Finlayson ja Helsingin Sanomat yhdistivät voimansa: vertaavat maahantunkeutujia muumeihin!

Finlayson ja juutalaisen Erkko-säätiön omistama valemedia Helsingin Sanomat polkaisivat ”rasisminvastaisen viikon” käyntiin mainoksella, jossa Eurooppaan vyöryviä maahantunkeutujia verrataan Muumilaakson asukkaisiin.

Helsingin Sanomien etusivun mainoksessa Finlayson ihmettelee, miksi suomalaiset suhtautuvat niin penseästi maahantunkeutujiin, jotka kolminkertaistivat raiskaustilastomme muutamassa kuukaudessa. Vastustaisimmeko myös muumien maahanmuuttoa yhtä ankarasti?

”Oma, virallinen kantamme asiaan on: Mitä enemmän maailma muistuttaa Muumilaaksoa, sitä parempi paikka se on asua ja elää,” Finlayson julistaa. Yhtiö ei kerro, miten puolisotilaallisia sävyjä saava maahanmuuttajaväkivalta liittyy Muumilaaksoon.

Muumit tulevat.
Muumit tulevat.
Kuvakaappaus: Twitter.
Kuvakaappaus: Twitter.

Jukka Kurttilan johtama Finlayson on pyrkinyt kerjäämään lehdistöltä positiivista huomiota siitä lähtien, kun yhtiön painostuskampanja Kadulle.com-kansallissosialistikauppaa vastaan epäonnistui.

Kurttila valehteli alkuvuodesta haastavansa kansallissosialistit oikeuteen, mikäli he eivät poista Finlaysonin tuotteita valikoimistaan. Kansallissosialistit eivät totelleet kulttuurimarxistia, ja Kurttila joutui myöntämään lehdistölle bluffanneensa.

Esimerkiksi Finlaysonin Muumi-tuotteita voi ostaa edelleen Kadulle.comista, mikä onkin loistava valinta ”rasisminvastaisen viikon” kunniaksi:

”Vitivalkoinen Muumipeikko on pohjoismainen klassikko, kuten ovat myös Finlaysonin pikkupyyhkeet. Älä sotke värejä keskenään, vaan suosi puhtaita sävyjä – näillä pyyhkeillä se onnistuu!”

Muumit ovat hyviä satuja, mutta poliittista teoriaa niiden pohjalta tekee vain todellisuudentajunsa menettänyt lapsellinen idiootti.

Finlaysonin ensimmäinen mainostemppu Kadulle.com-nöyryytyksen jälkeen oli Kurttilan henkilökohtainen Trump-boikotti, joka oli niin nolo, että harva sanomalehtikään viitsi kirjoittaaa siitä. Muumitempaus pääsi pinnalle kuitenkin Helsingin Sanomien ja Punaisen Ristin vetoavulla.

Kuten uutisoimme tänään, ”rasisminvastainen viikko” on propagandakampanja, joka pyrkii käytännössä oikeuttamaan sen, että Israelin lobbaamien sotien synnyttämät pakolaisvirrat ohjataan valkoiseen länteen.

Osallistu kampanjaan kansanmurhaa vastaan: Vastarinta.com/Kansanmurha

 

Lue myös: Finlayson-tuotteita kansallissosialistikaupassa – ”Emme myy pahoille”

4 kommenttia

 1. Joo kun kukaan ei tee töitä niin on melkoinen unelma.
  Ja muumit ei vielä ole raiskanneet ja polttaneet ketään elävältä?

  Plusääni(17)Miinusääni(0)
 2. Finlayson ja Helsingin Sanomat yrittävät tahrata muumien maineen.

  Plusääni(15)Miinusääni(0)
 3. Nyt ei oo kaikki muumit kotona. En mä ainakaan mitään islaminuskosia muumeja haluu, enkä jotain yhteiskunnan sosiaalituilla loisivia muumeja, jotka vielä raiskaavatkin.

  Säälittävää pelleilyä sotkea lasten satuhahmoihin moinen likainen asia.

  Plusääni(13)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat