”Maahanmuuttokriittinen” blogisti hyökkäsi Magneettimediaa vastaan – joutui perääntymään

”Maahanmuuttokriittisessä” Internet-liikkeessä aktiivisesti vaikuttava blogisti Tiina Wiik otti kovin sanoin kantaa Magneettimedian juutalaisartikkeleita vastaan. Lopulta selvisi, ettei hän ollut koskaan kuitenkaan lukenut juutalaisartikkeleitamme!

Magneettimedia julkaisi kesäkuussa vetoomuksen maahanmuuttokriittisille kirjoittajille, jossa peräänkuulutimme kokonaisvaltaista analyysiä pakolaiskriisin syistä.

Muistutimme, että pelkkä muslimiviha ei johda kestäviin poliittisiin ratkaisuihin, koska Lähi-idän väkivaltaisuuksien ja muslimien radikalisoitumisen taustalla on sionistivaltio Israelin perustaminen. Samalla osoitimme laajan lähdemateriaalin tuella, että käytännössä kaikki suuret juutalaisjärjestöt kannattavat avoimien rajojen politiikkaa Euroopassa.

Vetoomuksemme herätti paljon keskustelua, mutta kukaan ei edes yrittänyt kumota pääväitteitämme tai käyttämiämme lähteitä. Suuri osa lähteistä oli nimittäin valtavirtaisia juutalaisten omia julkaisuja.

Magneettimediaa vastaan valtamedian rinnalla kampanjoineet sionistiset ”maahanmuuttokriitikot” eivät lukeneet artikkelia ilmeisesti otsikkoa pidemmälle. Esimerkiksi MV-lehden blogiosiossa kommentoinut Wiik kutsui vetoomustamme ”tekopyhäksi”, mutta hän ei ottanut kantaa mihinkään yksittäiseen argumenttiimme.

annemamutisrael21c

Kritiikkiä ilman perusteluita

Viikonloppuna Twitterissä syttyi kiivas keskustelu, kun Wiik yritti luoda vastakkainasettelua MV-lehden ja Magneettimedian välille.

Kun Magneettimedian lukijat kommentoivat Wiikin kirjoitusta, tämä raivostui ja ryhtyi valittamaan julkaisumme ”natsihömpästä”.

Tämän jälkeen keskustelu jatkui usean päivän ajan, kun Magneettimedian lukijat yrittivät saada Wiikin mainitsemaan edes yhden juutalaisaiheisen artikkelimme, joka olisi sisältänyt valheita. Edes korkein oikeus ei kuitenkaan kyennyt osoittamaan, että olisimme koskaan valehdellut juutalaisista tai sionisteista.

Lopulta kuitenkin selvisi, miksei Wiik tahtonut yksilöidä häntä hiertäviä Magneettimedian artikkeleita: hän ei ollut koskaan lukenut yhtään juutalaisia koskevaa tekstiämme! ”Kriittinen keskustelija” hyökkäsi siis toista maahanmuuttovastaista toimijaa vastaan vailla vähäisintäkään käsitystä argumenteistamme, ajatuksistamme ja lähteistämme.

Wiikin tietämättömyyden paljastuttua hän lupasi lukea artikkelimme ”Miksi kirjoitamme juutalaisista”, ”Juutalaiset ja rasismi: monikulttuurinen aivopesu Suomessa” sekä ”Suomen juutalaislehti myötäilee Magneettimedian Brexit-analyysiä” ja kommentoida niitä.

Kommentteja ei koskaan kuitenkaan kuulunut, joten toivomme, että kun ”maahanmuuttokriitikot” tahtovat vastaisuudessa ottaa kantaa toimintaamme, ottavat he etukäteen selvää, mistä he oikein puhuvat. Päämäärätön huutelu syö kaikkien uskottavuutta.

”Maahanmuuttokriitikoiden” ja Suomen oikeusjärjestelmän lisäksi olemme haastaneet myös Suomen juutalaisjohtaja Dan Kantorin kumoamaan juutalaisartikkeleidemme sisällön. Toistaiseksi kukaan ei ole tarttunut haasteeseen.

 

Lue myös: Helsingin Sanomat riensi Halla-ahon apuun – eikä ihme!

20 kommenttia

 1. Ohhoh…

  Olen pitänyt Tiinaa poikkeuksellisen fiksuna naisena ja muodostanut käsitykseni hänen kirjoituksistaan. Samalla tavalla kun minä luen hänen kirjoituksiaan, soisin hänenkin lukevan muiden kirjoituksia, ennenkuin niistä suuremmin kommentoi.

  Toivottavasti tämä jää Tiinan ainokaiseksi kompastukseksi. Kuten artikkelin lopussa todettiin, tällainen syö kaikkien uskottavuutta. Myös Tiinan.

  Plusääni(45)Miinusääni(9)
  1. Well…Tiina Wiik on kirjoittanut MV-lehden kommenttiosiossa mm. että juutalaiset ovat muita ihmisiä älykkäämpiä ja siksi pärjänneet maailmassa ja ovat siksi johtavissa positioissa. Eli kyllä tämän neitokaisen juttuja kannattaa tutkailla melkosen tehokkaalla suurennuslasilla. Lisäksi hän dissaa jatkuvasti vaihtoehtohoitoja, on rokotemyönteinen ja rummuttaa esim. Common Core opetusohjelman erinomaisuuttaa. Kohtuullisen globalistisia mielipiteitä siis… toivottavasti Ilja herää huomaamaan mikä myyrä tämä nainen on ja tekee aikamoista hallaa MV-lehdellekin.

   Plusääni(48)Miinusääni(8)
   1. Mielenkiintoinen ”sattuma” teuvo auran wikipedia sivulta lainattua:

    Lahtisen kuoltua Aura avioitui vuonna 1976 uudelleen. Uusi vaimo oli Arne Bernerin vapaamuurariveljelleen esittelemä Sirkka Wiik. Tamminiemen pesänjakajat -kirjan mukaan Teuvo Aura menetti lopullisesti mahdollisuutensa presidentinvaalissa Sirkka Auran ja tämän pojan Boris Wiikin jouduttua keväällä 1979 syytteeseen verorikoksista.

    Plusääni(17)Miinusääni(7)
 2. Uskomatonta mädätystä sisältäpäin. Tiinalla taitaa olla jutkujen metkut mielessä. Pidin Tiinaa loistavana kirjoittajana. Nyt täytyy arvioida uudelleen.

  Plusääni(33)Miinusääni(9)
 3. Todella ikävää kun nämä ns. fiksutkin bloggarit lähtevät mukaan siihen äärisiionistien juoneen, eivätkä tajua heidän hajoita ja hallitse taktiikkaansa. Tavallisia muslimeja tai juutalaisia vihaamalla ei saavuteta mitään hyvää, se oikea syylinen löytyy sieltä Talmudistien ja ääri-islamistien joukosta.

  Plusääni(27)Miinusääni(9)
 4. Tiina ei ole viksu, vaan kovasti googletteleva sionistipropagandisti. Eivät hänen juttunsa miotenkään säkenöiviä ole. Pikemminkin melko karkeaa eksytystä ja kritiikitöntä juutalaisten ylistämistä. Huomaa selvästi, että MV-lehti on tökerö vedätys, kun se tekee yhteistyötä tämän hirviön kanssa.

  MV-lehti ja persut ym. ovat mielestäni maanpettureita, koska propagoivat sionismia ja putinismia ja syyttävät koko ajan kummituksia ja aaveita terrorismista valtamedian äänellä. Kaikki terrori-iskut on järjestään osoitettu Mossadin ja Israelin vetämän eliitin järjestämniksi. ISIS on huijaus ja siis jokaisen iskun taustalta löytyy israelilaisia, epäselvyyksiä ja lavastuksia. Iskujen lavastus on niin törkeää, että ´kaikki vaikuttaa suorastaan v**lumeiningiltä. Esim. Lontoon 7/7 iskujen ”tekijöiden” henkilötodistukset löytyivät vahingoittumattomina, muiden uhrien ei. Yhden ”tekijän” ajokortti löytyi muka, vaikka miehellä ei olluut vielä sellaista. Israelilainen ex-upseeri johti firmaa, joka veti terroriharjoituksia. Hän kertoi, että tilaaja oli tilannut juuri iskujen kohteeksi joutuneisiin metrotunneleihin terrroriharjoitukset juuri samanlaisten uhkakuvien teemalla ja juuri samaan aikaan pidettäviksi. Harjoitukset muuttuivat todeksi siis. Myös valtakunnan ambulanssipalvelut kokoustivat juuri samaan aikaan teemalla, joka muuttui todeksi. Pelastushenkilökuntaa oli siten saatavilla. Poliisi alkoi eristää kohteita jo ennen iskuja.

  Myös Israelin Mossadin Lontoon toimisto sai varoituksen iskuista ennen kuin ne alkoivat ja se antoi varoituksen israelilaisille. Lähellä oli Netanjahu jossain kokouksessa ja sai varoituksen. Israelissa ilmestyi niin pian jokin huomattava kirjoitus asiasta lehdessä, että kirjoittajalla täytyi olla ennakkotieto asiasta. Tämä napamies vaati ”vihollisen täyttä eliminointia”. Vihollisella tarkoitettiin tietenkin kaikenlaisia tahoja, joista Israel ei pidä. Mielenkiintoisesti terroristit ja ”uusnatsit” ja ”äärioikeisto” on alettu niputtaa myös muissa puheenvuiroissa. Etenkin perussuomalaisilla ja muilla valenationalistisilla tahoilla. Alex Jones suuttui, kun joku sanoi kaikkien terrori-iskujen olevan Mossadin tekemiä. Hän huuri niiden olevan ”valkoisen ylivallan kannattajien” tekemiä arabien kanssa ja heidän lavastavan Mossadia syylliseksi.

  MV ja kaikki Suomen sionistit huutavat YLEWatchin tavoin naurettavaa valhettta muslimiterroristeista, vaikka osa terrori-iskuista ei edes omaa rekvisiittana mitään tekijää saati että tämä olisi muslimi. Tässä on kyseessä sikamainen huijaus. Samat tahot siis ovat nostaneet Israelin palvonnan kohteeksi, vaikka siis se onkin syyllinen kaikkiin näihin iskuihin ja muihin kärsimyksiin. Esim. mamutukseen.

  Ainiin, Mossadin firmat hoitivat Lontoossa myös metroasemien turvallisuuspalvelut, valvontakamerat ym.

  Vastaava harjoitus muuttui todeksi -kuvio tapahtui myös 9/11 ja esim. Pariisissa jo kahteen kertaan suurten iskujen aikana. Myös Ranskassa ”harjoituksista” vastaavat Israelin firmat, jotka toimivat läheisessä yhteistyössä Israelin hallituksen kanssa. Tilaajana ovat juutalaiset ministerit ja solutettu tiedusteluoalvelu ym.

  Plusääni(27)Miinusääni(11)
  1. Kaikki noissa false-flag-teatteriesityksissä on vain noituuteen perustuvaa vaikuttamista typerien mieleen. Siis ne ovat tavalla kuin megaloitsu pitämään kansat hypnoosissa. Jokainen ”tieto” joka julkisuuteen tuodaan suunnitellaan juuri tätä silmällä pitäen. Sionistien koko elämä perustuu hypnoosissa olevien kansojen hyväksikäyttöön ja orjina pitämiseen. Kaiken he tekevät helvettien puolesta taivaita vastaan. He eivät ole mikään aktiivinen tekijä, vaan riivattuja koneita. Jokainen heidän tekonsa syvimmiltään on teko Herraa Jeesusta Kristusta vastaan. Hänen armoaan ja hyvyyttään vastaan. Esimerkiksi kun tuodaan julkisuuteen totuus joka kertoo helvettien todellisen ominaislaadun, syttyy sionistissa välittömästi himo tuhota kyseinen totuus. He eivät siis ole mikään toimija ja itse asiassa olemme jo voittaneet, kunhan syleilemme Herran taivaiden hyvyyttä kaikesta sydämmestämme.

   Plusääni(9)Miinusääni(11)
 5. Joku vihjailee wiikin huumetaustoista mv lehden kommenttiosastolla?

  Plusääni(18)Miinusääni(6)
 6. Ehkäpä Tiinan pitäisi tutustua itseensä paremmin ja huomata että hänen kommunikaationsa perustuu pitkälti valtataisteluun ja keskustelun voittamiseen. Heikolla itsetietoisuudella voi vain menettää mahdollisuuden totuuteen ja asioita on vaikea tarkastella laaja-alaisesti. joutuisi kenties luopumaan jostain valhellisista ”hänelle” tärkeistä asioista jos tietoisuus itsestä paranisi, hän olisi oikeasti vapaampi näkemään asioita selkeämmin.

  Totuus on loppujen lopuksi selkeää, eikä sen arvostelua tarvitse lailla kieltää tai jatkuvalla sen olemassaolon muistuttamisella todistaa. Totuutta ei näe jos ei oikeasti ole valmis näkemään molempia puolia asioista ilman ylimääräisiä valtapelejä ym..

  Ottamatta kantaa sen enempää Magneettimediaan, täytyy sanoa että kirjoituksissa on selkeästi enemmän ajattelua ja aikuismaista otetta, verrattuna valtamedioiden, juuri valmistuneiden nuorten blondi tyttö toimittajien Natsi tarinoissa. Näitä sitten toistellaan vuodesta toiseen samoilla argumenteillä lapsellisen sekoittavasti, ja Koulussahan ne samat asiat jo opetettiin. Nykyään sanoisin sitä ennemminkin aivopesuksi, kun kaikkea ei kerrottu (voittajan näkökulma), joka on myös totuuden peittelyn muoto.

  Mutta hyvä kun asioista yleensä keskustellaan, toivoisin vain että se muuttuisi oikeasti laadukkaamaaksi totuutta hakevammaksi. Ikään kuin juuri syntyneet jotka osaisivat puhua ilman ennakko-odotuksia, näkisivät kummankin puolen teorian alkuun samanveroisina ja loisivat vasta sen pohjalta käsityksen asioista.

  Plusääni(19)Miinusääni(6)
 7. Magneettimediaan on kompastunut yksi jos toinenkin. Täytyy muistaa, että maailma on ”voittajien” historian kirjoituksen armoilla. Tätä on silattu vielä kouluopetuksessa propakandalla, joka tässä asiassa vetelee vertoja kommunistimaiden vastaavaan aivopesuun kuten esim. mitä Pohjois-Koreassa honotetaan päivästä toiseen. Kaikki sodan jälkeiset sukupolvet Suomessa ovat läpikäyneet tämän ”myllytyksen”. Lopusta on pitänyt juutalaisten hallitsema ja pyörittämä Hollywood, joka on suoltanut kuin ripulipaskaa erilaisia elokuvia ja TV:n minisarjoja WWII juutalaisten kärsimyksistä natsi-Saksan tuhoamisohjelmasta ja Adolf Hitlerin täydellisestä demonisoinnista. Jokaisen eurooppalaisen perussivistykseen on kuulunut tietää jokainen ”tuhoamisleiri” ja kenkäkasa, mitä jäljelle on jäänyt. YK:n ”rasismin vastaiset” julistukset ja sen alaiset järjestöt ovat juutalaisten ”asialle” pyhitettyjä 6-0, niin totaalisesti, ettei edes menneisyyden ja tulevaisuudessakaan tulevat verilöylyt eivät ”varasta” siltä tätä kyseenalaista kunniaa. Lisäksi etenkin USA:ssa hallitsevassa asemassa ovelat olevat juutalaiset lobbaavat ja vetelevät naruja, aivan kuten Euroopassakin ajaen itselleen suoranaisesti ja välillisesti ”rasismin” vastaisia lakeja mustien, latinojen ym. kanssa siten, että valkoinen rotu tulee jäämään ja jää alakynteen poljettuine oikeuksineen ja riisuttuna jopa jokaiselle kuuluvana oikeutetena tuntea rodustaan ylpeyttä ja itsekunnioitusta.
  Tähän kaikkeen voi lisätä lopulta kirkonkin, jonka juutalaiset ovat onnistuneet juutalaistamaan kristinuskon vain Israelin palvontauskonnoksi ja sen etujen ajamiseksii. Kristityt eivät ymmärrä tyhmyyksissään, ettei kristinusko ole juutalaisten kannalta mikään uskonto sen enempää kuin Islaminkaan. Molemmat uskontokunnat, joista toista ei voi edes pitää uskontona – kristityt ovat vääräuskoisia ja tuhottavia eläimen tasolla olevia jätettä, joiden lahtaaminen on suoranainen perushyve ja sakramentti.
  Uskonto on uskonto, mutta en järkitasolla voi millään ymmärtää ihmistä, joka ihquilee juutalaisten ja etenkin Israelin vastaisesta onnesta, samalla kuin koko Eurooppa ja Suomi siinä mukana on suoranaisen tuhoamisohjelman kohteena yksinkertaisesti tarkoituksena hävittää tämä Manner ja sen elämänmuoto sellaisena kuin se on tuhatvuotisen historiansa aikana kehittynyt ja tunnetaan.
  Ihminen, joka rakastaa oman uskontokuntansa perustajan murhaajia ja kiduttajia on yksinkertaisesti hullu tai täyttä ymmärrystä vailla. Meitä kutsutaan ns. ”pakanoiksi”. Ja pakanan oikeuden olemassaoloon ja elämään pelastaa ainoastaan toinen pakana. EI ISRAEL, EIKÄ ISLAM!
  Ainoat tervejärkiset ihmiset ja etenkin johtajat Euroopassa, jotka eivät ole ”pilvessä” ovat Puola, Tsekki, Itä-Valta, Unkari, Bulgaria, lähes kaikki entisiä kommunistimaita, jotka ”vapautettiin” WWII 70 vuodeksi orjuuteen, jonka haavat eivät ole umpeutuneet vieläkään – onneksi – nimenomaan heidän onnekseen.
  Läntinen mätä-eurooppa on kuksinut itsensä kyvyttömyyden tilaan ja mukavuuden haluun, josta se haluaa pitää kiinni viimeiseen asti. He menevät ensimmäisessä luokassa Helvettiin!!

  Plusääni(12)Miinusääni(8)
 8. En ymmärrä näiden monien maahaanmuuttokriitikoiden siionismi-kiimaa. Mikä tekee heistä juutalaisten ja siionismin kritiikkitömiä palvojia. Ihmeellisintä tässä on se että Tiina Wiik on ateisti. Jos hän olisi aivopesty siionistikristitty voisi vähän ymmärtääkin hänen juutalaisten ihailemisen.

  Kun MV-Lehti julkaisee magneettimedian tai muuten juutalaisia kritisoivia artikkeleja, alkaa nopeasti lehden kommentointipalstalla siionisti-maahanmuuttokriitikot kirjoittamaan vastineitaan, että juutalaiset ovat hyviä jne. Ovatko kaikki Perussuomalaisten poliitikot siionisteja? Miksi niin merkittävä osa maahanmuuttokriitikoistaovat siionisteja? Esim. James Hirvisaari ja Olavi Mäenpää ovat ymmärtääkseni siionistikristittyjä.

  Juutalaiset ja siionistit ovat koko tämän monikulttuurisuus-helvetin ja aivopesun takana. Miten voidaan voittaa sota jos ei tiedetä kuka on todellinen vihollinen. Eivätkö Barbara Spectre ja Karmela Liebkind ole juutalaisia.
  Juutalaiset toimivat aina kulisseissa ja he aina pyrkivät saamaan eri ryhmät toisiaan vastaan. Ja samalla kun toiset tappelevat keskenään, juutalaiset samaan aikaan tyhjentävät kassakaapin ja nauravat norsunluutorneissaan kuinka tyhmiä ei-juutalaiset eli goyimit ovat.

  Plusääni(23)Miinusääni(5)
  1. Kirjoitat täyttä asiaa. Timo Soini on siionistisempi kuin siionistit itse. Kipa päässähän tuo Quisling keekoili, kuten kaikki Suomen ”silmäätekevät” poliitikot ovat tehneet. Stubido piteli oikein kaksin käsin päässä.
   Niin, että aika ”hyvältä” näyttää Suomen kannalta asiat. Oli ilmansuunta mikä tahansa, kun sinne kumarretaan samalla pyllistetään Suomen kansalle. Ja kas kummaa. Näille isänmaan myyjille kelpaa kyllä ne kaikki verorahat, jotka parkataan suomalaisen miehen ja naisen selkänahasta verihiellä. Ja mitä saamme vastineeksi… ei mitään? Kyllä, sentäin jotain haukut ja lisääntyvän valvontakoneiston.
   Juutalaiset nimenomaisesti vehkeilevät jokaisessa Euroopan maassa ns. ”monikulttuurisuuden” ja ”rasismin” vastaisuuden kanssa liberaalien ja vihervasemmiston sekä anarkististen raivokommunistien kanssa kuten se on kautta historian tehnyt käyttäen hyväksi tätä ”aaltoa” ajaakseen omia sionistisia etujaan ja valloituspolitiikkaansa. Valkoista rotua vihaavat kaikki ja syyllistävät sitä kuoliaaksi. Erityisen vahingollista on ”monikulttuurisuus kasvatus”, joka aloitetaan jo päiväkodista saakka ja kiihtyvällä voimalla kouluissa, jossa terve normaali isänmaallisuuskin kriminalisoidaan ja julistetaan natsismiin rinnastettavaksi ajatusmalliksi. Valkoinen Eurooppa pyritään saattamaan itseinhon ja vihan valtaan sekä pyytelemään anteeksi jo olemassaoloaankin ja vieläpä kantamaan koko maailman ”synnit” harteillaan kaiken pahan alkuna ja juurena. Jo itsensä puolustaminenkin ja oikeutettu laillinen aseenkantolupakin tullaan juurimaan pois pyrkimyksenä vähentämään ”väkivaltaa” ja joka kerta kun musta tai arabi tappaa valkoisen laittomalla aseella. Valkoisten oikeuksia tullaan supistamaan ”vastaiskuna” rasismille ja tuomaan ns. ”yhteiskuntarauhaa”.
   Kuriositeettina voidaan mainita, että itse Israelin ulko- ja sisäpolitiikka on maailman rasistisin ja juutalainen uskonto nojaa täysin ”Valitunkansan” opille, joka tekee heistä lähtökohtaisesti parempia ja ylevämpiä ihmisiä kuin muut. He ovat oleva se kansakunta, joka viimeiseksi tuhoutuu, jos maailmasta on ihmisen tuhoutuva.
   Ööööh. Eikös ollut muuan Adolf Hitler, jolla oli vähän samanlainen ajatuksenjuoksi Arjalaisineen. Eeeh. Taidan houria omiani.

   Plusääni(6)Miinusääni(9)
   1. Vertaat erästä Norjan suurimmista pojista maanpetturi Soiniin. Quisling tuomittiin kommunistien ja rapparien näytösoikeudenkäynnissä ja todellisuudessa isänmaallisuudesta. Mitään rikosta ei miehen ole osoitettu tehneen. Kommunistit ovat maanpettureita. Valehtelet myös Hitleristä sujuvasti ja puolustelet Wiikiä, joka vaikuttaa selvältä huijarilta kuten myös MV-lehti selvältä huijaukselta.

    Plusääni(9)Miinusääni(6)
    1. Vertaukset ovat vertauksia, eivätkä yksioikoisia käsitteitä. ”Pokkitieteellinen” kirjoittaminen koukkii historian kirjoittajien ”molemmilta” puolilta, niin voittajien kuin häviäjien historian kuvaamana.
     Se, että puollustaako jotakuta ei voi olla pelkästään mustavalkoista ajatusmallia: Vihollinen tai ystävä. Täysin ehdollistava näkemys maailman politiikasta ja asioista on äärimmäisen köyhä ja takaa sen ettei kehitystä ja ”evoluutiota” tapahdu maailman muuttuessa vaan aate kuolee pois kuin Neuvostokommunismin kävi v. 1991. Toki kyseessä oli vain yhdenlaisen ”kommunismin” häviäminen, mutta tämäkin etsi uudet urat kulttuurimarxismina, joka jäytää Suomenkin poliittista ilmapiiriä täysin hallitsevana sekä pyrkien luomaan totalitäristisen järjestelmän, jossa vallitsee vain yksi totuus ja ajattelun vapaudella on yhtä pitkä ”juoksulanka”, minkä uusvasemmistolainen monikulttuurisuusaatteen hallitsema yksi puolue määrää olevan. Ts. Suomea ei erota Pohjois-Korean valtiorakenteesta yhtään mikään. Korkeintaan ainoastaan se, että Pohjois-Korean yhteiskuntarauha ja oma rodullinen koskemattomuus on paraatitasolla verrattuna suomalaisten kanta-asukkaiden oikeusturvaan ja fyysiseen turvallisuuteen siinä rotujen ”paletissa”, joka itsessään luo jo tänäpäivänä nähtävän rikollisuuden, raiskaukset ja kantasuomalaisten raa’at murhat ja ruumiiden häpäisyt, jota tapahtuu parasta-aikaa Etelä-Afrikassa ja Zimbavessa.
     Mielipidekirjoitukset ovat mielipidekirjoituksia, eivätkä historian tenttipapereita, joissa ”punakynä” heiluu lahjomattomasti joka ikisen ”väärän” käsitteen hypätessä opettajan silmiille. On eri asia lukea koko kirjoitus tai perkata joka ainut yksi sana tai peräti kirjain. En edes aiokkaan olla ”puhtain” aatteen kannattaja näillä palstoilla, sillä en edes osaa olla sitä. Ja aina pitää jättää tilaa omallekin ajattelulle, vaikka se olisi ”vastavirtaistakin” tai vivahde-ero jyrkimpään tulkintaan. Mitä tulee Wiikin (juutalainen???) ”puollusteluun” en jaksa uskoa siihen, että ihmisen etninen tausta yksinomaan sulkee hänet pois jostain ja mitätöi kaikki aikaisemmat tilanneanalyysit ja kannanotot kulttuurimarxistien harjoittamaan maata suoraan tuhoa vievään anarkistiseen politiikkaan, jota ylin poliittinen eliitti kannattaa hännystellen loppupeleissä vain EU:n federaalista politiikkaa ja etenkin Mutti Merkelin DDR:n kommunistista internationaalista epäkansallista ja epäisänmaallista poliitkkaa repien pois Saksan Lipun puolue torverin kädestä koko maailman silmien alla.
     Suomen lähistoriassa Sosiaalidemokraattien voittokulku politiikassaan ja onnistumisessa miehittämään kaikki tärkeät virat niin ministeriöissä kuten muussakin valtionhallinnossa perustui nimenomaan Suomalaisen oikeiston epäyhteinäisyyteen ja riitaisuuteen sekä näköalattomuuteen. Lopulta voi sanoa sen minkä pitääkin. Tyhmyyteen. Nyt ei pidä tehdä samaa virhettä taas riitelemällä keskenään ja nussimalla pilkkuja urakalla samalla kun kommarit naureskelevat sukupuolettomiin partoihinsa vastustajien pässitaisteluja, samalla kun vastapuoli keittelee keitoksiaan ja muita pirullisia juoniaan. Päämäärä pitää pysyä samana, vaikka käytettävästä tiestä tai reitistä voi olla erimielisyyttä. Mutta se on varmaa, että eväät loppuvat ja perille ei päästä koskaan, ellei ole mielessä se minkä takia tässä matkaa tehdään. Jokainen voi tapella akkansa kanssa ”mahansa” täyteen, jos riitaa haluaa, eikä tehdä jotain mikä pelastaa Suomen turmion kynsistä.

     Plusääni(4)Miinusääni(3)
 9. Aika paljastavaa on jos joku ”maahanmuuttokriittiseksi” itseään kutsuva käyttää aikansa, kirjoituksensa ja puheensa toisten valepakolais-vastustajien parjaamiseen ja haukkumiseen, niin eiköhän se jo kerro tarpeeksi kyseisestä henkilöstä.

  Plusääni(12)Miinusääni(5)
  1. Kyllä, olen samaa mieltä. Maahanmuuttokriittisen agendan toteuttamiseen menee niin paljon energiaa että mitenkä on edes mahdollista suunnata voimavaroja millekään muulle taholle.
   Tiina käyttää mielestäni halpahintaista kikkaa saadakseen suosiota MV:ssä. Kaula-aukko uurretaan niin syvään että jutut aina luetaan ja niihin kommmentoidaan ahkeraan.
   Olen seurannut Tiinan juttuja ja kommentointia ja samalla todennut että läheskään kaikki ei pidä paikkaansa. Ainakin kommenttipuolella Tiina laukoo mutua ihan kevyesti ja se menee läpi koska on tuo hemaiseva kuva vieressä.Joskus yritin hänen mielipidettään kommentoida korjatakseni selkeät virheellisyydet mutta vastaus oli tyly; älä kommentoi kun et tiedä asiasta mitään.

   Minua häiritsee suunnattomasti se että en tiedä henkilön taustoista mitään. Kuka on Tiina Wiik?
   Todennäköisesti takaa paljastuu kyynärpäätaktiikkaa käyttävä pyrkyri joka hankkii julkisuutta ensin MV:llä ja sitten kääntää kelkkansa saadakseen hyvin palkatun suvakkihomman. Tapaus Helena Eronen on kyllä muistissa.

   Plusääni(21)Miinusääni(7)
   1. Aivan. Onneksi muutkin mainitsevat mauttoman ulkonäköstrategian.

    Ensin Wiikistä sen pahemmin kiinnostumatta pidin ulkonäöllä ratsastusta puoliviattomana houkutuksena ja iltalehtiin tottuneille tissinkaipaajille sopivana. Ajattelin naisen tyylin muuttuvan asioihin keskittyvämmän näköiseksi seuraajien ilmaannuttua.

    Mauton tyyli jatkuu (naurettavaa push-upia ja valkomeikkiä) ja nyt lisäksi parjataan MM:ää tutun menon, väen keskenään vihaan ajamisen lisäksi.

    Onneksi paljastui tämäkin homsantuusa ennen kuin tuli aikaa häneen tuhlattua oikeastaan yhtään. Katsoin hänen videoistaan pätkiä ensimmäistä kertaa tänään. Kiitos ja näkemiin.

    Onneksi ylipäätään keskitin energiani oikeastaan alusta alkaen pyhän lehmän lahtaamiseen ja pankkeja vastaan paasaamiseen. ”Jotain on pielessä” -mietinnän päätepisteeseen saapuminen tapahtui hieman yli vuosi sitten. (Tämän jälkeen ehkä ufot tai todellinen Matrix toisi enemmän selitystä.)

    Plusääni(7)Miinusääni(0)
 10. Onkohan Tiinan kannut ehtaa tavaraa vai Viron tuliaisia?

  Plusääni(4)Miinusääni(0)
 11. Katsokaa kuinka tyhmänä Tiina Wiik pitää ihmisiä:
  http://hommaforum.org/index.php/topic,117757.msg2482987.html#msg2482987

  Lainaus käyttäjältä: xor_rox – 01.12.2016, 00:32:32
  Katsokaa nyt, mitä parodiaa tuo Eurostoliiton uusi julkilausuma tai mikälie on. Tuonko puolesta Halla-aho todella äänesti??!? Tuohan on aivan täyttä neukkulaa.

  Lainaus
  …unionille vihamielisellä propagandalla on monia muotoja ja useita eri välineitä

  …luoda strategista kahtiajakoa unionin ja sen Pohjois-Amerikan kumppanien välille

  …heikentää…unionissa turvallisuus- ja talouspoliittiseti merkittävien transatlanttisten kumppanuuksien arvostusta unionin kansalaisten silmissä ja mielissä

  …sekä horjuttaa eurooppalaista narratiivia, jossa keskeisiä ovat demokraattiset arvot, ihmisoikeudet ja oikeusvaltioperiaate

  …painottaa, että unioni on yhdentymisen onnistunut malli, joka kriisienkin keskellä houkuttelee maita

  …olisi merkittävästi vahvistettava unionin ja Naton välistä yhteistyötä strategisen viestinnän alalla

  …pyytää toimivaltaisia unionin toimielimiä ja viranomaisia seuraamaan tarkasti unionin vastaisen propagandan rahoituslähteitä

  …vihamielinen propaganda saattaa vaikuttaa kielteisesti unionin päätöksentekoon

  …kannustaa jäsenvaltioita…panemaan täysimääräisesti täytäntöön ja valvomaan voimassa olevaa lainsäädäntöä, joka koskee vihapuhetta verkossa ja sen ulkopuolella
  Se kohta, mikä tuossa tuntuu kaikilta menevän ohi (mutta on kaikista olennaisin) on se, että lausuma koskee kolmansien osapuolien infosotaa. Se ei siis liity EU:n sisäisiin asioihin vaan EU:n ulkopuolisten tahojen propagandaan vastaamiseen, lähinnä Venäjän ja islamistien. Eihän tässä mitään uutta ole. Vastaavaa infosotaa ja propaganda-vastapropagandataistelua on käyty aikojen alusta valtioiden välillä. Jos puhutaan EU:n vastaisesta infosodasta ulkopuolelta, on kuitenkin ihan ymmärrettävää, että siihen vastataan Brysselissä eikä yksittäisten valtioiden tasolla. EU:n kanssa on paljon suurempiakin ongelmia kuin tämä, niin ei pidä ajautua harhateille jankkaamaan pikkuseikoista.

  Plusääni(0)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat