Pedofiilit ajavat asiaansa entistä avoimemmin – vertaavat kohtaloaan ”holokaustiin”

Pedofiilit ovat alkaneet verkostoitua länsimaissa yhä avoimemmin. Ruohonjuuritason pedofiiliryhmät vertaavat itseään ”holokaustin” ajan juutalaisiin alla olevalla videolla.

Videon on tuottanut Antipedophobe Aktion –niminen ryhmä, joka yhdistelee logossaan ”antifasistisilta” äärivasemmistolaisilta sekä homojen lobbausjärjestöiltä lainattua symboliikkaa.

Twitterissä Antipedophobe Aktion käyttää osoitetta @AnarchieJetzt, joka on saksaa ja tarkoittaa suomeksi: ”Anarkiaa nyt!”. Pedofiililobby samastuu siis voimakkaasti poliittiseen vasemmistoon.

Videolla muun muassa vaaditaan, että ”leimaava” pedofiili-termi tulisi korvata termillä ”lapsista viehättynyt”, jotta pedofiilit kohtaisivat tulevaisuudessa vähemmän esimerkiksi työpaikkasyrjintää.

Myös juutalaisen Arthur Ochs Sulzbergerin johtama New York Times on esittänyt vastaavia vaatimuksia. Lehti julkaisi 2014 juutalaisen Margo Kaplanin artikkelin, jonka mukaan länsimaiden tulisi säätää uusia lakeja, jotka turvaisivat pedofiilien ”oikeudet” esimerkiksi työelämässä nykyistä paremmin.

Vasemmiston uudesta pedofiililobbysta ensimmäisenä uutisoinut verkkojulkaisu Daily Stormer muistuttaa, että valtamedia julkaisee jatkuvasti kansallismielisten ihmisten henkilötietoja mutta suojelee esimerkiksi pedofiiliaktivisteja.

Daily Stormerin mukaan kansallismieliset voivat nyt osoittaa valtamedian kaksinaismoralismin tuomalla varjoissa toimivat pedofiiliaktivistit julki. Sosiaalisessa mediassa monet vasemmistolaiset liittyvät pedofiiliryhmiin omalla nimellään.

Yksi Daily Stormerin paljastamista some-aktivisteista on suomalainen Mikko Pitkonen, joka tahtoo ”vapauttaa lasten seksuaalisuuden ja antaa lapsille mahdollisuuden nauttia iloisesta seksielämästä”.

Kansallismieliset voivat siis tuoda pedofiiliaktivistit päivänvaloon, ilmoittaa pedofiileista näiden työnantajille sekä paljastaa pedofiilien yhteydet ”valtavirtaisempaan” kulttuurimarxistiliikkeeseen.

Antipedophobe Aktion kannattaa lasten raiskaamisen ohella muun muassa "antifasismia", avoimien rajojen maahanmuuttopolitiikkaa sekä kommunisti David Thorstadin ja juutalaisen Allen Ginsbergin NAMBLA-nimistä pedofiilijärjestöä.
Antipedophobe Aktion kannattaa lasten raiskaamisen ohella muun muassa ”antifasismia”, avoimien rajojen maahanmuuttopolitiikkaa sekä kommunisti David Thorstadin ja juutalaisen Allen Ginsbergin NAMBLA-nimistä pedofiilijärjestöä.

Vasemmisto ajanut pedofiilien asiaa vuosikymmeniä

Magneettimedian artikkeli ”Vasemmiston ja pedofiilien yhteinen synkkä historia” muistuttaa, että vielä muutama vuosikymmen sitten pedofilia itse asiassa oli osa valtavirtavasemmiston poliittista ohjelmaa lukuisissa länsimaissa.

Tunnettuihin vasemmistolaisiin pedofiiliaktivisteihin lukeutuu muun muassa juutalainen Daniel Cohn-Bendit.

Vasemmisto luopui pedofiililobbauksesta pariksi vuosikymmeneksi kiinnittääkseen kaiken tarmon homoseksuaaleihin.

Nyt, kun kulttuurimarxistit ovat runnoneet suurimman osan tahtomistaan homolaeista läpi, yhä useampi heistä on siirtynyt seuraavalle etapille – lobbaamaan pedofilian puolesta.

2014 Englannissa tunnettu vasemmistopoliitikko Joyce Thacker sai kovaa kritiikkiä, kun selvisi, että hän oli suojellut maahanmuuttajien pedofiilirinkiä. Samaan aikaan hän kampanjoi aktiivisesti kansallismielisiä vastaan ja vaati, että maahanmuuttokriittisten vanhempien lapset otettaisiin huostaan.

 

Lue myös:

Vaikutusvaltaisia juutalaisia syytetään pedofiliasta ja prostituutiosta
Juutalaista pedofiilia ei haluta vangita ”holokaustin” vuoksi

9 kommenttia

 1. Kalteva pinta on totta eikä pelkkä filosofinen virhepäättely:

  1) Epäsuotavana pidetty asia on julistettu laittomaksi. =>
  2) Epäsuotavana pidetty asia julistetaan mielenhäiriöksi, ja mielenhäiriö ei voi olla laiton.=>
  3) Epäsuotavana pidettyä asiaa voidaan laillisesti toteuttaa mielenhäiriössä.=>
  4) Asian epäsuotavuus lievenee, koska mielenhäiriö on inhimillistä.=>
  5) Asia on inhimillinen.=>
  6) Asia ei inhimillisenä voi olla laitonta.=>
  7) Asia muuttuu lailliseksi.=>

  Näin se käy.

  Plusääni(1)Miinusääni(0)
 2. Ei mitään oikeuksia pedoille. Jos haluavat elää niin menköön kastroitavaksi, muussa tapauksessa ainoa oikea ratkaisu olisi mielestäni kuolemantuomio. Ja jos Suomi joskus moisen paskan laillistaa niin muutan saman tien tästä maasta pois, Kulttuurimarxismi on perseestä!

  Plusääni(10)Miinusääni(0)
 3. Näin se mädännäisyys etenee. Vihreät ja vasemmisto taatusti tulevat tarttumaan tähän ja senhän ne ovat jo tehneetkin ”suvaitsevaisuuden” nimissä.
  Ja tällä ”leimakirveellä” tuskin tarvitsee edes pelotella, että ns. porvaripuolueet ottavat myös tämän asiakseen, sillä vaaleissa ei pidä ”jättää ainoatakaan kiveä kääntämättä”. Pahinta tietysti jokaiselle perinteiselle puolueelle on leimautua ”ahdasmieliseksi”.
  On vain ajan kysymys, että Arkkipiispa Kari Mäkinen ”pyytää” pedofiileiltäkin anteeksi. Sanoihan Jeesuskin: ”Sallikaa lasten tulla tyköni, sillä heidänkaltaistensa on Taivasten Valtakunta.” EN tarkoita rienata.
  Mitä tulee kirkon piiriin läpi kaikkien uskontokkuntien papit ovat erityisesti ”vihkiytyneet” pedofiliaan ja pyörittäneet suoranaisia ”rinkejä”.
  Heitänpä löylyä kiukaalle ja sanon, että kaukana ei ole aika jolloin pappi vihkii kirkossa ”miehen ja ponin” keskellä kauneinta kesäistä lauantaipäivää.
  Ja vain ne harvat ja valitut siunaavat ja kiroavat tämän maailman hulluutta ja sairautta mitä syvimmissä perunakuopissa piilossa. Jos näin ei ”asuisi” …. ”Tulisi poliisi ja vie pois”!!!

  Plusääni(4)Miinusääni(0)
 4. Tässä pitää nyt kuitenkin muistaa, että pedofilia ei ole sama kuin lasten hyväksikäyttö, vaan se tarkoittaa juuri sitä, että henkilö näkee lapset viehättävinä. Suuri osa pedofiileista ei käytä hyväkseen lapsia.

  Se, mitä nykypäivän pedofiilit peräänkuuluttavat, on että näitä ei sekoitettaisi keskenään ja leimattaisi syyttömiä pedofiileja rikollisiksi.

  Plusääni(0)Miinusääni(9)
  1. Puhut paskaa. Ajatuksesta ei ole pitkä matka tekoihin, eli jos henkilö viehättyy lapsista on vain ajan kysymys milloin hän alkaa raiskaajaksi. Mutta niinhän kaikki rikolliset ja pedarit ovat omasta mielestään syyttömiä.

   Kaikki pedarit pitää kuohita tylsällä veitsellä. Piste.

   Plusääni(4)Miinusääni(0)

Kirjoita kommentti

Pakolliset kentät on merkitty *

Kotimaa

Ulkomaat