Pahamaineinen sionistimiljardööri lahjoittaa kymmeniämiljoonia Trumpille

CNN uutisoi, että pahamaineinen äärisionistimiljardööri Sheldon Adelson tulee lahjoittamaan vähintään 45 miljoonaa dollaria Donald Trumpin vaalikampanjalle.

Aiemmin Trump on markkinoinut itseään väittämällä, ettei hän tarvitse lainkaan ulkopuolisia rahoittajia.

Adelson on jo kauan ollut Amerikan vaikutusvaltaisimpia vaalirahoittajia. Korruption kautta hänellä on enemmän valtaa kuin yhdelläkään ”demokraattisesti” asemaansa valitulla poliitikolla. Israelin parlamenttiin kuulunut Uri Avnery on esimerkiksi verrannut juutalaisen Adelsonin toimintaa Siionin viisaiden pöytäkirjoihin.

Israel ja äärijuutalainen identiteettipolitiikka ovat Adelsonin tärkeimpiä arvoja. Adelsonin rahoittama Makor Rishon –lehti on jopa ehdottanut, että Ruotsin ulkoministeri Margot Wallström voitaisiin murhata, koska tämä on puhunut palestiinalaisten ihmisoikeuksien puolesta.

Republikaanipuolueen juutalaiset vaalirahoittajat ovat hieman vierastaneet Donald Trumpia, koska tämä on käyttänyt kovaa maahanmuuttovastaista retoriikkaa. CNN:n mukaan Adelsonin megalahjoitus tulee kuitenkin todennäköisesti rohkaisemaan myös muita rahoittajia höllentämään kukkaroidensa nyörejä.


Trumpilta odotetaan tietysti vastinetta rahalle. Hän on kiertänyt juutalaisten lobbausjärjestöjen tapahtumia ja vakuutellut olevansa Israelin miehiä.

Hän on nimittänyt lukuisia juutalaisia vaalikampanjansa johtotehtäviin ja luvannut tehdä pahamaineisesta juutalaisesta talousrikollisesta, Carl Ichanista, Amerikan seuraavan valtiovarainministerin.

Trumpilla on myös mittavat velat juutalaiselle Goldman Sachs –rikollispankille. Hän hämmästytti kannattajiaan jo toukokuussa julistamalla, että hänen vaalikampanjansa uusi rahankeräyspäällikkö on Goldman Sachsin entinen työntekijä, juutalainen Steven Mnuchin!

CNN kirjoittaa, että Adelsonin lahjoitukset saattavat jopa ”uudelleenmääritellä presidenttikisan viimeiset kuukaudet”. CNN:n mukaan Trump joutui liehittelemään juutalaismiljardööriä kauan, ennen kuin tämä lopulta päätti antaa hänelle vaalirahaa. Voimme vain arvailla, mitä Adelson tulee saamaan vastineeksi.

 

Lue myös: Juutalaislehti huolissaan: ajaako Amerikan seuraava presidentti isänmaan vai Israelin etua?

6 kommenttia

 1. Juutalaiset toimivat aina molemmilla puolilla edustaakseen agendaansa. Kotimainen esimerkki tästä on perussiionistinen puolue, joka ei koskaan ole toteuttanut lupauksiaan ja tuntuu nyt pitävän ”natseja” (ks. Jimi Karttusen kuolema) suurimpana ongelmana mikä tätä maata on koskaan kohdannut.

  Amerikka ei koskaan taistellut kommunismia vastaan:
  http://www.angelfire.com/dawn666blacksun/playing_both_sides.html

  Plusääni(11)Miinusääni(0)
 2. Ei olisi Trump päässyt presidentti ehdokkaaksi jos olisi eliitille oikeasti vaarallinen uhka.

  Plusääni(14)Miinusääni(0)
 3. ”Juutalaiset toimivat aina molemmilla puolilla edustaakseen agendaansa.”

  Näin oli II maailmasodassakin Saksan judenatsien ja kommunistien kanssa, mutta nykyiset kansallissosialistit eivät kykene tai halua nähdä tätä. Eivät ne Ribbentropin sopimukset ja muut vehkeilyt sattumia olleet. Puolankin aitoja nationalisteja tapettiin kummankin osapuolen toimesta. Aidot (ei- juutalaiset) nationalistit ovat nwo:n pahin uhka. Se näkyy kaikessa ”tiedottamisessakin”.

  Plusääni(3)Miinusääni(7)
  1. Jo on otsaa lässytää ja vetistellä puolalaisten maailmansodan uhrien puolesta. Mitkä ihmeen aidot nationalistit? Hehän juuri aloittivat sodan Lännen eliitin käskyst’. Saksa pakotettiin sopimukseen. Puolalaiset murhasivat saksalaisia urakalla vapaamuurarijohtajiensa käskystä.

   Plusääni(8)Miinusääni(0)
 4. Mieleeni tulee jutuistasi vanha elokuva nimeltään ”Majuri maantieltä”. Clintonin kuolema kuulostaa samalta taatulta sumpilta kuin Merkel Hitlerin tyttärenä, natsiasheknatsit ym. herkkupalat. En sitten ymmärrä, mihin pyrit tuolla naurettavalla valehtelullasi. Lähinnä viihdytäminen tulee mieleen.

  Plusääni(5)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat