tekee itsemurhan” päästämällä Lähi-idän miehittäjälaumat sisään.

Muistatko, milloin viimeksi näit kiiluvasilmäisen miehen, jolla on omituiset vaatteet sekä massiivinen kyltti kaulansa ympärillä, jossa lukee “Loppu on lähellä”? Olet voinut ajatella, “Kuinka naurettavaa ja säälittävää!” Mieti nyt tilannetta, jossa kotimaasi on muuttunut vain muutaman viikon aikana pisteeseen, jossa päädyt aivan samaan johtopäätökseen kuin hän. Yhtäkkiä hänen lähestymistapansa saattaa jopa tuntua järkevältä. Kun suurin osa ympärilläsi olevista sairastuu erikoislaatuiseen tautiin, mikä johtaa hulluuteen nopeammin kuin pahinkaan zombie-epidemia, et välttämättä keksi toimivampaa strategiaa.

Minulle kävi juuri näin. Kuten monet tietävät, juuri tällä hetkellä, juuri täällä, viennin ja demokratian mallimaassa, Saksassa. Tolkun ihmiset tuntevat olevansa eristyksissä ja avuttomia mielipuolisten poliitikkojen edessä. Vihamielinen lehdistö, toimintakyvyttömät yhteisöt ja valtava, reagoimaton tavallinen kansa ei edes käsitä mitä on tapahtumassa. Puhun tietenkin niin sanotusta “pakolaiskriisistä”. Mutta koska jopa kyseisen termin käyttö on meidän kannaltamme haitallista, kutsun sitä siksi mistä todellisuudessa on kyse – Euroopan vastaisesta sodasta, jota käydään invaasion avulla. On elinarvoisen tärkeää kutsua asioita niiden oikeilla nimillä, koska tämä erottaa ystävät vihollisista.

Mutta vielä tärkeämpää on ymmärtää miksi kyseessä on nimenomaan sota, eikä pakolaisten aiheuttama kriisi. Tapahtumien kulku viittaa monilta osin sotilas- tai tiedusteluoperaatioon.

Aivan aluksi, tarkastellaan ajoitusta ja mittakaavaa. Tilanne alkoi syyskuun tienoolla, ja alle kahden kuukauden aikana se jo uhkaa Euroopan vakautta, siinä määrin että jopa Euroopan “johtajat” puhuvat Euroopan unionin hajoamisesta. Luotettavia lukuja ei ole saatavilla, mutta Saksan hallitus arvioi että “pakolaisia” on saapunut jotakuinkin miljoonan ja kahden väliltä, eli todellinen lukumäärä on todennäköisesti paljon suurempi. Lähes kaikille leireille on ahdettu enemmän ihmisiä kuin kerrotaan. Osa kunnista on joutunut ottamaan vastaan enemmän “pakolaisia” kuin mitä heillä on asukkaita, jossain määrä on jopa kaksinkertainen. Seuraavan vuoden arvio on jotain kahden ja viiden miljoonan “pakolaisen” väliltä.

Kysy itseltäsi, miksi miljoonat miehet (ylivoimainen enemmistö on nuoria miehiä) ovat yhtäkkiä ja yhdessä tuumin päättäneet jättää perheensä, maansa ja matkata tuhansia maileja, määränpäänä joko Saksa, Itävalta tai Ruotsi, sivuuttaen kaikki turvalliset maat matkan varrella? Ketkä ovat kertoneet kaiken olevan sen arvoista? Mistä he ovat saaneet rahat? Miksi heitä ei ole edes yritetty pysäyttää minkään maan rajalla? Miksei maahantulo alkanut aikaisemmin? Loppujen lopuksi, Lähi-itä on ollut sotatilassa vuosien ajan – siitä lähtien, kun Yhdysvallat päätti “viedä demokratiaa” 9/11 varjolla. Kuinka näin voi käydä vain muutaman päivän, tai korkeintaan viikon, aikajänteellä. Lähettivätkö ensimmäiset satatuhatta viestin lopuille, että kaikki on hyvin ja että hekin voivat tulla? Jos kyllä, miten?

Toiseksi, katso tyypillistä “pakolaista”. Miksi kaikki ovat hyvinsyöneitä, hyvin pukeutuneita, itsevarmoja nuoria miehiä, vailla merkkejä stressistä tai vastoinkäynneistä? Miksi he ovat jättäneet perheensä? Tietävätkö he, että heidän vaimonsa ja lapsensa voivat tulla myöhemmin perässä? Jos näin on, miten? Miksi nämä miehet eivät jää taistelemaan ja yritä pelastaa maataan? Miksi jokaisella on korkealaatuinen matkapuhelin, johon on ladattu näennäisen rajattomasti puheaikaa? On selvä, että “pakolaisia” on ohjeistettu aivan kaikista etuuksista joita he voivat vaatia, ja kuinka niitä haetaan, joten he ovat röyhkeitä ja heistä tulee väkivaltaisia jos asiat eivät mene halutulla tavalla. He vaativat jopa kalliita lääketieteellisiä toimenpiteitä, jotka myönnetään heille, ja jota he pitävät itsestäänselvyytenä.

Miksikö? Näiden ihmisten taustoja ei tarkasteta – ymmärrettävistä syistä, ei ole aikaa suorittaa yli kymmentä tuhatta taustaselvitystä päivässä. Kuten kaikki tiedämme, joukossa voi olla rikollisia, palkkasotilaita ja terroristeja. Osalla on myös vakavia tauteja, kuten hepatiittia, tuberkuloosia ja jopa ruttoa. Kukaan ei tilastoi näitä tapauksia, kukaan ei rekisteröi heitä, eikä heidän liikkumistaan rajoiteta. Ne, jotka rekisteröityvät, käyttävät väärennettyjä Syyrian passeja, joita jaetaan Turkissa kuin karkkia, jopa mustille afrikkalaisille, jotka eivät muistuta vähääkään syyrialaista. Kymmenet tuhannet “pakolaiset” ovat “kadonneet” leireiltä, osa on jopa pysäyttänyt erikoisjunakuljetuksen puolivälissä matkaa, nykäisten hätäjarrusta ja juosten metsään. Minne ja miksi – kukaan ei tiedä. Kukaan ei kysy kysymyksiä, mutta on selvä, että olemme menettäneet otteemme Euroopan alueesta.

Kolmanneksi, vaikka kyseessä olisi oikea pakolaiskriisi, miksi Saksan tai eurooppalaisten hallitusten käytännöissä ei ole mitään järkeä? Ja miksi lehdistö on jatkuvasti ja yhtenevästi käytäntöjen kannalla, ja avoimen vihamielinen eurooppalaista kantaväestöä kohtaan? Jos miljoonien täytyy lähteä välittömän vaaran vuoksi, on olemassa lukuisia tapoja auttaa heitä, vaarantamatta Euroopan vakautta tai pilaamatta lukuisia valtiontalouksia. Mutta sen sijaan että keskusteltaisiin mitä tehdä, kuinka tehdä ja kuinka rahoitus järjestetään, suunnitelma vaikuttaa ennaltamäärätyltä, päätetyltä ja lukkoon lyödyltä pitkän aikaa sitten.

Poliittinen “ratkaisu” tarkoittaa jokaisen saksalaisen, itävaltalaisen ja ruotsalaisen kaupungin ja kylän täyttämistä henkilöillä, joiden alkuperää tai tarkoitusperiä ei tunneta. Lehdistön suojelee sivustaa ja puolustaa toimenpiteitä aliarvioimalla tulijoiden lukumäärän ja vaikenemalla “pakolaisten” suorittamista rikoksista, samalla kiroten ja demonisoiden kaikki asiaa vastustavat. Jokainen hallituksen haara, kaikki viranomaiset ja puolueet seisovat rinta rinnan lehdistön kanssa, runnoen läpi tätä agendaa vastoin kansalaisten tyytymättömyyttä, ja siitä huolimatta, että kyseessä on lainvastainen toiminta. Sensuuri, propaganda, vihapuhe, herjaaminen ja perusoikeuksien avoin hylkääminen niiltä, jotka vastustavat vallitsevaa tilannetta, on räjähtämässä käsiin tällä hetkellä. Parhaana esimerkkinä Saksan varakansleri Sigmar Gabrielin lausunto, jonka mukaan ne saksalaiset, ketkä kehtaavat vastustaa vallitsevaa hulluutta, ovat “tuholaisia”.

Kuka tahansa vastustaakaan mitään pakolaisiin liittyvää hallituksen toimenpidettä tämän päivän Saksassa, hänet tullaan leimaamaan äärioikeistolaiseksi, viharikolliseksi ja uhaksi yhteiskunnalle. Osa nostetaan esille ja lynkataan julkisesti mittavilla lokakampanjoilla. Viimeisimmäksi uhriksi päätyi kirjailija Akif Pirinçci, hänen pidettyään puheen PEGIDA-mielenosoituksessa. Syytökset perustuivat esitettyjen faktojen häpeilemättömään virhetulkintaan.

Jopa kaikkein rauhanomaisin protesti uhataan kieltää välittömästi (mutta kaikesta huolimatta suurin osa saa luvan). Jokainen puhe tai julkaisu, jossa puhutaan maanpetoksesta tai vastaavanlaisista syytöksistä, johtaa välittömästi tutkintaan kansankiihotuksesta tai väkivallalla uhkaamisesta. Esimerkkejä löytyy päivittäin suurista valtavirtajulkaisuista, kuten Der Spiegelistä, Die Weltistä, Bildistä tai vastaavista. Jos kyseessä olisi sattuma, moinen spontaani konsensus olisi äärimmäisen epätodennäköinen. Mutta ensimmäisestä päivästä lähtien kyseessä on ollut ilmeinen propaganda- ja lokakampanja totuutta ja Euroopan kantaväestön etua vastaan.

Saksalaislehdistölle on jopa annettu uusi, osuva nimi: “Lügenpresse” (valehteleva lehdistö), jonka voi kuulla jokaiselta kadunkulmalta. Kahdenvälisissä keskusteluissa poliitikkoja kutsutaan kaiken aikaa pettureiksi.

Kansallinen rautatieyhtiö on määrätty tarjoamaan ilmaisia erikoisvuoroja “pakolaisille”, minkä ansiosta ne levittäytyvät Saksan joka kolkkaan nopeimmalla mahdollisella tavalla, samalla viivästyttäen normaaleja junavuoroja.

Tyhjiä taloja ja kiinteistöjä otetaan väkisin “pakolaisten” käyttöön, ilman minkäänlaista korvausta omistajalle. Kunta maksaa jokaisen “pakolaisen” majoituksen, summa voi olla niinkin korkea kuin 500 euroa henkilöä kohden kuukaudessa. Tämä on tarjonnut joillekin lurjuksille loistavan tilaisuuden tehdä rahaa erittäin nopeasti tekemällä sairaista ja vanhoista saksalaisista kodittomia.

Poliisi ja tiedotusvälineet on määrätty vaikenemaan “pakolaisten” tekemistä rikoksista, joten niistä ei löydy mainintoja uutisissa eikä edes poliisiraporteissa. Mutta kun kysytään ihmisiltä, Saksan jokaisessa kaupungissa ja monissa kylissä kerrotaan tarinoita väkivaltaisista hyökkäyksistä ja raiskauksista. Osa “pakolais”leireistä on poltettu maan tasalle, mutta suurimman osan ovat polttaneet leirien asukkaat, yleensä protestiksi tai pienten erimielisyyksien vuoksi. Poliisisireenin äänen kuulee nykyään jokaisessa kaupungissa, joka ikinen tunti.

Kun “pakolaiset” aloittivat näpistelyn, sittemmin ryöstöretket supermarketteihin, hallitus määräsi kauppiaita pysymään vaiti, ja he ovat siitä lähtien maksaneet kaiken varastetun tai vahingoittuneen tavaran. Poikkeuksen tekevät vain alkoholi ja savukkeet – kaikki muu on ilmaista.

Pienyrityssektori on julistanut “pakolaiset” työvoiman ulkopuolella oleviksi, sillä heillä ei vaadittavaa pätevyyttä, työhalukkuutta tai kielitaitoa. Kuitenkin, jostain syystä tiedostusvälineiden haastattelemat asiantuntijat näkevät “loistavan mahdollisuuden” taloudelle. Kriittistä keskustelua tai tulevaisuuden suunnitelmia ei ole. Ainoa neuvo, jonka kansleri Merkel antoi Saksalle, oli “teemme sen”, määrittelemättä tarkalleen, mitä teemme ja miten. Tosin jokainen joka rohkenee ajatella itse, voi helposti arvata.

Kaikessa lyhykäisyydessään, jo poliittinen maalaisjärki ja perusvaistot kieltävät moisen edesvastuuttoman, mahdollisesti peruuttamattoman, käytöksen, sen laittomuudesta puhumattakaan. Lopputulos on selkeästi nähtävillä: Eurooppa joko tuhoutuu – pääasiassa ne maat, joihin “pakolaiset” pyrkivät, eli Saksa, Itävalta ja Ruotsi – tai syttyy sota. Koska en usko sattumaan tai typeryyteen tässä mittakaavassa, kyseessä on joko maanpetos tai valtiopetos. Lähes 400 henkilöä on allekirjoittanut kanteen, jossa vaaditaan rangaistusta maanpetoksesta. Todennäköisesti kanne ei mene läpi, sillä oikeuslaitos on osasyyllinen. Mutta jos tällä hetkellä kyseessä ei ole maanpetos, se tulee olemaan sitä muutamien viikkojen sisällä – ja tätä mieltä tulee olemaan jokainen, sillä kehitykselle ei näy loppua.

Järjestäytyneen yhteiskunnan muut osat ovat yhtälailla osallisia maanpetokseen. Lehdistö on julistanut avoimesti olevansa demokratian ja yleisön vihollinen, joten kyseessä on vähintäänkin avunanto. Kirkko, joka on väkivaltaisen islamin välittömän uhan alla, oikein rukoilee lisää maahanmuuttajia, kiroten ne jotka ovat epäileväisiä. Älymystö joko pysyy vaiti tai ylistää epäitsekkyyttämme. Petos on täydellinen. Poliisi ja armeija ovat voimattomia. Armeijan koko on kutistettu pitkän aikaa sitten mitättömän pieneksi ja kansainväliset tehtävät syövät sen voimavaroja. Poliisilla ei yksinkertaisesti ole kykyä hallita miljoonia, ympäri Eurooppaa levittäytyneitä, mahdollisia vihollisia, jotka vain odottavat hyökkäyskäskyä.

Ulkopuolisen seuraajan korvaan tämä kaikki voi kuulostaa kaukaa haetulta ja liioittelulta. Mutta ota huomioon: tietyissä osissa Saksaa, jos soitat poliisille nyt, kukaan ei vastaa puhelimen. Kun he vastaavat, he eivät voi tehdä mitään. Ystäväni soitti poliisin hätänumeroon (ei normaaliin paikallishätänumeroon), häntä neuvottiin muodostamaan jonkinlainen miliisi ongelman ratkaisemiseksi. Kuudensadan ihmisen kylässä on korkeintaan kaksitoista poliisia, mutta yleensä noin tuhat “pakolaista” huolehdittavana. Kukaan ei ole heidän apunaan kun nämä “pakolaiset” päättävät ottaa sen minkä he ajattelevat kuuluvan heille – koska näin joku on sanonut heille, luulen. Olemme tuuliajolla vihollisia kuhisevalla merellä, ja rintamalinja kulkee kynnysmattojemme kohdalla.

Olen keskellä painajaista josta ei voi herätä. Suurin osa tuntee itsensä avuttomaksi, eivätkä he halua hyväksyä surullista tosiseikkaa: kaikki joiden varaan olemme laskeneet turvallisuutemme ja tulevaisuutemme, ovat pettäneet meidät (paitsi ehkä poliisi ja armeija). Vaikka olen odottanut nykyisenlaisen maailmantalouden romahtamista, tämän kaltainen petollisuus ja pahuus tuli suoraan sanottuna yllätyksenä. Keskustellessani asiasta kahden kesken kahdenkymmenen tai kutakuinkin niin monen ihmisen kanssa, heistä jokainen oli vakuuttunut että olemme menossa kohti sisällissotaa – ja vauhdilla! Jäljelle on jäänyt vain kysymys, aloittaako sodan saksalaiset, “pakolaiset” tai jokin muu osapuoli. Olemme yhden suuren terrori-iskun päässä silkasta kaaoksesta. Olen kuullut ihmisiltä, joilla on yhteyksiä eurooppalaisiin turvallisuuspiireihin, että laittomat aseet on myyty loppuun ja monet välittäjät pitävät viimeiset kappaleet itsellään, henkilökohtaista käyttöä varten. Kyseessä on huhu, mutta koska meidät on pakotettu elämään kuulopuheiden varassa mikäli haluamme oikeaa tietoa asioista, uskon sen pitävän paikkansa.

On eräs pieni protestiliike, joka nousee otsikoihin Saksassa ja jopa kansainvälisessä uutisoinnissa. PEGIDA-liike on kokoontunut viimeisen vuoden aikana joka maanantaina Dresdenissä protestiksi Euroopan maahanmuuttopolitiikkaa vastaan. Heitä tuetaan, sillä kelvoton maahanmuuttopolitiikka on aiheuttanut keinotekoisen massamaahanmuuton (“Völkerwanderung”). Lokakuun 19. – kokoontumisen yksivuotispäivänä – arviolta 35-40 tuhatta henkilöä osallistui rauhanomaiseen mielenilmaukseen, vain jotta muutama tuhat väkivaltaista Antifa-liikkeen “mielenosoittajaa” voisi hyökätä heidän kimppuunsa. Yksi PEGIDA:n kannattajista hakattiin ja hän haavoittui vakavasti metallitangon osumista, ennen kuin kokous alkoi. Sadat poliisit täytyi useiden tuntien ajan kamppailla henkensä edestä. Antifa, joka tunnetaan hallituksen toisena kätenä, ei ole mitään muuta paitsi nopean toiminnan joukko, jota käytetään vastustuksen tukahduttamiseen. Siis aivan kuten SA, paitsi ilman tyylikkäitä uniformuja. Missä tahansa mielenosoituksia pidetäänkään, Antifan jäsenet saapuvat paikalle ilmaisemaan mielipiteensä “iskevillä” argumenteilla.

Ei siis yllätä, että PEGIDA on tällä hetkellä vihanpidon ja loanheiton ykköskohde. Niin pieni kuin se onkaan, valtaeliitti pitää sitä todellisena uhkana, sillä viimevuotinen kuoliaaksi vaikenemisen linja ei toiminut. Niin tärkeää kuin heidän toimintansa onkaan paikallisesti, tapahtumien kulku vaikuttaa peruuttamattomalta. Invaasio on jo onnistunut. Jokainen kulunut päivä luvut ovat yhä suuremmassa määrin meitä vastaan. Tällä hetkellä parhaassa tapauksessa sisällissota syttyy muutaman kuukauden sisällä, mikä kääntää kehityksen kulun. Huonoimmassa tapauksessa eurooppalaisia kansakuntia kohtaa täydellinen pirstaloituminen muutamien vuosien aikana, muuttaen suuren osan mantereesta hallitsemattomaksi vyöhykkeeksi. Hallituksen ja kansan välit ovat kiristyneet lähes katkeamispisteeseen. Yksikään tolkun ihminen ei usko tiedotusvälineitä tai poliitikkoja. Ne, jotka uskovat, uppoutuvat vihan ja itseinhon syövereihin. Koskaan aikaisemmin ei ole ollut yhtä selkeää, että yhteiskunta on aivan hajalla, keskeisiltä osiltaan, toimien sekä yksilöllistä että kollektiivista etua vastaan, noudattaen käskyjä kaivaessa omaa hautaansa.

Jälleen kerran, kyseenalaistamaton tottelevaisuus on ottanut vallan Saksassa, mutta tällä kertaa ilman massojen suostumusta, koska tällä kertaa lopullinen ratkaisu kohdistuu heihin. Tuleva kaaos ei ole millään muotoa sattumaa, se on tekemällä tehty ja ylhäältä käsin määrätty.

Jälleen kerran, taas yksi sukupolvi joutuu vastaamaan lastenlastensa kysymykseen: Miten saatoitte antaa tämän tapahtua?

 

Lähde: ClubOrlov

Lue myös:

Euroopan tuho
Sorosin ja CIA:n suunnitelma epävakauttaa Eurooppa
Timo Soini: EU:n rangaistava maita, jotka eivät ota tarpeeksi pakolaisia!
Helsingin juutalaisseurakunta: rajat auki pakolaisille!
Suomen rajavartiolaitos: laittomia tunkeutujia ei käännytetä tulevaisuudessakaan
Vastaanottokeskusten vastustaminen kiihtyy eri puolilla Suomea

8 kommenttia

 1. Kaikki tuo ja lisaysaysena, tama tulee tapahtumaan 100 varmasti. Nyt velkaannutetaan maat ja vastineeksi nato ttip sopimus. Jonka jalkeen alkaa todellinen diktatuuri aikakausi. Wake up

  Plusääni(18)Miinusääni(0)
 2. Niin, kuinka suhtautua tähän kiihtyvällä nopudella laajenevaan sotaan, joka kohdistuu EUn jäsenmaihin kunkin maan sionisti-nukkehallitusten kautta. Terrorismin vastainen taistelu saa yhä röyhkeämpiä piirteitä, näitten Pariisin kaltaisten teatteriesitysten kautta ja kaiken takana ovat nämä Suomen hallituksen ”merten takaiset ystävät”. He istuvat vallan kahvassa maailmanlaajuisesti ja juuri siksi totuus muslimi-invaasioon liittyen maalataan roskamedian propagandalla valkoiseksi. Rothschild sionistit ovat tappamassa itsenäiset valtiot DEMOKRATIALLA ja koska kyseinen syöpä on levinnyt todistetusti maamme rajojen sisäpuolelle, ei ole lääkettä tähän tautiin. Meitä viedään vauhdilla kohti maailmanhallitusta täydellisen romahduksen kautta, ja se TÄYDELLINEN romahdus tapahtuu sillä hetkellä kun Rothschild-pankkiirit pistävät raha-hanansa kiinni. Siinä me sitten ollaan miljoonien muslimisotilaitten, eli heinäsirkkojen armoilla, jotka on organisoitu keskuuteemme juuri tätä tarkoitusta varten.

  Eurooppa on hukkumassa ja ainut positiivinen asia, joka voisi minun mielestäni tapahtua – niin hullulta kun se kuulostaakin – olisi se, että Venäjä miehittäisi Suomen. Niin, en olisi ikipäivänä elämässäni uskonut, että voisin nähdä miehityksen tältä kantilta, mutta siihen tulokseen olen Suomen poliisin, SUPOn ja armeijan lamauttamisen myötä tullut. Tosiasiat on nähtävä tosiasioina; sionistinen nukkehallituksemme ministeriöineen ei suomen kansaa auta, mutta mietitäänpäs hetki…. geopoliittinen tilanne Suomen kohdalla erityisen mielenkiintoinen. Tarkoitan sitä, että se mikä on ollut Suomen heikkous, voi itseasiassa olla tässä ”mielisairaassa tilanteessa” Suomen vahvuus – olemme pussin perällä. Suomi sijaitsee idän ja lännen välissä, joten ”keskeisen” sijaintimme vuoksi vaihtoehtoja on tasan kaksi:

  1. Suomen nukkehallitus ja heidän ”merten takaiset ystävänsä” suorittavat euroopan ja siten myös Suomen tuhoamisen islami-invaasiolla loppuun – The End.

  TAI

  2. Kansallismielinen Venäjä nousee ärsytettynä takajaloilleen ja miehittää Suomen.

  Selvää minulle on se, että EU tulee hajoamaan. EU on NWO-globalistien perustama liittoutuma ja alunperin perustettu hajoamaan, eli euroopan valtiot ovat pelkkiä pelinappuloita Rothschild-sionistien käsissä. Saudi-Arabia, joka on muslimi-invaasion suurin rahoittaja, tulee seisomaan tässä vaiheessa sivussa, joten mielenkiintoisin kysymys minulle itselleni on: mitä tekee Kiina ja Venäjä?

  Plusääni(20)Miinusääni(3)
 3. Outoa puhua SA:sta, kun se juuri pelasti Saksan aikoinaan kommunisteilta, joita puolestaan edustavat antifa ja vallanptäjät. Siis kv. juutalaisuutta.

  Plusääni(15)Miinusääni(0)
 4. Joo ja nimenomaan tottelevaisuudesta Saksa pääsi nousemalla Weimarin myrkkyä vastaan. Tuo Pediga-ääliö puhuu loppuratkaisusta, vaikka 2. maailmansodassa kyse oli nimenomaan Saksan kansakuntaan kohdistuneesta loppuratkaisusta. Holohoaxerit ulos sanon minä.

  Plusääni(15)Miinusääni(0)
 5. Nyt ranskan armmeijjan tilasta on anastettu 40 kranaattia 180 detanoria C4 muovirajehdetta, usassa vastaavasti varastetti tehokkaita tarkkuuskivaareita ja kasiaseita, helvetillinen ajoitus asioilla tapahtua.

  Eli on odotettavissa lisaa iskuja kommunisti sionistien suunnitelmien mukaan mennaan.

  http://undergroundworldnews.com/

  Plusääni(15)Miinusääni(0)
 6. Yhdellä tubesivulla sanottiin oivasti tuosta kanavasta, että sitä kuvaa nimitys ”Hystery-Channel”.

  Vaikka kirjoituksella on ansionsa, niin kun se ei ole edes orjavaltio Sksasta, vaan englantilainen, niin sitä hämmästyttävämpää on natsikortilla pelaaminen. Saksassakin voisi kai vaieta, jos ei halua puhua kansallissosialisteista totuutta ja positiivisesti. Nyt siis miellytetään juutalaisia ja kerätään pisteitä antinatsismilla. Holohoax-valehtelulla ym. Kuitenkin juuri juutalaiset tahot meidät nyt tappavat. Ei tule enää lapsenlapsia, jotka kyselisivät Tämmöistä. Muutenkin tuo kysymys viittaa Hitlerin nousun sallimiseen. Saksan siis olisi pitänyt kirjoittajan mielestä tuhoutua Weimarin tasavallan kautta eikä sodalla. Kuitenkin hän kirjoituksellaan puhuu vastaavan laisen tuhomallin kautta tuhoutumista vastaan. Lapsenlapsia nyt vielä voi tulla, mutta ne kyselevät edelleen, miksi Hitler, koska ovat jo täysin neekeröity ja juutalaistettu sukupolvi. Samaa mössöähän tuo kirjoittaja on. Holohoax on juuri se avainpilari, jolle kaikki mädätys ja siten tie itsetuhon sallimiseen on rakennettu.

  Todellakin yhteiskunta ja yhteisö on halvaantunut, jos se ei kykene vastustamaan tuhoamistaan. Kai kaikki sentään tajuavat, että kyse on tuhoamisesta. Myös ne, jotka ovat valinneet tervetuloa-mielenosoitukset ja muun päättäjien järjestämän toiminnan.

  Plusääni(10)Miinusääni(0)
 7. Kuka muu kuin kv. juutalaisuus pystyisi laittamaan miljoonat ihmiset rahan kanssa liikkeelle ja poliitikot heidät sijoittamaan? Nämä massat tulevat ottamaan vallan ja todellakin tappamaan valkoiset kantikset. Tietenkin jos aluksi ollaan etenemässä hitaammin, nämä massat pystyvät estämään vastarintaa ja pakottamaan JWO-prosessiin alistumista

  Plusääni(11)Miinusääni(0)
 8. Tässä video jossa kerrotaan aivan suoraan ketkä ovat musliemien kanssa samassa juonessa;

  Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat