Naton terrorismitutkijan murhaa ympäröi outo hiljaisuus

Terroristijärjestöjen rahoitusta ja rahanpesua tutkinut Nato-virkailija Yves Chandelon löydettiin hiljattain ammuttuna autostaan Belgiassa. Asiasta on uutisoitu maailmalla äärimmäisen niukasti, vaikka terrorismi- ja Nato-asiat ovat muutoin lööpeissä päivittäin.

Suomessa tapauksesta uutisoi ainoastaan Verkkouutiset, joka sekin kirjoitti Chandelonin kuolemasta vain muutaman lyhyen virkkeen. Verkkouutiset ei kertonut edes sitä, mikä Chandelonin tarkka tehtävä Natossa oli.

Chandelonin ruumis löydettiin hänen autostaan kaukana hänen kotoaan 16.12. Chandelonia oli ammuttu päähän aseella, jota ei oltu rekisteröity hänen nimiinsä.

Syyttäjän mukaan Chandelon teki itsemurhan, mutta hänen perheenjäsenensä eivät tähän usko. Kuolemaan liittyy liikaa kummallisia yksityiskohtia. Murha-ase esimerkiksi löytyi auton hansikaslokerosta. Miten pistooli olisi joutunut sinne, jos Chandelon olisi ampunut itsensä?

Chandelon oli saanut uhkaavia puheluita ennen murhaa. Juuri ennen ampumista hän oli poistunut työpaikaltaan, jossa hän oli juhlinut pikkujoulua. Seurattiinko häntä?

Naton terrorismitutkijoiden työ ei ole helppoa, sillä sotilasliiton jäsenmaat Turkista Yhdysvaltoihin (1, 2) ovat antaneet vuosien ajan suoraa tukea Isisin ja al-Qaidan kaltaisille äärijärjestöille. Onkin epäilty, että Chandelon pääsi liian lähelle esimiehiään seuratessaan terroristijärjestöjen rahavirtoja.

Viime aikoina Nato on ollut otsikoissa siksi, että se on pyrkinyt leimaamaan länsimaiden valtapolitiikkaa kritisoivat ihmiset vieraan vallan ”agenteiksi”.

 

Lue myös:

Nato, monikulttuurinen terrorismi, rasisminvastainen viikko
Raportti: perussuomalaisten tukema Saudi-Arabia rahoittaa Saksan ääri-islamisteja

10 kommenttia

 1. No, tässä se taas nähdään että sionistit tappaa omiaankin. Toivottavasti Yves kuitenkin jätti jälkeensä ”aikapommin” joka julkaistaan jos hän kuolee. Ja toivottavasti siinä kerrotaan kenen jäljille hän on päässyt.

  Itse kunkin kannattaisi tehdä vastaavat aikapommi tulevaisuuden varalle. Nimittäin, maailma on menossa koko ajan raadollisempaan suuntaan. Ja aina kun joku kuolee hän vie tärkeitä tietoja mennessää.

  Plusääni(48)Miinusääni(0)
 2. Nato on läntisten salaseurojen läpeensä soluttama ja NWO agendalle alistettu. Lähi-Idän ja Euroopan epävakauttaminen islamististen terroristijärjestöjen tai kapinaliikkeiden avulla on niin olennainen osa suunnitelmaa ettei sitä haluta vaarantaa liialla julkisuudella. Nato pyrkii tosi saaman aikaiseksi suursodan, joka mahdollistaisi sotasensuurin ja sitä myötä kiusallisia paljastuksia tekevät vastamediat voitaisiin ajaa alas. Tuokin kaveri olisi hengissä, jos sotasensuuri olisi ollut 16.12. voimassa.

  Plusääni(17)Miinusääni(1)
 3. Viime viikolla Ergogan sanoi julkisesti, että USA rahoittaa ja tukee Isistä:

  https://www.almasdarnews.com/article/erdogan-claims-us-led-coalition-supports-isis-and-ypg/

  http://www.activistpost.com/2017/01/erdogan-claims-to-have-evidence-photos-video-of-u-s-coalition-support-for-isis.html

  Erdoganin mukaan hänellä on väittämän tueksi todistusaineistoa, muun muassa kuvia ja videoita.

  Jännää, mutta tiedä sitten taas, mitä tämä tarkoittaa.

  Plusääni(15)Miinusääni(0)
  1. Turkkilaisten kannattaisi ensisijaisesti huolehtia siitä että heidän omat aseet ja sotakalusto ei päädy Islamilaisen valtion joukkojen arsenaaliin. Turkin armeija jätti epäonnistuneen hyökkäyksen jälkeen Islamilaiselle valtiolle huippumoderneja saksalaisvalmisteisia LEOPARD 2A4 taistelupanssareita.

   View post on imgur.com

   View post on imgur.com

   http://defence-blog.com/army/isis-claimed-captured-turkish-leopard-2a4-main-battle-tank-in-syria.html

   Plusääni(3)Miinusääni(0)
 4. Kuullostaa aivan ”clintonin muorin” prosedyyrilta, vallankin kun ”syyttäjän” mukaan kysymyksessä on ”itsemurha” aseella, joka on auton hansikaslokerossa.
  Tämä juttu haisee lemuten kuin kuulemma Killary itsekin tekee. Niin ovat ”pikku linnut laulaneet”. Ja vielä kuriositeettinä aviottomasti ”tehdyllä” Chelsealla on ”Ristiriipus” ylösalaisin kaulassa-.
  Siis kuinka onnetteman tyhmää on ääliömäistä on yrittää tänäpäivänä peitellä sikaista elämäänsä ja uskotella äänestäjillä, että sitä ollaan kuin sarjassa: ”Pieni talo preerialla” tai ”Waltonin perhe”. Kuka muistaa vielä nuo kultaiset ajat?
  Juutalainen TV-yhtiö FOX lanseerasikin sitten ”ratkiriemukkaan” perhesarjan: ”Pulmuset”, joka repi kaikki Kristuksen kuvat amerikkalaisten kotien seiniltä aloittaen likaisen juutalaisetn kristillisten perhearvojen pilkkaohjelman, jolla ja joilla on turmella valkoisten amerikkalaisten ydinperheiden ihanne ja rienata, kirota, huorata, vittuilla helvetin syvinpiin syövereihin mädättämällä Yhdysvaltalainen yhteiskunta jutkujen, neekereiden, latinojen ym. sekasikiöiden valtakunnaksi, jonka pääteasemana on mustien murhaajien (jo nyt) sekaporttola, kuten Etelä-Afrikka, jossa joka 17. minuutti tapetaan buuri. Eikä vain tapeta kun nekruista eli eläimistä on kyse. Ruumiit runnellaan, häpäistään, sukupuolielimet silvotaan, raiskataan vanhukset ja lapset ja sisäelimiä otetaan myytäväksi ”talismaaneiksi”.
  Ellette usko! Älkää. Mutta minä uskon kuin Taivaan Jumalaan… kaikesta huolimatta tämänkin jälkeen.

  Niin, että ”Aukaiskaa sydämenne” ”He aukaisevat Sinun!!!

  Plusääni(10)Miinusääni(0)
 5. Suomen kansallisen kivääriyhdistyksen NRA:n puheenjohtaja Runo K. Kurko kirjoitti puheenjohtajan kolumnissaan 1.1.2017 seuraavaa:

  ”OIKEUS JUHLAAN

  Useimmat suomalaiset ovat polveutuneet maaseudun väestä ja vain harvalla on vanhempiensa kautta suora suhde vuoden 1917 tapahtumiin Venäjän Suuriruhtinaskunnassa. Historian kirjoitusta on väärennetty ja vääristelty koululaitoksessa peruskoulu-uudistuksen jälkeen, joten peruskoulun käyneet sukupolvet ovat joutuneet hankkimaan tietonsa muista lähteistä. Vuosien 1917 ja 1918 tapahtumiin osallistuneiden rintaperillisiä on elossa hyvin vähän, sillä merkittävä osa kaatui taisteluissa 1939 – 1944 tai vammautui pysyvästi! Vielä 1960 ja 1970 – luvuilla oli elossa kymmeniä tuhansia 1917 tapahtumia läheltä seuranneita tai Vapaussotaan 1918 osallistuneita. Punakapinaan 1918 osallistuneita oli elossa erityisesti Hämeessä vielä 1960 – luvulla satoja, joten henkilöhaastatteluja oli mahdollista tehdä, kuitenkin ainoastaan rivimiesten osalta. Punainen päällystö pakeni Venäjälle tai menetti henkensä rajuissa taisteluissa Tampereella ja Viipurissa.

  Kaikilla suomalaisilla on omasta mielestään oikeus juhlia itsenäisyysjulistuksen 1917, 100 – vuotisjuhlaa! Tarkemmin asiaa tarkasteltaessa herättää hämmästystä sosiaalidemokraattien, sekä vasemmiston kuvitelma juhlimisen oikeutuksesta, sillä äänestys 06.12.1917 osoitti luvuin 100 – 88, että sosialistit vastustivat Suomen itsenäiseksi julistamista. Valtiona Suomen 100 vuotta itsenäisyyttä olisi merkittävä aika, mutta Suomen liittäminen perustuslain vastaisesti Euroopan Unioniin vei tosiasiassa verellä hankitun itsenäisyyden 01.01.1995. Suomen poliittinen eliitti on Urho Kekkosen jälkeen pyrkinyt ja onnistunut liittämään Suomen, suomalaisten edun vastaiseen valtioiden liittymään, ilman osoitettuja etuja. Kansalaisvapauksien rajoittaminen ja poliittiset oikeudenkäynnit ovat arkipäivää Euroopan Unionissa. Unionin lainsäädännön tavoitteena on liittovaltion kautta viedä kansallisvaltioiden kansalaisilta heidän oikeutensa omaan kulttuuriin ja kieleen.

  Taloudellinen suhde Euroopan Unioniin on johtanut kansallisen edun vastaiseen lainsäädäntöön ja erityisesti on muistettava Martti Ahtisaaren asema Suomen Tasavallan presidenttinä 1994. Karjalaispoika Martti Ahtisaari ei ole koskaan ollut suomalainen, sillä menetetystä Viipurista kotoisin olleena hän ei ole kyennyt ymmärtämään Suomea isänmaakseen. Esimerkillinen valtiomies ja myös Viipurin alueelta kotoisin ollut oli Johannes Virolainen, jonka poliittinen ura käsitti aina Suomen kansallisen edun ajaminen! Johannes Virolaisen ikuimuistettava lausahdus oli, että mikäli Viipuri palautetaan Suomelle, ottaa hän absolutisti, ryypyn sen kunniaksi. Ahtisaari olisi voinut presidentti Jeltsinin aikana saada Viipurin ja Karjalan takaisin, mutta hänelle tärkeämpiä asioita olivat George Soroksen edustajana toimiminen. Martti Ahtisaaren toiminta on ollut “maattoman” glabalistin toimintaa, rahaeliitin ja USA:n hegemonian vuoksi!

  Vuoden 2016 tapahtumia tarkasteltaessa on todella hyvin vaikea nähdä mitään syytä juhlimiseen, sillä hallituksemme on epäonnistunut lähes kaikissa hankkeissaan, paitsi myydessään suomalaisten veronmaksajien maksamaa kansallisomaisuutta kansainvälisille sijoittajille! Vuoden 2017 aikana hallitus on valmistautunut lisäämään suomalaisiin kohdistuvaa valvontaa sateliittiseurannalla, sillä tavoitteena on myydä Suomen valtion omistama väyläverkosto ulkomaislle sijoittajille, kuten myytiin verkkoyhtiö Caruna. Suomalaisten kannalta on käsittämätöntä toimintaa, että Sveitsin kansalaisuudesta ministerin salkun saamisen vuoksi luopunut Anne Berner on vetäjänä kansainvälisen Bildeberg – ryhmän aktiivin Jorma Ollilan hankkeessa, ajoneuvojen sateliittiseuranta. Hallituksen toimet täyttävät näiltä osin yhteiskuntapetoksen tunnusmerkit! Nykyinen hallituksemme on osoittautunut useimpien edeltäjiensä kaltaiseksi, unohtaen kaikissa toimissaan Suomen kansallisen edun.

  Meillä harvoilla Vapaussotaan Suomen Valkoisessa armeijassa osallistuneiden rintaperillisillä on oikeus muistuttaa teille sosialisteille, että ilman käytyä Vapaussotaa, te ette juhlisi mitään muuta kuin Venäjän Vallankumouksen muistojuhlaa jossain Siperiassa! Suomen alueella käytettävä kieli olisi Venäjä, vaikka maassamme mahdollisesti vielä maaseudulla kulakkien jälkeläiset puhuisivat Savon murretta. Vuoden 1917 tapahtumien muisto merkitsee sitä, että suomalaisten enemmistö haluaisi edelleen kansallisten arvojen säilyvän, jotta myös parlamentaarinen demokratia toteutuisi 2017. Juhliminen edustajiensa kautta on tullut suomalaiseen yhteiskuntaan sosialismin mukana, vaikka Suomi on virallisesti porvarillinen! Todellinen syy juhlaan saavutetaan silloin, kun oma raha palautetaan ja ero EU:sta tapahtuu!

  SUVAITSEVAISUUS JA ISLAM

  Ulkopoliittinen Instituutti on mielletty Suomessa ainoastaan USA:n epäviralliseksi äänitorveksi! Upin väärien arvioiden jälkeen koskien USA:n presidentin vaaleja, ovat valveutuneet kansalaiset ymmärtäneet, että Upi ei ole tarpeellinen maailmanpolitiikan tutkija. Donald Trumpin valinnan vaikutus tulee olemaan järisyttävä Euroopan Unionille ja erityisesti sen johtovaltion roolissa olleelle Saksalle. Luottamus Saksan kykyyn selviytyä maahantunkeutujien laumoista ja samaan aikaan tietoon tulleesta puolustuskyvyn rappeutumisesta on ylitsepääsemätön ongelma Angela Merkelille, sekä Saksan hallitukselle. Sotilaspoliittisen tilanteen muutos Syyriassa ja Libyassa on aiheuttanut täydellisen yllätyksen Naton johdolle! Tilanteen uudelleen arviointi on tehtävä nopeasti, sillä Trumpin hallinto ei tule tukemaan oman puolustuksensa laiminlyöneitä valtioita.

  Suvaitsevaisuus on tullut Eurooppaan tuontituotteena, eli pakolaiskriisit ovat olleet lähinnä USA:n toimien seurausta. EU on joutunut kovien tosiasioiden edessä pettämään omat kansalaisensa suvaitsevaisuuden nimissä. Todelliset pakolaiset ovat aina olleet perheitä, sillä naiset ja lapset ovat niitä, joiden suojelun tulee olla prioriteetti. Hyväkuntoiset nuoret miehet eivät kuulu suojelun piiriin ja siksi suvaitsevaisuuden nimissä Eurooppaan on tuotettu laaja ryhmä potentiaaleja terroristeja! “Partalapsoset” ovat todellinen uhka Euroopan naisille ja lapsille. Islam ei uskontona hyväksy mitään muita uskontoja, sillä kaikki muut ovat vääräuskoisia ja siten ainoastaan orjiksi sopivia, tai tapettavia. Suomessa ongelmat halutaan peittää, sillä suvaitsevaisuuden nimissä pyritään sanan vapaus kieltämään, sekä lakkauttamaan oikeustoimin kansallisia toimijoita internetissä.

  Upin kyvyttömys ymmärtää tulevaa USA:n hallintoa on hyvin valitettavaa, sillä suvaitsevaisuuden nimissä USA ei tule hyväksymään Islamista kumpuavaa terrorismia. Suomalainen tiedonvälitys on täydellisesti unohtanut CIA:lle pitkään työskennelleen tohtori James Elmer Mitchellin, jonka huippusaavutuksia psykologian alalta ovat “vesikidutus”! Mitchell pitää eurooppalaisia suvaitsevaisia naiveina, sillä terroristien käsitteleminen edellyttää ns. ihmisoikeuksien polkemista, mitä terroristit itse tekevät joka päivä vihollisiksi katsomilleen ihmisille. J.E. Mitchellin ehkä tunnetuin kuulusteltava oli Khalid Sheikh Mohammed, jonka antamat tiedot auttoivat merkittävästi Osama bin Ladenin surmaamisessa, sekä al Qaidan organisaation laajuuden selvittämisessä. On syytä ymmärtää, että terroristien toiminnan on mahdollistanut myös sama hallinto, mikä on osallistunut terroristien surmaamiseen.

  Islamia uskontonaan tunnustavat ihmiset ovat rodullisesti hyvin erilaisia, mutta käyttävät häikäilemättömästi Mitchellin mukaan hyväkseen suvaitsevaisuutta. Erityisesti asuvaitsevaisuutta osoittavat eurooppalaiset politiikot, kuten Angela Merkel, ovat poliittisessa umpikujassa! Suvaitsevaisuus joutuu todelliseen kriisiin hyvin pian, sillä USA:n taloudellinen elpyminen Trumpin johdolla tulee johtamaan Euroalueen valtiot korkoaseen uhreiksi! Maahantunkeutujien tekemät rikokset ja samanaikaisesti tapahtuva taloudellisen tilanteen heikkeneminen on sisällissotien alkamisen ajankohta. Suvaitsevaisuuden nimissä ei voida kestää terrori-iskuja ja maahantunkeutujien ylläpitoa samaan aikaan. Erityisen mielenkiintoinen tilanne on Ranskan presidentin vaalit ja sen jälkeen tapahtuvat asiat. Marine le Penin valinta merkitsee Ranskan eroamista EU:sta ja Natosta, jolloin jokainen Euroopan maa joutuu asemoinaan uuden tilanteen omista lähtökohdista. Suomen kohtalon hetket saattavat olla vuonna 2018, jolloin Vapaussodasta on 100 vuotta!”

  Plusääni(16)Miinusääni(0)
 6. Suomen kansallisen kivääriyhdistyksen NRA:n puheenjohtaja Runo K. Kurko kirjoitti puheenjohtajan kolumnissaan 1.1.2017 seuraavaa:

  ”OIKEUS JUHLAAN

  Useimmat suomalaiset ovat polveutuneet maaseudun väestä ja vain harvalla on vanhempiensa kautta suora suhde vuoden 1917 tapahtumiin Venäjän Suuriruhtinaskunnassa. Historian kirjoitusta on väärennetty ja vääristelty koululaitoksessa peruskoulu-uudistuksen jälkeen, joten peruskoulun käyneet sukupolvet ovat joutuneet hankkimaan tietonsa muista lähteistä. Vuosien 1917 ja 1918 tapahtumiin osallistuneiden rintaperillisiä on elossa hyvin vähän, sillä merkittävä osa kaatui taisteluissa 1939 – 1944 tai vammautui pysyvästi! Vielä 1960 ja 1970 – luvuilla oli elossa kymmeniä tuhansia 1917 tapahtumia läheltä seuranneita tai Vapaussotaan 1918 osallistuneita. Punakapinaan 1918 osallistuneita oli elossa erityisesti Hämeessä vielä 1960 – luvulla satoja, joten henkilöhaastatteluja oli mahdollista tehdä, kuitenkin ainoastaan rivimiesten osalta. Punainen päällystö pakeni Venäjälle tai menetti henkensä rajuissa taisteluissa Tampereella ja Viipurissa.

  Kaikilla suomalaisilla on omasta mielestään oikeus juhlia itsenäisyysjulistuksen 1917, 100 – vuotisjuhlaa! Tarkemmin asiaa tarkasteltaessa herättää hämmästystä sosiaalidemokraattien, sekä vasemmiston kuvitelma juhlimisen oikeutuksesta, sillä äänestys 06.12.1917 osoitti luvuin 100 – 88, että sosialistit vastustivat Suomen itsenäiseksi julistamista. Valtiona Suomen 100 vuotta itsenäisyyttä olisi merkittävä aika, mutta Suomen liittäminen perustuslain vastaisesti Euroopan Unioniin vei tosiasiassa verellä hankitun itsenäisyyden 01.01.1995. Suomen poliittinen eliitti on Urho Kekkosen jälkeen pyrkinyt ja onnistunut liittämään Suomen, suomalaisten edun vastaiseen valtioiden liittymään, ilman osoitettuja etuja. Kansalaisvapauksien rajoittaminen ja poliittiset oikeudenkäynnit ovat arkipäivää Euroopan Unionissa. Unionin lainsäädännön tavoitteena on liittovaltion kautta viedä kansallisvaltioiden kansalaisilta heidän oikeutensa omaan kulttuuriin ja kieleen.

  Taloudellinen suhde Euroopan Unioniin on johtanut kansallisen edun vastaiseen lainsäädäntöön ja erityisesti on muistettava Martti Ahtisaaren asema Suomen Tasavallan presidenttinä 1994. Karjalaispoika Martti Ahtisaari ei ole koskaan ollut suomalainen, sillä menetetystä Viipurista kotoisin olleena hän ei ole kyennyt ymmärtämään Suomea isänmaakseen. Esimerkillinen valtiomies ja myös Viipurin alueelta kotoisin ollut oli Johannes Virolainen, jonka poliittinen ura käsitti aina Suomen kansallisen edun ajaminen! Johannes Virolaisen ikuimuistettava lausahdus oli, että mikäli Viipuri palautetaan Suomelle, ottaa hän absolutisti, ryypyn sen kunniaksi. Ahtisaari olisi voinut presidentti Jeltsinin aikana saada Viipurin ja Karjalan takaisin, mutta hänelle tärkeämpiä asioita olivat George Soroksen edustajana toimiminen. Martti Ahtisaaren toiminta on ollut “maattoman” glabalistin toimintaa, rahaeliitin ja USA:n hegemonian vuoksi!

  Vuoden 2016 tapahtumia tarkasteltaessa on todella hyvin vaikea nähdä mitään syytä juhlimiseen, sillä hallituksemme on epäonnistunut lähes kaikissa hankkeissaan, paitsi myydessään suomalaisten veronmaksajien maksamaa kansallisomaisuutta kansainvälisille sijoittajille! Vuoden 2017 aikana hallitus on valmistautunut lisäämään suomalaisiin kohdistuvaa valvontaa sateliittiseurannalla, sillä tavoitteena on myydä Suomen valtion omistama väyläverkosto ulkomaislle sijoittajille, kuten myytiin verkkoyhtiö Caruna. Suomalaisten kannalta on käsittämätöntä toimintaa, että Sveitsin kansalaisuudesta ministerin salkun saamisen vuoksi luopunut Anne Berner on vetäjänä kansainvälisen Bildeberg – ryhmän aktiivin Jorma Ollilan hankkeessa, ajoneuvojen sateliittiseuranta. Hallituksen toimet täyttävät näiltä osin yhteiskuntapetoksen tunnusmerkit! Nykyinen hallituksemme on osoittautunut useimpien edeltäjiensä kaltaiseksi, unohtaen kaikissa toimissaan Suomen kansallisen edun.

  Meillä harvoilla Vapaussotaan Suomen Valkoisessa armeijassa osallistuneiden rintaperillisillä on oikeus muistuttaa teille sosialisteille, että ilman käytyä Vapaussotaa, te ette juhlisi mitään muuta kuin Venäjän Vallankumouksen muistojuhlaa jossain Siperiassa! Suomen alueella käytettävä kieli olisi Venäjä, vaikka maassamme mahdollisesti vielä maaseudulla kulakkien jälkeläiset puhuisivat Savon murretta. Vuoden 1917 tapahtumien muisto merkitsee sitä, että suomalaisten enemmistö haluaisi edelleen kansallisten arvojen säilyvän, jotta myös parlamentaarinen demokratia toteutuisi 2017. Juhliminen edustajiensa kautta on tullut suomalaiseen yhteiskuntaan sosialismin mukana, vaikka Suomi on virallisesti porvarillinen! Todellinen syy juhlaan saavutetaan silloin, kun oma raha palautetaan ja ero EU:sta tapahtuu!

  SUVAITSEVAISUUS JA ISLAM

  Ulkopoliittinen Instituutti on mielletty Suomessa ainoastaan USA:n epäviralliseksi äänitorveksi! Upin väärien arvioiden jälkeen koskien USA:n presidentin vaaleja, ovat valveutuneet kansalaiset ymmärtäneet, että Upi ei ole tarpeellinen maailmanpolitiikan tutkija. Donald Trumpin valinnan vaikutus tulee olemaan järisyttävä Euroopan Unionille ja erityisesti sen johtovaltion roolissa olleelle Saksalle. Luottamus Saksan kykyyn selviytyä maahantunkeutujien laumoista ja samaan aikaan tietoon tulleesta puolustuskyvyn rappeutumisesta on ylitsepääsemätön ongelma Angela Merkelille, sekä Saksan hallitukselle. Sotilaspoliittisen tilanteen muutos Syyriassa ja Libyassa on aiheuttanut täydellisen yllätyksen Naton johdolle! Tilanteen uudelleen arviointi on tehtävä nopeasti, sillä Trumpin hallinto ei tule tukemaan oman puolustuksensa laiminlyöneitä valtioita.

  Suvaitsevaisuus on tullut Eurooppaan tuontituotteena, eli pakolaiskriisit ovat olleet lähinnä USA:n toimien seurausta. EU on joutunut kovien tosiasioiden edessä pettämään omat kansalaisensa suvaitsevaisuuden nimissä. Todelliset pakolaiset ovat aina olleet perheitä, sillä naiset ja lapset ovat niitä, joiden suojelun tulee olla prioriteetti. Hyväkuntoiset nuoret miehet eivät kuulu suojelun piiriin ja siksi suvaitsevaisuuden nimissä Eurooppaan on tuotettu laaja ryhmä potentiaaleja terroristeja! “Partalapsoset” ovat todellinen uhka Euroopan naisille ja lapsille. Islam ei uskontona hyväksy mitään muita uskontoja, sillä kaikki muut ovat vääräuskoisia ja siten ainoastaan orjiksi sopivia, tai tapettavia. Suomessa ongelmat halutaan peittää, sillä suvaitsevaisuuden nimissä pyritään sanan vapaus kieltämään, sekä lakkauttamaan oikeustoimin kansallisia toimijoita internetissä.

  Upin kyvyttömys ymmärtää tulevaa USA:n hallintoa on hyvin valitettavaa, sillä suvaitsevaisuuden nimissä USA ei tule hyväksymään Islamista kumpuavaa terrorismia. Suomalainen tiedonvälitys on täydellisesti unohtanut CIA:lle pitkään työskennelleen tohtori James Elmer Mitchellin, jonka huippusaavutuksia psykologian alalta ovat “vesikidutus”! Mitchell pitää eurooppalaisia suvaitsevaisia naiveina, sillä terroristien käsitteleminen edellyttää ns. ihmisoikeuksien polkemista, mitä terroristit itse tekevät joka päivä vihollisiksi katsomilleen ihmisille. J.E. Mitchellin ehkä tunnetuin kuulusteltava oli Khalid Sheikh Mohammed, jonka antamat tiedot auttoivat merkittävästi Osama bin Ladenin surmaamisessa, sekä al Qaidan organisaation laajuuden selvittämisessä. On syytä ymmärtää, että terroristien toiminnan on mahdollistanut myös sama hallinto, mikä on osallistunut terroristien surmaamiseen.

  Islamia uskontonaan tunnustavat ihmiset ovat rodullisesti hyvin erilaisia, mutta käyttävät häikäilemättömästi Mitchellin mukaan hyväkseen suvaitsevaisuutta. Erityisesti asuvaitsevaisuutta osoittavat eurooppalaiset politiikot, kuten Angela Merkel, ovat poliittisessa umpikujassa! Suvaitsevaisuus joutuu todelliseen kriisiin hyvin pian, sillä USA:n taloudellinen elpyminen Trumpin johdolla tulee johtamaan Euroalueen valtiot korkoaseen uhreiksi! Maahantunkeutujien tekemät rikokset ja samanaikaisesti tapahtuva taloudellisen tilanteen heikkeneminen on sisällissotien alkamisen ajankohta. Suvaitsevaisuuden nimissä ei voida kestää terrori-iskuja ja maahantunkeutujien ylläpitoa samaan aikaan. Erityisen mielenkiintoinen tilanne on Ranskan presidentin vaalit ja sen jälkeen tapahtuvat asiat. Marine le Penin valinta merkitsee Ranskan eroamista EU:sta ja Natosta, jolloin jokainen Euroopan maa joutuu asemoinaan uuden tilanteen omista lähtökohdista. Suomen kohtalon hetket saattavat olla vuonna 2018, jolloin Vapaussodasta on 100 vuotta!”

  Plusääni(5)Miinusääni(0)
 7. Kurkohan on ihan urpo pelle. Uskoo bin-Ladeniin ja terroristisatuihin. Trumpin lähimmät kaverit ovat juuri kaksoistornit räjäyttäneet terroristit ja kaikki terrori on Mossadin eli Usraelin tekemää.

  Plusääni(9)Miinusääni(6)
 8. Korruptio Suomessa.
  Suomi on maa, jossa korruptio voi hyvin. Kurkistus suomalaiseen maan tapaan, hienostuneeseen korruptioon, jossa Hyvä Veli -järjestelmä hoitaa käytännön. Kirja kuin tulitikku, joka raapaisee valon ja sytyttää hallitsemattoman palon: tämän jälkeen paluuta entiseen ei enää ole.Suomalainen korruptio on onnellisesti piilossa ja piilotettu, koska kukaan ei halua tutkia sitä. Paljastukset PDF tai epub

  PDF

  http://s000.tinyupload.com/?file_id=08006991935229680273

  epub

  http://s000.tinyupload.com/?file_id=06376941618436728157

  Plusääni(0)Miinusääni(0)
 9. Olkaa kiitolisia siitä mitä meillä on, verratkaa maailmantilaan muualla ja muunlaisiin yhteiskuntiin! Yksijalkainen mies sanoo ” olen kiitollinen että edes yksi jalka” eikä että ” minulla ei ole toista jalkaa, helvetti”.
  Meillä on täällä kullakin kaksi jalkaa ja vapaat tiet kulkea omalla tavalla vapaudessa, tanssiakin.

  Plusääni(2)Miinusääni(1)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat