TTIP-vuoto: valtamedia alitti jälleen riman

Ympäristöjärjestö Greenpeacen vuotamat tiedot salaisista TTIP-neuvotteluista ovat pakottaneet valtavirtaisen valemedian koviin kriisinhallintatoimiin. Sohellusta seuratessa on vaikea päättää itkeäkö vai nauraako.

Yhdysvaltojen ja EU:n välinen TTIP-pankkivaltasopimus (jota valtavirtainen valemedia kutsuu ”vapaakauppasopimukseksi”) on kohdannut kovaa vastustusta käytännössä koko kansalaisyhteiskunnalta. TTIP:tä vastustavat niin kansallismieliset kuin vasemmisto, ympäristönsuojelijat ja etunsa tiedostavat yrittäjät.

Pankkivaltasopimuksen puolestapuhujia lyötyy lähinnä omaa kapeaa etuaan ajavista elitisteistä, kuten kokoomuksen, perussuomalaisten ja keskustan puoluejohdosta. Myös yrittäjiä ja palkansaajia pelinappuloinaan käyttävät globalistiset työmarkkinajärjestöt uskovat hyötyvänsä TTIP-sopimuksesta.

TTIP:tä kutsutaan harhaanjohtavasti ”vapaakauppasopimukseksi”, vaikka sitä lobbaavien voimien tärkein tavoite on kansainvälisten rahoitusmarkkinoiden sääntelyn purkaminen ja pankkien ylivallan vahvistaminen. Tällä ei ole mitään tekemistä reaalitalouden ja konkreettisen kaupankäynnin kanssa.

TTIP:ssä ei siis ole kyse siitä, että suomalaisen tuottajan potentiaalinen asiakaskunta laajenisi, vaan siitä, kuinka vaarallisia uhkapelejä monikansalliset pankit saavat rahoitusmarkkinoilla pelata käyttäen eurooppalaisyrityksiä ja -kotitalouksia pelimerkkeinään.

Siinä sivussa TTIP riisuu myös valtioilta itsemääräämisoikeuden alistamalla valtiot pankkiirien rahoittamien yksityisten tuomioistuinten mielivallan alaisiksi. (Tätä tarkoitetaan kiertoilmaisuilla ”sijoittajasuoja” ja ”välimiesmenettely”.)

Koska TTIP on käytännössä Naton taloudellinen vastine, ovat Suomen valtamedia ja poliittinen eliitti suhtautuneet siihen huumautuneella innolla. TTIP:n väitetään sitovan Suomi osaksi ”länsimaista arvoyhteisöä” eli sitä kulttuuripiiriä, jossa puolipukeiset homot saavat heiluttaa sateenkaarilippuja rauhassa suurten kaupunkien kaduilla.

fokus_demokratie_1920x1080

Venäjän salaliitto. Tietysti.

Greenpeacen tietovuodon jälkeen monet alkoivatkin laskea minuutteja, kuinka nopeasti TTIP:n julkisuuskuvaa ryvettävät paljastukset leimattaisiin valemediassa venäläiseksi propagandaksi.

Tiistaina Yleisradio lähetti kuin lähettikin Ajantasan Kaukoputki –ohjelmasta jakson, jossa Ulkopoliittisen instituutin tutkija Charly Salonius-Pasternak vihjasi, että tietovuodolla ”joku kolmas osapuoli haluaa tarkoituksella luoda kuvan, että nyt teidän [Yhdysvaltojen ja Euroopan] ei pitäisi tehdä yhteistyötä”.

Yhdysvaltoja ja Eurooppaa erottaneen ”kolmannen osapuolen” henkilöllisyys ei tuskin jäänyt kenellekään epäselväksi. Kuten artikkelissamme ”Helsingin Sanomat riensi Halla-ahon apuun – eikä ihme!” hiljattain totesimme, on suomalainen valemedia päättänyt leimata putinismiksi kaikki vihaamansa poliittiset liikkeet – niin myös TTIP-vastaisuuden.

Eikä Yleisradion apukoulutason propaganda tähän loppunut. Yle julkaisi tiistaina myös ”analyysin” TTIP-vuodoista. ”Analyysissä” ei mainittu sanaakaan esimerkiksi kansallisen lainsäädännön murhaavasta välimieskäytännöstä tai tulevien pankkikriisien riskistä. Sen sijaan eniten palstatilaa sai EU:n vaatima nimisuojajärjestelmä eli esimerkiksi se, mitä juustoa saa kutsua fetaksi ja mitä kuohujuomaa samppanjaksi.

”Analysoimalla” juustojen ja kuohuviinien tulevaisuutta Yleisradio antoi kansalaisten ymmärtää, että koko TTIP-keskustelussa on pohjimmiltaan kyse kirjaimellisesti pilkunviilaamisesta ja muusta naurettavasta näpertelystä. Näin korskea sumutus ei voi johtua toimittajien ammattitaidottomuudesta vaan kyse on tietoisesta harhaanjohtamisesta. Samalla tavalla eliitti on yrittänyt latistaa EU-kritiikin kiistelyksi kurkkujen käyryysdirektiivistä.

Greenpeacen tuoreet vuodot vahvistavat, että TTIP-pankkivaltasopimuksella tulisi olemaan myrkyllisiä vaikutuksia muun muassa julkiseen terveydenhuoltoon ja elintarvikkeiden laatuun. Kun sääntelyä puretaan, markkinoilla menestyvät GM-viljelyyn ja tappaviin torjunta-aineisiin erikoistuneet monikansalliset megakorporaatiot, jotka voittavat hintakilpailun kokonsa, poliittisten verkostojensa ja myrkyllisten tuotantomenetelmiensä avulla.

TTIP-pankkivaltasopimuskiistassa toisessa vaakakupissa on siis kuluttajien ja paikallisten yritysten hyvinvointi, toisessa kupissa puolestaan ylikansallisten yhtiöiden ja pankkien tahto maksimoida voitot keinoja kaihtamatta. Media tekee kaikkensa, jotta keskivertokansalainen ei ymmärtäisi tätä vastakkainasettelua.

TTIP-no

EU-eliitti valehtelee vastakkainasettelusta

Esimerkiksi EU-mafioso Jyrki Kataisen taustajoukot ovat huolissaan siitä, että yhä useammat tavalliset eurooppalaiset ymmärtävät perustavanlaatuisen vastakkainasettelun kansakuntien ja pankkien välillä.

Vielä kaksi vuotta sitten esimerkiksi 55 prosenttia saksalaisista piti TTIP:tä ”hyvänä asiana”, mutta nyt luku on pudonnut vaivaiseen 17 prosenttiin! Kataisen kabinettipäällikkönä Euroopan komissiossa toimiva kokoomustorpedo Juho Romakkaniemi yritti suistaa julkisen keskustelun väärille raiteille väittämällä, että kyse onkin Euroopan ja Amerikan (ei kansakuntien ja pankkien) välisestä eturistiriidasta.

Romakkaniemi toki itse tietää, että TTIP:n toteutuessa häviäjiä olisivat tavalliset yritykset ja palkansaajat Atlantin molemmin puolin. Meidän omaisuutemme keskitettäisiin TTIP-Euroopassa entistä tehokkaammin Kataisen ja Romakkaniemen kaltaisille rasvaisille EU-teknokraateille, jotka edustavat sopimuksesta hyötyvää yhtä promillea väestöstä.

Onneksi kansanviholliset kokevat edelleen vastarintaa. Katainen jopa rinnasti huhtikuussa nationalistit terroristeihin, mikä kertonee erittäin raskaasta turhautumisesta: kansa paiskoo jatkuvasti uusia kapuloita globaalin liittovaltiohankkeen rattaisiin vastustamalla pankkivaltasopimuksia ja pakotettua monikulttuurisuutta. Esimerkiksi Itävalta saattaa saada ensi kuussa Euroopan ensimmäisen virallisesti TTIP-vastaisen hallituksen. Siellä kansallismieliset ovat kartuttaneet kansansuosiota nimenomaan vastustamalla pankkivaltasopimusta ja haittamaahanmuuttoa. Tutkimusten mukaan TTIP olisi välitön uhka tuhansien itävaltalaisten työllisyydelle.

Eliitti on joutunut turvautumaan entistä karkeampaan valehteluun yrittäessään kääntää julkisen mielipiteen takaisin TTIP:n puolelle. Saksassa pari viikkoa sitten vieraillut Yhdysvaltojen presidentti Barack Obama väitti esimerkiksi silmät kirkkaana, että ”valtaosa ihmisistä kannattaa kauppasopimusta edelleen”. Kuten todettua, saksalaisista vain 17 prosenttia kannattaa sopimusta; amerikkalaisista TTIP:n kannalla on vain 15 prosenttia kansasta!

Valehtelun lisäksi Euroopassa kiertänyt Obama turvautui myös kiristykseen. Britanniassa vieraillessaan Obama uhkasi, että mikäli englantilaiset päättäisivät erota EU:sta, tulisi Amerikka työntämään maan ”jonon perälle” kansainvälisillä markkinoilla. Yhä useammat haluavat erota EU:sta muun muassa siksi, että EU-komissio kaavailee uusia sanktioita maille, jotka eivät suostu hukuttautumaan elintasopakolaisiin.

”Vapaakauppa” tarkoittaakin siis käytännössä sitä, että Yhdysvallat voi taloudellisten pakotteiden avulla käskyttää muita valtioita tekemään mieleistänsä politiikkaa.

Obaman uhkaus ei yllättänyt, sillä jo vuosi sitten amerikanjuutalainen lobbausjärjestö Council on Foreign Relations rehenteli avoimesti, että ”vapaakauppasopimukset” ovat todellisuudessa Yhdysvaltojen diplomaattisia aseita. Kysymys kuitenkin kuuluu, mitä tekemistä ankaralla poliittisella kiristyksellä on ”vapauden” tai edes ”kaupan” kanssa.

obamacameron

Poliitikot ovat pankkilobbareita

Kuten todettua, kyse ei ole ”Amerikan ja Euroopan välisestä vastakkainasettelusta”. Kun Obama uhkailee eurooppalaisia, eivät EU-päättäjät ole puolustamassa omiaan. Sen sijaan EU-eliitti kuuluu Obaman leiriin.

EU:n poliitikot ja virkamiehet eivät aja eurooppalaisvaltioiden etuja vaan he työskentelevät pankkien lobbaajina. He saavat palkkaa, koska he puolustavat julkisuudessa TTIP-pankkivaltasopimusta tarvittaessa vaikka valehtelemalla.

Vaikka TTIP:n sijoittajasuoja- ja välimiesmenettelyt romuttavat kiistatta niin kuluttajien kuin ympäristönkin oikeusturvan, EU:n kauppakomissaari Cecilia Malmström väitti Greenpeacen maalaamien uhkakuvien olevan puutaheinää. Malmström teki itsestään julkisesti pellen sepittämällä valheita, joiden tueksi ei yksinkertaisesti ole loogisia argumentteja. Hänellä ei kuitenkaan ollut vaihtoehtoja. Pankkiirien portto ei koskaan puhu pahaa isännistään – todenpuhuminen merkitsisi nimittäin välitöntä loppua rahakkaalle uralle.

Ei ihme, että joukko kansalaisjärjestöjä selvitti viime syksynä, että EU-komissio toimii kuin toimiikin tiiviissä yhteistyössä monikansallisten suuryhtiöiden kanssa, vaikka ”demokratian” periaatteiden mukaisesti komission tehtävän tulisi olla korporaatioiden valvonta ja sääntely.

Valtamedia väittää, että elämme ”demokratiassa”, vaikka ainut tapa saada tietoa TTIP:n kaltaisista aidosti tärkeistä poliittisista kysymyksistä ovat laittomat tietovuodot. Elämme ”demokratiassa”, jossa Suomen parlamentaarinen järjestelmä on alistettu EU-komissiolle, jota johtaa kulissien takana pankkiirien ja korruptoituneiden poliitikkojen verkosto.

Valtamedia antaa ymmärtää, että TTIP-sopimuksessa on kyse juustojen ja kuohuviinien nimistä sekä EU:n ja Amerikan välisestä ajoittaisesta poikamaisesta uhosta.

Kaikki todelliset ongelmat on yksinkertaisesti haudattu kansalta piiloon.

Miksei Yleisradio esimerkiksi muistuttanut ”analyysissään” lukijoitaan Yhdistyneen kuningaskunnan hallituksen selvityksestä, jonka mukaan TTIP:n sijoittajasuoja- ja välimiesmenettelyistä ”ei olisi käytännössä mitään taloudellista hyötyä [eurooppalaisvaltiolle]” mutta niillä olisi ”sitäkin suurempia negatiivisia taloudellisia ja poliittisia vaikutuksia”? Eivätkö suomalaistoimittajat pidä brittien tekemää selvitystä oleellisena?

Miksei lehdistö siteeraa Global Development and Environment Instituten tutkimusta, jonka mukaan TTIP tulisi rampauttamaan EU:n sisäistä kaupankäyntiä sekä leikkaamaan palkkoja ja työllisyyttä? Tutkimuksen mukaan TTIP tulisi tekemään rahoitusmarkkinoista entistä epävakaampia ja kasvattamaan tuottavuuden ja palkkojen välistä kuilua. Miksi Yle kirjoittaa mieluummin fetajuustosta?

goldmanmustekala

Suomesta rikollispankkiirien turvasatama

Lehdistö Suomessa ei kirjoita TTIP-uutisoinnin yhteydessä lainkaan siitä, että sekä 1990-luvun lama että 2000-luvulla puhjennut velkakriisi syntyivät kansainvälisten pankkikriisien seurauksena.

TTIP:n tärkein tavoite on luoda mahdollisimman otolliset olosuhteet uusille pankkikriiseille, sillä kriisejä edeltävät luottokuplat ovat pankkieliitin kannalta tehokkain ja varmin tapa rikastua.

Kuluttajaoikeuksiin keskittyvä yhdysvaltalainen Public Citizen –järjestö on kirjoittanut laajasti siitä, mistä Yhdysvaltojen ajamissa ”vapaakauppasopimuksissa” on todellisuudessa kyse. Koska sopimusten tavoitteena on karsia ankarasti luottomarkkinoiden kansainvälistä sääntelyä, tulevat vapaakauppamaat hukkumaan kiihtyvällä vauhdilla yksityiseen velkaan. Kirjoitimme Public Citizenin paljastuksista helmikuussa:

”Kansainvälisen finanssikriisin jälkeen Wall Streetin keinottelua pyrittiin suitsimaan lisäämällä rahoitusssääntelyä. TPP [Tyynenmeren alueen vapaakauppasopimus] pyrkii purkamaan kaikki luottomarkkinoiden rajoitteet. Vastaisuudessa ulkomaalaiset pankit voivat haastaa Yhdysvaltojen hallituksen oikeuteen, mikäli niiden toimintaan yritetään puuttua.

Vaikka myrkylliset johdannaiset synnyttivät Amerikan kiinteistökatastrofin ja sitä seuranneen kansainvälisen rahoituskriisin, tulee TPP pakottamaan valtiot hyväksymään myös kaikista vaarallisimmilla rahoitusinstrumenteilla käytävän kaupan. Uusien romahdusten siemen on kylvetty.

TPP kieltää valtioita säätämästä pääomakontrolleja, joilla rahoitusmarkkinoiden ja kansantalouden vakautta voitaisiin vaalia. Vapaakauppamaat on velvoitettu ’sallimaan kaikki markkina-alueiden pankkisiirrot vapaasti ja välittömästi’.”

Legendaarinen pankkisääntelijä sekä talous- ja oikeusprofessori William K. Black on kirjoittanut laajasti siitä, mitä tapahtuu, kun keinottelun rajoitukset puretaan: pankit imevät valtiot ja yritykset hetkessä kuiviin. Black itse oli passittamassa satoja rikollispankkiireita vankilaan 1980-luvulla puhjenneen säästöpankkikriisin jälkimainingeissa.

Blackin mukaan luottomarkkinoiden sääntelyn purkaminen (jota ”vapaakauppasopimukset” tavoittelevat) johtaa väistämättä aina uusiin velkakupliin ja pankkikriiseihin. Black kutsuu pankkisääntelystä luopuneita yhteiskuntia ”kriminogeeniksi” ympäristöiksi, joissa rikollisuus ja taloudellinen hyväksikäyttö tulevat väistämättä lisääntymään, koska rikollisuus on rehellistä yritystoimintaa huomattavasti tehokkaampi tapa rikastua.

Kriminogeenisissä yhteiskunnissa lopulta yhä suurempi osa yrityksistä joutuu alkaa toimimaan rikollisesti, sillä se on ainut tapa säilyttää kilpailukyky muita – rikollisuuteen jo hairahtaneita – yrityksiä vastaan.

EU-eliitti on tekemässä Suomesta ja koko Euroopasta rikollisoligarkkien turvasatamaa, mutta Yleisradio keskittyy juustoihin ja viineihin. Valtavirtaisen valemedian tehtävä on harhauttaa ryöstön uhria. Media on rikoskumppani.

 

Arvi Pihkala

 

Lue myös: Suomea johtaa mafia

13 kommenttia

 1. Megapankkien ohjauksella tapahtuvan globalisaation tahti on ollut viimeaikoina kiivas ja sen vuoksi sille on noussut vastavoimaksi kansallisvaltioiden suvereniteettia korostava ajattelutapa. Viime aikoina jälkimmäinen on saanut aikaan jonkinlaisia torjuntavoittoja mm. Donald Trumpin suosio USA:ssa, Itävallan presidentinvaalit, AfD Saksassa, vahvasti etenevä Brexit-kampanja Englannissa ja ehkä viimeisimpänä tämä TTIP:n tielle noussut kohujen ja vastarinnan suma. Toisaalta olen itse pessimismiin taipuvainen ja uskon että nk. globalisteilla on joku pirullinen salajuoni, jolla raivataan kansallismielisten aiheuttama vastustus heidän hankkeidensa tieltä. He yrittävät sytyttää sodan tai tuottavat vastaavan katastrofaalisen tapahtuman (event), jonka nostattaman pelon ja kohun perusteella he julistavat poikkeustiloja sekä Amerikassa että Euroopassa ja kaappaavat niiden myötä absoluuttisen vallan itselleen.

  Läntinen valtamedia on tähän asti toiminut kuin noiduttuna globalistien hankkeiden puolestapuhujana ja on melko ilmeistä, että sen avulla lietsotaan kansojen mielialat alttiiksi em. poikkeustilojen julistamisille, vaikka mitään suurta aktuaalista katastrofia ei tapahtuisikaan. En siis usko, että näitä TTIP:n kaltaisia hankkeita saadaan enää pysäytettyä. Samalla näitten Junckereiden, Kataisten, Romakkaniemien ym. komissio-roistojen järkyttävä korruptoituneisuus ja suoranainen pahansuopuus on vasta alkanut paljastaa todellista luonnettaan. Surullisen kehityksen varmistaa huomattavan kansanosan passiivinen tylsämielisyys ja/tai itsekkääksi koulittu ajattelutapa. Terveen yhteisömoraalin rakennusaineet ovat meiltä ehkä loppuneet.

  Plusääni(29)Miinusääni(0)
  1. Donal Trump: vitsi (seuraava presidentti: H.C.)
   Brexit: kunnon jenkkispektaakkeli-portmanteau-paskaa.
   Pegida: logossa hakaristi lentää roskikseen — että se siitä

   Valeoppositio se taas vie pässiä narussa. USA:n uhittelu Britannialle on pelkkää show’ta, jota jenkit ja nykyisin koko maailma rakastavat. Eihän ne nyt suurinta kauppakumppaniaan ja liittolaistaan ala sabotoimaan. Juutalaisten juonivat keskenään vain — ei sen kummempaa.

   Plusääni(17)Miinusääni(0)
 2. Suomessa alkaa olla aseellisen kansallisen vallankumouksen paikka?

  Plusääni(27)Miinusääni(2)
  1. Ei vallankumouksia. Sellainen vain toisi globalistikorpit haaskalle. Katso vaikka Ukrainaan. Pelotelkaamme tavallisina kansalaisina poliitikkojamme kunnes pelkäävät kansaa enemmän kuin hyväveliverkostonsa painostusta. Silloin he kantavat vastuunsa. Vallankumous on silmänkääntötemppu. Vain uusavuttomat vellihousut odottavat ulkopuolista eliitin tarjoamaa pelastajaa.

   Plusääni(4)Miinusääni(1)
 3. Jutun kirjoittelijan ÄÖ eli tuttavallisemmin älykkyysosamäärä paljastui heti alussa ” puolipukeiset homot ” – kortillaan _ _ _ tyyppi hei ! Päivi Räsänen sai kirkosta 40000 ihmisen kadon päästämällä ”homosammakon” aivopierustaan _ _ _ kirjoittelija ! sammakoita on moneen menoon _ _ _ kirjoittelija ole varovainen ei kaikki ole niin tyhmiä kuin SINÄ !!!

  Plusääni(3)Miinusääni(30)
  1. Homot saa olla homoja ihan vapaasti. Kysymys on siitä, ettei sitä tarvitse syöttää koko ajan kuin pakkopullaa. Alkaa tulla ikävästi jo korvista moinen. Mitä jos vain annettaisiin homojen olla ihan rauhassa, ja vastapainoisesti voidaan propaganda sammuttaa siltä osin. Jos haluavat väkisin paraatimarsseille niin siitä vaan, kunhan siitä uutisoidaan yhtä paljon kuin TTIP-vastustavia marsseja yms. Eli ei juuri lainkaan. Jos et pitänyt yhdestä lauseesta, niin tekeekö se silloin ”tyhmäksi” koko loppu artikkelin?

   Plusääni(29)Miinusääni(0)
  2. nimim. »Anus-Culus-Podex»

   Homot saavat homoilla ja neekerit neekerit neekeröidä. Joka tapauksessa: AIDS leviää. Mutta sinä, hyvä ystävä, käytät sanoja kuten »aivopieru». Tämä sivusta ei taida olla paikkasi. Suosittelen Ylilautaa — sovit hyvin joukkoon.

   P.S.: »ÄÖ»? Ihan oikeasti?

   Plusääni(13)Miinusääni(0)
  3. Stalinin ohjeistamaa eurooppalaista kommunistista solutustyötä 1920–30-luvuilla rahoittanut ja johtanut saksalainen Willi Münzenberg kiteytti Frankfurtin koulukunnan pitkäaikaisen operaatiosuunnitelman näin:

   ”Me teemme Lännen niin korruptoituneeksi, että se löyhkää.”

   Taidat kuulua niihin viherkommunisteihin, jotka pyrkivät tuhoamaan suomalaisen kansallisvaltiomme näillä Frankfurt-kommunistien kehittämillä mädätystekniikoilla, joihin kuuluu erilaisten perversioiden kuten homouden julistaminen normeiksi.
   Ne 1-2% ¨väestöstä, joiden homous johtuu mahdollisesti etupäässä geeneistä, saisivat minun puolestani harjoittaa perversiotaan mielensä mukaan, kunhan tekevät sen normaaleilta ihmisiltä näkymättömissä eivätkä pyri sillä mädättämään koko yhteiskuntaa.

   Kielenkäytöstäsi päätellen olet vielä lisäksi trolli tyyppiä ”Internet Trolls Are Narcissists, Psychopaths, and Sadists”, https://www.psychologytoday.com/blog/your-online-secrets/201409/internet-trolls-are-narcissists-psychopaths-and-sadists

   Plusääni(2)Miinusääni(1)
  4. nimim. ”Anus-Culus-Podex” oliko nuo kaksi sanaa ”puolipukeiset homot” ainoat mitä ymmärsit koko tekstistä ? ja käsittääkseni AÖ:n määrittelemiseen suoritetaan huomattavasti monimutkaisempi testi

   Kyse on kuitenkin vakavammasta asiasta, koskettaa satojen miljoonien Eurooppalaisen elämää, sopimuksen valmistelu on suoritettu täysin salassa kabinetin suojissa, se jo herättää epäluuloja.

   Sopimus avaa esim. amerikkalaiselle myrkkyjen täyttämälle elintarvike teollisuudelle väylän tuottaa samaa eurooppalaisen ruokapöytään (Monsanto). Kuluttajien ja pk-yritysten oikeusturva katoaa, koskapa kaikki valitukset voivat päätyä amerikkalaiseen tuomioistuimeen (välimies menettely).

   Hollanti sanoi sopimukselle EI, ainoa maa, Suomen mepit vastasivat KYLLÄ ja kansalaisilta ei kysellä. Tosin hollantilaiset joutuvat äänestämään niin monta kertaa että oikea vastaus löytyy.

   Plusääni(9)Miinusääni(0)
 4. Taistelu globaalieliittiä vastaan on käynnissä kaikilla rintamilla ja se kiihtyy päivä päivältä.

  Ihmiset ovat menettäneet valtaosan maailmastaan näille kasvottomille demoneille, mutta toisaalta tietoisuus taistelusta leviää nyt kuin ruohikkopalo erilaisissa alakulttuureissa. Ihminen on vihdoinkin oivaltamassa, että häntä vastaan hyökkää etninen ryhmä, joka ei oikeastaan ole ihminen vaan ihmisen varjo, eräänlainen ihmisen antiteesi.

  Demoni on kaikkivoipa ja asenteeltaan armoton, mutta demoni tuhotaan, se tuhotaan niin että sen yli puhaltaa tuuli ja sitä ei enää koskaan nähdä tässä maailmassa.

  Taistelu demonia vastaan on sotaa kaikilla rintamilla, kaikissa asioissa, arkena ja pyhänä.

  Me näemme juuri nyt minimaalisia muutoksia, jotka avaavat railon siihen monikansalliseen helvettiin, jonka demoni on maihimme tuonut. Nämä railot ovat kuin hiushalkeamia ja ne eivät häviä, ne laajenevat ja ne paljastavat demonin kasvot. Ihmiset saavat nähdä minkälainen peto kauniin ulkokuoren alla asustaa.

  Pohjola tulee johtamaan tätä vastarintaa: Borlängessä nähtiin neljä päivää sitten avoimesti kansallissosialistinen mielenosoitus ja demonin irvokkaat yritykset estää tämä ihmisten mielenosoitus torjuttiin ilman että ihmisen silmäkään värähti. Kansallissosialististen taistelijoiden lisäksi mielenosoitukseen liittyi päättäväinen joukko tavallisia, valveutuneita ihmisiä ympäri Pohjolan – ja kauempaa.

  Mielenosoittajia oli yli 500 ja enemmänkin olisi ollut, mutta demonin lakeijat estivät osan pääsyn paikalle.

  Me elämme kirjaimellisesti vallankumouksen, vapautumisen aikakautta.

  Ihmiset nousevat ja katkaisevat kahleensa ja murtavat demonien vallan.

  Jokainen ihminen voi vaikuttaa tuhansin eri tavoin, mutta etulinjassa ovat nyt ihmiset, jotka pelkäämättä nousevat katsomaan petoa silmiin ja eivät peräänny. Tämä peto ei ole ihmisestä ja ihmisen on se tuhottava. Ja ihminen tekee sen, ihminen on noussut ennenkin – ja nousee nytkin.

  Ihmisiä kutsutaan tähän taisteluun ja silloin mitataan, kuka on ihminen ja kuka pakenee demonin selän taakse. Tässä taistelussa ei oteta vankeja, joten jokaisen on valittava puolensa.

  Eläköön voitto!

  Plusääni(29)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat