Terrorismia kannattava juutalaistoimittaja Clintonille: Tue pankkien ylivaltaa!

Juutalaisen Arthur Ochs Sulzbergerin johtama New York Times julkaisi hiljattain juutalaisen Thomas Friedmanin artikkelin, jossa Hillary Clintonilta vaadittiin entistä fanaattisempaa tukea pankkiireille.

Clintonia pidetään jo nyt juutalaisen rikollispankki Goldman Sachsin epävirallisena presidenttiehdokkaana (1, 2, 3).

Clintonin ja Wall Streetin symbioosista huolimatta Friedmanin ja New York Timesin mielestä demokraattien presidenttiehdokas pitää edelleen korruptiokynttiläänsä liiaksi vakan alla. Juutalaistoimittajan mukaan Clintonin tulisi ottaa presidentinvaalien tuomasta julkisuudesta kaikki irti ja lobata kovaan ääneen pankkien puolesta.

Friedmanin mielestä demokraattipuolueen riveissä on edelleen aivan liikaa ihmisiä, jotka ”eivät pidä pankeista”. Friedmanin mukaan on ”pelottavaa, että niin monet inhoavat eliittiä”.

Peli ei kuitenkaan ole juutalaistoimittajan mielestä vielä menetetty; mikäli Hillary Clinton ottaa mallia aviomiehensä presidenttikauden talouspolitiikasta, voi hän turvata pankkien ylivallan usean vuoden ajaksi.

Viittaamalla Bill Clintonin talouspolitiikkaan Friedmanin uskotaan tarkoittavan erityisesti vuoden 2000 Commodity Futures Modernization Act –lakipakettia, joka laillisti aiemmin rikollisiksi katsotut johdannaiskeinottelutekniikat. Clintonin lakipaketti johti lopulta Amerikan myrkyllisen kiinteistökuplan syntyyn ja kansainväliseen finanssikriisiin.

Friedman toisin sanoen haluaa, että myös Hillary Clinton synnyttää tappavan talouskatastrofin, sillä kriisit ovat olleet kultakaivoksia Friedmanin rakastamille pankkiireille.

Myös rakkaus terrorismiin yhdistää

Friedman ja Clinton ovat täydellinen pari, sillä Wall Streetin lisäksi he molemmat rakastavat terrorismia Israelin nimissä.

Clintonin ja hänen yhteistyökumppaneidensa väkivaltaisesta politiikasta uutisoimme jo aiemmin tänään. Myös juutalainen äärisionisti Friedman on joutunut toistuvasti terrorismikohujen keskelle.

Esimerkiksi 2009 hän kohautti New York Times –artikkelillaan, jossa hän sanoi, että sionistien tulee kylvää kauhua vihollistensa riveihin murhaamalla arabisiviilejä. Friedman kannatti myös Yhdysvaltojen terroripommikampanjaa Serbiaa vastaan.

 

Lue myös:

Amerikanjuutalaiset mediamogulit: Pankkivastaisuus ei saa olla vaaliteema!
Juutalaiset, pankit, koronkiskonta
Rahan ja koronkiskonnan tyrannia
”Vasemmistojuutalainen” Sanders tukee nyt Goldman Sachsin presidenttiehdokasta!

2 kommenttia

 1. Jo Adollf Hitler oli oikeassa Yhdysvaltain suhteen. Yhä enenmmän ja enemmän tätä mielipuolena pidetyn miehen puheissa alkaa olemaan järkeä. Hän sanoi Yhdysvaltain olevan juutalaisten mädättämä valtio, joka on täysin heidän omistamiensa pankkien sätkyukko. Hyvällä syyllä voi sanoa, että ”Häntä heiluttaa koiraa, eikä päinvastoin. USA ei ole kuin Israelin vasallivaltio, jolla on näennäinen ”itsehallinto” kuten Suomella oli Keisarillisen Venäjän yhteydessä, jota kutsuttiin ”Autonomiaksi”.
  Hyvin syöneet yhdysvaltalaiset kansalaiset luulevat istuvansa Supervallan kuistilla, jolla on kaikki voima ja kunnia maailmanlaajuisesti. Mutta se on pelkkää harhaa ja itsepetosta. Israel ja Mossad päättää kuka on USA:n Presidentti Washingtonissa ja mitä tämä ”saa” tehdä maailmanpoliittisella näyttämöllä. Tämä ”Vapausaatteen” sotilaallinen ”lähettiläs” on itse vain ”holhouksen alla” oleva jättiläinen, jota viedään kuin litran mittaa. Olen joskus kunnioittanut kyseistä valtiota ja sen uljasta historiaa. Nyt tunnen lähinnä vain myötähäpeää. Tietäen sen varsin hyvin, että Suomikin on kipapäiden hallussa.

  Plusääni(18)Miinusääni(0)
 2. Taustalla soi Nick 13 ja ”Carry My Body Down”. Sen jälkeen samalta kaverilta ”In The Orchard”.

  Luin juuri vielä kerran ”Samson-optiosta”. Tämähän on juutalaisvaltion (kyllä, ei tarvitse peitellä sanaa JUUTALAINEN, sillä ISRAEL ON JUUTALAISTEN VALTIO). Näin juutalaisvaltion juutalaiset kutsuvat valtiotaan: JUUTALAISVALTIO (The Jewish State).

  Ja Samson-optio on nimenomaan JUUTALAISTEN SUUNNITELMA. Sen suunnitelman mukaan juutalaisvaltio TUHOAA KOKO MAAILMAN, jos juutalaisvaltio on vaarassa tuhoutua. He sanovat sen suoraan: Me tuhoamme koko maailman. Perusteeksi riittää jo sekin, jos Eurooppa ei suojele juutalaisvaltiota. Meidän ei tarvitse hyökätä, juutalaiset uhkaavat tuhota maanosamme silloinkin, jos emme vain puolusta heitä.

  Mutta eipä hätää. Vaikka Kalergi-suunnitelma (eli valkoisten hävittäminen mustiin sotkeutumalla eli mulattisoitumalla) toteutuisikin niin voin vannoa, että joku valkoinen jossakin jää jäljelle ja joku valkoinen jossakin onnistuu kasvattamaan kilometrin korkuisen oranssinvärisen sienikasvuston Luvatun Maan ylle.

  Se on se viimeinen lahja ja kiitos juutalaisvaltiolle. Se tulee sydämestä. Se on meidän ikioma Goljat-optio: Sieniä Jerusalemin taivaalla. Oy vey!

  Plusääni(2)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat