Suomen juutalaislehti valehtelee Israelin tuesta Isisin ja al-Qaidan terroristeille

Suomen juutalaisyhteisön pää-äänenkannattaja HaKehila-lehti valehtelee numerossaan 3/2016 Israelin tuesta ääri-islamistiselle Isis-terroristijärjestölle.

Lehti käsitteli Isis-kysymystä artikkelissaan, jossa kerrottiin Israelin uudesta Suomen-suurlähettiläästä, Dov Segev-Steinbergistä.

Segev-Steinbergin juuret ovat juutalaisessa Haganah-terroristijärjestössä, joka teki yhteistyössä muiden asellisten ryhmien kanssa miehitetystä Palestiinasta etnisen juutalaisvaltion. Nyt Segev-Steinberg jutustelee tuttavallisesti Suomen presidentin kanssa, jota Haganah-terroristikytkökset eivät vaikuta haittaavan.

Segev-Steinberg asuu nykyään Suomessa, mutta hän on edustanut sionisteja diplomaattisissa tehtävissä eri puolilla maailmaa vuosikymmenten ajan.

HaKehilan haastattelussa Segev-Steinberg pyrki ennalta-arvattavasti lakaisemaan Israelin sotarikoksia maton alle pelaamalla useaan otteeseen ”holokausti”- ja antisemitismikortit.

Haastattelun tökeröin anti keskittyi Syyrian sotaan, jossa Israel on aktiivisesti tukenut ääri-islamistisia terroristijärjestöjä kuten Isis ja al-Qaida. Segev-Steinberg valehteli HaKehilassa, että Israel ”pysyy tiukasti konfliktin ulkopuolella”.

Todellisuudessa Israel on esimerkiksi pommittanut Syyrian hallituksen tukijoiksi epäiltyjä sotilas- ja siviilikohteita. Mikä tärkeintä, Israel on antanut järjestelmällisesti apua Syyrian hallitusta vastustaville ääri-islamisteille.

Lähde: HaKehila 3/2016.
Lähde: HaKehila 3/2016.
Lähde: HaKehila 3/2016.
Lähde: HaKehila 3/2016.

Israel hoitaa ja aseistaa terroristeja

Segev-Steinberg myönsi haastattelussa, että Israel on pystyttänyt Syyrian raja-alueelle sairaaloita, joissa on hoidettu Syyrian verenvuodatukseen osallistuneita taistelijoita:

”Israel on perustanut Syyrian vastaiselle rajalle kenttäsairaaloita, joissa hoidetaan kaikkien osapuolten haavoittuneita ja vaikeimmat tapaukset lähetetään Israelin sairaaloihin saamaan hoitoa.

Hankalaksi tilanteen tekee se, että Isis ja muutamat muut radikaaliryhmät ovat ryhtyneet operoimaan Syyrian ja Israelin rajojen välillä olevalla demilitarisoidulla alueella, mikä vaatii Israelilta jatkuvaa varuillaan oloa.”

Segev-Steinberg valehtelee väittäessään, että juutalaisten ylläpitämissä sairaaloissa hoidettaisiin ”kaikkien osapuolten” taistelijoita.

Israelin tiedustelupalvelu Mossadin entinen johtaja Efraim Halevy nimittäin tunnusti tänä vuonna televisiossa, että Israel hoitaa vain sellaisia taistelijoita, joita se ei pidä uhkana sionismille.

Halevyn mukaan esimerkiksi al-Qaida saa Israelilta apua, koska al-Qaidaa ei pidetä Israelin kannalta uhkana. Sen sijaan libanonilainen Hizbollah – joka on myös yksi Syyrian sodan osapuoli – ei Halevyn mukaan saa sairaaloilta apua, koska Hizbollah on Israelin vihollinen.

Israel ei myöskään tunnu pitävän al-Qaidan ja Isisin läsnäoloa Israelin rajan tuntumassa ”hankalana”, vaikka Segev-Steinberg niin väittääkin. Israel nimittäin kaavailee jopa sionistien ja ääri-islamistien yhteisiä aseistettuja joukkoja terroristien valtaamalle alueelle eteläisessä Syyriassa.

Mikäli Israel pitäisi ääri-islamistien läsnäoloa huolestuttavana, eivät sionistit tarjoaisi aseita ja huoltoapua näille.

Segev-Steinberg valehtelee suomalaiselle yleisölle, koska Israel yrittää oikeuttaa olemassaolonsa väittämällä, että se ”taistelee terrorismia vastaan”. Totuus on päinvastainen.

Israelin puolesta levitetään niin paljon valheellista propagandaa, että sille on keksitty jopa oma nimi – hasbara.

 

Lue myös:

Suomen juutalaisyhteisön julkaisuilta tuki rikollisvaltio Israelille
Suomen juutalaislehti: juutalaiset ja Israel ovat yhtä
Juutalaislehti: ”pakolaisilla” oikeus perheenyhdistämiseen
Raiskauksia ehdottanut sionisti piti Helsingissä juhlapuheen!

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat