Kristillisdemokraattien puoluesihteeriltä lipsahti: Israel sortaa palestiinalaissiviileitä

Magneettimedia on joutunut jälleen valtamedian ja sionistipoliitikkojen hampaisiin. Tällä kertaa asialla ovat Helsingin Sanomat ja kristillisdemokraattien puoluesihteeri Asmo Maanselkä. Maanselkä on tunnettu äkkipikaisuudestaan, eikä hän tälläkään kertaa kyennyt hillitsemään itseään puolueen edellyttämällä tavalla.

Helsingin Sanomien mukaan Magneettimedia on toiminut väärin julkaisemalla uudelleen kahdeksan artikkelia suomalaiselta Kansallinen Vastarinta –verkkolehdeltä. Kansallinen Vastarinta tunnetaan muun muassa siitä, että se julkaisee sensuroimattomia uutisia maahanmuuttajien rikoksista ja kansainvälisten juutalaisjärjestöjen poliittisesta toiminnasta.

Helsingin Sanomat vaatii poliittista sensuuria.
Helsingin Sanomat vaatii poliittista sensuuria.

Helsingin Sanomien artikkeli on otsikoitu sensaatiohakuisesti, mutta sen sisältö on laihaa: Magneettimediaa syytetään ”palestiinalaiskysymyksen” käsittelemisestä sekä holokaustin todenperäisyyden epäilemisestä. Ei siis esimerkiksi kiihottamisesta kansanryhmää vastaan, kunnianloukkauksesta tai rikokseen yllyttämisestä. HS:n mukaan Magneettimedia on syyllistynyt poliittisesti epäkorrekteihin ajatusrikoksiin, vaikka artikkeleiden sisältö ei rikkoisikaan varsinaisesti Suomen lakeja.

HS:n uutisesta innostunut kristillisdemokraattien puoluesihteeri Asmo Maanselkä on jo jonkin aikaa valitellut Magneettimedian artikkeleita sosiaalisessa mediassa. Maanselkä ei kuitenkaan ole pystynyt osoittamaan, että Magneettimedia olisi valehdellut yhdessäkään artikkelissa. Kuten Helsingin Sanomia, myös Maanselkää ärsyttää Magneettimedian tekstien ”yleinen ilmapiiri” – ei valheet tai rikokset.

Twiitit: Maanselkä syyttelee muttei tahdo jatkaa keskusteluita.

Maanselkä vaatii Kärkkäinen-tavarataloketjun vastaista boikottikampanjaa. Magneettimedia ei näet ole suostunut osoittamaan tukea Israelille ja sionisteille. Kristityt sionistit ovat lähettäneet boikottikirjeitä ja uhkauksia Magneettimedialle jo vuosien ajan. Lisäksi kristillisdemokraatit ovat tehneet julkaisusta kirjallisen kysymyksen eduskunnassa ja vaatineet, että holokaustin virallisen version kyseenalaistaminen kiellettäisiin Suomessa lailla.

Maanselkä on aiemmin joutunut pyytämään julkisuudessa anteeksi äkkipikaisia lausuntojaan. Tänään hän sortui jälleen yrittäessään mustamaalata tavarataloyhtiö J. Kärkkäistä, joka ei todellisuudessa vaikuta Magneettimedian artikkeleiden sisältöön. Maanselkä julkaisi kuvan juutalaisten ohjaamasta puskutraktorista, joka tuhosi palestiinalaissiviilien omaisuutta. Hän myös julkaisi linkin sivuille, jolla kerrotaan Israelin rikoksista gazalaissiviileitä vastaan. Näin tekemällä Maanselkä rikkoi räikeästi kristillisdemokraattien puoluekuria ja toi julki juutalaisvaltion rikokset. Nähtäväksi jää, kuinka vahvasti Israel-myönteinen puoluejohto reagoi Maanselän impulsiiviseen tempaukseen.

Asmo Maanselkä paljasti juutalaisvaltion ihmisoikeusrikoksia kotisivuillaan 24.2.2015.
Asmo Maanselkä paljasti juutalaisvaltion ihmisoikeusrikoksia kotisivuillaan 24.2.2015.

Magneettimedia on tänään haastatellut Juha Kärkkäistä, joka mainitaan sekä Helsingin Sanomien että Maanselän teksteissä. Julkaisemme huomenna vastineen, jossa pureudutaan tarkemmin Magneettimedia-vastaisiin kirjoituksiin. Magneettimediaa ei syytetä valehtelusta, vaan sellaisten asioiden käsittelystä, joista tulisi poliittisen korrektiuden nimissä olla hiljaa.

 

Lue myös:

Suomen juutalaisneuvosto painostaa Ylivieskan kaupunkia
Miksi Suomen päättäjät eivät tahdo tunnustaa Palestiinaa?
Vastine Sari Essayahin Magneettimedia-kirjoitukseen
Helsingin Sanomat jätti jotain kertomatta USA:n vaalirahoittajista
Tuomio tuli – toiminta jatkuu!
Dan Kantor: ”Magneettimedia on vakava ongelma”

13 kommenttia

 1. Empä olisi uskonut, että Suomessa Magneettimedian kaltaista sairasta sontaa voidaan ilman rikosoikeudellista vastuuta julkaista. Aivan sairasta menoa.

  Plusääni(0)Miinusääni(5)
 2. Kädet lasten ja naisten veressä Suomenkin kristilliset polvistuvat kipalakkisten eteen. Suurella hartaudella kuunnellaan pääpyöveli-Netanyahua.

  Ariel Sharonin, ”Beirutin teurastajan”, haudalla varmaan käydään itkeä tirauttamassa, sen minkä pään hakkaamiselta itkumuuriin ehtii ja onhna ehdittävä katsomaan nojatuolista, kun juutalaissedät ja – tädit lähettävät Hellfire-ohjuksia kouluihin. Nimi on enne: Hellfire. Nomen est omen.

  Minä niin joka ilta rukoilen, että juutalaisia kohdellaan samalla tavalla ihan jo lähitulevaisuudessa. Ihan vain samalla tavalla, yhtä hellästi ja vain puolustustarkoituksessa. Jos juutalainen lähettää ilotulitusraketin muurin yli, niin vastaamme yhtä empaattisesti Hellfire-ohjuksella.

  Ei enempää, ei vähempää. Pelkästään ”puolustustarkoituksessa” ja, tottakai, kuten juutalaisetkin, haluttomasti ja suurta kärsimystä tuntien. Mutta on pakko: Puolustautua. Siispä: Ohjus kouluun ja sitten tirautamme itkut päälle.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 3. Infosota taas kiihtyy. Iltapaska uutisoi tänään että ääriajattelu on lisääntynyt ammattikouluissa ja lukioissa. Maahanmuuttovastaisuuskin mainittiin ja jotain viittauksia oli että oainakin osa näistä ääriajattelijoista olisi mielenterveyshäiriöisiä. On kyllä niin naurettavan tarkoitushakuista ja läpinäkyvää tuo valtamedian uutisointi että uskon että sekin jo ruokkii radikalismia. On toisaalta positiivista kuulla että kapinahenki on syttynyt nuorissa.

  Plusääni(2)Miinusääni(0)
 4. Kyllä on herkkä ja empaattinen tuo juutalainen.

  Mitähän hirveätä tuokin palestiinalaiskylä on tehnyt näille ihanille juutalaisille? Varmaan jotakin sanoinkuvaamattoman kauheata.

  Minäpä keksin, mikä heidän rikoksensa oli. Joo, nyt tiedän.

  Minäpä kerron teillekin.

  Palestiinalaiset kyläläiset olivat terroristeja ja eivät heti luovuttaneet kotejaan siirtokuntalaisille, kun juutalaiset tulivat !

  Voitteko kuvitella, he EIVÄT LUOVUTTANEET MAITAAN JA KOTEJAAN HETI JA NÖYRÄSTI !

  Ei, kyllä se on aivan kauheata. Kyllä nyt pitää mennä juoksujalkaa pyytämään Netanyahu-setää lähettämään puskutraktorit ja komppania aseistettuja juutalaisia polttamaan kylät ja ihan vain kirsikka kakkuun: toiset sedät ja tätit vähän opettavat tuhmia terroristikyläläisiä ja ampuvat muutaman ohjuksen paikkakunnan kouluun.

  Kyllä se on niin, että nämä PAHAT PALESTIINALAISET pitää kertakaikkiaan jyrätä maansiirtokoneella, jotta he ymmärtävät olevansa vain maan mutaa VALITTUUN KANSAAN verrattuna.

  Ottakaa kaikki kansat opiksi:

  Pitää nöyrtyä ja luovuttaa maat, talot. Kaikki pois. Valittu kansa tarvitsee maasi!

  Polvistu ja anna se ja kiitä Jumalaa, että se meni Valitulle Kansalle!

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 5. `Ja Herra hajottaa teidät kansojen sekaan, ja ainoastaan vähäinen joukko teitä on jäävä niiden pakanakansojen keskelle, joiden tykö Herra teidät kuljettaa` (5 Moo 4:27).

  `Kuitenkin tämä on ristiriitaista: juutalainen identifioituu juutalaiseksi ainoastaan silloin kun hän on vaarassa. Silloin hän pakenee juutalaisena. Mutta kun hänestä itsestään tulee vaaran lähde, hän ei ole juutalainen`:
  Luvusta 27: Sulautumisesta – Kirjailijan jälkisanat:
  http://www.heinola.org/~patato/Solze27.html
  Edellinen luku tästä:
  http://www.heinola.org/~patato/Solze.html

  Edellisessä luvussa Alexander Solzhenitsynillä on muutamia tilastoja, jotka osoittavat kuinka Mooseksen ennustus pitää tarkalleen paikkansa. Kansojen sekaan hajottaminen on toteutunut sulautumalla niin että identiteetin rippeetkin ovat hävinneet. Mutta katsokaa mistä voidaan löytää jäännös: `pakanakansojen` (goy) keskeltä. Goy toki tarkoittaa kansoja ilman kirjanoppineiden halventavaa `pakana` lisäystä.

  Jäljelle on jäänyt hyvin pieni ja mitätön yhteisö, mutta näyttelijöitä (hipokrates) kyllä on pilvin pimein, joiden esivanhemmat eivät konsanaan ole jalallaan astuneet ns. `pyhään maahan`.

  Seuraavassa Alan Morrisonin kirjoitelmassa tulee hyvin ilmi filosemitistien `luvattu maa`- ja `valittu kansa`-termien väärinkäyttö:
  Tästä kohtaa eteenpäin: `Joidenkin yleisten Israelia ja juutalaisuutta koskevien väitteiden analysointia`:
  Väite nro 1: `Lähi-idän kansallisvaltion Israelin perustaminen nykyaikana on Raamatun profetian toteutumista`:
  http://www.arvioikaa.com/JE.html

  Tähän lisäisin vielä hebreankielen `ikuisuutta` tarkoittavan sanan `olam`. Kun rotujumala Jehva (= Herra), erotuksena Elohim (jumala, Jumala, enkeli, ihminen, epäjumala, käytetty yli 2500 x Rtu:ssa), tai yhdessä käytettynä Jehva Elohim (Herra Jumala), teki liittoja israelilaisten kanssa, niin hän teki aina `olam`-liiton, so. ikuisen liiton. Hebreankielessä ei kuitenkaan ole ajatusta `ikuisuudesta` samalla tavalla kuin esimerkiksi kristityillä.

  Niinpä olam-liitto tarkoittaa aina määrä-aikaisuutta, mutta etenkin tässä tapauksessa, jossa pitäydytään liiton ehtoihin ja jotka ovat silkkoja saneluja Jehvalta (heimojumala, rotuenkeli, mutta ei korkein Jumala).

  Siispä Liiton antajalla on itsellään oikeus purkaa olam-liitto (`ikuinen`-liitto), mikäli sen ehtoja on rikottu. Tästä erotuksena on `sopimus`, joka on kahden tekijäosapuolen keskeinen. Jehvan antama olam-liitto ei kuitenkaan koskaan ole sopimus, jossa sopimusehdot antaisivat jotenkin väljää ihmiselle, tai rajoittaisivat millään tavalla Jehvan suvereniteettia.

  Liitto joko pidetään tai se rikotaan. Mutta tässä tapauksessa liitto on rikottu moneen kertaan, mutta millä tavalla: `Tämä on perillinen; tappakaamme hänet, että perintö tulisi meidän omaksemme` (Luu 20:14). Tämä kertoo jotakin aikansa kabbalisteista. He tiesivät mitä tekivät.

  Kirjan kansana heillä oli myös tieto Jaakobin ennustuksesta: `Ei siirry valtikka pois Juudalta eikä hallitsijansauva hänen polviensa välistä, kunnes tulee hän, jonka se on ja jota kansat tottelevat` (1 Moo 49:10). Mutta kuinka kävikään liiton uudistajan? Hänet tapettiin – ammattitaidolla, niin kuin kaikki totuuden puhujat sitä ennen ja sen jälkeen.

  Siinä samassa lakkautettiin uhri ja aaronilainen pappeus. Ne korvattiin melkizedekin järjestyksen mukaisella pappeudella niin kuin hebrealaiskirjeen kirjoittaja asian ilmaisee.

  Ei ole `luvattua maata` eikä ole `valittua kansaa` ja syy on ilmeinen, koska ei ole maata eikä ole kansaakaan. Israelin valtio on siionismivetoinen, eikä se näin ollen voi olla hyväksyttävissä. Lähelle totuutta on päässyt tämä ryhmä:

  Naturei Karta:
  http://www.nkusa.org/

  He eivät hyväksy Israelin valtiota, koska se on siionistien luomus varustettuna kabbalistisen suvun heksagrammilla. Valitettavasti heidän messiaansa, jolle he nyt avaavat tietä, tulee olemaan Antikristus ja löytyneekö heistä yhtään holocaustin kieltäjää, joka (holocaust) on niin sidoksissa messias ideaan.

  Evankeliumien eskatologiaa koskevissa ennustuksissa sanotaan: Kun te näette J:lemin olevan kansojen piirittämänä, niin tietäkää, että sen hävitys on lähellä. Tämä ei tarkoita ainoastaan vuonna 70 jkr. tapahtunutta J:lemin hävitystä ja diasporan alkamista, vaan kyse on lopun aikoja käsittelevästä puheesta.

  Ei se tuo Henry Kissinger tainnut tietääkään lausuessaan: Israel lakkaa olemasta valtio 10 vuoden sisällä, kuinka totaalinen tuosta lakkauttamisesta tulee. Nyt ei puhuta silmiemme edessä muodostuvasta Uudesta Lähi-Idän Unionista ja Israelista sen tasa-arvoisena kumppanina, vaan Israelin hävityksestä.

  United States of Arabia (umman keskus, Islamin kalifaatti) kehittyy vauhdilla. Suurella varmuudella tämän hankkeen päämaja tulee nousemaan Turkista, jossa osmannin/ottomaanien hegemonia riehui useita satoja vuosia pitäytyen dhimma-järjestelmäänsä eli orjuuttaen muita kansoja. Kun tämä toteutuu, niin samalla toteutuu ennuste Israelin piirityksestä ja sen hävityksen läheisyydestä.

  Moni tulee ajatelleeksi: Pystyykö Islam tähän, onhan se `rauhan uskonto` (tämä ei ollut vitsi). Arvioiden mukaan islamistien tappotalkoot ovat vaatineet yli 270 000 000 uhria sitten Muhammadin päivistä laskettuna, joten tuo `rauhan uskonto` käsitteenä pitäisi kai määritellä uudestaan.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 6. http://christogenea.org/ Suosittelen junnua tutustumaan christian identy/two seedline,Sillä juutalaiset eivät ole taivaan isän valittu kansa sen näkee jo heidän teoistaan sillä hedelmistään puu tunnetaan.

  Tämänpäivän juutalaiset ovat identiteettivarkaita jotka ovat varastaneet oikean valitun kansan identiteetin ja näyttelevät olevansa valittua kansaa joka ei voisi olla kauempana totuudesta.

  Kannattaa seurata kansojen joukosta ketkä ovat kaikessa hyvässä ja kehityksessä olleet aina ykkösiä samoin kaikki raamatun tunnusmerkit israelin kahdestatoista heimosta sopii vain yksin eurooppalaisiin.

  Juutalaisilta jos katsotaan missä he ovat ehdottomia ykkösiä niin rikollisuus on missä he näyttävät kykynsä niin talousrikoksissa kuin perinteisissä rikollisuudessa ihmiskaupassa petoksissa jne.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Kiitokset sivustosuosituksista!

   Tutkin aihetta ajan kanssa.

   Mielenkiintoinen nimimerkkivalinta tuo – Yehwah on isämme!

   Jeshua ei maksanut verilunnaita omalle Isälleen eikä haSatanalle, vaan sille joka sitä vaati eli JHWH:lle. Näin hän lunasti kansansa, ne jotka hyväksyivät hänen oppinsa, pois lain kirouksesta. Samalla hän vapautti seuraajansa verisestä, kostonhimoisesta ja mustasukkaisesta jumalasta JHWH:sta ja hänen otteestaan ja `oksasti` heidät Isäänsä eli itseensä.

   5 Moo 32:8-9:n mukaan kullakin kansalla on oma jumalansa, rotu- tai heimojumala, kansallishaltija ja israeliitoilla se on JHWH. Kansojen rotujumalat asetettiin Jumalan poikien luvun mukaan, ei Jumalan enkelien luvun mukaan, eikä israelilaisten luvun mukaan, niin kuin jotkut käännösehdotukset ehdottavat.

   JHWH oli rotuenkeli niin kuin se käykin ilmi Mooseksen palava pensas kertomuksen yhteydestä ja apostoli Paavalin kirjoituksista (Luukkaan kirjaamana) Apostolien teoista, luvusta 7. Viimemainittu seikka vahvistetaan muistaakseni jopa suomenkielisessä tekstivariantissa.

   No nimimerkit ovat nimimerkkejä, mutta oikein vahvistettuna nimimerkkisi olisi pienoinen uskontunnustus tähän tapaan: israeliittojen rotujumala (synagoogaenkeli) on isämme.

   Plusääni(0)Miinusääni(0)
  1. Heikkin laittamasta nettiosoiteessta löysin todella mielenkiintoista luettavaa, joita en ole osannut edes arvata olevan olemassa. Todella lukemisen arvoiset ja uusia ajatuksia herättävät sivut. ”Eliitin esoteeriset symbolit.”

   Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat