”Holokausti” ja Euroopan politiikka – kaksi tärkeää tuoretta videota

Joulukuussa uutisoitiin, että 86-vuotias saksalaisrouva Ursula Haverbeck on haastanut Saksan juutalaiset oikeuteen holokaustivalheista. Haverbeck julkaisi lisäksi holokaustimyyttejä käsittelevän videon, joka on levinnyt kulovalkean tavoin verkossa.

Haverbeckin video on nyt suomennettu ja sen voi katsoa alta. Videolla kyseenalaistetaan muun muassa liittoutuneiden väitteet Auschwitzista ”tuhoamisleirinä”. Haverbeck muistuttaa katsojia siitä, että Saksa rankaisi ankarasti keskitysleirivartijoita, jotka tappoivat tai kaltoinkohtelivat vankeja. Kertomus juutalaisten järjestelmällisestä kansanmurhasta sekä kaasukammioista onkin sotapropagandasta syntynyt poliittinen valhe.

Toinen tuore video käsittelee Charlie Hebdoa sekä lehden tekopyhää suhdetta ”sananvapauteen”. Kuten todettua, Charlie Hebdo ei ole poliittisesti sitoutumaton satiirilehti, vaan liberaalivasemmistolainen julkaisu, jonka tärkein tehtävä on pilkata islamin ohella perinteisiä ranskalaisia isänmaallisia arvoja.

NousSommesHypocrites
”Olemme tekopyhiä!” – Charlie Hebdoa on käytetty poliittisesti hyväksi. Klikkaa kuvasta suurempi.

Vaikka Charlie Hebdo tekeekin julmaa pilkkaa esimerkiksi muslimien tappamisesta, on lehti yliherkkä ”antisemitismin” suhteen. Eräs lehden murhatuista työntekijöistä oli juutalainen pornoammattilainen Georges Wolinski. Muutama vuosi sitten Charlie Hebdo erotti Maurice Sinet –nimisen toimittajansa, kun tämä oli kirjoittanut kolumnin, jossa muistutettiin, että juutalaiset ovat johtavassa asemassa länsimaiden liike-elämässä.

Sinetin erottaminen ei ole lehden läheskään ainut hyökkäys sananvapautta vastaan. Lehti on esimerkiksi kampanjoinut ”fasistisena” pitämänsä, mutta laillisesti ja demokraattisesti toimivan Front National –puolueen kieltämiseksi lailla. Miksi? Koska puolue on halunnut kiristää Ranskan maahanmuuttopolitiikkaa.

Pariisin verilöylystä alkanut Je Suis Charlie –kampanja ei ole missään johtanut sananvapaustilanteen paranemiseen. Sen sijaan Ranska on maan juutalaisjärjestöjen (kuten juutalaisterroristin suojelemiseksi perustettu LICRA) vaatimuksesta aikeissa nyt tiukentaa ajatusrikoslakeja. Ensimmäinen esimerkki tästä nähtiin, kun poliisi pidätti ranskankamerunilaisen koomikko Dieudonné M’bala M’balanterrorismin tukemisesta” siksi, että hän oli kirjoittanut sarkastisesti hyökkäyksestä juutalaiseen kauppaan. Dieudonnén lisäksi kymmeniä muita ihmisiä on nyt pidätetty ajatusrikosten vuoksi Ranskassa. Myös Suomen juutalaiset ovat käyttäneet Je Suis Charlie –ilmiötä hyväkseen vaatiessaan lisää veronmaksajien rahoja ”turvajärjestelyihin”.

Ehkä mielenkiintoisimman esimerkin Charlie Hebdon kaksinaamaisuudesta tarjoaa Vincent Reynouardin tapaus. Reynouard on revisionisti, joka tutkii etenkin toisen maailmansodan aikaisen Euroopan historiaa. Reynouard on tullut tunnetuksi muun muassa teksteissään, joissa kyseenalaistetaan kertomukset juutalaisten järjestelmällisestä joukkotuhonnasta ja Gestaposta epäinhimillisiin otteisiin turvautuneena ”rasistisena” poliisina.

Tuoreella videollaan (joka on Youtubessa englanniksi tekstitettynä) Reynouard kertoo kuinka Charlie Hebdon toimitus käytännössä pilasi historiantutkijan elämän poliittisista syistä. Vain muutamia viikkoja ennen Pariisin ammuskelua lehden johtoon kuuluva Laurent ”Riss” Sourisseau onnistui junailemaan Reynouardille tuomion, joka on ajanut tämän henkilökohtaiseen konkurssiin: Reynouard joutuu maksamaan yhteensä noin 90 000 euroa sakkoina ja vahingonkorvauksina. Riss syytti historiantutkijaa ”väärentämisestä”, sillä 2006 tämä oli käyttänyt julkaisussaan noin kymmentä kuvaa Riss’n kirjasta. Tuomio tuli täytenä yllätyksenä, sillä etukäteen asianajajat luulivat, ettei Reynouardin tarvitsisi maksaa euroakaan korvauksia; revisionistisen materiaalin levikki on näet toistaiseksi erittäin vaatimaton. Kirjaa myytiin käytännössä ystävältä ystävälle.

Riss ei siis saanut Reynouardin kirjan vuoksi huonoa julkisuutta, vaan hän päätti tuhota Reynouardin elämän siksi, että tämä tekee aktiivisesti työtä juutalaisten yhteiskunnallisen hegemonian murtamiseksi Euroopassa. Ennen kaikkea Charlie Hebdo alkoi vainota Reynouardia siksi, että tämä on kiistänyt lehden edustaman kulttuurimarxilaisen maailmankuvan tärkeimmän myytin – holokaustin. Videolla Reynouard myös toteaa, että holokaustirevisionismin kieltävä ranskalainen Gayssot-laki on perustuslain vastainen. Laki sai nimensä sen kehittäneeltä kommunistipoliitikko Jean-Claude Gayssotilta.

Niin kauan kuin lainsäädäntö Euroopassa kieltää Haverbeckin ja Reynouardin kaltaisia ihmisiä tutkimasta historiaa objektiivisesti, on koko Je Suis Charlie –hokema vain likaista sarkasmia.

 

CarolynYeager.net

62 kommenttia

 1. Suomen juutalaisseurakunnat vaativat myös poliislta lisää suojelua. Samaan hengenvetoon se kertoo pelkäävänsä netissä esiintvän juutalaisvastaisuuden johtavan tekoihin. Siis samaa touhua kuin heimon verkoston muissa pesäkkeissä.

  Plusääni(7)Miinusääni(0)
 2. Itse haluan olla optimisti, sillä kuten videossa todettiin, niin viimeisen 20 vuoden aikana holokaustia on alettu kyseenalaistamaan yhä enemmän. Sodan jälkeen Eurooppa keskittyi jälleenrakennukseen ja tuo valhe jäi elämään. Nykyään länsimaissa tavallinen kadun tallaajakin on hyvin tiedostava ja pääsee tiedon ääreen toisin kuin aikaisemmin historiassa. Siksi eliitille jää käytännössä toimintavaihtoehdoksi enää jäljelle uhkailu vakavilla seuraamuksilla kun valhe ei myy. Mutta toivottavasti holohölinää pidetään 100 vuoden päästä kaikkialla julkisesti 1900-luvun suurimpana vitsinä. 🙂

  Plusääni(5)Miinusääni(0)
 3. Historiallisten tositapahtumien kiistäminen on yksi hulluuden ilmenemismuoto.

  Plusääni(1)Miinusääni(9)
 4. Minun sydämeeni on nyt poltinraudalla painettu:

  ”Yksi Pahan perusominaisuuksista on, että se kieltää kyseenalaistamisen. Ja se rankaisee niitä, jotka rohkenevat kyseenalaistaa.”.

  Tämä on suurin syy siihen, miksi vihaan juutalaisuutta. Kyllä, se on suurin syy.

  Se on yksinkertaisesti väärin, se nimenomaan tekee meistä eläimiä.

  Me emme saa ajatella, me emme saa kyseenalaistaa. Me emme saa ajatella.

  Se ON Pahan Ydin.

  Meidän pitäisi hävetä sitä, että me sallimme ihmisten vangitsemisen, koska he EPÄILEVÄT, koska he KYSEENALAISTAVAT.

  Minkälaisia ihmisiä me olemme? Minkälaisia miehiä?

  Tämä kaunis, viisas nainen, on rohkea. Hän edustaa Hyvää. Hän on Elävä Tuli, joka näyttää tien parempaan, ihmisarvoiseen elämään, jossa ihminen saa taas ajatella, pohtia, kyseenalaistaa, epäillä. Sanalla sanoen: Olla ihminen.

  Minä paljastaan pääni tämän rohkean naisen edessä ja häpeän sitä, että me alistumme sorron alla. Meidän pitäisi rohkeasti käyttäytyä kuin oikeat ihmiset.

  Toivon, että tämä Pahuus vielä löytää edestään sen, minkä taakseen jättää.

  Plusääni(10)Miinusääni(0)
     1. Pientä rajaa nyt siihen valehteluun, jos olisit kirjoittanut 10 päivässä, olisi saattanut mennä läpi, mutta että niinkin pyöreä luku kuin 5000 + – 500 niin eihän tuolla vauhdilla kestä mikään uuni, tunnin aikana 250 ruumista ja vuorokaudessa eli 24 tunnin aikana tuo 6000, älä viitsi hölöholota.

      Plusääni(7)Miinusääni(0)
     2. ”Ruumiita poltettiin krematorioiden lisäksi maakuopissa.”

      Niin ja ne roviot peitettiin välillä lehvillä, ettei niitä havaittaisi lentokoneista (liittoutuneiden ilmatiedustelu).

      Ja koska naisten ruumiit paloivat helpommin kuin miesten, siksi naisten ruumiita käytettiin sytykkeenä. Kun ruumiit olivat syttyneet, ne paloivat rovioissa omillaan.

      Viis fysiikan laeista, koska näin kertoo eräs holokaustitodistajan kirja – tämän täytyy olla totta.

      http://ruupertti.blogspot.fi/2014/05/opetushallituksen-holokaustikirjan.html

      Plusääni(6)Miinusääni(0)
     3. Nuo ruumiiden polttokuvat ovat väärennöksiä. Todellakin valkuvien manipulointia tehtiin paljon esim. Neuvostoliitossa jo ennen sotaa. Tuossa on leikattu 1900-luvun alun työmaakuvasta henkilöt ja pantu todellisen työmaapolton tilalle ruumiskuvia. Alkuperäinen kuva on löydetty ja esitetty useissa sivustoissa. Voittajat (juutalaisia yhteiskuntia kaikki, johtajat rikollisia ja ei-juutalaiset alamaiset tyhmiä kuin saappaat) ovat joka suunnalla harrastaneet näitä kuvaväärennöksiä. Joko on valehdeltu kuvan esiintyjät ja tilanne, lavastettu esim. teloituksia tai sitten käytetty tällaisia väärennöksiä, kuvia elokuvista ym.

      Plusääni(5)Miinusääni(1)
     4. Paskapuhetta, Jepulisjepsis. Ne kaksi kuvaa ovat Auschwitzista, salaliittoteoriahörhöily natsipropagandasivuilta on täysin epäluotettavaa. Stormfront-sivulla mainitun TV-ohjelman tekijöillä ei ollut käytettävissään kuvamateriaalia Junaonnetomuudesta ja he sen sijaan käyttivät tunnettua Auschwitz-kuvaa muokaten sitä. Ettekö te pösilöt ymmärrä tapahtumien järjestyksestä mitään? TV-ohjelma on tehty vuodenvaihteessa 2009-2010.

      Perustelet näkemystäsi ohjelmalla, jonka nimi on Kummitusseikkailut ja jossa ”tutkitaan” kummituksia! 😀 😀 😀

      Plusääni(0)Miinusääni(4)
     5. Jos et muuten todellista tapahtumien kulkua hyväksy, niin kirjoita sähköpostia kummitusohjelman tekijöille. He kertovat sinulle, että junaonnettomuusjutun yhteydessä käytetty kuvamateriaali on peräisin Auschwitzista.

      Plusääni(0)Miinusääni(4)
     6. ”junaonnettomuusjutun yhteydessä käytetty kuvamateriaali on peräisin Auschwitzista.”

      Yrität väistellä. Alkuperäisistä linkittämistäsi ”polttokuvista” tässä oli kyse. Ne ovat väärennöksiä.

      Sitäpaitsi, mitä väliä sillä on, jos joku hömppä tv-ohjelma on käyttänyt niitä johonkin ? Se ei poista sitä tosiasiaa, että alkuperäiset ovat väärennöksiä.
      Sillä ulkona olevan avotulen lämpötila ei vastaa läheskään krematoriota. Noiden kokkojen polttaminen ulkoilmassa ruumiiden hävittämiseksi olisi ollut täysin turhaa touhua. Tästäkin on dokumenttia olemassa, jos kiinnostaa.

      Plusääni(3)Miinusääni(0)
     7. No se on kyllä jo huomattu aikoja sitten, että loogiikka ja rationaalinen ajattelu eivät ole vahvoja puoliasi.

      Merkitys on siinä, että kummitusohjelman jakson tekijät ovat itse tehneet kuvamanipulaation, jota sinä luulet alkuperäiseksi kuvaksi.

      Plusääni(0)Miinusääni(3)
    1. ”Vai onko mars-luotain ollut ollenkaan muualla kuin kotiplaneettamme pinnalla?”

     Niimpä. Tuolle avaruusilveilylle tuskin on luvassa loppua. Esim. tuo Curiosity -härväin laskettiin sinne osittain laskuvarjolla, vaikka mars-planeetan kaasukehässä laskuvarjo ei kunnolla edes jarruta.
     ”atmospheric pressure on Mars is only 0.6% that on Earth .”

     Seuraavaksi on suunnitteilla kuulemma käyttää helikopteria marsissa 🙂

     http://www.cluesforum.info/viewtopic.php?f=23&t=1391&p=2390810&hilit=mars+parachute#p2391133

     Täällä Curiosity härväimestä :

     http://www.richplanet.net/rovers/Richplanet_Rovers_1.doc

     Plusääni(2)Miinusääni(0)
     1. Avaruusilveilyä todellakin. Ymmärrettyäni Kolmannen näkemyksen teksteistä aikoinaan, ettei kuussa olekaan käyty, ymmärsin heti Mars-projektistakin vaistomaisesti, ettei sitten sekään voi ole totta. Asialla huijaamisen mestarit, joista useimmat jo ymmärtävät, keitä he ovat. Huijaavat aivan kaikessa ja käyvät käsiksi, jos heidän huijauksiaan ei uskota, Joh. 8:44. Räjäyttivät 911:n kaksoistornitkin ja lavastivat muut syyllisiksi. Heillähän, näillä hirvittävillä kansainvälisillä huijareilla ja murhaajilla (Joh. 8:44), on kaikki valta USA:ssa, koska heidän yksityinen velkarahapankkinsa on siellä keskuspankkina (Fed). Joka hallitsee velkaa (jota heidän rahansa on), hallitsee kaikkea. Samalla velkarahasysteemillä heillä on kaikki valta Suomessakin.

      Wisnewskin artikkelin kuvissa näkyy Marsissa jäkälää, sopuli kivien välissä ja mursun luuranko. Sellaiset eivät kuulu Marsiin. Mars-näkymän kuvauspaikaksi Wisnewski arvelee Huippuvuoret.

      Aivan kaikki virallinen ja julkinen on nykyisin valhetta. Valehtelun ja väkivallan isä on perkele, Joh. 8:44, ja perkele hallitsee vapaasti kaikkea, koska ainoasta hänet sitovasta voimasta, evankeliumista (Kristus voitti perkeleen), on luovuttu. Koko Suomenkin kansa nykyisin riehuu perkeleen ohjastamana kehdosta hautaan.

      Kristuksen paluu ja viimeinen tuomio ovat aivan LÄHELLÄ, varautukaa! Katukaa (tulkoon sydämenne epätoivoon syntisyytenne vuoksi ja luhistukoon) ja tarttukaa sydämen uskolla Kristukseen; hän, Jumala, sovitti teidät verellään itse. Ihminen ei voi antaa lunnaita sielustaan ja maksaa syntivelkaansa.

      Joka pelastuu uskossa Kristuksen sijaissovitukseen, elää ikuisesti sekä sielun että ruumiin (nousee ylös viimeisenä päivänä) puolesta uudessa maassa ja uusissa taivaissa, jotka Jumala on omilleen luvannut luoda, 2. Piet. 3:10-13. Älkää antako perkeleen nielaista teitä.

      Plusääni(1)Miinusääni(0)
     2. Tuossa 2. Tessalonkilaiskirjeessä varoitetaan juuri näistä tieteen ”ihmeistä”:

      http://www.evl.fi/raamattu/1933,38/2Tess.2.html

      Siinä kerrotaan paholaisen järjestämistä tunnusteoista ja ihmeistä (joita on mm. tämä avaruusooppera). Siinä mainitaan myös valheen voima joka lienee sitä, että se harhauttaa monia. Vääryyden viettelys on mm. homouden suosiminen ja yleinen moraalin rappio.

      Ei tuo kirje erehdy mielestäni yhtään, kun asioiden tilaa tarkastelee.

      Valehtelun määrä, kuten tuossa kirjeessä sanotaan täytyy olla suuri, koska kohta ihmisiä aiotaan pistää poseen – valheen suojelemiseksi, niinkuin Neuvostoliitossa aikoinaan.

      Tosiasiassa maailmanrauhaa ei voi rakentaa valheen päälle.

      Plusääni(3)Miinusääni(0)
     3. Muista Vesa, että tuota ilveilyä voi olla muillakin tieteen alueella.

      Esim. atomipommit, kvanttifysiikka, ebola-virus, etc. ovat vähän epäilyttäviä.

      Esim. lähes kaikki ”transuraanisten alkuaineiden” löytäjät mm. Marie Curie (alunperin Manya Sklodowska ) lienee kuulunut heimoon. Transuraaniset alkuaineet ovat modernia alkemiaa.

      http://www.saunalahti.fi/arnoldus/curie.html

      ”Warsaw Marie Curie was born on Freta Street in the heart of Warsaw’s Jewish Ghetto — across the street from the synagogue. When the family moved they continued to stay in the Warsaw Ghetto. The name Sklowdoska is found in the Jewish Geneology website in Jewish cemeteries in Piotrkow Gubernia. Marie’s second name, Salomea, was after her paternal Grandmother, whose maiden name was Salmea Sagtynska(f), Sagtynski(m). This surname also is found abundantly in Jewish cemetery records of the region.”

      Samoin ”atomipommin äiti” Lise Meitner kuului tähän samaan heimoon.

      http://www.angelfire.com/dawn666blacksun/Atomic_Bomb_Jewish_Invention.html

      En minä heitä vihaa, mutta ovat pettäneet luottamukseni. Liian paljon valheita.

      Plusääni(2)Miinusääni(0)
     4. Niin voi, jopa kaikilla tieteen alueilla – ja myös on. Itse olen törmännyt lääketieteessä psykiatriaan, joka on puhdasta huijausta ja puoskarointia. Siinä tapetaan ihmisiä pystyyn hermostomyrkyillä, aivojen silpomisilla ja erilaisilla shokkihoidoilla. Psykiatrialla ei ole minkäänlaista tieteellistä perustaa (rikkoo siis eräitä potilaan hoitoa koskevia lakeja ja on rikos) eikä ainoatakaan tieteelistä testiä. Kaikki on mielivaltaa. Diagnoosit keksitään ”asiantuntijoiden” (lue: huijareiden) mielipiteiden perusteella, ei tieteellisesti. Kyseessä on, koska puheeksi tuli heimon ilveilyt, heimon oksennus kristillisen maailman ja yleisemmin ei-heimolaisten päälle. Samoin aborttien sallimisen saivat aikaan heimolaiset, etenkin Bernard Nathanson, jonka ”Silent Scream” videosta aikoinaan kirjoitin blogin. Abortti on lapsenmurha. Myös muu lääketiede on täynnä hyllyvää suota ja kyseenalaista lääkitystä (heimo omistaa paljon lääketeollisuutta).

      Yleisesti yliopistot ovat nykyisin läpimätiä, täynnä talmudilaista sontaa, koskee myös telogisia tiedekuntia ja niiden ”opettajia”. En usko enää yhdenkään alan asiantuntijaan, koska nykyisin minulle ”asiantuntija” merkitsee syvälle huijaukseen hukkunutta henkilöä ja sontakaivoa.

      Tuosta mainitsemastasi Marie Curien heimolaisuudesta en menisi aivan takuuseen sellattuani internetiä. Saattaa olla heimolainen ja saattaa olla ettei ole (huhut heimolaisuudesta levisivät kamppailtaessa Nobel-palkinnosta). Tuo sitaattisi on jewornotjew.blogspot.fi -sivustolta (22.7.2010) siellä esitetystä kommentista, mutta aivan riittävä todistus se ei ole. Lise Meitner kyllä on heimolainen, kuten sanot.

      Ei kannata luottaa mihinkään tieteeseen, ellei tiede ole eksakti tiede, jossa on vaikea huijata – tosin sen käytössä sitten päästään taas huijaamaan maan äärestä toiseen ääreen.

      Luotan VAIN Jumalan sanaan. Se on ainoa varmasti tosi asia maailmassa.

      Ainoa.

      Plusääni(3)Miinusääni(0)
     1. Alkaa romuttua tuo holokausti myytti jo. Ihmiset alkaa tajuta pikkuhiljaa millanen kusetus se on. Turha yrittää juutaloida ja kerjätä myötätuntoa syöpäläisille.

      PS. fyysiikka on erimieltä tuosta ”5000-6000 murhattiin päivävauhdilla.”

      Plusääni(3)Miinusääni(0)
     2. Kaikki Unkarin juutalaiset selvisivät vuodesta 1944. Ketään ei ole kateissa paitsi osa Neuvostoliiton valtaan joutuneista:

      https://toinennakemys.wordpress.com/2014/05/26/vesa-ilkka-laurio-unkarin-juutalaiset/

      Juutalainen valehtelee tietysti. Se, että nautakarjalle asia viimein valkenee, ei liikuta juutalaisia. Ruotsin komissaari on jo uhannut pakotteilla maita, jotka eivät kriminalisoi holohoaxin paljastamista 27.1.2015 mennessä. Ilmeisesti MMedian tuomiokin laillistuu ennen sitä.

      Plusääni(1)Miinusääni(0)
   1. Aluksi niitä oli neljä miljoonaa, sitten kyltti vaihdettiin ja uudelleen vaihdettiin ja lopuksi taitaa kyltissä olla 1,5 miljoonaa. Kun taas todennäköisin kuolleiden määrä on lähempänä 300 000. Siis kaikkineen. Uuneineen ja päivineen. Toki uuneja käytettiin vähän siihen nähden mitä väitetään… Suurin kusetus koskaan koko holocoust.

    Plusääni(2)Miinusääni(0)
     1. Siinä se on jonkin verran alle 300 tuhatta valejuutalaista, jotka kuolivat kaikista syistä, ei vain ammuttuina. Kansainvälisen Punaisen Ristin dokumentit ovat luotettavimmat lähteen, ja niihin tuo luku perustuu

      Plusääni(0)Miinusääni(0)
 5. Miksi poliisi ei suojele tyttöjämme, joita raiskataan, tai nuorisoamme, joita mamujengit pahoinpitelevät ja murhaavat? Koska juutalaiseliitti vihaa meitä. Jo Raamatussa käsketään juutalaisia tuhoamaan kaikki muut kansakunnat. Euroopanlaajuisesti suoritetaan tällaista väkivaltaa kantaväestöä kohtaan, koska se on juutalaisten projekti

  Plusääni(2)Miinusääni(0)
 6. Siis juutalaisille aseet ja muilta pois. Jännää. JWO on ihan juuri täällä. Poliisit ja turvallisuuspalvelut ja valtiot juutalaisjohdossa ja Israelissa koulutettuja. Kansalaiset suojattomia. Juutalaiset tekee mitä tahtoo. Näytösoikeudenkäynneissä juutalainen voittaa aina, vaikka olisi ampunut huvikseen kantiksen tai jopa mamun. Ym. ym.

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
 7. Juutalaiset saavat nykyisinkin Ranskassa riehua miten tahtovat. Terrorisoida oikeudenkäyntejä ja miekkareita ja ihmisiä. Vähän myös muuallakin, kuten Priebke-kiistat osoittavat ja esim. Kanadassa. Poliisi katsoo viersetä usein. Vastedes he siis varmaan alkavat joukkioina liikkumaan pyssyjen kanssa ja lynkkaamaan ”uusnatseiksi” katsomiaan henkilöitä. Epäily riittää murhaoikeuteen. Kuten Israelissa ja näiden ”terroriepäiltyjen” kanssa.

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
 8. Kyllä holocaust tapahtui ja se oli aivan sama mitä koko ”holocaust” sana merkitsee. Mutta yhtään juutalaista ei poltettu. Ainoastaan ne joita ei luokiteltu juutalaisiksi ja juutalaiset sen vieläpä itse tekivät. Oliko syynä sitten se, etteivät juutalaiset huolineet Israeliin niitä jotka olivat sekoittuneet germaaneihin?

  Plusääni(1)Miinusääni(1)
 9. Myös Belgiassa juutalaisia on alettu suojelemaan järein toimin. Muita kansalaisia ei suojella. Päinvastoin. Mutta juuri ne muut tarvitsisivat suojelua.

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
 10. Tietysti tuo kaikki riidan haastaminen pilakuvilla ja julkisuudella ja aggressioilla oli jurikin tarkoitettu myös lietsomaan kristittyjen vastaisia vainoja muslimimaissa. Juutalaisten kontrolloimissa maissa niitä onkin helppoa järjestää.

  Kulttuurien sotaa ollan alkamassa ja alkajaisiksi nitistetään Lännestä sannvapaus täydellisesti ja juutalaiskriitikot eliminoidaan.

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
 11. Onko kenelläkään tietoa, oliko Euroopassa yleensä edes 6 miljoonaa juutalaista justiin ennen toista maailmansotaa? Jos jostain löytyisi sellainen luettelo, niin kuinka paljon ja missä maissa eriteltynä lukumääräisesti maakohtaisesti.

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
    1. Unohdin laittaa tämän todenperäisen tiedon, että euroopassa oli vuonna 1933 vähän yli 9mil. jutskua ja jos kidutuksen uhrin Eischmanin lista on vuodelta 1942 tai 43, niin syntyvyys on ollut utopistisen huippuluokkaa 10v on lisääntynyt 3 000 000 joka vuodessa 300 000 ja päivässä 833.33333 jutskua liukuhihnalta tullu.

     Plusääni(3)Miinusääni(0)
 12. Minulle on aivan yhdentekevää, kuoliko juutalaisia Toisen Maailmansodan melskeissä vai ei.

  En ole kuullut juutalaisyhteisön pahoittelevan saksalaisten kuolemaa, venäläisten kuolemaa tai palestiinalaisten kuolemaa. Haluaisin nimittäin kuulla heidän, kollektiivisesti, nyyhkivän muidenkin kuin juutalaisten kuolemaa.

  Miksi minun, suomalaisen, pitäisi millään lailla pahoitella heidän kohtaloaan, jos he eivät millään lailla pahoittele minun etnisen ryhmäni kohtaloa?

  Heillä ei ole minkäänlaista etuoikeutta nostaa itseään jotenkin tärkeämmiksi, jotenkin traagisemmiksi. Mitä heille sitten mahdollisesti tapahtuikin, ei ole mitään erityistä siinä helvetissä, jonka heidän kansansa ”intellektuellit” eli bolshevikkivallankumouksen ideologit aloittivat. He aloittivat sen prosessin, joka johti kokonaisen maanosan ja yli sadan miljoonan ihmisen tuhoon.

  Surkoon, nyyhkiköön, mutta se ei minua liikuta ja e ei minulle kuulu, jos he eivät ihmisen tavoin osaa surra minun etnisen ryhmäni kärsimyksiä.

  Itse asiassa heidän makaaberi oman kohtalonsa jatkuva masturbointi on ala-arvoista ja halventavaa. Heidän pitäisi jo ymmärtää lopettaa oman kansansa loputon jumalointi ja muiden edelle nostaminen.

  Suoraan sanoen: Surkeaa.

  Plusääni(3)Miinusääni(0)
 13. Totuutta ei ole missään. Kristillisissä piireissäkään ei enää syvennytä Raamattuun. Lisäksi on Raamatun väännöksiä, joista ei ole lipuksi taivasmatkalle. Puistattaa tämä tilanne.

  Plusääni(1)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat