Koko Hubara puhuu lapsille monikulttuurisuudesta – veronmaksajien piikkiin!

Yhteiset Lapsemme ry on sekä julkista että yksityistä rahoitusta nauttiva monikulttuurinen lobbausjärjestö. Yhdistys järjestää joulukuussa ”rasismiaiheisen” nuorisotapahtuman, jossa puhuu muun muassa juutalainen aktivisti Shirley ”Koko” Hubara.

Yhteiset Lapsemme tiedottaa tapahtumasta sivuillaan:

Ruskeat tytöt, rasismi ja ihmisoikeudet -seminaari 10.12. klo 9.00-12.15

Yhteiset Lapsemme ry järjestää YK:n Ihmisoikeuksien päivänä torstaina 10.12.2015 klo 9.00 -12.15 aamupäiväseminaarin Ruskeat tytöt, rasismi ja ihmisoikeudet. Seminaarin teemana on rasismi, vihapuhe ja toiseus rodullistettujen tyttöjen ja naisten näkökulmasta. Ääni on nuorilla naisilla, jotka elävät todellisuutta, jossa rasismi, vihapuhe ja seksualisointi loukkaavat ihmisoikeuksia.

Seminaarissa puhujina ovat toimittaja, bloggari Koko Hubara, toimittaja Maryan Abdulkarim, opiskelija Laura Eklund Nhaga ja rap-muusikko Linda Maria Roine ’Mercedes Bentso’. Paneelikeskustelun juontaa asiantuntija Saido Mohamed Ihmisoikeusliitosta.”

Hubaran kutsuminen rasismiaiheiseen keskustelutilaisuuteen on outoa siksi, että hän on toistuvasti syyllistänyt valkoisia kollektiivisesti historiallisista vääryyksistä mutta ei suostu arvioimaan esimerkiksi omaa viiteryhmäänsä – juutalaisia – samoilla kriteereillä.

Esimerkiksi mustien orjakaupassa juutalaisten osuus oli suhteellisesti paljon suurempi kuin valkoisten, mutta juutalaistaustainen Hubara ei suostu julkisuudessa keskustelemaan aiheesta. Hubaran mielestä valkoiset suomalaiset ovat ”etuoikeudestaan” velkaa kaikille maailman afrikkalaisille, vaikka Suomi on kärsinyt historiassa orjuudesta pahemmin kuin yksikään Afrikan maa.

Hubara nousi kansalliseen julkisuuteen tänä kesänä, sillä hän oli pakkomonikulttuurisuutta vaatineen Meillä on unelma –tapahtuman pääjärjestäjiä.

Yhteiset Lapsemme –yhdistyksen puheenjohtaja on Magneettimediaa vastaan keväällä hyökännyt poliitikko Eva Biaudet, jonka mukaan ”Suomi ei ole valkoisen rodun maa”.

juutalainen hubara
Shirley ”Koko” Hubara.
yhteisetlapsemmerahoittajat
Lähde: Yhteiset Lapsemme -yhdistyksen strategiajulkaisu.

Pöyristyttävää rodullista väestönvaihtoa ajavan yhdistyksen toiminnassa on se, että sitä rahoitetaan suomalaisten veronmaksajien rahoilla. Joudumme siis tahtomattamme maksamaan palkkaa Koko Hubaralle, kun tämä puhuu Biaudetin järjestämässä tapahtumassa nuorille rotupolitiikkaa.

Yhteisiä Lapsiamme rahoittaa myös RAY, joka on lopettanut muun muassa lastensairaalan ja sokeiden tukemisen keskittääkseen enemmän varoja erilaisiin maahanmuuttoa edistäviin hankkeisiin.

 

Lue myös:

Koko Hubara, Sebastian Tynkkynen ja ”valkoisuuden” ongelma
Stubb yritti värvätä juutalaisen antirasistin kokoomukseen

9 kommenttia

 1. Ei ole olemassa rotuja:

  Suomen historian ensimmäinen rasistinen murha: uhri valkoinen, murhaaja romani!

  Suomen historian ensimmäinen rasistinen murha: uhri valkoinen, murhaaja romani!

  Suomen historian ensimmäinen rasistinen murha: uhri valkoinen, murhaaja romani!

  Ei siis ole olemassa rasismiakaan eli rotuvihaa, rotusortoa. On vain vihaa toisia ihmisiä kohtaan, puolin ja toisin, ja viha nousee perkeleestä ja on laadultaan murhaa: ”Jokainen, joka vihaa veljeänsä, on murhaaja” (1. Joh. 3:15).

  Yhteiset lapsemme ry:n seminaarin ”ihmisoikeudet” ovat perkeleen oikeuksia, koska ihminen on luonnostaan (so. Kristuksessa pelastumattomana) perkeleen orja syntiinlankeemuksen peruina (1. Moos. 3. luku). Kirjoituksessa mainittu Ihmisoikeusliittokin on siis perkeleen oikeuksien liitto.

  Koska Yhteiset lapsemme ry. ajaa perkeleen oikeuksia, sitä rahoittavat RAY, ministeriöt, säätiöt, Helsingin kaupunki ja muut kunnat. Jos kyseinen ry. ajaisi Jumalan oikeuksia (ja lasten hyvinvointia), se ei saisi mainittua rahoitusta.

  Koska Yhteiset lapsemme ry. ajaa perkeleen oikeuksia ja jakaa ihmisiä rasismi-käsitteellään, se harjoittaa puhdasta vihapuhetta ja siten murhaamista. Mitä lapsiin tulee, se voi vain vahingoittaa heitä.

  Plusääni(5)Miinusääni(17)
  1. Siis Jumalan oikeudet ovat todellisia ihmisoikeuksia. Ihmisestä tulee ihminen ja oma itsensä vasta kun sydämessä asuu Jumala eikä perkele (eli ihminen ”itse”).

   Siksi juutalaistenkin, jotka todellisesti tahtovat ajaa ihmisoikeuksia, tulisi julistaa evankeliumia Jeesuksesta Kristuksesta. Samoin Lasten ystävät ry:n. Kun Jumalan rakkaus valtaa sydämen, ihminen – kristityksi muuttuneena – kykenee todellisesti rakastamaan lähimmäisiään (ei heidän syntejään). Ainoa asia, joka lapsille todellisesti voi olla hyväksi, on Jeesus Kristus, Jumalan sanan kuuleminen ja lukeminen.

   Siihen kehotan kaikkia, jotka tahtovat todellisia ihmisoikeuksia ja rakkautta.

   Plusääni(5)Miinusääni(8)
   1. Siis Yhteiset lapsemme ry:n (ei Lasten ystävät ry:n).

    Kristuksen ulkopuolella kaikki on perkelettä ja perkeleestä – hukkumista ja kuolemaa (esimerkkinä Suomi ja Suomen kansa):

    ”kaikki, mikä ei ole uskosta, on syntiä” (Room. 14:23) – – ”synnin palkka on kuolema” (Room. 6:23).

    Plusääni(10)Miinusääni(5)
    1. Sinulta luonnistuu tuo hasbara ja propaganda sen verran hyvin, että se herättää epäilyksiä agendastasi. Valkoinen rotu, eli siis Adamin jälkeläiset, on alkuperäinen Jumalan luoma rotu. Kuka sitten loi muut rodut? Sitäpä voitkin miettiä, vaikka erään tietyn valtaeliitin trollina varmasti tiedät vastauksen.

     Hasbarasi on todella läpinäkyvää. Jeesus sanoi jotain kaltaisistasi tekopyhistä eksyttäjistä.

     Plusääni(5)Miinusääni(3)
     1. Ei sitten kiinnostanut perehtyä varta vasten antamiini linkkeihin? Sitaatti kolmannesta linkistäni (perustana genetiikka):

      ”Aadamista ja Eevasta ja Nooan perheestä voidaan siis sanoa, että he eivät voineet olla muotoa aabb eli ’valkoisia’, sillä silloin kaikki heidän jälkeläisensä olisivat olleet ’valkoisia’. He eivät voineet olla myöskään muotoa AABB eli ’mustia’, sillä silloin kaikki heidän jälkeläisensä olisivat olleet mustia. Heidän on täytynyt olla muotoa AaBb, jolloin jälkeläiset saattoivat yhdessä sukupolvessa olla valkoisia, mustia tai ruskeita.”

      Pyytäisin myös niitä, jotka ensimmäiseen kommenttiini, jossa linkkini ovat, ovat antaneet punaisia peukutuksia: lukekaa edes linkit, niin tietäisitte edes, mistä on kyse. On taitamatonta ja aivopesulle antautumista, jos toimitaan luulojen/aivopesun varassa. Turha tänne on kirjoitella, jos väki vain sokeasti nostaa luulonsa totuudeksi.

      Aloittakaa siis alusta: lukekaa kommenttini ajatuksella ja lukekaa linkit keskittyen (ensimmäisessä linkissä on Raamatun todistus, toisessa ja kolmannessa luonnon, varsinkin genetiikan, todistus). Sitten punaiset peukutukset voi tulla tänne perumaan perumiskommentin laatimalla. Nyt nimenomaan jään odottamaan peruutuksia.

      Tämä nimimerkki joopa joo on eksytetty narri, joka tulee sulkea täältä pois. Pyydän Magneettimedian toimitusta pitämään huolta, että tyhjät suunsoittajat pysyvät täältä pois. Jos eivät pysy poissa, jotkut muut (asialliset kirjoittajat/lukijat) pysyvät.

      Pyydän toimitusta poistamaan Joopa joon viestin. Minusta on sietämätöntä, että Mg-toimitus sallii Suomi-nilkkien (suomalaisten miesten) tulla tänne julkisesti haukkumaan minua hasbara-mieheksi (siis juutalaisen propagandan mieheksi), propagandistiksi ja valtaeliitin trolliksi. Hävytöntä!

      Näkemiin! Narritoimitus – Suomi-klovnien mallikuva

      Kyllä on hävytöntä väkeä täällä!

      Plusääni(4)Miinusääni(6)
     2. Onhan se nimenomaan Mg-toimitukselle ja sen taustaväelle ikävä asia, ettei rotuja olekaan. Perustuuhan Mg:n ja sen taustan toiminta rotuoletukselle ja sille, että pääsee metelöimään ja rehvastelemaan sen pohjalta.

      Plusääni(1)Miinusääni(9)
 2. Huvittavaa kuinka Suomen supermonikulttuuristamisen sanasto kopioidaan usein suoraan Ruotsin julkisesta keskustelusta (esim. tuo pseudosana ”rodullistettu”=ruots. rasifierad). Tuskin mikään yhteensattuma että molemmissa maissa monikulttuuriteollisuutta ja mediaa hallitsee samainen ryhmä.

  Aivan kuten Barbara Spectre ennusti.

  Plusääni(9)Miinusääni(1)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat