Monikulttuurinen Ruotsi: kranaatti-iskut lisääntyneet 550 prosenttia!

Monikulttuurinen Ruotsi muistuttaa viranomaisten mukaan entistä enemmän Irakin ja Somalian sisällissotatantereita. Viimeisin villitys kuluneina vuosina yleistyneiden puolisotilaallisten jengien riveissä ovat kranaatti-iskut, joiden uhreiksi joutuvat usein viattomat sivulliset.

Ruotsin yleisradioyhtiö SVT uutisoi, että kranaattihyökkäysten määrä kasvoi viime vuonna häkellyttävät 550 prosenttia. Yhteensä poliisit rekisteröivät 52 kranaatteihin liittyvää rikosta. Aihe on länsinaapurissa tabu, koska poliittisen eliitin mukaan monikulttuurisuus on edelleen ”rikkaus”.

SVT:n haastatteleman viranomaisen mukaan kranaatti-iskut ovat muuttuneet aiempaa kylmäverisemmiksi ja kaoottisemmiksi. Kun aiemmin hyökkäysten uhrit olivat lähes järjestään itsekin rikollisia, nykyään pommitusten kohteiksi valikoituvat yhä useammin ruotslaiset instituutiot ja siviilit.

SVT:n lähteen mukaan iskujen luonne alkoi muuttua 2015, joka muistetaan Euroopan suuren pakolaiskriisin puhkeamisvuonna. Usein rikolliset myös erehtyvät kohteistaan ja räjäyttävät vahingossa täysin ”väärien” ihmisten koteja.

Lapset ovat löytäneet räjähteitä esimerkiksi leikkipuistoista. Viime vuonna vasta 8-vuotias Englannin kansalainen kuoli vieraillessaan sukulaistensa luona Göteborgissa, kun rikolliset paiskasivat kranaatin yöllä olohuoneen ikkunasta sisään.

SVT haastatteli myös Halmstadin poliisin johtoon kuuluvaa Peter Hejdströmiä, jonka mukaan kranaatit eivät ole enää vain suurkaupunkien ongelma. Yhä useammin sotilaskalustoa käytetään välienselvittelyyn ja terrorin levittämiseen jopa maalaiskunnissa.

Göran Månsson.

allehanda

Tarkkuusammuntakoulutusta tunkeutujille

Reuters-uutistoimisto puolestaan haastatteli Göran Månssonia, joka toimii Malmön poliisin pommiyksikössä. Malmö on tunnettu valtavasta maahantunkeutujaväestöstään ja siellä puolisotilaallinen väkivalta on erityisen suuri ongelma.

Månsson on aiemmin työskennellyt maailman vaarallisimmissa kriisipesäkkeissä. Hän kertoi medialle olevansa hölmistynyt siitä, että hän joutuu nyt Ruotsissa samanlaisiin tehtäviin kuin vuosia sitten Irakin sota-alueilla. Kulttuurimarxistipoliitikot eivät välitä tippaakaan ruotsalaisten turvallisuudesta.

Ongelma tulee vain pahentumaan, sillä valehteleva valtamedia, suuryritykset, puolueet ja poliisin päällystö eivät salli, että maahantunketujien rikollisuudesta käytäisiin rehellistä julkista keskustelua. Kevättalvesta media lynkkasi esimerkiksi Peter Springare –nimisen poliisin, kun tämä uskaltautui kertomaan Facebookissa virkavallan pimittämiä tietoja siirtolaisten suorittamista raiskauksista ja muista törkeistä rikoksista.

Jotta Ruotsin tulevaisuus olisi mahdollisimman synkkä, maahanmuuttovirasto on järjestänyt jopa tarkkuusammuntakoulutusta ”turvapaikanhakijoille”. Kukaan tuskin yllättyy siitä, että siirtolaisten rikollisuus saakin yhä sotilaallisempia sävyjä.

 

Lue myös:

Poliisi valehtelee myös Ruotsissa suojellakseen maahanmuuttajia
Ruotsi: ”antirasistit” ja sionistit yhteistyössä sensuurin puolesta
Myös Ruotsissa ”turvapaikanhakijoita” paritetaan valkoisten koulutyttöjen kanssa

2 kommenttia

  1. Niin metsä vastaa kuin sinne huudetaan. Hurrit ovat alistaneet, vihanneet ja pilkanneet suomalaisia satojen vuosien ajan, joten on mukava nähdä että karman laki toimii ja nyt svedut saavat mitä ansaitsevat. En sääli yhtään.

    Plusääni(3)Miinusääni(8)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat