Kokoomusjohtaja: Jos maahanmuuttajien kielitaidottomuus haittaa, häivy!

Helsingin kokoomuslainen pormestari Jan Vapaavuori vaatii, että pääkaupunkiseudulle kyyditään suuria määriä lisää maahantunkeutujia. Pormestarin mukaan väestön suomalaisuus on kalliiden asumiskulujen ohella kaupungin suurin ongelma.

Helsingin kaupunki sekä Kokoomus pitivät Vapaavuorta sopivana miehenä pormestariksi, vaikka hän on tuomittu rattijuoppo, varas ja pahoinpitelijä. Nyt varkaan käsi on veronmaksajien kukkarolla: pormestari tahtoo entistä monirotuisemman Helsingin, vaikka tämä on kova tälli sosiaaliturvajärjestelmälle.

Vapaavuoren mukaan pääkaupunkiseudulle tarvitaan ”paljon lisää maahanmuuttajia”, jotta Helsinki alkaisi muistuttaa enemmän monikulttuurista Tukholmaa ja Kööpenhaminaa. Vaatimus on outo, sillä Ruotsin ja Tanskan seksirikostilastot ovat Euroopan korkeimmat. Tätäkö Kokoomus tahtoo Suomeen?

Vapaavuori yhdistää myös ”muualla syntyneiden” määrän valtioiden taloudelliseen menestykseen. Hänen logiikallaan vauraiden maiden sosiaalitukiverkosto ei houkuttele elintasoturisteja, vaan maahantunkeutujat ovat itse vaurauden lähde. Tilastojen valossa tämä on törkeä valhe.

Pormestarin mukaan maahantunkeutujilta ei tule vaatia edes kunnollista kielitaitoa. Kun häneltä kysyttiin, tarvitseeko ei-suomalaisten yrittäjien osata uuden isäntäkansan kieltä, vastaus tuli kuin apteekin hyllyltä: ”Ei tietenkään tarvitse. Jos asiakkaat eivät pidä henkilökunnan kielitaidosta, he voivat mennä muualle.”

Kokoomus pyrkii tekemään Helsingistä uuden Tukholman.
Kokoomus pyrkii tekemään Helsingistä uuden Tukholman.

Ei yrittäjien vaan pankkiirien puolue

Vaikka Kokoomus valehtelee olevansa suomalaisten yrittäjien puolue, on Vapaavuoren monikulttuurinen bisnesfilosofia ankarassa ristiriidassa kotimaisten yrittäjien yleisen näkemyksen kanssa.

Suomen Yrittäjät teki aiemmin tänä vuonna kyselyn maahanmuuttajien kielitaidosta. Vapaavuoren puoluetoveri Petteri Orpo kertoi olevansa pettynyt kyselytulokseen, jonka mukaan vain pieni osa pk-yrittäjistä olisi valmis työllistämään kielitaidottoman tunkeutujan.

Kokoomus ei ole suomalaisten yrittäjien puolue vaan kansainvälisen finanssieliitin puolue. Kokoomus tahtoo Suomeen yleistä palkkatasoa polkevia tunkeutujia, koska matalammat palkat merkitsevät sijoittajille suurempia osinkoja. Lisäksi pankit hyötyvät siitä, että elintasopakolaisten kuormittama julkinen sektori joutuu velkaantumaan lisää.

Kokoomuksessa vallitsee kova kulttuurimarxistinen kuri, kun keskustelu siirtyy maahanmuuttoon. Keväällä uutisoimme, että Turussa Kokoomus ja Keskusta ovat ”punavihreiden” puolueiden tavoin kieltäneet valtuutettujaan kritisoimasta politiikkaa, joka pyrkii vaihtamaan Suomen väestön Euroopan ulkopuolelta tulleisiin siirtolaisiin.

 

Lue myös:

Kokoomus: palveluita leikattava ”velkapainotteisuuden” lisäämiseksi
Nordea-pankkiiri: laiton siirtolaisuus elvyttää Suomen talouden

21 kommenttia

 1. Vapaahuori haluaa raiskata suomalaisten maan, eikä ole aikeissakaan kysyä suomalaisilta, että millaista maata suomalaiset haluavat.

  Ajatukset jostain sosiaaliturvapaikanhakijoiden rikastuttavasta vaikutuksesta ovat typerintä sontaa mitä politiikassa on ikinä tarjottu. On löydetty uudet pohjat poliittiselle valehtelulle.

  Onko Vapaahuori todella noin tyhmä, vai näytteleekö korvausta vastaan julmassa näytelmässä, jonka tarkoitus on pilata suomalaisten maa ja tehdä siitä rauhaton helvetti, kuten monet eurooppalaiset maat jo ovat noiden samojen poliittisten valheiden seurauksena.

  Plusääni(125)Miinusääni(5)
  1. Vapaavuori väittää Kauppalehdelle antamassaan haastattelussa, että niillä mailla menee taloudellisesti hyvin, jotka ovat vastaanottaneet paljon maahanmuuttajia mainiteten esimerkkeinä mm. Sveitsin, Kanadan, Australian ja Uuden Seelannin. Hän ilmeisesti tarkoituksellisesti harhauttaa, koska noilla mailla on hyvin selektiivinen maahanmuuttopolitiikka: vain ne otetaan vastaan, jotka voivat osoittaa elättävänsä itsendä työllään tai yrityksellään; käytännössä se tarkoittaa mm. tiettyä johonkin ammattiin kelpoiseksi tekevää koulutusta.
   Meillä EU-diktatuurin ostamista EUnukeista koostettu maanpetturihallitus sensijaan toteuttaa Kalergi-suunnitelmaa suomalaisten ja eurooppalaisten tuhoamiseksi ja ottaa työmarkkinoiden kannalta pohjasakkaa kuten esim. kieli-, luku- ja kirjoitustaidottomia kamelikuskeja somaliasta ilman mitää rajoituksia – varmasti meidän anteliaalla sosiaaliturvallamme lopun ikäänsä elätettäviksi. Vapaavuori varmasti hyvin tietää, että jo lähitulevaisuudessa robotit tulevat tekemään sellaiset työt meillä, joita mahdollisesti osa somalilaisista kamelikuskeista voisi tehdä.

   Vuonna 2016 Italiaan tunkeutuneista Afrikkalaisita vain alle 3% oli YK:n määritelmän mukaisia pakolaisia eli he olivat vain erilaisia parempaa elintasoa tavoittelevia onnenonkijoita.

   Syksyllä 2015 PettUri Orpo otti avosylin vastaan kymmeniä tuhansia partalapsia anteliasta sosiaaliturvaamme nauttimaan, vaikka hän olisi voinut käännyttää ne välittömästi takaisin turvalliseen maahan Ruotsiin Dublinin sopimuksen perusteella.

   Plusääni(97)Miinusääni(1)
 2. Miksi yrittäjät äänestävät sitten Kokoomusta? Oletteko te yrittäjät vähän tyhmiä? Yhtä tyhmiä kuin itsestään liikoja kuvittelevat sairaanhoitajat?

  Plusääni(62)Miinusääni(1)
 3. Vaikutus on ihan sellainen kuin Vapaavuori kauvaisi verta nenästään.Täytyy ihmetellä kuinka paljon euroja onkaan turvapaikanhakijoilla.Kaikki pitäisi lähettää takaisin puolustamaan omaa kotimaataan, niin ovat tehneet meidänkin esi-isämme.

  Plusääni(56)Miinusääni(0)
 4. Hyvä kirjoitus. Valitettavasti lapset aivopestään tasa-arvoon jo kouluissa. Ja sosialistipropaganda sekä mamujen perän nuolenta kaikkialla. Sosialismi kurjistaa aina kansan ja mamut tuhoaa aina natiivit. Julkishallinto täysin putsattu kuten fb sosialismin vastustajista.

  Plusääni(41)Miinusääni(3)
 5. Monet munkin kaverit menivät halpaan ja äänestivät ”viisaina” Kokoomuksen Vapaavuorta ainoastaan sen suurmoskeija-valheen vuoksi. Jan lupasi (!?), ettei sitä suurmoskeijaa tule. Sinnemäkihän sen päättänee. Vittu mikä pahoinpitelevä, pelkurimainen rattijuopon retale ja varaskin vielä. On Kokoomus ”vähän” muuttunut.

  Plusääni(52)Miinusääni(0)
  1. Mulle sano jotkut kaverit ihan samaa äänestäessään Vapaavuorta. Mä tuumasin, että Kokkkareet ei enää mitään hyvää tähän maahan tuo ja siksi sanoin äänestäväni Halla-ahoa.

   Muita oikeita vaihtoehtoja ei tällä hetkellä ole. Toivottavasti hallis ei petä.

   Plusääni(35)Miinusääni(3)
 6. SINÄ VAPAAVUORI, MUUTA ITSE MATUJEN KANSSA POHJOISNAVALLE….

  Plusääni(23)Miinusääni(0)
 7. Tämänpäiväisen uutisen perusteella,että kaikki puolueet,paitsi Perus-Suomalaiset haluaisivat piiloitella ja auttaa rikollisia lainvoimaisista päätöksistä huolimatta.Vihapuheen oheen on tullut termi haluamme auttaa termi,kaikkia tilanteesta riippumatta,onkohan sitten kyseessä rikoksen suosiminen,tai avustaminen kuten karkoitettavien turvapaikkaturistien kohdalla on.Samaan aikaan kun suomalainen pyytää poliisilta apua,sitä ei tule,eikä rikoksia juuri tutkita asianmukaisesti.Korkeimman oikeuden entinen tuomari sanoo,että kansallismielisiä ei tule auttaa ja he saavat pärjätä omillaan,koska mielipiteet ovat vääriä.Tämä tuomari on muuten Kemppi nimeltään ja ilmaisi asian suorassa radiohaastattelussa Ylen verkossa jokin aika sitten.

  Plusääni(16)Miinusääni(0)
 8. Kokoomus ei ole ollut viiteenkymmeneen vuoteen yrittäjien puolue , eikä edes ajanut yrittäjien asioita. Kun Nakkilalaisen nahkatehdassuvun jälkeläinen kultalusikka Ilkka Suominen oli ehdolla eduskuntaan hän markkinoi itseään yriottäjänä, vaikka hänen omaisuutensa oli vanhemmilta perittyä. Kun Ilkka pääsi Satakunnasta kokoomuksen edustajana eduskuntaan, niin muutaman kuukauden kuluttua hän kirjoitti lehdessä, ettei kokoomus ole MIKÄÄN yrittäjien puolue.
  Ja taisi ainoa kerta olla kun hän puhui täyttä TOTTA!
  Ei koskaan enää kokoomusta!

  Plusääni(22)Miinusääni(1)
 9. ”Helsingin kaupunki sekä Kokoomus pitivät Vapaavuorta sopivana miehenä pormestariksi, vaikka hän on tuomittu rattijuoppo, varas ja pahoinpitelijä. Nyt varkaan käsi on veronmaksajien kukkarolla:”

  Plusääni(14)Miinusääni(1)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat