Korruptioepäily: veronmaksajien rahaa Clinton-säätiölle

Toistuvien korruptioskandaalien keskipisteessä paistatteleva presidenttiehdokas Hillary Clinton on jälleen syytösten kohteena. Guccifer 2.0 –nimimerkillä kirjoittava hakkeri kertoo murtautuneensa Clinton-säätiön palvelimiin ja julkaisseensa tietoa säätiön lahjoittajista.

”Hakkeroin Clinton-säätiön palvelimen ja latasin satojatuhansia asiakirjoja ja tietokantoja lahjoittajista” hakkeri kirjoittaa blogissaan. ”Clintonia ja hänen henkilökuntaansa ei tietoturva kiinnosta.” hän jatkaa.

Hakkerin mukaan suuret amerikkalaispankit ovat lahjoittaneet osan TARP-rahaston varoista Clintonin säätiölle. Virallisesti TARP-rahasto perustettiin, jotta yksityiset pankit säästyisivät romahdukselta velkakriisin aikana. Kyseessä on käytännössä suora tulonsiirto veronmaksajilta rikollisille pankkiireille, jotka tyhjän rahan luonnilla, roskalainoilla ja koronkiskonnalla käynnistivät nykyisen ja menneet talouskriisit.

Kokonainen lista lahjoittajista on ladattavissa täältä.

Vuodetuista taulukoista käy ilmi lahjoitetut summat.
Vuodetuista taulukoista käy ilmi lahjoitetut summat.

Presidenttipariskunnan hämäräjärjestö on aiemmin noussut otsikoihin korruption vuoksi, sillä järjestö saa jopa 40 prosenttia tuloistaan ulkomailta. Liittovaltion laki kieltää ei-kansalaisia ja ulkomaalaisia lahjoittamasta rahaa presidentinvaaliehdokkaille tai muuten tukemasta presidentinvaaliehdokkaita.

Kuten Magneettimedia aiemmin uutisoi, Clintonin tärkeimmistä rahoittajista ylivoimainen enemmistö on juutalaisia. Juutalaisten lahjoitukset ovat tärkeä tulonlähde paitsi Clintoneille myös koko Demokraattiselle puolueelle; tuoreen tutkimuksen mukaan maan kahden prosentin juutalaisvähemmistö vastaa jopa 50 prosentista demokraattisen puolueen ja 25 prosentista republikaanisen puolueen lahjoituksista.

 

Lue myös:

Clintonin suurrahoittajista lähes kaikki juutalaisia
”Hillary Clinton on presidenttiehdokkaista vaarallisin”
Entinen CIA-upseeri: Ovatko Clintonit Israelin agentteja?
Amerikanjuutalaiset mediamogulit: pankkivastaisuus ei saa olla vaaliteema!
Terrorismia kannattava juutalaistoimittaja Clintonille: Tue pankkien ylivaltaa!

3 kommenttia

 1. Valtiossa nimeltään Yhdysvallat esitetään nukketeatteria. On sitä aikoihin eletty, vai onko?
  Maailmassa ei ole kovin montaa todella itsenäistä valtiota enää jäljellä. Puhuttiin Kekkoslovakiasta. Voiko enää pilkata ”rajallista” itsenäisyyttämme? Ei! Koska siitä ei ole enää jäljellä mitään. EU päättää kaikesta ja Suomi kuuluu jo ”’Euroopan Yhdysvaltoihin”, ennen kuin yksikään korruptoituneista ”poliitikoista” on ”rääpinyt harakanvarpaansa” peruskirjaan.
  Suomen marionettihallitsijat myötäjuoksevat jokaisen asian väh 200%, mitä Brysselissä johtokonklaavi on päähänsä saanut niiskuttamalla rullatun 1000 e läpi ”taikapölyä”. Mutta ”hyveellisin” heistä, Jean-Claude Juncker ei moiseen koske! Konjakki, se on parasta ja sitä pitää olla paljon.
  Niin kuten ennen Rooman Valtakunnan loiston päivinä, meille koetetaan tarjota edes Sirkushuveja, mutta sekin oli tuhoon tuomittu, kuten kaikki tietävät, ne jotka masokistisesti seurasivat 5.10.2016 lähetetyn performarsin formaatin tosi-TV:tä saippuasarjasta ”Vain tyhjän takia”!

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
 2. Kuka osaisi selvittää, mitkä tahot rahoittivat Niinistöä presidentiksi? Olisi aika olennaista tietää Suomen kannalta. Niinistö kun oli pääjehuja masinoimassa Suomen EU-jäsenyyttä.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Jotain ainakin kertoo se, että Ben Zyskowicz on ollut vuoden 2006 vaaleissa varainhankintapäällikkönä ja jotain sotkua tuossa vaalirahoitusasiassa on ollut. Rikospoliisi on tutkinut rahoitusta, kun yli puoli miljoonaa euroa vaalirahoista on siirretty Kokoomus-puolueellle.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat