Koko Hubara, Sebastian Tynkkynen ja ”valkoisuuden” ongelma

Juutalaistaustainen Shirley ”ruskea tyttö Koko” Hubara on näkyvästi mukana uudessa rasisminvastaisessa Raster-tutkijaverkostossa, kertoo vasemmistolehti Kansan Uutiset.

Hubara sai paljon maanlaajuista julkisuutta kesällä, kun hän järjesti ystäviensä kanssa Meillä on unelma –tapahtuman kansanedustaja Olli Immosen ilmaisunvapautta vastaan. Syksyllä Magneettimedia sai Hubaralta spontaanin some-haastattelun, jossa tämä ei kuitenkaan suostunut kommentoimaan juutalaisten etnistä etuoikeutta ja näiden roolia esimerkiksi mustien orjakaupassa.

Raster-verkosto järjesti lokakuussa ensimmäisen seminaarinsa, jossa puhui Hubaran lisäksi muun muassa punafeministi Veronika Honkasalo ja somalifeministi Maryan Abdulkarim. Asiasta uutisoinut Kansan Uutiset haastatteli Helsingin yliopiston Saara Pellanderia, joka on yksi järjestön perustajista. Pellander valotti motiivejaan:

”Olimme pohtineet jo jonkin aikaa, miten me tutkijoina voimme toimia rasisminvastaisesti. Akateeminen julkaiseminen on hidas prosessi, jossa ei ole mahdollista reagoida kovin nopeasti päivänpolttaviin kysymyksiin. Julkaisut eivät myöskään tavoita kaikkia.

Juuri nyt Suomessa on todellinen tilaus harkituille ja tietoon perustuville puheenvuoroille rodullistamiseen, rasismiin ja etnisyyteen liittyvistä kysymyksistä.”

Tutkijajärjestöksi itseään kutsuvaa ryhmää on kritisoitu jo objektiivisten tutkimusmetodien hylkäämisestä. Koska järjestön tavoitteena on tuottaa aina ”rasisminvastaista” propagadamateriaalia, ovat tutkimusten lopputulokset päätetty jo etukäteen. Tulosten täytyy myötäillä järjestön kulttuurimarxistista arvomaailmaa.

Sen sijaan, että verkosto ilmoittaisi panostavansa perinpohjaiseen selvitystyöhön, se valittaa perinteisen akateemisen ahertamisen ”hitaudesta”. Nyt ei ole aikaa jäädä tarkistamaan tuloksia, vaan tieteen kaapuun puettua propagandaa on suollettava mahdollisimman aggressiivisesti suomalaisten tajuntaan!

Vähintäänkin vinksahtaneesta asetelmasta huolimatta esimerkiksi Turun yliopisto mainostaa järjestöä. Yliopisto kierrättää suomalaisten verorahoja poliittiseen toimintaan, jonka tavoitteena on hyökätä valkoista suomalaista yhteiskuntaa vastaan.

Rasisminvastainen liike ei tahdo puhua juutalaisten roolista mustien orjakaupassa.
Rasisminvastainen liike ei tahdo puhua juutalaisten roolista mustien orjakaupassa.

Koululaisten aivopesua ja valkoista syyllisyyttä

Kansan Uutiset julkaisi tyylinäytteen siitä, millä tavalla verkosto yrittää kummallisilla rinnastuksilla hämärtää maahanmuuttopoliittisen keskustelun lähtökohtia:

”Yksi tapa tarkastella tekstejä on jokaisen ’pakolaisen’ ja ’siirtolaisen’ korvaaminen suomalaisella vaihto-opiskelijalla. Puhuisinko samalla tavalla niistä, jotka näen kaltaisinani? Tulvivatko vaihto-opiskelijat syksyisin Berliiniin? Kun opiskelija Tukholmassa ei löydä asuntoa, onko kyseessä vaihto-opiskelijaongelma vai asuntopula?”

Onko tämä muka tiedettä? Miksei ”siirtolaisia” korvattu saman tien vaikka sveitsiläisillä liikemiehillä?

Rasterin seminaarissa Hubara, Abdulkarim, Honkasalo ja kumppanit vaativat suomalaiskouluihin ”antirasistista pedagogiikkaa”. Tämä ilmeisesti tarkoittaa sitä, että kaikkia yhteiskunnallisia aiheita tulisi tarkastella valkoisten ja ei-valkoisten välisen sadomasokistisen sortosuhteen näkökulmasta. Lisää ideologiasta voi lukea raiskaaja Anna Stubblefieldiä käsittelevästä artikkelista.

Ruotsissa ”antirasistinen pedagogiikka” on jo todellisuutta, sillä koulukirjoissa esimerkiksi kerrotaan nuorille, ettei maahanmuuttokriittisiä puolueita saa äänestää.

Seminaarissa luotiin kummallisia uhkakuvia murhanhimoisista suomalaisrasisteista. Esimerkiksi Honkasalo valisti kuulijoita, että Torniossa vastaanottokeskuksissa työskentelevät vapaaehtoiset naiset ”vaarantavat henkensä” joka päivä, koska he joutuvat pelkäämään rasistien veristä kostoa. Hubara tuki Honkasaloa ja totesi, että maahanmuuttokriittisyys on ”vihaa”.

Rasterin tavoitteena on sulkea maahanmuuttokriittiset ihmiset yhteiskunnan ja julkisen keskustelun ulkopuolelle. Vaikka ”tutkijat” tietävät erinomaisen hyvin, ettei Torniossa kukaan elä hengenvaarassa, voidaan katteettomilla uhkakuvilla epäinhimillistää maahanmuuttokriittiset.

Tutkijat tuomitsivat myös suomalaislehdistön, joka on toisinaan julkaissut esimerkiksi Jussi Halla-ahon kotona tehtyjä pullantuoksuisia haastatteluja kuukausiliitteissään. ”Rasistien” esittäminen normaaleina ihmisinä on ”tutkijoiden” mukaan synneistä suurin. Mikäli vihollinen tahdotaan tuhota, täytyy hänet ensin riisua inhimillisistä piirteistä.

KILL-WHITEY-31

”Rasisminvastainen” liike risteyksessä: fanaattinen vai pehmeä strategia?

Äärimmäinen fanaattisuus saattaakin osua Hubaran ja kumppaneiden omaan nilkkaan. He vastustavat ”rasismia” ruoskimalla suomalaista kantaväestöä säälimättömästi. Esimerkiksi Abdulkarimin juontamassa radio-ohjelmassa julistettiin eilen, että ”valkoisuus on ongelma”! Kuinka pitkälle näin aggressiivinen ylimielisyys tulee kantamaan?

Rasisminvastainen liikehdintä on ainakin pintapuolisesti jakautumassa kahteen leiriin. Valtamedia on lähtenyt tavoittelemaan kulttuurimarxistisia päämääriään täysin eri tavalla kuin Hubara ja Abdulkarim. Esimerkiksi nyt perussuomalaisista erotettu julkisionisti ja biseksuaali Sebastian Tynkkynen on yhtäkkiä saanut kaikkien toimittajien sympatiat puolelleen, vaikka hänen kiistansa puoluejohdon kanssa alkoi vaatimuksesta tiukentaa maahanmuuttopolitiikkaa!

Yleisradion A-Studio Talk hiillosti eilen armottomasti puolueen edustajia Tynkkysen erottamisen vuoksi, ja jopa Lännen Media julkaisi pitkän puolustuspuheenvuoron Tynkkysen puolesta. Hänet kutsuttiin jopa läpeensä kulttuurimarxistiseen Ylen Kaarlen maailmassa –ohjelmaan mainostamaan asiaansa.

Tynkkysen saamasta huomiosta suivaantunut Hubara vaatikin välittömästi sosiaalisessa mediassa, että nuori poliitikko pitäisi panna vastuuseen maahanmuuttonäkemyksistään.

Maahanmuuttovastaiseen kansanliikkeeseen kohdistuu nyt pihtiote: toisella puolella ovat Rasterin kaltaiset pyhää sotaa vannovat kiihkoilijat ja toisella puolella pehmeää valtaa käyttävät instituutiot, kuten Yleisradio. Jälkimmäiset tahtovat nyt halata maahanmuuttovastaisen liikehdinnän kuoliaaksi tarjoamalla loputtomasti sympatiaa Tynkkyselle.

On kuitenkin tärkeä muistaa, että Tynkkynen tahtoo palata perussuomalaiseen puolueeseen, joka haluaa ”lisää pakolaisia, enemmän valvontaa ja vähemmän sananvapautta”. He ovat marxistiradikaaleja paljon vaarallisempi vihollinen – valeoppositio.

 

Arvi Pihkala

 

Lue myös:

Stubb yritti värvätä juutalaisen antirasistin kokoomukseen
Video: poliittisen korrektiuden ja kulttuurimarxismin historia

2 kommenttia

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat