Jessikka Aro: enemmän vankeustuomioita sananvapausrikoksista!

Yleisradion Docventures-ohjelmassa vieraillut toimittaja Jessikka Aro tuskailee, että Suomen viranomaiset puuttuvat edelleen liian helläkätisesti sananvapaus- eli ajatusrikoksiin.

Vaikka keskustelun pääpaino oli Arolle luontevasti Venäjässä ja Vladimir Putinissa, kertoi Aro olevansa huolestunut myös suomalaisesta ”äärioikeistosta” – erityisesti MV-lehdestä, Magneettimediasta ja Pohjoismaisesta Vastarintaliikkeestä.

Aron mukaan itsenäiset mediat ja Internet-aktiivit ovat kyenneet painostamaan kulttuurimarxisteja itsesensuuriin.

Kuten kirjoitimme hiljattain artikkelissa ”Jokainen meistä voi painostaa suomalaisvastaista eliittiä”, on asetelma ennen ollut täysin päinvastainen: aiemmin kulttuurimarxistit painostivat isänmaallisia suomalaisia olemaan hiljaa mielipiteistään. Suurilta osin tilanne on edelleen sama. Aro toteaa:

”Mä saan tosi paljon sellaisia viestejä ihmisiltä, jotka sanoo, että hyvä, että sinä puhut näistä asioista, kun minä en uskalla. Kun minua pelottaa, että joudun vihapuheiden kohteeksi. […]

Ajatelkaa, että tutkija on minuun yhteydessä […] ku se on kattonut mitä mulle tapahtuu, niin sen pitää vähän miettiä että milloin sen henkilökohtainen elämäntilanne sallii sen, että se voi julkaista sen omat tutkimustulokset. […]

Täähän on ihan hirveä tilanne. Ihmiset sensuroi itseään, koska heidän päittensä sisään on jo päästy.”

Nyt, kun kulttuurimarxisteilla ei enää ole täydellistä mielipidemonopolia itsenäisten mediojen vuoksi, vaatii Aro kovia toimia:

”Jo hyvän aikaa sitten olis pitänyt vetää tiukat ja selkeet rajat: mikä on vihapuhetta ja mikä on laitonta. Mitä ei hyväksytä, mitä ei suvaita. Mistä saa sakot, mistä… tota… joutuu… niinku… saa enemmän sit kunnon kakkua vaikka… ja siis tehä rajat selväks! Ihan selväks! Nyt monelle on epäselvää.”

Eikö Aro tiedä, että lainsäädännöllisesti rajat ovat jo hyvin tiukat? Magneettimediakin on saanut niiden nojalla kymmenientuhansien eurojen sakot, vaikka korkein oikeuskaan ei kyennyt osoittamaan, että olisimme valehdelleet syytteisiin johtaneissa artikkeleissa.

Koska laillisen ja laittoman raja on jo vedetty, tarkoittanee Aro sitä, että oikeusjärjestelmän pitäisi määritellä laittomaksi sellainen puhe, jota Aron omassa kuplassa ”ei suvaita”.

Aro vaatii ajatusrikollisille ”kunnon kakkua” eli ankaraa vankeustuomiota. Saksassahan tämä on jo käytäntö. Esimerkiksi 87-vuotiasta isoäitiä Ursula Haverbeckia odottaa ”kunnon kakku”, koska hän ei usko juutalaisten joukkotuhontaan. Tahtooko Aro saman käytännön Suomeen?

Helsingin Sanomat vaatii poliittista sensuuria.

”Suvaitsevaisuus” vaihtui avoimeen mielipidevainoon

On ironista, että Aro puhuu asioista, joita ”ei suvaita”. Itsenäisten mediojen ja maahanmuuttovastaisuuden nousun myötä kulttuurimarxistit ovat lopettaneet kokonaan aiemmin rakastamansa ”suvaitsevaisuus”-termin viljelyn ja siirtyneet karskimpaan retoriikkaan.

Aron ohella poliittiset nuorisojärjestöt ovat vaatineet #Rasismirikoslakiin-kampanjan yhteydessä, että kaikki kulttuurimarxisteja loukkaavat arvot kriminalisoitaisiin. Kirjoitimme elokuussa:

Suomessa on jo voimassa lait, jotka kieltävät esimerkiksi kansanryhmää vastaan kiihottamisen, rikokseen yllyttämisen, laittomat uhkaukset ja kunnianloukkaukset. ’Rikoksen rasistinen motiivi’ on myös rangaistuksen koventamisperuste.

Näitä lakeja on sovellettu usein erittäin leväperäisesti julkaisuihin ja ihmisiin, joilla on ollut ’vääriä’ mielipiteitä esimerkiksi juutalaisista tai maahanmuutosta. Tähän mennessä väärinajattelijoita on rangaistu vasta sen jälkeen, kun väitetty ’rikos’ on tapahtunut. [Perussuomalainen oikeusministeri Jari] Lindström ja vihreät pyrkivät kuitenkin ennaltaehkäisemään kerettiläisten mielipiteiden esittämisen kieltämällä ’väärinajattelijoiden’ oikeuden kokoontua ja järjestäytyä.

Vihreiden aloite ei tietenkään ota kantaa ’positiiviseen syrjintään’ eli valkoisten syrjintään sekä maahanmuuttajien suosimiseen esimerkiksi työpaikoilla ja kouluissa. Kuten aina, kulttuurimarxistisia mielipidelakeja tultaisiin soveltamaan vain valkoisia vastaan.

Kyse ei siis ole ’rasistisesta rikollisuudesta’, vaan siitä, että eliitin mielestä valkoisilla ei ole oikeutta kokoontua yhteen ja vaatia omia etnisiä etujaan palvelevaa politiikkaa. Vain homoilla, juutalaisilla, muslimeilla ja maahanmuuttajilla tulisi olla oikeus tehdä politiikkaa, jonka ytimessä ovat heidän synnynnäiset, kulttuurilliset tai uskonnolliset ominaisuutensa.”

Jessikka Arosta tuli kuuluisuus sen jälkeen, kun MV-lehti paljasti hänen saamansa huumausainerikostuomiot.

Tuomioita mielenkiintoisempaa oli se, että valtamedia on niitä pimittämällä suojellut Aroa, vaikka sen sijaan ei-julkisissa ammateissa työskentelevät katupartioaktiivit eivät ole nauttineet vastaavasta yksityisyydensuojasta.

Aro on tällä hetkellä siis valtamedian kaksinaismoralismin symboli.

 

Lue myös: USA:n sotilastiedustelun ja informaatiosodan viranomainen Jessikka Aron työparina

3 kommenttia

 1. Millainen on yhteiskunta josta saa tuomion ”ajatusrikoksesta”? Voidaanko sitä pitää demokrattisena” Voidaanko sitä pitää tasavaltana?

  Minusta Jessikan kannattaisi muuttaa sellaisiin valitoihin joissa on diktatuuri. Sielä hän saisi helpommin mielenrauhan. Olettaen tietysti että hän sattuisi olemaan samaa mieltä valtaapitävien kanssa.

  Plusääni(25)Miinusääni(0)
 2. Eihän tuo pissis osaa edes puhua suomeakaan. Ku sillai, tollee ja tällee mulle…
  Helvetti eihän tuo ole mitään puhetta. Aivan 11-16-vuotiaan murkkutytön puhetta, jota kälättävät toisilleen. Mutta ainakin osa ed. mainituista kasvaa aikuiseksi, eikä vain ”aikuiseksi” ja alkavat puhumaan täysikasvuisen tavoin, jolloin sanomakin alkaa saamaan sitä ”painavuutta” ja artikulaatiota mitä vaaditaan tuossa ”asemassa.”
  Kerrassaan naurettavaa, että tämä piri-hupakko on Suomen korkein guru Venäjän suhteeen ja yleensäkin kansainvälisestä politiikasta.
  Ilman sarvia ja hampaita. Tällä tytöllä ei ole päässään kuin kusta. Oikeampi paikka tytsille manikyristi ja parturin paikka tai sitten Kosmetologi. En suinkaan väheksy kyseisen ammattialojen pirtsakoita ja ammattitaitoisia naisia.
  Mutta Herran tähden! Mitä ”Tyttö tuollainen” tietää mitään siitä mitä puhuu ”asiantunjan ilmein”.
  Sitten vielä nauretaan Miss Universum kilpailujen osanottaja -tytöille, jotka laajalti kertoilevat kuinka he haluaisivat parantaa maailmaa ja tehdä kaikki onnelliseksi.
  Jessika-tyttö sitävastoin haluaa siitä pahemman ja vähemmän vapaamman sanan varsinaisessa ja oikeassa merkityksessä. Tätä porukkaa voisi yksiselitteisesti jo syyttää käsitteiden raiskaamisesta ja vääristelystä.

  Plusääni(17)Miinusääni(0)
 3. Kohta ajatusrikoksista saa enemmän kuin pahoinpitelyistä tai raiskauksista. Mutta tämähän osoittaa eliitin arvot, kansalaisten turvallisuus on toissijainen pyhiin paradigmoihin ja loukattuisiin tunteisiin nähden.

  Plusääni(17)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat