Israel raivoissaan Isisin tappioista Syyriassa – sionistit pommittivat Damaskosta!

Syyrian ääri-islamisteja aktiivisesti tukeva juutalaisvaltio Israel (1, 2) on kauhuissaan Syyrian hallituksen sotilaallisesta menestyksestä Aleppossa. Israel on purkanut turhautumistaan terroripommittamalla Syyrian pääkaupunkia, Damaskosta.

Israelin eilinen terroripommitus kohdistui Damaskoksen lentokentän lähellä sijaitsevaan alueeseen, jonka tuntumassa on myös Syyrian presidentin, Bashar al-Assadin, henkilökohtainen asunto.

Israelin pommitus on seurausta siitä, että Amerikan ja sionistien tukemat ”kapinalliset” eli ääri-islamistit ja muut Syyrian hallitusta vastustavat terroristit ovat menettämässä strategisesti tärkeän Aleppon kaupungin.

Valtiollinen SANA-uutistoimiston mukaan ”vihollisvaltio Israel” käytti hyökkäyksessä maasta maahan –ohjuksia, jotka ammuttiin Tall Abu al-Nadan miehitetyltä alueelta.

”[Hyökkäys oli] vihollisemme Israelin epätoivoinen yritys tukea terroristiryhmiä ja palauttaa edes osa niiden kadonneesta taisteluhengestä,” SANA kirjoitti ja jatkoi:

”Hyökkäys on kuitenkin tehnyt Syyrian puolustusvoimista entistä määrätietoisemman – tulemme leikkaamaan sionistivihollisen terroristiset kädet [eli Isisin ja al-Qaidan kaltaiset järjestöt] irti.”

”Sionistivihollisen täytyy kantaa täysi vastuu rikollisista hyökkäyksistään,” julkaisu painotti.

Terrorists’ Attack Repelled by Syrian Army in Southern Aleppo

Terroristit anovat Assadilta armoa ”ihmisoikeuksien” nimissä

Vain viikkoa aiemmin juutalaisvaltion ilmavoimat pommitti Libanonin ilmatilasta käsin Damaskosta, kun alkoi vaikuttaa siltä, että terroristien päivät Aleppossa olivat luetut.

Aiheesta uutisoinut New Observer muistutti, että tappion partaalla riutuvat terroristijärjestöt yrittävät nyt pelata aikaa vetoamalla ”ihmisoikeuksiin” ja ”kansainvälisiin sääntöihin”.

Ääri-islamistien mukaan Syyrian puolustusvoimat rikkoo ”kansainvälisiä lakeja” moukaroimalla terroristien tukikohtia Aleppossa.

Vaikka al-Qaidan ja Isisin liittolaiset ovat yhtäkkiä löytäneet kansainvälisten ihmisoikeuksien ilosanoman, jatkavat järjestöt Aleppon siviilien kiduttamista, sortamista ja murhaamista tuttuun tapaan.

Israel ja lännen valehteleva valtamedia pyrkivät nyt varmistamaan, että Aleppo pysyy edes osaksi äärijärjestöjen hallussa. Ne pyrkivät saavuttamaan tavoitteensa pommittamalla Syyrian hallituksen turvaamia alueita sekä valehtelemalla länsimaiselle yleisölle Lähi-idän tilanteesta.

haaretz-true-threatfeat

Brittitiedustelu: Israel on ”todellinen uhka” Lähi-idän rauhalle

On mielenkiintoinen yhteensattuma, että vain hieman Israelin ohjusiskun jälkeen juutalaislehti Haaretz myönsi, että Britannian tiedustelupalvelun mukaan ”Israel on Lähi-idän rauhan todellinen uhka”.

Tuoreen tietovuodon mukaan brittiläinen GCHQ-tiedustelupalvelu pitää juutalaisvaltiota alueen todellisena ruutitynnyrinä, vaikka korruptoituneet poliitikot kutsuvatkin Israelia Britannian ”liittolaiseksi”.

Tietovuodosta selvisi, että turvallisuusviranomaiset pelkäävät erityisesti Israelin harrastamaa Iranin-vastaista sodanlietsontaa.

Israel-lobby ei ole toistaiseksi onnistunut sytyttämään sotaa Iranissa, mutta sionistien ja ääri-islamistien yhteistyö Syyriassa osoittaa, että GCHQ:n mietintö osui naulan kantaan.

 

Lue myös:

Israel suunnittelee ”turva-aluetta” Syyrian terroristeille
Mossad-johtaja myönsi televisiossa Israelin tukevan al-Qaidaa
Israel auttaa ääri-islamistista terroristijärjestöä leviämään Syyriassa
Suomen juutalaislehti valehtelee Israelin tuesta Isisille ja al-Qaidalle

15 kommenttia

 1. Höpö höpö. Assadistien paskaa propagandaa.

  Puolustusministeri Avigdor Liberman kertoi Israelin iskeneen ohjuksilla tuolle syyrialaiselle Mezzehin sotilaslentokentälle estääkseen kohteena olleiden syyrialaisten kemiallisten aseiden siirron terroristijärjestö Hizbollahille. Mezzehin sotilaslentokentälle varastoituja aseita olisi voitu käyttää Israelia vastaan ja siksi ne tuhottiin.

  Israel on aiemmin iskenyt samasta syystä Syyriaan tuhoten venäläisten terroristeille ja Syyrian asevoimille toimittamia [Tockha-U ballistisia ohjuksia] sekä huippumoderneja [S-300 ilmatorjuntaohjusjärjestelmiä].

  Btw. Ottakaa toimituksessa selvää mitä tarkoitetaan ”terroripommituksilla” ennen kuin alatte siitä propagandistisesti vaahtoamaan.

  Terroripommitukseksi kutsutaan ilmapommitusstrategiaa, minkä tarkoituksena on tuhota SIVIILIKOHTEITA JA SIVIILEJÄ.

  Israelin ilmavoimien satunnaiset TÄSMÄISKUT Syyriaan tukikohtiin missä varastoidaan Hizbollah-terroristien aseita eivät ihan täytä tuota terroripommituksen määritelmää.

  Sen sijaan esimerkiksi Venäjän ilmavoimien systemaattisesti elintärkeää syyrialaista siviiliinfrastruktuuria hävittävää ja syyrialaista siviiliväestöä tappavaa pommitusta voidaan jo perustellusti kutsua terroripommitukseksi.

  http://www.jpost.com/Israel-News/Politics-And-Diplomacy/Liberman-WMDs-Israel-stopped-from-reaching-Hezbollah-were-chemical-weapons-474780

  Plusääni(3)Miinusääni(44)
  1. Olenko jo kertonut siitä unesta, jonka kerran näin:

   ”Israelin ylle nousi surrealistisesti kilometrin korkuisia oranssin värisiä sieniä. Kuinka kaunista se olikaan ! Se oli ihan yagodamaisen surrealistista…

   Sitten näkyi enää vain varjoja. Kukaan ei liikkunut, tuuli vain puhalsi… Ihmeellistä…”

   Sellainen uni.

   Plusääni(16)Miinusääni(2)
   1. Olet…hieno uni-etteivät vaan tolskaa niinden ytinpommiensa kanssa niin , että pikkuisen paukkuilevat?Eiks englannissa kerran kolistellu joku vintturi-mies pikku hutikassa ytinkärkeä laevan kylykee…?
    Siis voi sattua mitä vaan!
    Taitaa tämä ns.faktojen jälkeinen aika olla samasta sylttytehtaasta peräisin-siis nythän on lupa ruveta puhumaan:”must vaan tuntuu siltä, että mitään holokaustia ei ollu?(niiku ei tosin ollukkaa)heko heko just kun ne olivat pääsemäisillään valtaan , niin al
    kaa heidän korttitalonsa murenemaan!

    ps.mähän taisin kertoa niistä Hitler-unista?

    Plusääni(0)Miinusääni(0)
    1. Just just, shlomo.

     Tyypillistä ylimielisen kansan omahyväistä soopaa.

     Valittu kansa osaa kerätä niin paljon vihaa ympärilleen, että joku/jotkut onnistuvat kuitenkin. Meitä on niin paljon ja Teitä niin vähän. 🙂

     Joku onnistuu, valitan. Curtains. Tilt. No more. 🙂

     Plusääni(15)Miinusääni(2)
    2. Kannattaisi varmaan lukea tuo artikkeli uudestaan.Myöntävät itsekin ettei pysty tuhoamaan kaikkia ohjuksia ja niitä tulee putoamaan myös israeliin .Ydinohjuksia ei kauhean montaa tarvita kun maa on asumiskelvoton. Ei kannata siis hehkuttaa mitään voittamaton spekulaatioita. Täysmittaisessa nykysodassa ei ole kuin häviäjiä.

     Plusääni(13)Miinusääni(1)
     1. Siksi ihmetyttääkin nämä muutamat antisemitistien todellisuudesta vieraantuneet sotakiimaista ydintuhoa hekumoivat kommentit.

      Kukaan ei uskalla hyökätä Israeliin ydinaseita käyttäen, se nimittäin tarkoittaisi välittömästi Israelin ydinasein toteutettua kostoiskua ja siten hyökkääjän itsensä nopeaa tuhoutumista. Israel kykenee toimittamaan ydinaseet kohteisiin ilmasta käsin rynnäkköhävittäjillä, merellä sukellusveneistä ammuttuina sekä ballistisilla ohjuksilla. Ydinkärjellä varustetuilla Jeriko-2 ohjuksilla kantama riittää helposti niin Teheraniin kuin myös Moskovaan asti.

      Plusääni(0)Miinusääni(10)
 2. Muistan kerran lukeneeni erään amerikanjuutalaisen (Tim jotakin, kryptokipalakki, asuu parhaalla valkoisella alueella, mutta puhui, tietenkin, ”valkoisista etuoikeuksista”, ts. tyypillinen paskashlomo) sanoneen tähän tyyliin:

  ”Very soon whites have to be NICE to blacks.”

  Eli siis jotakuinkin näin:

  ”Kohta valkoisten täytyy olla KILTTEJÄ mustille.”

  Hän tietenkin viittasi tähän valkoisten kansanmurhaan, jota maailman juutalaisyhteisö ajaa kaikissa maissa mm. tuomalla valkoisiin maihin mahdollisimman tyhmää geneettistä ainesta mm. Somaliasta.

  No, shlomot. Minäpä kerron Teille:

  Aivan kohta tulee aika, kun shlomon täytyy olla TODELLA NÖYRÄ valkoisten maissa. Tai sitten täytyy pakata laukku ja lähteä kasvattamaan appelsiineja Jaffaan. Ja voihan siellä derivoida shekelejäkin, aamusta iltaan, 24/7.

  Voi mikä painajainen shlomolle. Täytyy olla NÖYRÄ. Pahempaa ei voi olla. Tai voi, otetaan tili tyhjäksi. Silloin vasta naama on näkemisen arvoinen. Ei rahaa, ei hunajaa. 🙂

  Plusääni(6)Miinusääni(1)
 3. Juutalaishistorioitsija Martin van Creveld ja muut sontasionistithan ovat jo kertoneet, mitä Valittu Kansa tekee koko maailmalle, jos heidän kallisarvoista kansaansa uhataan: He tuhoavat koko maailman.

  Tällaista ei kukaan muu kansa ole vielä koskaan uhannut tehdä, tietääkseni. Mutta tälle kansalle tämä demonimainen asenne sopii kuin kipa päähän.

  Ihan vain huvikseni olen joskus pohtinut, että totta tosiaan maailman kannattaisi ottaa Martin van Creveldin haaste vastaan. Ensin Jaffa grillataan käristemakkaraksi ja sitten otetaan tyynesti vastaan kostonhimoisten juutalaiskapteenien ydinaseiskut. Ja lopuksi sitten haetaan ne kapteenit ja muut heimolaiset puhutteluun. Voi olla, että sana Valittu Kansa saisi ihan uuden merkityksen. Heitä ehkä valittaisiin iankaikkisesta iankaikkiseen.

  Kyllä valkoinen ihminen kaupungit uudelleen rakentaisi, kun iankaikkinen riidankylväjäkansa liikkuisi vain varjojen mailla.

  Ottaen huomioon tulevan valkoisten kansanmurhan, ottaisin heti haasteen vastaan. Ilolla.

  Plusääni(4)Miinusääni(1)
  1. Israelin ydinaseilla on nimenomaan tehokas hyökkääjää ennalta ehkäisevä pelotetehtävä, viimeinen voimavara puolustuksessa kun kaikki muut keinot ovat käytetty. Kukaan ei tiedä tarkasti kuinka monta ydinkärkeä Israelin puolustusvoimilla on nyt käytössä, arviot ovat liikkuneet 65-400 ydinkärkeen. Ydinasepelote pitää Israelia uhkaavat jumalattomat Goyimit kurissa ja poissa Siionista. 🙂

   Plusääni(1)Miinusääni(7)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat