Vastaanottokeskusten vastustaminen kiihtyy eri puolilla Suomea

Suomessa järjestetään perjantain ja lauantain aikana useita mielenilmauksia väestönvaihtoa vastaan. Rajat kiinni! –protesteja järjestetään Torniossa, Lahdessa, Mikkelissä, Helsingissä ja Tampereella.

Maahanmuuttajat ovat viime viikkoina syyllistyneet raakaan väkivaltaan niin kantaväestöä kuin toisiaan vastaan. Esimerkiksi Lahden ja Oulun vastaanottokeskuksissa laittomat siirtolaiset ovat järjestäneet tappeluita.

Kummallista on se, että väkivalta ei ole saanut käytännössä lainkaan julkisuutta, mutta Lahdessa rauhallisesti käyttäytynyt ”KKK-mies” on ollut lööpeissä ja poliisin hampaissa jo kohta viikon ajan.

 

Vanhainkoti tyhjennetään laittomia siirtolaisia varten

Siirtolaisuus on synnyttänyt raivoa myös Turussa ja Porissa. Porin kaupunginjohtaja Anna-Maija Luukkonen tahtoo tyhjentää Liinaharjan vanhainkodin suomalaisista ikäihmisistä ja tehdä paikasta vastaanottokeskuksen. Rakennusta oli alunperin tarkoitus kunnostaa vähävaraisten vanhusten käyttöön, mutta kaupungin eliitti tahtoo täyttääkin sen nyt afrikkalaisilla ja arabeilla.

Turun Sanomien mukaan ”Keskustelu turvapaikanhakijoista sai Runosmäen raivon valtaan”. Tiistaina Turun Runosmäen nuorisotalolla järjestettiin hätämajoittamista käsitellyt keskustelutilaisuus. Jopa valtamedia joutui myöntämään, ettei paikalla ollut ensimmäistäkään pakolaisten vastaanottamista kannattavaa ihmistä, vaikka osallistujia oli noin 300.

Ilmapiiri Runosmäellä oli liberaalin toimittajan mielestä hyytävä:

”Se kävi selväksi, että runosmäkeläiset eivät halua hätätilamajoittaa pakolaisia. Keskustelun ilmapiiri oli kiihkeän maahanmuuttovastainen ja valitettavan rasistinen.

Illan aikana ei kuultu yleisön joukosta yhtä ainoata maahanmuuttajamyönteistä puheenvuoroa, kunnes Runosmäkiseuran hämmentynyt puheenjohtaja Jorma Hellsten lopulta nousi ylös ja vetosi yleisöön.

Hän huomautti Runosmäkiseuran ottaneen asiassa sellaisen kannan, että hädässä olevia ihmisiä pitää totta kai auttaa ja majoittaa tarvittaessa myös Runosmäkeen.

Meinaatko olla Runosmäkiseuran puheenjohtaja vielä ensi vuonnakin?

Petturi! yleisö huuteli Hellstenille.

Runosmäkeläisyleisön ivallinen vihamielisyys veti selvästi apeiksi myös paikalle pyydetyt puhujavieraat, joiden nöyryyttämisestä yleisö nautti.”

blackfist

 

Miljoonia tunkeutujia

Rovaniemellä kaupunginhallituksen jäsen Liisa Mariapori on puolestaan kertonut, että Suomen hallitus suunnittelee jopa 1 250 000 pakolaisen vastaanottamista tulevan pakkolain nojalla.

Mariaporilla ei ole konkreettisia todisteita hankkeesta, mutta arviot pakolaismäärien räjähdysmäisestä kasvusta menevät yksiin EU:n aiempien kannanottojen kanssa. Euroopan komissio julkaisi 2010 raportin, joka käsitteli siirtolaistaakan jakamista EU:n alueella: ”Study on the Feasibility of Establishing a Mechanism for the Relocation of Beneficiaries of International Protection”. Tulevaisuuden Suomen väkiluvuksi maahanmuuttoraportti esittää hurjan arvion: 62 323 045!

Maahanmuutoviraston varovaisimpienkin arvioiden mukaan jokainen vastaanottokeskuksessa asuva laiton siirtolainen maksaa vähintään 15 000 euroa vuodessa suomalaisille veronmaksajille. Tällä tavalla Perskeko-hallitus taistelee Suomen velkaantumista ja ”kestävyysvajetta” vastaan.

 

Soros: Euroopan kannattaa otta velkaa, jotta voimme elättää tarpeeksi laittomia siirtolaisia

Kuten olemme uutisoineet, siirtolaistulva kohtaa entistä kovempaa vastustusta ympäri Eurooppaa, minkä vuoksi eliitti kehittää jatkuvasti uusia tapoja tukahduttaa isänmaallinen poliittinen puhe ja kansalaisaktivismi (1, 2).

Nyt myös maailmankuulu juutalaistaustainen talousrikollinen George Soros on alkanut heristellä sormeaan ”rasistiselle” Euroopalle.

Project Syndicate –sivuilla julkaistussa avoimessa kirjeessään Soros vaatii, että ”siirtolaisjärjestelmä on uusittava”. Hänen mukaansa Euroopan ”on otettava vastuu” surkean siirtolaispolitiikan seurauksista. Tällä hän ei kuitenkaan tarkoita siirtolaisongelman ratkaisemista vaan sitä, että Eurooppa on velvollinen ottamaan vähintään miljoona uutta laitonta siirtolaista joka vuosi.

George Soros.
George Soros.

Siirtolaiset on Sorosin mukaan jaettava tasaisesti, jotta Eurooppaan ei jää valkoisia valtioita, vaan kaikkialla on monikulttuurista. Suursijoittaja-Soros muistuttaa, että monet Euroopan valtiot saavat yksityisiltä pankeilta ”edullisesti” lainaa, joten siirtolaistulva hyödyttää lähes kaikkia – sekä Sorosin pankkiiriystäviä että laittomia maahantunkeutujia. Vain velka- ja siirtolaistaakkaan hukkuva Eurooppa häviää.

Soros joutui pienen kohun keskiöön viime talvena, kun selvisi, että hän oli rahoittanut Amerikassa mustien väkivaltaisia mellakoita esimerkiksi Fergusonissa. Samaan aikaan Soros on rahoittanut tiukempia aselakeja lobbaavia järjestöjä. Sorosin rahoittamien asejärjestöjen toiminta ei tietenkään rajoita laitonta katukauppaa vaan valkoisen lainkuuliaisen keskiluokan hallussa olevien aseiden määrää.

Miljardöörin taktiikka on yksinkertainen: hukutetaan valkoiset valtiot siirtolaisiin ja ulkomaiseen velkaan, tuetaan väkivaltaisia mellakoita kantaväestöä vastaan ja viedään valkoisilta viimeisetkin itsepuolustuksen edellytykset.

 

Lue myös:

”Juudas” Sipilän saarna: rahat pankeille – pakolaiset Suomeen
Terrorismin ja pakolaistulvan todelliset syylliset
Suomen rajavartiolaitos: laittomia tunkeutujia ei käännytetä tulevaisuudessakaan

5 kommenttia

 1. Onpas tuo juutalaistaustainen Soros jalomielinen! Antaa edullista lainaa palkkioksi muutoinkin auvoisasta monikulttuurisuudesta! Eiköhän tämä ele viimeistään avaa antisemitistien silmät ja osoita, että he ovat aina olleet väärässä.

  Plusääni(5)Miinusääni(1)
 2. Muistakaa tämä. Maahanmuuton vastustaminen ei ole rasismia tms. vaan tervettä järkeä. Vain tiukasti kontrolloitu maahanmuutto VOI olla vastaanottavalle maalle hyödyllistä. Tämä on käytännössä koettu valitettava tosiasia. Ei tällaista invaasioa voi pelkällä tunteella ajatella ja jättää taloudelliset tosiasiat huomiotta.Tästä seuraa usean vuoden menoerä ,joka kuitataan ottamalla lisää velkaa ja velan maksavat veronmaksajat monella eri tavalla. Asianomaiset viranomaiset tietenkin hyötyvät hamaan tulevaisuuteen lisääntyneetä työmäärästään ja on ymmärrettävää ,että heidän argumentit pysyvätkin tunne puolella.

  Vastustan hallitsematonta maahanmuuttoa taloudellisista ja kuttuurisista syistä ja toivoisinkin tasapuolisia keskusteluja asiasta. Suomalaisia on maailmassa alle promille ja tämä kansakunta on paikkansa lunastanut kansakuntien joukossa. Reipasta mieltä kailille ,jotka osallistutte vastustamaan hallitsematonta maahanmuuttoa,te ette ole rasisteja ,vaan kuulutte järkensä säilyttäneiden joukkoon.Kiitos!

  Plusääni(9)Miinusääni(0)
 3. Wolfgang Schäuble toteaa: `Euroopalla on vauraana alueena velvollisuus auttaa maailman vainottuja ja köyhiä`:
  `Saksan valtiovarainministeri hoputtaa yhteistä pakolaislakia Eurooppaan`:
  http://www.elisa.net/saksan-valtiovarainministeri-hoputtaa-yhteista-pakolaislakia-eurooppaan/

  Pian luodaan yhteiset pelisäännöt Euroopan pakolaispolitiikkaan. Tämänkaltaiset lausunnot antavat ymmärtää, että siirtolaisuus Eurooppaan takkuaa Eliitin kannalta katsottuna. Seuraavia kahta linkin sisältöä käsiteltiin Mv-lehdessä.

  Antti `Kanki` Kaikkonen täräyttää: `Meillä on hallituksessa aloitettu paremman kotoutuksen ohjelma. Lähdetään hakemaan hyviä käytäntöjä muista maista ja varaudutaan seuraavaan vaiheeseen eli kotouttamisvaiheeseen huolellisesti, hän lisäsi`:
  Turvapaikanhakijan majoittavalle 10 €/yö? Juha Sipilä vastasi:
  http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/118150-pakolaisen-majoittavalle-10-euyo-juha-sipila-vastasi

  Sipilälle 6000 euron kuukausitulot kotimajoituksesta?:
  http://hemmokoskiniemi.puheenvuoro.uusisuomi.fi/203362-sipilalle-6000-euron-kuukausitulot-kotimajoituksesta

  Nyt ollaan jo lähempänä `ei-tavanomaisissa majoitusvaihtoehdoissa`. Onhan selvää, että tällä volyymilla pakolaisten tulo Suomeen asettaa majoitusvaihtoehdot koetukselle. Ensi vuonna se viimeistään nähdään. Hotellit, motellit, kasarmit, koulut, tyhjät kerros- ja rivitalot, tyhjät liiketilat jne. täyttyvät pian pakolaisista. Nämä sijoituspaikat on nähtävä väliaikaisina. Ne eivät ole kotouttamisen päämäärä, vaan pelkkä välitavoite, jolloin uudet pakolaiset tulevat entisten tilalle. Integraation päämäärä on kotouttaa pakolaiset yhteiskuntaan tasavertaisiksi kansalaisiksi.

  Mediassa on vedottu siirtokarjalaisiin, sotalapsiin, vapaaehtoisuuteen perustuvaan sijoittamiseen ja nyt kannustimiin (10 euroa/yö). Kaikissa edellä mainituissa tapauksissa vedottiin kansalaisiin, että nämä sijoittaisivat pakolaisia koteihinsa. Nyt vallataan jo kouluja ja hoitokoteja, puretaan vuokrasopimuksia ja puhutaan kuntakiintiöistä (pakkokeinolait kunnille).

  Kun porkkanat on käytetty jää jäljelle kepit. Tämän jälkeen siirrytään vapaaehtoiseen pakkoon sijoittaa pakolaisia kansalaisten ei- tavanomaisin majoitusvaihtoehdoin yksityiskoteihin.

  `Esimerkiksi Libanonissa, jossa vierailin kuukausi sitten, on tullut neljän miljoonan kansan keskelle puolitoista miljoonaa pakolaista. Käytännössä tämä kotouttaminen on tehty juuri niin, että siellä ihmiset ovat ottaneet sotaa pakenevia kotiinsa, Sipilä sanoi`. (Ensimmäisestä linkistä).

  Lait yhtenäistetään sekä Eurooppa- että maatasolla. Samaan aikaan lakeja säännellään kuten Suomessa laki järjestäytyneestä rikollisuudesta, jolla tullaan torppaamaan rakentavakin maahanmuuttokritiikki viharikoksena.

  Plusääni(4)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat