Ruotsissa hysteerisiä ”rasisminvastaisia” vainoja – kohteina poliisi ja taloustieteilijä

Juutalaisten Bonnier- ja Hjörne-perheiden hallitsema Ruotsin valtamedia on aloittanut verisen vainon kahta totuudenpuhujaa vastaan, koska nämä kertoivat, että ”monikulttuurisuus” on raiskauksiin ja talouskriiseihin johtava huijaus.

Ruotsalainen poliittinen korrektius on hirtehinen vitsi, joka tunnetaan jo maailman kaikissa kolkissa. Vaikka avoimien rajojen politiikka on tehnyt maasta Euroopan raiskauspääkaupungin, ei Ruotsin eliitti suostu myöntämään, että rajat olisi täytynyt sulkea jo kauan sitten.

Ruotsin monikulttuurisuuden pioneereja olivat juutalaisperheiden omistamien medioiden ohella juutalainen aktivisti David Schwarz ja maltillisen kokoomuksen entinen johtaja, juutalainen Gunnar Heckscher. Nykyään juutalaisen Ingrid Lomforsin johtama lobbausjärjestö ohjeistaa maan kouluja ja puolustusvoimia rakentamaan entistä ”monikulttuurisempaa” Ruotsia.

Ruotsissa niin julkinen kuin yksityinenkin sektori ovat nykyään huippuunsa viritettyjä kulttuurimarxistikoneistoja, joiden toiminta perustuu siihen, ettei maahanmuuton synnyttämistä ongelmista puhuta. Kun pikimusta eriterealainen Abraham Ukbagabir alkoi murhata valkoisia ohikulkijoita Ikea-myymälässä, suljettiin myymälä rikostutkintojen ajaksi ”tekniseen vikaan” vedoten! Elintasopakolaisen suorittama rasistinen veriteko oli niin suuri tabu, ettei siitä kyetty puhumaan suoraan.

Vastaavia ”teknisiä vikoja” sattuu Ruotsissa koko ajan enemmän (1, 2), minkä vuoksi eliitti joutuu valikoimaan entistä tiheämmällä kammalla julkisiin virkoihin palkattavat työntekijät, jotta kiusalliset tiedot ”teknisistä vioista” eivät vuotaisi julkisuuteen.

Ruotsin poliisi on myöntänyt sensuroivansa tietoja maahanmuuttajien rikoksista, jotta totuus ei vaikuttaisi liikaa kansalaisten äänestyspäätöksiin ja maan poliittiseen ilmapiiriin. Toisin sanoen eliitti manipuloi Ruotsin vaaleja pimittämällä kansalaisilta poliittisen päätöksenteon kannalta elintärkeitä tietoja.

Toisinaan monikulttuuriseen kulissiin repeytyy kuitenkin ammottavia säröjä, jotka tarjoavat kansalaisille tilaisuuden kurkistaa päättäjien ja poliisijohdon sysimustien valheiden taakse. Tällä kertaa säröjä on tuottanut maahanmuuttajien suorittamiin raiskauksiin täydellisesti kyllästynyt veteraanipoliisi nimeltä Peter Springare.

Poliisijohto kielsi Springarelle lähetettyjen kukkien kuvaamisen.
Poliisijohto kielsi Springarelle lähetettyjen kukkien kuvaamisen.

”Me viranomaiset emme saisi kertoa tätä teille veronmaksajille”

Springare on joutunut itse seuraamaan lähietäisyydeltä, kun raiskaavien, väkivaltaisten ja ryöstelevien siirtolaisten määrä on kasvanut räjähdysmäisesti länsinaapurimme kaduilla. Eliitti on pakottanut poliisia suuntaamaan resurssinsa maahantunkeutujien sijaan kansallismielisiin mielenosoittajiin.

Viime viikonloppuna jokin korsi katkaisi kamelin selän, ja Springare teki Bonnier-eliitin pahimmista painajaisista totta – ja puhui kokemuksistaan rehellisesti omalla nimellään sosiaalisessa mediassa. Springare kirjoitti Facebookiin muun muassa:

”Olen aivan helvetin väsynyt tähän kaikkeen. Se, mitä kirjoitan seuraavaksi, ei ole poliittisesti korrektia, mutta minä en enää välitä.

Me viranomaiset emme saisi kertoa näitä asioita teille veronmaksajille. Yleensä menetämme työmme, jos puhumme rehellisesti ja suoraan, vaikka kaikki mitä sanomme olisikin totta.

En enää välitä tästä, sillä tulen pian pääsemään eläkkeelle – minulla on jo 47 vuoden ura takanani.”

Se mitä kerron omasta kokemuksestani, ei tule lainkaan vastaamaan sitä, mitä vasemmistolaiset ’kriminologit’ jauhavat jatkuvasti mediassa.

”No niin, olen tutkinut seuraavia tapauksia maanantain ja perjantain välillä tällä viikolla:

Raiskaus, raiskaus, ryöstö, törkeä pahoinpitely, raiskaus, raiskaus ja pahoinpitely, kiristys, kiristys, pahoinpitely, virkavallan väkivaltainen vastustaminen, poliisin uhkailu, huumausainerikos, huumausainerikos, murhanyritys, raiskaus jälleen, kiristys jälleen ja pahoinpitely.”

”Epäiltyjen nimet: Ali Mohammed, Mahmod, Mohammed, Mohammed Ali, uudelleen ja uudelleen. Kummallista, on siellä yksi Christopherkin – yksi ruotsalainenkin eksyi huumerikoskokonaisuuteen. Ja sitten jatkuvat Mohammed, Mahmod Ali ja niin edelleen.”

”Tällä viikolla rikoksista epäiltyjen kansallisuudet: Irak, Irak, Turkki, Syyria, Afganistan, Somalia, Somalia, Syyria taas, Somalia, tuntematon, tuntematon, Ruotsi.

Epäillyistä joka toisen alkuperä on epäselvä, koska heillä ei ole kunnollisia papereita. Yleensä he valehtelevat alkuperästään ja identiteetistään.”

Sama meno on jatkunut kirjoittajan mukaan jo 10–15 vuotta, eikä maanpetturipoliitikoilla ole ollut vähäisintäkään mielenkiintoa puuttua kriisiin.

Tähän mennessä Springaren kirjoitus on saanut jo 36 000 tykkäystä ja 18 000 jakoa. Springare on saanut myös kymmeniä kukkakimppuja eri puolilta maata kiitokseksi totuuspuheestaan. Springaren Facebook-tukiryhmässä on jo reilusti yli 100 000 jäsentä.

Lisäksi monet pohjoismaalaiset viranomaiset ovat Springaren toiminnasta rohkaistuneina alkaneet kirjoittaa kokemuksistaan omalla nimellään sosiaaliseen mediaan.

Vaikka Springare onkin jäämässä eläkkeelle, tullaan häntä todennäköisesti rankaisemaan totuuden kertomisesta. Hänestä on tehty jo ilmoitus poliisin toimintaa tutkivalle syyttäjälle. Poliisijohtaja Dan Eliasson on puolestaan nuhdellut Springarea julkisesti ja kertonut, että viranomaisten tulisi pitää suunsa kiinni ”etnisyyteen” liittyvistä kysymyksistä.

Poliisijohdon poliittisesta korruptiosta kertonee kaiken oleellisen se, että virkavalta kielsi ”turvallisuuteen” vedoten kuvaamasta Springarelle osoitettuja kukkalähetyksiä!

Tino Sanandajin kirja pomppasi heti listojen kärkeen.
Tino Sanandajin kirja pomppasi heti listojen kärkeen.

Maahanmuuttajataustainen taloustieteilijä mursi myytin siirtolaisuuden taloudellisista ”hyödyistä”

Toinen kulttuurimarxistien hampaisiin joutunut totuuspuheeseen ”sortunut” ammattilainen on maahanmuuttajataustainen ekonomi Tino Sanandaji, joka käsitteli maahanmuuttokriisiä uutuuskirjassaan nimeltä Massutmaning eli ”Joukkohaaste”.

Myös Sanandajin kirjoitukset ovat herättäneet valtavasti mielenkiintoa kansalaisissa, jotka ovat lopen kyllästyneitä Bonnierin ja Hjörnen myrkynkylvöön – Massutmaning sinkoutui välittömästi myyntilistojen kärkeen!

Kansantalouden tilastoja tutkinut Sanandaji osoitti kirjassaan sen, minkä kaikki täysjärkiset ovat aina tienneet – globalistioikeiston ja kulttuurimarxistisen vasemmiston propaganda pakolaisten tuomista taloudellisista ”hyödyistä” on tökeröä valehtelua.

Sanandaji sai kirjansa vuoksi tulikivenkatkuista palautetta vallanpitäjiltä, mutta hän vastasi herjoihin toteamalla pitävänsä Ruotsia mielenkiintoisena maana, sillä siellä ”kansa vaikuttaa olevan sivistyneempää kuin eliitti”!

Ekonomin mukaan Ruotsissa päättäjät puhuvat mieluummin omista tunteistaan kuin siitä, mitä ympäröivässä maailmassa tapahtuu, mikä on johtanut katastrofaalisiin seurauksiin.

Springaren ja Sanandajin saamat julkiset suosionosoitukset ovat lopulta merkkejä paljon kokonaisvaltaisemmasta yhteiskunnallisesta heräämisestä.

Jopa Helsingin Sanomat joutui viimein myöntämään, että valtaosa eurooppalaisista tahtoo kokonaan sulkea rajat elintasopakolaisilta. Tarvitaan kuitenkin lisää rohkeita tekijöitä, jotta kansan tahto heijastuisi viimein myös valtioiden tekemään politiikkaan.

 

Lue myös:

Ruotsi maksaa eritrealaisille joukkoraiskaajille 14 400 euroa kullekin tekijälle
Ruotsi: ”antirasistit” ja sionistit yhteistyössä sensuurin puolesta
Kontrolloitu oppositio: ruotsidemokraatit saa tukea maltilliselta kokoomukselta
Ruotsi: maahanmuuttajapojat raiskaavat myös toisiaan
Daily Mail: Ruotsissa on salaliitto totuuden piilottamiseksi kansalaisilta

6 kommenttia

 1. Juuri näin.

  Kansat ja ihmiset ovat viimeinkin heräämässä.

  Keskustelin eilen niitä näitä erään asiakkaani kanssa ja hän tölväisi yhtäkkiä provosoimatta ja ihan asian vierestä: ”Mikä prkl siinäkin on, että kukaan ei hanki asetta ja ammu jotakuta noista eliitin ilveilijöistä?”

  Istuin hetkisen suu auki ja sitten aloin nauramaan, sydämellisesti ja pitkään. Ja totesin: ”Helkkari, mehän ollaan samoilla linjoilla!”

  Ja tämä mies on rauhallisista rauhallisimpia, joku voisi sanoa häntä jopa eräänlaiseksi kotivaloksi, vaikka hän hoitaa hommansa etulinjassa, tyylikkäästi ja nurisematta ja aina hyvin. Hän kertoi myös, kuinka hän oli nyt Jouluna ollut lapsenlapsiensa koulun Joulujuhlassa ja kuinka tämäkin oli saatu ääliösuvakkien toimesta muutettua iljettäväksi farssiksi, jossa kolmannen maailman sosiaalipummit kuljeskelivat kännyköidensä kanssa koko lasten esitysten ajan edestakaisin kiljuen ja huutaen ja kaikin tavoin pilaten koko Juhlan. Suvakkien johdossa, tietenkin, kuten aina, ku..ihaukka vanha piika, jonka mielestä mikään ei ole parempaa kuin musta naama ja tyhmä pää.

  No, kun tästä sitten toivuttiin, niin eipä mennyt aikaakaan, kun paikallinen IRA oli jo kasassa ja todettiinkin, että mikäs siinä, miksei vanha mies voi lähteä tästä maailmasta niin että se muistetaan muuallakin kuin omassa kylässä? Niin, miksei?

  Kerroin myös hänelle, kuinka juoppo naispiispamme oli esiintynyt pedofiilien ja homojen vuosijuhlassa, jossa 15-VUOTIAS PIKKUPOIKA valittiin VUODEN HOMOKSI. Tuttuni alkoi pohtimaan AK-47:n hintaa Tallinnassa… Niin minäkin.

  Tämä on A.D. 2017.

  Ja tämä huoraava eliitti tulee vielä muistamaan tämän vuoden, se painetaan heidän otsaansa tulikuumalla raudalla.

  Plusääni(30)Miinusääni(2)
  1. Raamatussa kerrotaan, että lopun aikoina olemme kuin Sodoma ja Gomorra. Maailma on täysin pahan vallassa. Tämä pahuus kiedotaan nyt näennäisen hyvän eli suvaitsuvaisuuden piiriin. Pahuus on hyvyyttä, kaikki menee päälaelleen. Senhän moni tavallinen ihminen huomaa vaikkei olisikaan uskovainen. Totisesti toivon, että te uskomattomat magneettimedian kannattajat alkaisitte lukea Raamattua ja etsiä Totuutta sieltä, koska muualta te ette tule sitä löytämään.

   Plusääni(9)Miinusääni(5)
   1. Miksiköhän raamatun ennustukset toteutuvat ylipäätään? Siksi, että kirja todella on taivaallinen tuotos? Vai siksi, että raamatun ja kristinuskon ovat alun perin kirjoittaneet ja keksineet ne, jotka meitä nyt hallitsevat? Ja siksi, että nykyinen ilmestyskirjan maailma on tietoisesti ja tarkoituksella valmistettu?

    Plusääni(8)Miinusääni(4)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat