Kuka toi muslimit Eurooppaan?

20.–26.3.2017 suomalaisvastainen eliitti viettää jälleen ”rasisminvastaista viikkoa”. Kansallismieliset ovat vastanneet tähän jo usean vuoden ajan valkoisten kansanmurhan vastaisella kampanjaviikolla!

Vastarinta.com/Kansanmurha-kampanjasivuilta löydät muun muassa tulostettavia lentolehtisiä, joita voit levittää Suomen katukuvaan. Lentolehtisillä voit tiedottaa suomalaisia valkoisiin kohdistuvasta rotuväkivallasta, kansanmurhan luonteesta ja jopa siirtolaisten kantamista taudeista.

Punainen Risti levittää sosiaalisessa mediassa suomalaisvastaista propagandaansa tunnisteella #Minäpäätän. Otetaan hashtag haltuun ja käytetään viikko tehokkaasti hyväksi tiedottaaksemme valkoisiin kohdistuvasta kansanmurhasta, johon hallituksemme järjetön maahanmuuttopolitiikka on johtanut!

Tänä vuonna kampanjamme pureutuu kansanmurhan oireiden sijaan sen perimmäisiin syihin. Kuka toi muslimit Eurooppaan? Ketkä tekivät ”monikulttuurisuuden” ääri-ideologiasta valtavirtaa toisen maailmansodan jälkeen? Kuka rahoittaa väestömassojen liikkeitä, lobbaa tiukempien sananvapauslakien puolesta ja pakottaa Euroopan hallitukset hyökkäämään kansallismielisiä vastaan?

Kansallinen Vastarinta ja Magneettimedia tulevat julkaisemaan kampanjaviikolla lukuisia syventäviä artikkeleita monikulttuurisuusongelman todellisista taustoista ja syyllisistä. Haastamme myös muut itsenäiset mediat levittämään artikkeleitamme, aktivismikuviamme ja kampanjamateriaaliamme!

Kampanjaviikon pääflyerissä kysymme suomalaisilta, tiesivätkö he, että:

Julkinen keskustelu valkoisten kansanmurhan taustoista kasvoikin hetkeksi, kun Sorosin Open Society -painostusjärjestön salaiset sähköpostit vuodettiin viime syksynä. Niistä selvisi, että juutalaismiljardööri rahoittaa paitsi elintasopakolaisten tuomista Eurooppaan myös ”rasismia” ja ”nationalismia” vastustavia puolueita, medioja ja aktivistijärjestöjä. Sorosin raha virtaa siirtolaiskriisin jokaisessa käänteessä.

Sorosin ohella pakkomonikulttuurisuutta ajaa erityisellä tarmolla Juutalaisten maailmankongressi (World Jewish Congress, WJC). Juutalaisten maailmankongressin tunnus onkin päätynyt tämän vuoden kampanjalogoomme, sillä järjestö on tehnyt kaikkensa, jotta maahanmuuttovastaiset ja perinteisten arvojen nimiin vannovat liikkeet eivät nousisi ympäri Eurooppaa.

WJC kertoo edustavansa eri puolilla maailmaa sijaitsevia juutalaisyhteisöjä. Kansainvälinen lobbausjärjestö sekaantuu ainutlaatuisella röyhkeydellä kansallisvaltioiden politiikkaan yrittäessään murskata kaikki yksilöt ja liikkeet, joita se pitää ”rasistisina”, ”nationalistisina”, ”pankkivastaisina”, ”islamofobisina”, ”homofobisina” tai ”antisemitistisinä”.

2013 WJC painosti Kreikan hallitusta vangitsemaan Euroopan vahvimman ja kompromissittomimman kansallismielisen suurpuolueen, Kultaisen aamunkoiton, johtavat poliitikot. Pidätykset alkoivat alle viikko sen jälkeen, kun WJC oli esittänyt Kreikalle uhkavaatimuksen, jossa juutalaisjärjestö vaati Kultaisen aamunkoiton hävittämistä. WJC määräsi Kreikkaa myös säätämään tiukat ”viharikoslait” (eli ajatusrikoslait) ”maahanmuuttajien” ja ”etnisten vähemmistöjen” koskemattomuuden takaamiseksi!

Ronald-Lauder-2013gd2

”Me juutalaiset tiedämme, millaista on olla pakolainen”

Kun WJC näki, että Kreikka teki pian työtä käskettyä, on järjestön röyhkeys vain kasvanut. Vaikka pakolaiskriisin synnyttämä raiskausaalto on herättänyt esimerkiksi Saksassa kovaa vastarintaa, on WJC vaatinut maata jatkamaan Merkelin linjalla ja pitämään rajat auki. Saksalaisten turvallisuudellahan ei ole mitään väliä.

WJC kyynelehti Die Welt -lehdelle, että ”Me juutalaiset tiedämme, millaista on olla pakolainen” ja totesi, että vain ”uusnatsit” tahtovat sulkea Saksan rajat. Yksikään saksalainen poliitikko ei uskalla haastaa WJC-johtajia, koska se johtaisi uran nopeaan päättymiseen. WJC on hyökännyt Saksassa järjestelmällisesti kaikkia maahanmuuttokriittisiä puolueita vastaan.

Viimeisin WJC:n kohde on Vaihtoehto Saksalle -puolue (Alternativ für Deutschland, AfD), vaikka AfD ei koskaan kritisoikaan sionisteja tai Israelia. Juutalaisten maailmankongressin mukaan jo maahanmuuttovastaisuus sinänsä on uhka juutalaisille, vaikka AfD-puolue ei olisikaan varsinaisesti juutalaisvastainen. WJC pelkää, että kasvaessaan eurooppalainen nationalismi johtaisi myös juutalaisvastaisuuden yleistymiseen, minkä vuoksi juutalaiskongressi lobbaa aggressiivisesti avoimien rajojen puolesta.

Vielä AfD:tä enemmän WJC inhoaa tietysti antisionistista NPD-puoluetta, jonka kieltoa juutalaiskongressi on vaatinut julkisesti. WJC katsoo oikeudekseen kiristää jopa kansallisia tuomioistuimia manipuloidessaan Euroopan poliittista ilmapiiriä ”suvaitsevaisemmaksi” ja ”monikulttuurisemmaksi”. Kun pakolaiskriisi puhkesi 2015, WJC painotti julkisuudessa, että Eurooppa ”ei voi sulkea rajojaan”.

Juutalaisten maailmankongressi ei edes yritä peitellä kaksinaismoralismiaan, sillä se on aina painottanut Israelin ”oikeutta” tiukkaan maahanmuuttopolitiikkaan, jotta alue pysyisi etnisenä ”juutalaisvaltiona”. WJC ei erottele Euroopan maita, vaan juutalaiskongressi pitää nationalismia uhkana niin Britanniassa, Serbiassa kuin vaikkapa Unkarissakin. WJC:n sota Eurooppaa vastaan on totaalista.

Juutalaisten maailmankongressin painostustoimet eivät kohdistu vain puolueisiin ja hallituksiin. Magneettimedia uutisoi hiljattain, että tänä keväänä WJC pakotti kansainvälistä Amazon-verkkokauppaa hävittämään tuhansia juutalaisia ärsyttäneitä kirjoja valikoimistaan. WJC ilmoitti, että se auttaa Amazonia mielellään myös tulevaisuudessa ”rasismin”, ”antisemitismin” ja ”homofobian” vastaisessa sensuuritaistelussa.Juutalaisten ja muslimien liitto?

Juutalaisten maailmankongressi perustettiin jo 1930-luvulla, ja juutalaisen monikulttuurisuusaktivismin taustat ovat vieläkin pidemmällä historiassa. Tulemme kampanjaviikon aikana kirjoittamaan esimerkiksi juutalaisantropologi Franz Boasista, joka valtavirtaisti valheen siitä, että ”rotuja ei ole olemassa”.

Kun tutkija kaivautuu vieläkin kauemmas Euroopan historiaan, voi hän löytää Dialogus de Diversarum Gentium Sectis at Mundi Religionibusin kaltaisia teoksia, jotka syyttivät juutalaisia ja muslimeja eurooppalaisvastaisesta liitosta jo 1500-luvulla! Juutalaiset liikemiehet ovat edelleen tervetulleita maailman vaarallisimpiin jihadistivaltioihin, kuten Bahrainiin, Omaniin ja Qatariin. Syyrian sodassa Israel tukee ääri-islamistisia terroristijärjestöjä, kuten Isisiä ja al-Nusran rintamaa.

Juutalaisten lobbausjärjestöjen ajama Yhdysvaltojen liberaali maahanmuuttolaki 1965 toimi tuhoisana esikuvana kaikille Euroopan maille, ja amerikanjuutalaiset NAACP ja SPLC ovat kaikkien Euroopan ”antirasististen kansalaisjärjestöjen” innoittajia. Juutalaiset aktivistit ovat vaikuttaneet suoraan myös esimerkiksi Ruotsin ja Britannian maahanmuuttopolitiikkaan. Tappavimmat vaikutukset on ollut kuitenkin Arthur Goldreichin ja Harry Oppenheimerin kaltaisten juutalaistaustaisten liikemiesten sekä terrorismirahoittajien Etelä-Afrikka-kampanjalla, joka johti apartheidin kaatumiseen ja valkoisten fyysiseen kansanmurhaan.

Mitä suuret edellä, sitä pieni Suomi tietysti perässä. Magneettimedia nosti helmikuussa esiin Helsingin yliopiston tutkimuksen, jossa myönnettiin, että Suomen koulujen monikulttuurisuuspropaganda perustuu ennen kaikkea juutalaisen ”Frankfurtin koulukunnan” sekä juutalaisen György Lukácsin inspiroiman Paulo Freiren oppeihin. Aivopesu alkaa kouluista ja jatkuu hautaan asti niin työelämässä kuin politiikassa.

Ongelma on kansainvälinen. Britanniassa juutalainen lakitoimisto Mishcon de Reya on yrittänyt kumota Brexit-äänestyksen tuloksen, koska EU-eron pelätään johtavan tiukempaan rajapolitiikkaan ja kasvavaan nationalismiin. Ranskassa voimakkaimpia monikulttuurisuuslobbaajia ovat juutalaisjärjestöt CRIF ja LICRA.

Ruotsissa juutalaisen Ingrid Lomforsin ohjaama Elävän historian foorumi johtaa niin koulujen kuin puolustusvoimien nationalisminvastaista toimintaa. Ruotsissa juutalaiset ovat tehneet perinteisesti tiivistä yhteistyötä muslimimaahanmuuttajien kanssa ja vaatineet esimerkiksi uusien moskeijoiden rakentamista. Juutalaiset eivät ole suostuneet yhteistyöhön ”maahanmuuttokriittisten” ruotsidemokraattien kanssa senkään jälkeen, kun puolue on erottanut ”antisemitistisiksi” epäilemänsä jäsenet!

Yhdysvalloissa juutalainen Goldman Sachs johti pankkien kapinaa Trumpin tiukempia maahanmuuttolakeja vastaan. Pian Trumpin vaalivoiton jälkeen maan voimakkaimmat juutalais- ja muslimiryhmät perustivat uuden valkoista nationalismia vastustavan kattojärjestön, Muslim-Jewish Advisory Councilin. Amerikan juutalaisjärjestöt ovat vaatineet myös rajojen avaamista Syyrian pakolaisille ja syyttäneet maahanmuuttokriitikoita jatkuvasti ”uuden holokaustin” valmistelusta!

Suomessa tämän hetken tunnetuin juutalainen kulttuurimarxisti on Shirley ”Koko” Hubara, joka on perustanut hiljattain maamme ensimmäisen pelkästään ei-valkoisille suunnatun julkaisun. Hubaran saaman julkisuuden alle on kuitenkin hautautunut tosiasia, että sisäministereiden, presidenttien ja pääministereiden kanssa tiivistä yhteistyötä jo kauan tehnyt Suomen Juutalaisten Seurakuntien Keskusneuvosto lobbaa myös avoimien rajojen, pakolaisten ”perheenyhdistämisen” ja tiukempien ajatusrikoslakien puolesta. Hubara ei siis ole poikkeus.

openbordersforisrael-768x461
Klikkaa suuremmaksi!
two-sides-of-the-same-shekel-Menachem-Rosensaft-768x555
Klikkaa suuremmaksi!

Israel ja pankkiirit kansallismielistä Eurooppaa vastaan

Linjanvedot ovat peräisin suoraan Israelista, joka käyttää valtaansa maailmalla juuri WJC:n kaltaisten järjestöjen kautta. Juutalaisvaltio pani koko arvovaltansa likoon tammikuussa, kun se vaati eurooppalaismaita hyökkäämään paitsi ”antisemitistejä” myös ”rasisteja” ja ”uutta oikeistoa” (eli nuorta kansallismielistä liikettä) vastaan. Israelilla on omasta mielestään oikeus olla juutalaisvaltio, mutta Euroopalla ei ole oikeutta kansallismielisyyteen!

Kuvaavimpia esimerkkejä Israelin röyhkeydestä saatiin 2011, kun Israelin ja Australian johtavat juutalaispoliitikot Danny Danon ja Michael Danby keskustelivat ”muslimitunkeutujien” ohjaamisesta valkoiseen Australiaan juutalaisen Israelin sijaan! Keskustelu käytiin Juutalaisten maailmankongressin järjestämässä tilaisuudessa.

Israel synnyttää Lähi-idässä jatkuvasti pakolaisvirtoja lobbaamalla sotia esimerkiksi Libyaa, Irakia ja Syyriaa vastaan. Pakolaiskriisien puhjetessa Juutalaisten maailmankongressi kokoontuu suunnittelemaan, kuinka ei-juutalaiset ”tunkeutujat” voitaisiin pitää Israelin ulkopuolella. Mikä olisikaan siirtolaisille parempi kohde kuin kulttuurimarxismin rappeuttama valkoinen länsi?

Maahanmuuttovastaisen liikkeen on ymmärrettävä, etteivät monikulttuuriset raiskaukset, maahanmuuttajien valtaamat No-go-alueet tai shariapoliisit ole ongelmien lähde vaan pinnallisin oire. Mikäli tahdomme sulkea rajat, on meidän seurattava rahaa ja selvitettävä, keillä on valtaa painostaa poliitikkoja ylläpitämään siirtolaiskriisiä, tiukentamaan sananvapauslakeja ja kieltämään kansallismielisiä järjestöjä.

Kuten maahanmuuttokriittinen unkarilainen taloustieteilijä László Bogár on huomauttanut, suurten väestömassojen liikuttelu vaatii miljardi-investointeja – eli Eurooppaa hallitsevien jättipankkien rahoitusta. Rahaa seuraamalla päädymme jälleen esimerkiksi Sorosin ja Juutalaisten maailmankongressin jäljille.

2013 israelilainen Haaretz uutisoi, että WJC:n johtoon äänestettiin kahden ”tunnetun juutalaisen pankkiirisuvun” jäsenet, Chella Safra ja David de Rothschild. Vain kaksi viikkoa myöhemmin WJC hyökkäsi ankarasti Itävallan Vapauspuolueen johtajaa Heinz-Christian Strachea vastaan, koska tämä oli jakanut pankkiirien ahneutta kritisoivan kuvan Facebookissa. WJC ei ole siis vain juutalaisten, maahanmuuttajien ja homojen vaan myös finanssieliitin lobbausjärjestö.

Mikään ”yhden asian liike” ei voi lopulta ratkaista maahanmuutto-ongelmaa, koska kriisin juuret ovat globalisaatiossa, taloudessa sekä ulko- ja puolustuspolitiikassa. Ellemme irrota Suomea ulkomaalaisen rahan ja EU:n kaltaisten ylikansallisten järjestöjen vallasta, tulevat rajat pysymään auki.

Pakolaisongelmasta puhutaan nyt kaikkialla – kansan mielenkiinto on siis herätetty. ”Yhden asian liikkeen” sijaan tarvitsemme seuraavaksi kansallissosialistista järjestäytymistä sekä taistelua kansainvälistä kulttuurimarxismia ja rahanvaltaa vastaan!

Vastarinta.com/Kansanmurha
Magneettimedia.com
Kadulle.com

10 kommenttia

 1. Niinpä nin! Jokainen ”pakolaiskriisistä” jotakin ymmärtävä näkee, että se on tahallisesti pankkimafian /jewtkun ketkujen avulla järjestetty moderni troijan hevonen! Nk.pakolaisilla vaikutetaan maan turvallisuuteen, (yksilönvapauksia aletaan rajoittamaan mm.sananvainolla, poliisivaltiokehitys) talouteen,(BIS:n,IMF:n ja EKP:n velkaorjuus lisääntyvän valtionvelan myötä->velan kasvaessa riittävän suureksi->kansallisomaisuuden, kuten pohjavesien ja metsien haltuunotto velan vastineeksi jewtalaispankkiireille/”eliitille”) demografiaan,(valkoisten sekoittuessa em.”pakolaisiin” ja ”pakolaisten” lisääntyessä moninkertaisesti suomalaisia enemmän) kansan koheesion vähenemiseen (kansan jakautuessa ”rajakeihin” ja ”suvakeihin” sekä lisäksi jokainen uusi maahanmuuttajaryhmä, uskonto yms.luovat omat ryhmänsä). Alkuun tällaiset monikulttuuri”rikkaus” NOT vaikutukset tulivat mieleen. Kansallismielisyys kunniaan ja teoiksi ennen kuin maastamme ei ole mitään suomalaista jäljellä!!

  Plusääni(24)Miinusääni(0)
 2. Helsingin Sanomien kannessa suvakit pilkkasivat itseään, kun siinä esiteltiin läjä epämääräisiä muumi-hahmoja, joiden erimuotoisuudella ja oletetulla sympaattisuudella puolusteltiin monikulttuuria. Tuossa esimerkissä paljastuu suvakkiaatteen lapsellisuus eli se, että koko ilmiö perustuu nuorella iällä kasvatuksen, opetuksen ja viihteen seurannan myötä tajuntaan iskostettuihin ehdollistumiin.

  Kristittynä kaipaisi näihin juutalaisia mustamaalaaviin artikkeleihin hieman tarkennusta siitä, mitä juutalaisryhmää ollaan vastustamassa. Oli miten oli, kristittyjä ja kansallissosialisteja yhdistää kaksi murhanhimoista vihollista eli velkaorjuuttava globaali suurpääoma sekä perinteisiä arvoja rapauttava kulttuurimarxismi. Taistelu noita vastaan on niin veristä, että erimielisyydet juutalaiskysymyksessä on jätettävä vähäksi aikaa taka-alalle.

  Plusääni(9)Miinusääni(0)
 3. Byzantine–Sasanian War of 602–628

  https://en.wikipedia.org/wiki/Jewish_revolt_against_Heraclius

  Bysantiini-Sansanian sota vuonna 602-626 , juutalaiset liitoituivat Sasanian Persilaisten kanssa Kristittyjä vastaan, kymmeniä tuhansia Kristittyjä kuoli .

  Myös armenian kansanmurhassa 1915-23 näyttää olevan Juutalaisten ja Islamistien allianssin yhteisprojekti . Armenialaiset ovat Kristittyjä.

  http://rense.com/general64/genoc.htm

  Näyttää historian valossa siltä että joillakin on todella jotain hampaankolossa Kristittyjä vastaan, ja että islamisteja voidaan käyttää Kristittyjen tappamiseen

  Plusääni(13)Miinusääni(0)
  1. Armenialaisten kansanmurha oli totta tosiaan juutalaisten tekosia. Turkissa valtaan noussut nuorturkkilaisten poliittinen liike oli jälleen yksi juutalainen projekti juutalaisine johtohahmoineen ja rahoittajineen. Eivätkä armenialaiset olleet ainoita, joita teurastettiin näiden saatanallisten jutkujen toimesta. Samoihin aikoihin juutalaisten johtamat turkkilaiset murhasivat myös satojatuhansia kristittyjä Assyrialaisia sekä satojatuhansia Anatolian (Turkin) kristittyjä kreikkalaisia. Siihen päättyi lähes tykkänään kreikkalaisten tuhansia vuosia kestänyt olemassaolo Anatoliassa. Tästäkään emme melkein koskaan kuule.

   Sille on yksinkertainen syy, miksi juutalaiset vihaavat kristittyjä. Kristinusko on ainoa uskonto, joka pystyy vastustamaan juutalaisten maailmanherruutta, koska kristinuskon ytimessä lepää totuus juutalaisten todellisesta saatanallisesta luonteesta, vaikka juutalaiset kristillisiä instituutiota soluttamalla pyrkivätkin kääntämään kristittyjen katseet toisaalle, ja nykypäivänä tässä toimessaan ovatkin valitettavan hyvin onnistuneet. Ainoastaan kristinusko pystyy nujertamaan juutalaiset. Juutalaiset tietävät tämän hyvin ja, siksi he pyrkivät vesittämään kristinuskon todellista alkuperäistä viestiä ja sen opetuksissa lepäävää syvästi juutalaisvastaista sanomaa.

   Ne pedot, joita nykyisin kutsumme ”juutalaisiksi” eivät ole Vanhan Testamentin heprealaisia vaan alkuperältään näiden vihollisia, edomiitteja, joita Jumala vihasi ja yhä vihaa sammumattomalla liekillä. Juutalaiset vihaavat Jumalaa takaisin palvomalla paholaisia ja rienaamalla Jumalan luomaa luonnollista maailmanjärjestystä sekä vainoamalla kristittyjä, etenkin valkoisia sellaisia, jotka ovat valinneet Jumalan ja Jumala heidät.

   Mitä muslimeihin tulee, he ovat juutalaisten täydellisiä käsikassaroita. Sitä paitsi en vieläkään ole vakuuttunut siitä, etteikö Mohammed olisi itse ollut juutalainen, vaikken tähän hätään tätä väitettä kiistatta voikaan todeksi näyttää.

   Plusääni(13)Miinusääni(0)
   1. ”he” (Juutalaiset) ”pyrkivät vesittämään kristinuskon todellista alkuperäistä viestiä ja sen opetuksissa lepäävää syvästi juutalaisvastaista sanomaa.”

    Kristillisyys ei ole juutalaisvastaista. Kristinuskoon kuuluu evankeliumin, ilosanoman levittäminen, ei minkään ihmisryhmän nujertaminen. Tietenkin pahat organisaatiot, instituutiot ja järjestelmät tulee repiä alas, mutta se ei saa tapahtua pahan keinovalikoimaa käyttäen eli väkivalloin.

    ”Ainoastaan kristinusko pystyy nujertamaan juutalaiset.”

    Omaan arvoonsa.

    Plusääni(0)Miinusääni(5)
    1. Olisi mielenkiintoista kuulla, miten sitten selität Jeesuksen ja hänen apostoleidensa sekä muiden etenkin Uuden Testamentin hahmojen lukuisat juutalaisvastaiset lausunnot. Jokaisen kristityn tulee seurata Jeesuksen esimerkkiä, ja jos muuten niin rauhallinen Jeesus osoittaa väkevää vihaa juutalaisia kohtaan, sanoisin että kyse on hyvinkin juutalaisvastaisesta uskonnosta. Juutalaisilla tässä yhteydessä tarkoitan tietenkin edomiiteista polveutuneita farisealaisia. Eikä tässä kaikki. Vanha Testamentti korostaa heti alusta lähtien Esaun ja hänestä polveutuneiden edomiittien (juutalaisten esi-isien) pahuutta ja peräti saatanallista alkuperää.

     Toiseksi, kristitty Eurooppa säilyi rappeuttumattomana noin vuosituhannen ennen kuin juutalaiset vihdoin onnistuivat soluttamaan itsensä sen keskushermostoon ja näin alkaen tehdä myyräntyötään, joka johti lopulta monarkian ja kirkon perikatoon. Eurooppa säilyi uskomattoman puhtaana ja yhtenäisenä juuri kristinuskon huippukauden vallitessa. Renessanssiajalla juutalaiset näkivät mahdollisuuden saada jalkansa oven väliin ja länsimaisen yhteiskunnan maallistaminen alkoi täydellä höyryllä. ”Valistuksen vuosisata” tiesi todellista lopun alkua ja juutalaisen moderniteetin alkamista. Uskontoa ja kuningasta vastaan alettiin aggressiivisesti propagoimaan ja tästä seurasivat länsimaista sivilisaatiota vavisuttaneet juutalaisrahoitteiset vallankumoukset, joilla kansakunnan tukipylväät, kirkko ja monarkia, tuhottiin. Sen tilalle asennettiin juutalainen (((demokratia))) sekä juutalainen materialismi ja ateismi.

     Ja ennen kuin joku alkaa väläyttelemään pakanallisuutta vastauksena juutalaisongelmaan, minulla on yksi sana: Rooma. En usko juutalaisten olleen Roomassa sataa vuotta enempää, kun he jo olivat onnistuneet monopolisoimaan useita valtakunnan tärkeimpiä talouden osa-alueita, kuten hopea- ja viljakaupan, puhumattakaan juutalaisten rappiollisesta vaikutuksesta roomalaiseen kulttuuriin. En myöskään lainkaan epäile, etteivätkö juutalaiset olisi olleet muinaisten kristittyihin kohdistuneiden vainojen takana. He pyrkivät tuhoamaan kristinuskon siemenen ennen kuin se puhkeaisi kukkaan ja näin tietäen varteenotettavaa vastavoimaa heidän pyrkimyksilleen maailmanherruuteen. Naiivit pakanalliset uskonnot ja kansat eivät yksinkertaisesti tunteneet juutalaisten ikuista luonnetta, joten nämä olivat helppoja uhreja.

     Toistan siis: mikään muu uskonto ei pysty onnistuneesti taistelemaan juutalaisia vastaan, sillä ne eivät omaa työkaluja tai aseita tuohon taisteluun. Mikään muu uskonto ei opeta juutalaisista kristinuskon tavoin tai painota heidän pahuuttaan aina alusta lähtien. Se, että Jeesus ei suoranaisesta kehota seuraajiaan tappamaan kaikkia juutalaisia ei tarkoita sitä, etteikö kyseessä olisi hyvinkin juutalaisvastainen uskonto. Tämä sanoma paistaa läpi lukuisissa Raamatun asiayhteyksissä ja tehtäväksi jääkin tämän ilmiselvän totuuden tulkitseminen niin papin kuin yksityishenkilön toimesta sekä tämän tiedon eteenpäin välittäminen muillekin kanssaihmisille. Kristinusko olikin avoimesti juutalaisvastainen vuosisatojen ajan, kunnes juutalaiset pikkuhiljaa onnistuivat soluttamaan kirkolliset instituutiot ja pehmittämään tätä juutalaisvastaisuutta levittämällä harhaoppejaan.

     Plusääni(8)Miinusääni(0)
 4. Juutalaisilla on erikoinen ”me juutalaiset tiedämme, millaista on olla pakolainen”-tyyli, jolla heidän tunnetusti itsekäs ja ahne koronkiskoja-eliittinsä huijaa nyt surutta muuta maailmaa.
  Mutta heitä ei koskaan eikä missään ole vainottu ilman pätevää syytä (koronkiskonta ja yritys kaapata hallintovalta maassa jossa asuvat). Silti sionisteille näyttää riittävän muiden antisemitisteiksi syyttämisen syyksi se etteivät he saisi rauhassa sortaa ja alistaa muita. Tuon oikeuden kieltäminen heiltä on muka heidän vainoamista.
  Missä kulkee demonisoivan arvostelun ja asiallisen kritiikin raja?

  Synnyttääkö Israelin kritisoiminen ”antisemitismiä”? Onko ”juutalaisvastaisuus” liioiteltua?


  Muutama ote linkistä:
  ”Jos Israelin valtion tietyn kaltainen arvosteleminen kuulostaa sen demonisoimiselta, johtuu se Israelin pirullisesta luonteesta, toteaa Markku Juutinen ja jatkaa:. Kuinka sellaista valtiota voidaan kritisoida silkkihansikkain?
  Arvosteleehan länsimedia ja Israel itsekin koko ajan mm. Venäjää, Irania, Syyriaa jne., armottoman halventavasti ja suoranaisesti valehdellen. Lisäksi sionistinen läntinen eturintama on romuttanut lukuisten maiden yhteiskuntarauhan ja syössyt ne loputtomaan sodan kurjuuteen.”

  Peiliin pitäisi sionistien katsoa mutta sitä he eivät tee vaan vika on aina muualla. Ja heidän pakkomielteensä yrittää ottaa holo- ja ’me tiedämme mitä on olla pakolainen’-huijauksella koko maailma omaan kontrolliin on täysin vastoin tervettä järkeä ja jopa naurettavakin.
  Jos ’pakolaisuus’ (muussa maassa asuminen) ja koronkiskonnasta aiheutuva vaino on heille trauma niin se pitäisi työstää eikä ’trauman’ varjolla yrittää ottaa valtaa omiin käsiin.
  Nyt tuo pakonomainen ja liioiteltu ’trauma’ ja sionistien suuruudenhulluuden läpitunkema tarve maailmanhallintaan kummittelee kaiken taustalla.

  Plusääni(14)Miinusääni(0)
 5. Laitoin tästä artikkelista ”Kuka toi muslimit Eurooppaan?” linkin Suomi24 Helluntailaisuus -palstalle kysyen samalla, miksi vielä niin moni helluntailainen kannattaa muslimien tuloa Suomeen?
  Vähän myöhemmin aloitustani ei enää löytynyt – sensuuri ilmiselvästi oli iskenyt!

  Plusääni(7)Miinusääni(1)
 6. ”Kuka toi muslimit Eurooppaan???”

  EU:n juhliessa 60-vuotisjuhliaan, eli Rooman sopimusta vuodelta 1957, jolloin 2 miljoonan 340.000 neliökilometrin kokoinen sunnimuslimivaltio Algeria liitettiin ”Eurooppaan” täysivaltaisena jäsenenä osana Ranskaa. Algerialaiset olivat siis 1957- EEC:n täysivaltaisia jäseniä länsisaksalaisten, italialaisten, belgialaisten, ranskalaisten, luxembourgilaisten ja hollantilaisten tavoin. EEC:n kokonaispinta-alasta yli puolet oli silloin Afrikassa, ja EEC:llä oli maaraja Malin, Mauritanian, Markokon, Tunisian, Libyan ja Nigerin kanssa. Algerialaiset erosivat EEC:stä verisen, puoli miljoonaa kaatunutta vaatineen sisällissodan seurauksena ja EEC:n koko puolittui vuoteen 1962. On paskapuhetta puhua EU:n tuoneen rauhan Eurooppaan, kun muistelee Algerian lisäksi Jugoslaviaan tehtyjä pommituksia keväällä 1999, jotka tehtiin Italiasta käsin. Tai Italiasta käsin tehtyjä Libyan pommituksia 2011, joka avasi pysyvästi pakolaisvirran Eurooppaan.

  Jos Algeria olisi jäänyt EEC:hen, nykyiseen Euroopan Unioniin, silloin yli 40 miljoonaa algerialaista muslimia voisi halutessaan matkustaa Suomeen, Viroon ja Unkariin EU-kansalaisina. Toisaalta, kyllähän heitä nytkin on kymmeniä tuhansia jopa Saksassa, laittomina, paperittomina maahantunkeutujina.

  Algerian tuominen EEC:hen Rooman sopimuksessa 1957 kertoi myös hieman Euroopan Unionin alkuperäisestä suunnitelmasta, jossa Ranska tahtoi tuoda myös Marokon ja Tunisian mukaan EEC:hen ja näin vahvistaa ranskan kielen asemaa EEC:ssä ja päämääränä oli myös tehdä Välimerestä EEC:n sisämeri. Jos algerialaiset eivät olisi eronneet EEC:stä vaatien täydellistä itsenäisyyttä Ranskasta, ja jättäen samalla EU:ta, nykyinen mutuvyöry olisi alkanut mahdollisesti jo 60-luvulla, hukuttaen Länsi-Euroopan matuihin, mutta Algerian kansallinen herääminen ja itsenäisyys ”pelasti” Länsi-Euroopan, sillä Espanja oli vielä pitkään EU:n ulkopuolella, joten maarajoja kehitysmaiden kanssa ei ollut.

  Varsinkaan kun 2 miljoonan 344.000 neliökilometrin kokoinen Belgian Kongo oli itsenäistynyt 1960 eli 3 vuotta Rooman sopimuksen jälkeen. Belgia oli halunnut siirtymävaiheen ”itsenäisyyteen” kestävän 30 vuotta, mutta sisällissota ns. ”Belgian kriisi” kesti vuoteen 1965 ja maassa oli taistellut 1960-64 yhteensä 9 pataljoonaa ruotsalaissotilaita, joista kaksi kannibaalit söivät. Lisäksi maailman viidenneksi suurimmat ilmavoimat (Ruotsi) lähetti J29B ”Flygande Tunnan” F22 Kongo hävittäjiä taistelemaan Kongon ilmaherruudesta. Jos Belgialla oli tarkoitus tuoda Kongo osaksi EEC:tä 30 vuodeksi, se on unohdettu EU:n historiasta. Ghanan itsenäistyminen 1957 sai aikaan Afrikan siirtomaiden itsenäistymisvyöryn, jolloin EEC-jäsen Ranska ”menetti” suurimman osan siirtomaistaan 1960 Belgian tavoin.

  Plusääni(2)Miinusääni(1)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat