Entinen CIA-upseeri: Ovatko Clintonit Israelin agentteja?

CIA:n entinen terrorisminvastainen upseeri ja nykyään Council for the National Interest –järjestöä johtava Philip Giraldi kysyy tuoreessa artikkelissaan, ovatko Hillary ja Bill Clinton Israelin agentteja.

Giraldi sai inspiraation tekstiinsä, kun hänen entinen CIA-kollegansa, sionistinen sotahaukka Michael Morrell, alkoi kampanjoida näyttävästi presidenttiehdokas Hillary Clintonin puolesta.

Morrell julkaisi juutalaisen Arthur Ochs Sulzbergerin johtamassa New York Times –lehdessä paljon puhuttaneen artikkelin, jossa hän kutsui republikaanien presidenttiehdokasta Donald Trumpia ”Putinin tahattomaksi agentiksi”.

Morrell ei pidä Trumpista, koska tämä on ainakin retoriikan tasolla kannattanut Clintoneita rauhanomaisempaa ulkopolitiikkaa. Koska Trump on kritisoinut esimerkiksi Irakin ja Libyan sotia, on Trump äärisionisti Morrellin mukaan Venäjän agentti, vaikka Trumpia ei olisi koskaan varsinaisesti agentiksi värvättykään.

Morrellia ankarin sanoin kritisoivan Giraldin mukaan koko ”tahattoman agentin” käsite on typerää propagandaa, jolla kenet tahansa voi ilman perusteita leimata vieraan vallan lakeijaksi.

Giraldi heittääkin pallon takaisin Morellille ja kysyy, majailevatko todelliset viidennen kolonnan edustajat sittenkin Morellin ja Clintoneiden leirissä. Giraldin mukaan koko Clintoneiden poliittinen ura todistaa, etteivät nämä pyri ajamaan Amerikan etua vaan juutalaisvaltio Israelin asiaa.

pereshillary

Esimerkiksi vuonna 2000 presidentti Bill Clinton sabotoi Camp Davidin kokousta, jonka tavoitteena oli parantaa palestiinalaisten ihmisoikeustilannetta.

2001 presidentti armahti viimeisenä työpäivänään pahamaineisen juutalaisen talousrikollisen ja Mossad-vakoojan Marc Richin. Richin vaimo oli yksi Clintonin tärkeimmistä rahoittajista, joka piti huolen siitä, että presidentti asetti Israelin aina muiden poliittisten tavoitteiden edelle.

Tuomitun Mossad-vakoojan armahtaminen ja muut erittäin kiistanalaiset päätökset tukevat Giraldin mielestä teoriaa siitä, etteivät Clintonit ole – Morellin terminologiaa lainaten – vain Israelin ”tahattomia agentteja”. Sen sijaan Clintoneiden maanpetturuus on täysin tahallista, tietoista ja tavoitteellista:

”…he ovat varmasti tienneet, mitä he ovat tehneet. He ovat tukeneet Israelia aktiivisesti silloinkin, kun Israelin etu on ollut täydellisessä ristiriidassa Yhdysvaltojen edun kanssa. He ovat jatkaneet samalla linjalla aina siitä lähtien, kun he aloittivat uransa Arkansasissa.

Kyynikko voisi jopa ajatella, että Clintonit ovat alusta lähtien tienneet, että Israelin hännystely ja rikkaiden juutalaistaustaisten vaikuttajien kanssa verkostoituminen vauhdittaa kenen tahansa poliitikon uraa. Ainakin se on auttanut heitä saavuttamaan nykyisen asemansa.”

Rahaa oligarkilta ja tukea vakoojalle

Giraldi muistuttaa, että Clinton-rahaston tärkein lahjoittaja oli vuosina 1999–2014 ukrainanjuutalainen oligarkki Viktor Pintšuk, jolta Clintonit saivat yhteensä 10–25 miljoonaa dollaria.

Juutalaisoligarkki on Giraldin mukaan Clintoneiden hyvä perhetuttu, joka toimi esimerkiksi heidän tyttärensä ja tämän aviomiehen isäntänä, kun nämä vierailivat Ukrainassa. Pintšuk on myös kivenkova Israelin tukija ja ulkopolitiikassa paatunut uuskonservatiivi.

Clintoneiden tuki ei ole jäänyt juutalaisilta huomaamatta, Giraldi kirjoittaa: ”Israelilainen sanomalehti Haaretz kirjoitti, että kaikista vuoden 2016 presidenttiehdokkaista ’[Hillary] Clintonilla on parhaat suhteet Israeliin; hän on jo vuosikymmenten ajan taistellut kiivaasti juutalaisvaltion puolesta’.”

Juutalaisen AIPAC-painostusjärjestön tapahtumassa Clinton vannoi vievänsä ”Israelin ja Amerikan liiton aivan uudelle tasolle”. Hänen tärkein rahoittajansa on tällä hetkellä upporikas juutalainen Haim Saban, jolla on tämän omien sanojen mukaan vain yksi poliittinen intressi: Israel.

Giraldi kirjoittaa artikkelissaan yksityiskohtaisesti Clintonin lupauksista tukea Israelia niin sotilaallisia ”uhkia” kuin taloudellisia boikottiliikkeitä vastaan.

Giraldin mukaan Clinton on valmis jopa rajoittamaan Amerikan perinteisesti laajaa sanan- ja kokoontumisvapautta, mikäli Israelin taloudellinen etu tätä edellyttää. Clinton ei koskaan suostu myöskään tuomitsemaan laittomissa juutalaissiirtokunnissa asuvien terroristien suorittamia väkivallantekoja ei-juutalaisia vastaan. Hän jopa tuki vuoden 2014 Gazan kansanmurhaa, jonka aikana juutalaiset surmasivat yli 500 viatonta palestiinalaislasta.

Giraldi muistuttaa, että Yhdysvaltojen historian tuhoisin vakooja oli Israelin hyväksi työskennellyt juutalainen Jonathan Pollard. Valtamedia on täynnä ”Putinin trolleja” ja ”Venäjän agentteja”, mutta yksikään lehti ei uskalla kirjoittaa Amerikan todennäköisen seuraavan presidentin tuesta Israelin valtioterrorismille.

 

Lue myös:

Bill Clinton sekaantunut juutalaispankkiirin pedofiiliskandaaliin
Suomen media ruokkii tekopyhää Clinton-”murhakohua”
”Hillary Clinton on presidenttiehdokkaista vaarallisin”
Yhdysvaltojen valtamedia sensuroi Soros-vuodon
Clintonin suurrahoittajista lähes kaikki juutalaisia
Dokumentti: Clintoneiden salattu korruptio
Terrorismia kannattava juutalaistoimittaja Clintonille: Tue pankkien ylivaltaa!

6 kommenttia

 1. ”Israelilainen sanomalehti Haaretz kirjoitti, että kaikista vuoden 2016 presidenttiehdokkaista ’[Hillary] Clintonilla on parhaat suhteet Israeliin; hän on jo vuosikymmenten ajan taistellut kiivaasti juutalaisvaltion puolesta’.”
  Hmm… Todennäköisesti ”Presidenttiehdokas” Hillary saa pitää henkensä kun vie matelunsa uudelle tasolle.
  Valehdella hän ainakin osaa kuin aito juutalainen. Hillary Clinton on Israelin USA:n ”Käskyhaltija”, jonka toimia ohjaa raha ja sionismi.
  Amerikan Yhdysvallat kävivät Vapaussodan karkoittaakseen englantilaiset sotilaat maaperältään ja irtautuivat Englannin Kuninkaan vallan alta ja julistautuivat itsenäiseksi v. 1776 George Washingtonin johdolla.
  Niin, ja nyt Herran vuonna 2016 eli tasan 240-vuotta USA:n itsenäisyys on päättynyt ja se kuuluu yhtenä ”osavaltiona” Israelin valtioon.

  Plusääni(20)Miinusääni(0)
 2. Viimeisissä linnakkeissaan vapaamuurarit työskentelevät yhdessä muiden kansallissosialismin vihollisten kanssa, maailmanjuutalaisuuden kanssa, poliittisten kirkkojen ja kansainvälisen marxilaisuuden kanssa.

  Kaikkien saksalaisten rotutoverien täytyy tunnistaa liberalistisen vapaamuurarillisen ajatusrakennelman vaarat. Kaikki yritykset tuoda uudelleen vapaamuurarillisia ajatuksia ja symbolismia, missä muodossa tahansa, Saksan kirjallisuuteen, Saksan taiteeseen ja tieteeseen tai poliittisiin käsitteisiin, täytyy tukahduttaa heti alkuunsa.

  Opimme historiasta, että vapaamuurarius on kielletty moneen kertaan, monissa eri valtioissa; silti se lankesi taas uudelleen ja uudelleen ihmisten niskaan, kriisiaikoina, kuin korruption myrkky.

  Plusääni(7)Miinusääni(0)
 3. Hillary on luovuttanut ison osan USA:n uraanista Putinille. Todellisuudessa oikeistojuutalaiset sanovat puolestaan Trumpin olevan juutalaisin ehdokas. Vaikka Trump on tehnyt politiikkaa arvostelemalla sotia, hän on myös lupaillut suuria sotia tarvittaessa Israelin puolesta. Olen käsittänyt, että osa kritiikistäkin oli kritiikkiä huonosta sammutuksesta tms. eli väärin sotimisesta ja jälkihoitamisesta.

  Mutta Trump on todellakin ratsastanut yhteistyölinjalla Putinin suhteen, mikä on riemastuttanut ns. vaihtoetoliikettä. Tämä ei Venäjän naapureista välttämättä kuulosta hyvältä. Pelkään, että Putin iskee jo ennen vaaleja Ukrainaan ja toimettomuutta selitellään vaaleilla siis vastatoimien puutetta. Ukrainaahan tässä tuhotaan Syyrian ja Libyan tapaan yhdessä

  Plusääni(5)Miinusääni(1)
  1. Saa olla joko todella typerä tai naivi jos luulee Trumpin olevan mitään muuta kuin jutkujen kätyri ja satanisti rappari. Surullista että monet todellakin uskovat hänen tekevän mitään positiivisia muutoksia. Uusia sotia sen sijaan on melko varmasti luvassa.

   Plusääni(5)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat