Isänmaallinen veronmaksaja, Yle vakoilee sinua sinun kustannuksellasi!

Suomen ja Norjan yleisradioyhtiöt Yle ja NRK kertovat tiivistävänsä yhteistyötä voidakseen vakoilla kansallismielisiä ihmisiä nykyistä tehokkaammin. Tarkoituksena on myös levittää valepropagandaa mustamaalaustarkoituksessa.

Pohjoismaiden yleisradioyhtiöiden yhteistyöelin Pohjoisvisio (Nordvision) uutisoi, että veronmaksajien rahoittamat mediat tulevat mahdollisesti käyttämään entistä suuremman osan budjetistaan isänmaallisten kansalaisten tarkkailuun Neuvostoliitosta tuttuun tapaan.

Pohjoisvision haastattelema Yle-toimittaja Marko Hietikko kertoo innoissaan, että hän on jo nyt päässyt ”agenttielämää” muistuttaviin tilanteisiin levittäessään kansallismielisiä vastustavaa propagandaa.

Hietikko viittaa Esa Henrik Holapan kanssa tekemiinsä haastatteluihin, jotka suoritettiin turvallisuussyistä täysin salassa. Hietikko ja Holappa pelkäsivät ilmeisesti turvallisuutensa puolesta siksi, että he levittivät tänä keväänä valheita suomalaisista kansallissosialisteista.

Holappa itse jätti kansallismielisen liikkeen reilu vuosi sitten, kun hänen yrityksensä Fenrir Förlag joutui talousvaikeuksiin samalla, kun hän oli riitaantunut entisten ystäviensä ja entisen vaimonsa kanssa. Holappa pakeni ongelmiaan suojelupoliisin ja valtamedian suojiin.

Vastineeksi suojelusta Holappa valehteli kansallissosialisteista Yleisradion artikkeleissa, joita Kansallinen Vastarinta oikoi tänä vuonna: 1, 2, 3, 4.

Marko Hietikko.
Marko Hietikko.

Erityisrahoitusta vakoiluun

Hietikko kertoo ihastuneensa agenttielämään niin palavasti, että hän tahtoo tulevaisuudessa osallistua uusiin vastaaviin projekteihin, joita rahoittavat yleisradioyhtiöiden kautta pohjoismaalaiset veronmaksajat.

Hietikko on hämmentänyt suomalaisia esiintymällä samassa poliittisessa tapahtumassa aloitteellista väkivaltaa kannattavan äärivasemmistolaisen Varisverkoston perustajajäsenen kanssa sekä naureskelemalla poliisin raudoittaman kansallismielisen pahoinpitelylle.

Pohjoisvision mukaan Ylen ja NRK:n kansallismielisyydenvastainen yhteistyöhanke on saanut nyt erityisrahoitusta. Tarkoituksena on tehostaa kansallismielisiin kohdistuvaa vakoilua tulevina vuosina.

 

Lue myös:

Journalistiliitto yllyttää vakoilemaan maahanmuuttovastaisia suomalaisia!
Huhumylly-verkkosivu yhdistää Yleisradion ja väkivaltavasemmiston

8 kommenttia

 1. Tuokaa esiin totuus ja julistakaa, että Jeesus Kristus on tie Jumalan vihan leppymiseen, Suomen maan ja kansan pelastumiseen ja isänmaallisuuden turvalliseen kukoistukseen, niin vakoilu loppuu. Kuka parannuksentekoa (sydämen katumus + sydämen usko Kristuksen sijaissovitukseen) vakoilisi – toisin sanoen: kuka Suomen pelastumista vakoilisi?

  Ei ole muuta totuutta, isänmaallisuutta ja apua kuin Isä Jumala, jonka yhteyteen tie on syntien anteeksiantamus, Jeesus Kristus. Mikseivät Vastarintaliike ja Magneettimedia voisi muuttaa kokonaan suuntaa ja tulla totuuden (Joh. 17:17) julistajiksi ja isänmaallisiksi? Koko kansa alkaisi muuttua Jumalan armosta, myös päättäjät ja esivalta! VILaurio

  Plusääni(8)Miinusääni(4)
  1. Heinz Rudolf Kunze: Willkommen Liebe Mörder:

   https://www.youtube.com/watch?v=2RY5UeOfOic

   Alles im Koran drin steckt: die Erlaubnis, Juden und Christen zu töten (Sure 9:29), Nichtmuslime zu terrorisieren (8,12), junge Mädchen zu vergewaltigen (65: 4), Menschen für Sex zu versklaven (4:3), über seine wahren Ziele zu lügen (3:54), und der Befehl, gegen die Ungläubigen Krieg zu führen (9,123) sowie die ganze Welt Allah zu unterwerfen (9,33).

   Wir werden die neuen Meister sein. Verstehen! ALLAHU AKBAR! Wir sind hier und wachsen. Ihre Kinder müssen alles teilen … bis wir es alle nehmen! HAHAHA.

   ALLAH gibt uns dieses neue Land! Die Deutschen sind schwach und unfruchtbar. Sie sind auf dem Weg nach draußen. Warum sollten wir Wüste und Kafir Deutsche haben schöne grüne Land? ALLAH macht eine Korrektur. Scheiße auf Deutschen.

   Kokoilin tuon palapelinä deutschelobby.com -sivuston viimeisimmistä jutuista.

   Koska Suomessa (myös täällä) kaikki tietävät kaiken ohi ja yli Jumalan (ja Jumalan sanan), kaikki luonnollisesti ymmärtävät myös saksaa.

   Pienenä pidin kovasti palapeleistä, kunnes, jostain syystä, tulin ohjatuksi havaintoon, että tärkein palapelin osa elämässä, Herra Jumala, joka ohjaa ja ylläpitää kaiken, on sellainen palapelin osa, joka tekee kaikki muut palapelin osat tarpeettomiksi ja olemattomiksi. On vain yksi palapelin osa: Jumala, ihka elävä ja äärettömän suuri ja voimakas Jumala.

   Kuten kaikki tietävät, juutalaiset ja muslimit tuhoavat Euroopan jumalattomat kansat, jotka harrastavat kaikessa elämässään ”vapautta“, ”suvaitsevaisuutta“, ”ihmisoikeuksia“ ja ”itsensä toteuttamista”, siis ”syntisen lihan vapautta eli perkeleen vapautta”, ”perkeleen suvaitsemista”, ”perkeleen ja hänen himojensa oikeuksia” ja ”perkeleen toteuttamista” eli perkeleenpalvontaa (syntiinlankeemuksen seurauksena ihminen on luonnostaan perkeleen orja, kyvytön irtautumaan perkeleestä omin voimin). Luuleeko joku, ettei Jumala tuhoaisi Euroopan kansoja, jotka julkeasti – avoimesti Jumalan kasvojen edessä – murhaavat lapsia aborteissa (Suomen kansakin on murhannut itselleen laatimansa lain turvin n. 700 000 lasta laillisesti), pilkkaavat Jumalaa, Jeesusta Kristusta ja oikeaa kirkkoa ja hyväksyvät, laillistavat ja omaksuvat homouden ja naispappeuden (naisen on oltava hiljaa seurakunnassa, sillä hän toi synnin, kuoleman ja helvetin maailmaan, 1. Kor. 14:33-37, 1. Tim. 2:11-15)? On täysin selvää, että Euroopan jumalattomat joukkiot, todella kavalat saatanalaumat, Ap. t. 26:18, tuhotaan. Tuhoajana itse Jumala, kaiken Valtias. Ei ole syytä ihmetellä itse aiheutettua ja ansaittua tuhoa. Tiesin jo pikkulapsena, palapelejä kootessani, että tämä saatanalauma tuhoutuu väkisin (täysin väkisin).

   On todella ihmeteltävää, miten hirvittävän syvä on Euroopan luopumus ja paatumus! Missään ei näytä nousevan edes mieleen, että nyt pitäisi tehdä parannus (tulla katumukseen ja uskoon Jumalan sanan voimasta), että Jumalan viha poistuisi ja avautuisi tie pelastua Jumalan ohjauksessa ja armossa. VILaurio

   Plusääni(3)Miinusääni(3)
 2. Katsoin juuri norjalaisen ”laatusarjan” Todistaja, jossa päähenkilö oli homo ja nuori homopari homosteli oikein kunnolla heti ensi jaksossa. Lisäksi olen katsonuT NRK:n pmituisia luonto-ohjelmia, joissa koko perheen ohjelmassa mennään ”ihmiseläimen pariutumisprosessin esittelyn” verukkeella pornokauopaan, jossa esitellään tekopeniksiä ja heilutetaan ruoskaa.

  Plusääni(7)Miinusääni(1)
 3. Marko Hietikolle kiva juttu. Jos bisnekset menevät perseelleen – eli ”Mikä on kun ei taidot riitä. Mikä on kun ei onnistu.”
  Sitten voikin vaihtaa ”suojatyöpaikkaan” tonkimaan likaviemäreitä ja roskakoreja sekä tutkimaan kondoomien ”sisältöä”. Vahva nenäinen kaveri. Puhumattakaan, että omatuntokin ja kunniallisuus on jäänyt ties minne jo aikaa sitten.
  Mutta kuten Filmitähdet sanovat ”B-tuotannon” roolista: ”Laskut on maksettava.”
  Näinhän se menee kuin entisen tytön kunnia.

  Plusääni(6)Miinusääni(0)
 4. Tuokaa esiin totuus ja julistakaa, että Jeesus Kristus on tie Jumalan vihan leppymiseen, Suomen maan ja kansan pelastumiseen ja isänmaallisuuden turvalliseen kukoistukseen, niin vakoilu loppuu. Kuka parannuksentekoa (sydämen katumus + sydämen usko Kristuksen sijaissovitukseen) vakoilisi – toisin sanoen: kuka Suomen pelastumista vakoilisi?

  Ei ole muuta totuutta, isänmaallisuutta ja apua kuin Isä Jumala, jonka yhteyteen tie on syntien anteeksiantamus, Jeesus Kristus. Mikseivät Vastarintaliike ja Magneettimedia voisi muuttaa kokonaan suuntaa ja tulla totuuden (Joh. 17:17) julistajiksi ja isänmaallisiksi? Koko kansa alkaisi muuttua Jumalan armosta, myös päättäjät ja esivalta! VILaurio

  Plusääni(3)Miinusääni(7)
 5. Jos nyt ihmiset istuisivat ja ottaisivat hatun päästä miettiäksen hetken…

  Mitä tämä artikkeli kertoo meidän yhteiskunnastamme? Poliisi hyväksyy sen kun avoimesti anarkistinen, yhteistä omaisuutta tuhoava järjestö joka aiheuttaa ihmisille sekä fyysistä että henkistä pahoinpitelyä, on viranomaisten suojeluksessa.

  Samalla valtion tv- ja radio tuotannosta vastaava yhtiö avoimesti kertoo työntekijänsä olevan anarkistien kanssa kostoretkellä ”rasisteja vastaa”. Ja vaikka työntekijäkin osallistuu rikolliseen toimintaan, se sallitaan.

  Sitten… Poliisi ylintä johtoa myöten yhdessä kansaedustajien kanssa miettii kuukausitolkulla miten kieltää kokoontumisvapaus suomen kansalaisilta vedoten yhtesikuntarauhan rikkomiseen ja rikolliseen toimintaan.

  Mieitääs hetki… Tuleeko mieleen rikollisia järjestöjä?? Esim. lihavia miehiä nahkaliiveineen liiveineen?? Mustiin huppareihin pukeutuneita takku-tukkia? Korruptoitunutta virkamieskuntaa josta osa on soluttautunut poliisiin?? Pitäisikö poliisilaitoskin kieltää sen vuoksi??

  Entäs sitten puoleet? Kansaedustajathan ovat tehneet rikoksia kautta aikain:

  https://fi.wikipedia.org/wiki/Luettelo_rikoksista_tuomituista_kansanedustajista

  Pitääkö kaikki eduskuntapuolueetkin kieltää?

  Mikä tässä yhtesikunnassa on vialla kun huomiota ei kiinnitetä isoihin asioihin vaan pelätään niiden korjaamista. Ja sitten niihin pieniin asioihin uhrataan yhteiskunnan voimavaroista ja rahankäytöstä suuri osa.

  Toivottavasti en ole ainoa joka miettii näistä asioita.

  Plusääni(21)Miinusääni(0)
 6. Nyt jos koskaan kannattaa opiskella Weimarin tadavallan aikaa Saksassa. Kaikki samat mädännäisyysilmiöt seksuaaliperversioiden levittämisestä finanssikriisiin on läsnä.

  Plusääni(1)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat